|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Ja sie uzaleznilam od NY. Jak obejrzałam kiedyś odcinek LV, to tak dziwnie było :P
Cytat:
Cytat:
Ale jeśli masz głos, to śpiewaj! Zrobisz mu super prezent! ![]() Cytat:
Szczególnie te zaproszenia .. Wiadomo, że ręcznie robione są o 100 razy lepsze niż 'kupne'. A jeśli koleżanka faktycznie ma taki talent i to lubi, to mysle, ze naprawde jest to super pomysł
|
|||
|
|
|
#3812 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Dotk4 wiem, że można odłączyć, w większości tak właśnie robimy z braciszkiem moim, tylko tak po prostu pytałam jak Wy robicie
hehe a powiedzcie mi jak podobał mi się bardzo serial "Pamiętniki Wampirów" to czy "czysta krew" też mnie wciągnie??? bo nie wiem czy zaczynać oglądać
|
|
|
|
#3813 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3814 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja byłam w pracy- wróciłam- nadrobiłam ![]() Cytat:
Cytat:
to jest zadanie makijażystki. I jeśli wybierzesz profesjonalną to na pewno dobrze o wszystko zadba. Cytat:
![]() ![]() :e ek:Cytat:
![]() a to http://besty.pl/4672 genialne!! Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo dobre pomysły
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mi się dziś zaspało ta uczelnia mnie wykończy Ale dziś wieje wiatr i tak zimno jest
|
#3816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wypadnięcia @ w ten dzień to już liczyłam sobie (bo mam regularne przez tabletki) to akurat będzie mi się kończyłonena1984 pozazdrościć normalnie, że ty możesz co miesiąc odłożyć sobie 2 tys zł.(kiedyś tak pisałaś) To chyba nie mało zarabiasz Ja to max jak dobrze pójdzie w danym miesiącu, to odłożę łącznie z TŻ 500 zł, a ciągle są jakieś obowiązkowe wