Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 23:39   #3811
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
a które CSI oglądasz? ja lubię Las Vegas
Ja sie uzaleznilam od NY. Jak obejrzałam kiedyś odcinek LV, to tak dziwnie było :P

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o salonach ERY jako o potencjalnym pracodawcy?? Z pracą u mnie ciężko, nie ma kompletnie żadnych ofert Koleżanka mi zaproponowała pracę właśnie w jednym z ich salonów bo jej TŻ tam robi i szukają ludzi z polecenia. Pieniądze nie jakieś duże a normalna kasa ale napewno lepsze to niż zasiłek w kwocie około 560 z potem 466
Lepsza taka praca niż zadna! Mysle, ze nie masz sie co zastanawiać, tym bardziej, że nie masz innej oferty. Wiadomo, ze taka praca, to moze nie jest szczyt marzeń, ale kasa moze być niezła. Szczególnie jak Ci bedzie dobrze szło. Moja znajoma pracuje w Orange. Niedawno dostała awans i na rękę ma ok. 3 tys miesiecznie. Wiec na prawde nie moze narzekać.

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
To ja jeszcze zdradzę co mi chodzi po głowie od jakiegoś czasu. Otóż czy to byłby dobry pomysł, gdybym na weselu zaśpiewała Panu Młodemu piosenkę? Czy to nie byłoby jakoś źle odebrane? Chciałabym się umówić z zespołem żeby mi zagrali akompaniament i zaśpiewać którąś z jego ulubionych piosenek albo jakąś śmieszną ludową przyśpiewkę. Wiem że byłby zachwycony, szczególnie gdybym jeszcze do tego sama zagrała na gitarze. Jeszcze sporo czasu, więc zdążyłabym poćwiczyć i mogłoby to wyjść całkiem znośnie dla ucha Ale nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł...
Moim zdaniem super pomysł! Jakbym miała super głos, to też bym mu coś zaspiewała, o ile wczesniej bym ze stresu nie umarła Ale jeśli masz głos, to śpiewaj! Zrobisz mu super prezent!

Cytat:
Aha i dziś wpadłam na taki pomysł, żeby dwoje znajomych włączyć w organizację wesela. Jedna koleżanka robi śliczne pocztóweczki i mogłaby zrobić zaproszenia ślubne, oczywiście materiały kupiłabym ja, chodzi o ozdobienie kartek. I to bym wtedy potraktowała jako prezent ślubny, a ona na pewno się zgodzi, bo już coś takiego robiła. A takiego jednego kolegę chciałam poprosić żeby służył do mszy na moim ślubie, na pewno i tak by się zgłosił, bo jest ministrantem i zawsze jak jest na mszy to się zgłasza do zakrystii czy mógłby służyć, więc wątpię żeby był z tym jakiś problem. Mógłby wtedy nam podawać obrączki. Co Wy na to?
Znowu mysle, ze to super pomysł Szczególnie te zaproszenia .. Wiadomo, że ręcznie robione są o 100 razy lepsze niż 'kupne'. A jeśli koleżanka faktycznie ma taki talent i to lubi, to mysle, ze naprawde jest to super pomysł
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 00:19   #3812
ibyza
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Dotk4 wiem, że można odłączyć, w większości tak właśnie robimy z braciszkiem moim, tylko tak po prostu pytałam jak Wy robicie hehe
a powiedzcie mi jak podobał mi się bardzo serial "Pamiętniki Wampirów" to czy "czysta krew" też mnie wciągnie??? bo nie wiem czy zaczynać oglądać
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 00:28   #3813
czwartkowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
a które CSI oglądasz? ja lubię Las Vegas
Mamy w tym samym dniu ślub
czwartkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 05:14   #3814
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Co tam porabiacie dzisiaj?
Ja byłam w pracy- wróciłam- nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez Karinkaa88 Pokaż wiadomość
mam rozumieć,że od swojej strony chcesz dwóch śiwadków??? natomiast twój TŻ ma świadka??? bo nie wiem jak to pytanie zrozumieć więc pisze tak jak zrozumiałam hehe
Więc jeśli Ty ze swojej strony chcesz miec dwóch świadków to wątpię żeby w kościele "oboje" stali koło Ciebie zawsze jest tak ze siedzi świadek od strony Młodej i świadek od strony Młodego aa jeżeli Ty chcesz zaangażować w to dwie osoby to nie wchodzi to w role zeby oboje siedzieli koło Ciebie .. brata możesz posadzić w pierwszej ławce
Bardzo dobra rada:P

Cytat:
Napisane przez Karinkaa88 Pokaż wiadomość
a jaa teraz nawiąże temat zwązany z makijażem

powiem Wam,że zastanawiam się nad moim makijażem gdyż mam cere tłustą no i niestety trądzik a chciałabym zeby moja twarz nie błyszczała się przy robieniu zdjęc ..
mam nadzieje,że kosmetyczna da rade zakryc moje niedoskonałości (aż tak straszny ten trądzik nie jest )wkoncu kosmetyczki mają na to jakieś sposoby
makijażem się nie przejmuj to jest zadanie makijażystki. I jeśli wybierzesz profesjonalną to na pewno dobrze o wszystko zadba.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a co się dzieje po ich odstawieniu?
Mój TŻ opowiadał mi że jego koleżanka była świadkową na weselu u kogoś tam i ta PM miała akurat okres jakimś cudem przeciekła i chodziła z czerwoną plamą. Gdy zobaczyła to ta świadkowa zasłaniała ją jak tylko mogła. Nie wiem co było dalej bo mój TŻ tak ma kawałek posłucha a reszta jest nieważna. Więc ja też się boje o @. A poza tym ja mam nieregularne od zawsze.
:e ek:

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dzięki za wsparcie

mogę się pochwalić, że zespół prawie zaklepany z tego wszystkiego zaczynam się już gubić co mam czego nie mam

1. sala - jest
2. kościół - jest
3. fotograf - jest
4. zespół - prawie
5. świadkowie - zaklepani
6. kurs przedmałżeński - brak
7. @ - brak

dziś to dostałam na pocztę

http://besty.pl/4672
Gratuluje tylu załatwionych spraw

a to http://besty.pl/4672 genialne!!

Cytat:
To ja jeszcze zdradzę co mi chodzi po głowie od jakiegoś czasu. Otóż czy to byłby dobry pomysł, gdybym na weselu zaśpiewała Panu Młodemu piosenkę? Czy to nie byłoby jakoś źle odebrane? Chciałabym się umówić z zespołem żeby mi zagrali akompaniament i zaśpiewać którąś z jego ulubionych piosenek albo jakąś śmieszną ludową przyśpiewkę. Wiem że byłby zachwycony, szczególnie gdybym jeszcze do tego sama zagrała na gitarze. Jeszcze sporo czasu, więc zdążyłabym poćwiczyć i mogłoby to wyjść całkiem znośnie dla ucha Ale nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł...
Sama bym się nie odważyła, bo pewnie wszyscy goście by pouciekali, ale jeśli masz głos to czemu nie

Cytat:
Aha i dziś wpadłam na taki pomysł, żeby dwoje znajomych włączyć w organizację wesela. Jedna koleżanka robi śliczne pocztóweczki i mogłaby zrobić zaproszenia ślubne, oczywiście materiały kupiłabym ja, chodzi o ozdobienie kartek. I to bym wtedy potraktowała jako prezent ślubny, a ona na pewno się zgodzi, bo już coś takiego robiła. A takiego jednego kolegę chciałam poprosić żeby służył do mszy na moim ślubie, na pewno i tak by się zgłosił, bo jest ministrantem i zawsze jak jest na mszy to się zgłasza do zakrystii czy mógłby służyć, więc wątpię żeby był z tym jakiś problem. Mógłby wtedy nam podawać obrączki. Co Wy na to?
I kolejne... czemu nie Bardzo dobre pomysły
Stary 2011-03-23, 08:14   #3815
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mi się dziś zaspało ta uczelnia mnie wykończy

Ale dziś wieje wiatr i tak zimno jest
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:32   #3816
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Właśnie ja dopiero niedawno zaczęłam się zastanawiać nad tym, bo dopóki brałam pixy, to w ogóle nie było problemu... Ale teraz, jak nie biorę, to się poważnie zastanawiam, bo nie wyobrażam sobie zupełnie @ na własnym ślubie... Po prostu nie ma takiej opcji. Więc zobaczę już bliżej ślubu, jak mi się będzie to w czasie rozkładało, może będzie ok. Ale rozważam też wrócenie do tabletek przed ślubem, żeby można było uregulować... Ale bardzo nie chciałabym tego robić po tym, co teraz przeżywam wraz z odstawianiem już wolałabym nigdy nie brać pigułek...
Nawet mnie nie strasz chatko z tym odstawieniem tabletek i efektów po. Co się dzieje? Ja już dobre kilka lat zażywam tabletki i nie wiem kiedy przestanę, ale jak na razie mi to odpowiada....aha, już doczytałam, bo inna pmka się pytała i ty jej odp
Co do wypadnięcia @ w ten dzień to już liczyłam sobie (bo mam regularne przez tabletki) to akurat będzie mi się kończyło

nena1984 pozazdrościć normalnie, że ty możesz co miesiąc odłożyć sobie 2 tys zł.(kiedyś tak pisałaś) To chyba nie mało zarabiasz Ja to max jak dobrze pójdzie w danym miesiącu, to odłożę łącznie z TŻ 500 zł, a ciągle są jakieś obowiązkowe wydatki, bo to teraz na mieszkanie idzie to, co moglibyśmy odłożyć na wesele, gdybyśmy mieszkania nie mieli. Eh życie życie... nie chciałabym się bawić w dodatkowy kredyt, ale chyba nas to nie ominie.... jeżeli w ogóle nam ktoś taki da, bo ja jeszcze swój spłacam 3 lata, a mój TŻ swój kończy w lipcu 2012, a w czerwcu mamy wesele

Też piszę magisterkę, a raczej staram się. Tzn szukałam wczoraj książek... idzie mi to nie powiem szybka jestem

Proszę Brydziu http://fotokowalski.pl/pl/fotografia_slubna.php

beat@ normalne to jest, ja np biorę ostatnia tabletkę w piątek, a @ dostaje po weekendzie we wtorek

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:08   #3817
jagodzia133
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki ;p
Wczoraj byłam u TŻta i zabalowałam do 3 u niego. Położyłam się o 4 i już od godziny nie śpię bo mam dzisiaj dużo biegania
Może nie będę skromna ale też mam niezły głos wiem to sama i z tego co mówili mi inni facet z chóru,zespołu itd. Też myślałam o zaśpiewaniu czegoś ale myślę że mnie stres zeżre i jeszcze sfałszuję.Eh....
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:41   #3818
tusia_m
Zakorzenienie

hej, hej
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mi się dziś zaspało ta uczelnia mnie wykończy

Ale dziś wieje wiatr i tak zimno jest
u mnie tez dziś szaro, buro i ponuro. W dodatku w domu tak zimno, że nawet nie chciało mi się wychodzić z łóżka

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:44   #3819
ewika19
Zadomowienie

Witajcie
Chyba znalazłam ślubne buty w których się zakochałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (20,1 KB, 26 załadowań)
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:56   #3820
ibyza
Wtajemniczenie

ewika to takie jak moje tylko ja mam bez palca i ecru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 38754996.jpg (42,0 KB, 20 załadowań)
Stary 2011-03-23, 09:58   #3821
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88

Czesc Dziewczynki

aa ja wczoraj byłam u fryzjeraaa rozjaśniam swoje ciemne włoski i wracam do jasnegoo kolorku (balejażu)
Na swoje weselicho musze mieć jaśniutkie włoski

ewika19 buciki prześliczne sama musze szukac czegos podobnego na wyższym obcasie ze względu,że jestem niska
aaaaa no i wydaje mi się,że te buciki będą wygodne mimo tego obcasu
- g. 16:00
Karinkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:01   #3822
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Witajcie
Chyba znalazłam ślubne buty w których się zakochałam
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
śliczne te wasze buty
bardzo mi się podobają!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:08   #3823
Madziuniusia
Zakorzenienie

AAA a ja jestem zła! Na 10 miałam być u takiego faceta opiekować się dzieckiem, myślałam, że wysłałam smsa do TŻ, żeby o 9 mnie obudził i ten sms mi się nie wysłał!! Nie no dramat po prostu. Jak tam dotre na 11 to będzie pięknie.
Stary 2011-03-23, 10:14   #3824
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ten PMS to jakaś katorga.. Za jakie grzechy
na dodatek sama go mam już pare dni i tak się pokłóciłam z TŻ..
A uparta jestem niesamowicie... jestem zła, obolała, wykończona i załamana.. A dogadać się nam jakoś nie idzie..
Czasem zastanawiam się czy ten cały ślub był dobrym pomysłem.. A kiedy uświadamiam sobie o czym właśnie pomyślałam aż płakać mi się chce skąd takie głupie wątpliwości
Ja mojego TŻta zawsze ostrzegam, że mam pmsa, zresztą zwykle sam się orientuje I wtedy mówi" ok, to ja Cię w ogóle nie słucham, bo teraz będziesz gadać jakieś bzdury" - tylko dzięki temu się nie kłócimy w te dni. Mój TŻ jest cierpliwy jak anioł, czasem aż sama nie wierzę

Cytat:
Sama myślę o tym od dłuższego czasu. Z tym, że musiałabym sobie nagrać podkład, bo mamy DJa, zresztą nawet gdybyśmy mieli zespół, to bym nie chciała tak śpiewać bez próby żadnej z obcymi muzykami. Ale myślę nad tym, więc, jak możesz się domyślić, uważam, że to dobry pomysł

Cytat:
Myślę, że to świetne pomysły Trzeba wykorzystywać możliwości
My planujemy poprosić Chrześnicę TŻta, żeby nam podała obrączki - w dniu ślubu będzie miała 9 lat, więc myślę, że spodoba jej się taka odpowiedzialna funkcja

Cytat:
a powiedzcie mi jak podobał mi się bardzo serial "Pamiętniki Wampirów" to czy "czysta krew" też mnie wciągnie??? bo nie wiem czy zaczynać oglądać
Pamiętniki oglądam, True blood widziałam kilka środkowych odcinków u Kumpeli... Z moich obserwacji wynika, że True jest duużo bardziej brutalne i nastawione na przemoc i seks, natomiast Pamiętniki, wiadomo - bardziej emocje i relacje międzyludzkie (chociaż ostatni sezon już jest nieźle doprawiony ). Mnie te kilka odcinków True nie zachęciło, ale może Tobie się spodoba

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Nawet mnie nie strasz chatko z tym odstawieniem tabletek i efektów po. Co się dzieje? Ja już dobre kilka lat zażywam tabletki i nie wiem kiedy przestanę, ale jak na razie mi to odpowiada....aha, już doczytałam, bo inna pmka się pytała i ty jej odp
Co do wypadnięcia @ w ten dzień to już liczyłam sobie (bo mam regularne przez tabletki) to akurat będzie mi się kończyło

beat@ normalne to jest, ja np biorę ostatnia tabletkę w piątek, a @ dostaje po weekendzie we wtorek
Ja nie straszę, sama się dziwię, że takie mam jazdy... Też kilka lat brałam, ale no cóż, jakby nie patrzeć, to chemia i bardzo wpływa na organizm kobiety. Nie ma się co oszukiwać, że będzie neutralne dla organizmu.

Ja jak brałam tabsy, to w czwartek ostatnia, @ w poniedziałek. Po prostu każda ma inaczej, ale z tego, co czytałam w ulotach, zazwyczaj jest to 3, 4 dnia po ostatniej tabletce.

Jadę dziś na rodzinny wyjazd do lasu Z Rodzicami i Dziadkami. Także miłego dnia Wam życzę, a ja może w końcu pooddycham świeższym powietrzem

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:15   #3825
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Faktycznie Przepiękne są. A i na platformie, więc obcas wygląd na wysoki, a w rzeczywistości jest niższy i co z tym idzie wygodniejszy
Stary 2011-03-23, 10:23   #3826
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
AAA a ja jestem zła! Na 10 miałam być u takiego faceta opiekować się dzieckiem, myślałam, że wysłałam smsa do TŻ, żeby o 9 mnie obudził i ten sms mi się nie wysłał!! Nie no dramat po prostu. Jak tam dotre na 11 to będzie pięknie.

ajjj a czemu sobie budzika nie nastawiłas w kom ???? tak to jest z tymi smskami ..
Stary 2011-03-23, 10:26   #3827
ibyza
Wtajemniczenie

a powiedzcie mi czy jak będe świadkować w tym roku w czerwcu, to wypada mi założyć czarne buty??? bo nie wiem...
Stary 2011-03-23, 10:32   #3828
melod_y
Zakorzenienie

mnie by sms nie obudził. Zresztą nie spałabym chyba całą noc bojąc się ze się nie obudzę :P Wole nastawić budzik w telefonie

Chatka - On wie że nie powinien się przejmować tym co gadam prze @ i w ogóle wie że mam wtedy gorsze dni. Ale ostatnio tak mnie wnerwił fakt ze zaczęła przypominać "Nam" o sobie jego jedna ex, że mnie trafia. I to właśnie jeszcze w te dni. i niestety puściły mi trochę niepotrzebnie nerwy.. Ale nie jeden raz mu mówiłam jak cięta na nią jestem.. No więc mamy awanturę miesiąca

U mnie też pogoda paskudna. Aż do południa nie wychodzę z łóżka chyba :P

W Orange 3 tysiące? Wow!

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:33   #3829
evoonia86
Zakorzenienie

dzien dobry
beat@ zaryzykuj z ta pracą- lepsze to niż nic
bahari
ja też mam taki pomysł, żeby zaśpiewać Tż

sporo pracy mam na dziś zaplanowane, ale cały czas mam wizaż włączony i będę Was podglądać
Stary 2011-03-23, 10:34   #3830
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
a powiedzcie mi czy jak będe świadkować w tym roku w czerwcu, to wypada mi założyć czarne buty??? bo nie wiem...
Ja ostatnio byłam ana weselu gdzie świadkową miała czarną sukienkę, białe buciki i białe bolerko. I jakoś nikt nic nie miał przeciwko ani nie patrzył sie krzywo. Wyglądała bardzo ładnie

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:35   #3831
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88

Cytat:

a czemu nie?? jak Tobie się podobaja i pasują Ci do sukienki to jak najbardziej zakładaj te buciki
Stary 2011-03-23, 10:39   #3832
ibyza
Wtajemniczenie

hehhe bucików jeszcze nie mam. sukienki też nie ale tak pytam wcześniej bo mi się przypomniało
Stary 2011-03-23, 11:40   #3833
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
W sumie to ja nie rozumiem o co chodzi z tymi butami :P. Dla mnie buty to buty i nieważne jaki kolor mają
Stary 2011-03-23, 12:28   #3834
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ja mojego TŻta zawsze ostrzegam, że mam pmsa, zresztą zwykle sam się orientuje I wtedy mówi" ok, to ja Cię w ogóle nie słucham, bo teraz będziesz gadać jakieś bzdury" - tylko dzięki temu się nie kłócimy w te dni. Mój TŻ jest cierpliwy jak anioł, czasem aż sama nie wierzę

Sama myślę o tym od dłuższego czasu. Z tym, że musiałabym sobie nagrać podkład, bo mamy DJa, zresztą nawet gdybyśmy mieli zespół, to bym nie chciała tak śpiewać bez próby żadnej z obcymi muzykami. Ale myślę nad tym, więc, jak możesz się domyślić, uważam, że to dobry pomysł

Myślę, że to świetne pomysły Trzeba wykorzystywać możliwości
My planujemy poprosić Chrześnicę TŻta, żeby nam podała obrączki - w dniu ślubu będzie miała 9 lat, więc myślę, że spodoba jej się taka odpowiedzialna funkcja

Pamiętniki oglądam, True blood widziałam kilka środkowych odcinków u Kumpeli... Z moich obserwacji wynika, że True jest duużo bardziej brutalne i nastawione na przemoc i seks, natomiast Pamiętniki, wiadomo - bardziej emocje i relacje międzyludzkie (chociaż ostatni sezon już jest nieźle doprawiony ). Mnie te kilka odcinków True nie zachęciło, ale może Tobie się spodoba

Ja nie straszę, sama się dziwię, że takie mam jazdy... Też kilka lat brałam, ale no cóż, jakby nie patrzeć, to chemia i bardzo wpływa na organizm kobiety. Nie ma się co oszukiwać, że będzie neutralne dla organizmu.

Ja jak brałam tabsy, to w czwartek ostatnia, @ w poniedziałek. Po prostu każda ma inaczej, ale z tego, co czytałam w ulotach, zazwyczaj jest to 3, 4 dnia po ostatniej tabletce.

Jadę dziś na rodzinny wyjazd do lasu Z Rodzicami i Dziadkami. Także miłego dnia Wam życzę, a ja może w końcu pooddycham świeższym powietrzem
Dziewczyny,
ja jestem już 8 miesięcy po odstawieniu ale przez pierwsze 5-6 miesięcy miałam regularnie @ dokładnie w tych dniach co przy tabletkach i nic mnie nie bolało. (Jednak to prawda że ciąże trzeba planować najwcześniej po kilku miesiącach po odstawieniu tabletek bo dopiero po takim czasie organizm wraca do normy. ) Ja się pozbyłam tych hormonów z organizmu dopiero po 6 miesiacach. I dopiero po tym czasie wróciły bóle przy @. Wiec już jestem oczyszczona.
Chodzi mi o to że jak odstawicie tabletki krótko przed słubem to i tak dostaniecie @ w tym samym dniu jak przy tabletkach i łatwo sobie ten dzień wyliczycie.
Chyba że tylko ja tak miałam;-)

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
hehhe bucików jeszcze nie mam. sukienki też nie ale tak pytam wcześniej bo mi się przypomniało
Do czarnej sukienki lub czarnej z czymś tak, ale do innej napewno bym nie założyła, zresztą świadkowa powinna być raczej w innym kolorze niż w czerni i to jeszcze w czerwcu.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ja ostatnio byłam ana weselu gdzie świadkową miała czarną sukienkę, białe buciki i białe bolerko. I jakoś nikt nic nie miał przeciwko ani nie patrzył sie krzywo. Wyglądała bardzo ładnie
JA ostatnio gdzieś na zdjeciach widizałam świadkową która miałą czarną sukienkę i czerwone rajstopy!!!
Hm.. każdy ma inny gust. Ja bym sie tak nie ubrała.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:41   #3835
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Gosza_m dopiero zauważyłam że masz ślub w tym samym tygodniu co ja. Na początku nawet zastanawiałam się nad dokładnie tym samym terminem [COLOR="Silver"]
No to ładnie u mnie najpierw miał być 9, później ostro debatowaliśmy nad 14 kwietnia, z różnych przyczyn w końcu padło na 10

Kurcze, za pół godz jadę do lekarza, stresuję się niemiłosiernie...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 12:49   #3836
Seagirl
Zadomowienie

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was jest może z Kielc??
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 13:36   #3837
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Dziewczyny, od poniedziałku zaczynam pracę!!
Zadzwonili do mnie przed chwilą i tak strasznie się cieszę . W końcu troszkę zarobię, bo to bezrobocie już ładnie mnie denerwowało
Stary 2011-03-23, 13:45   #3838
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwonili do mnie przed chwilą i tak strasznie się cieszę . W końcu troszkę zarobię, bo to bezrobocie już ładnie mnie denerwowało
No to gratulacje Kochana a gdzie będziesz pracować?

Ja właśnie siedzę pod praca TŻ i czekam aż skończy. Trochę za wcześnie przyjechałam
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 14:02   #3839
evoonia86
Zakorzenienie

ewika19 gratulacje Kochana
Stary 2011-03-23, 14:22   #3840
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
gratuluję

a ja właśnie z miasta wróciłam. Pojechałam z CV do tego salonu ERY. No i się tylko wkurzyłam bo laska co tam siedziała kartek nie pościągała a do mnie z tekstem że rekrutacja to się w sumie wczoraj skończyła i dziś ona już mi cv nie przyjmie a te kartki to zaraz idzie pościągać no myślałam że ją uduszę, ale sobie myślę nie no nie będę się z nią kłócić bo może przyjąć to cv to przyjmie ale zapewne za kilka chwil ulegnie zniszczeniu zadzwoniłam do koleżanki i ta ma z tamtą pogadać co ona odwala..... ależ jestem wściekła

ibyza - buciki piękne właśnie coś takiego mi się marzy

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-03-23 o 14:23
beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości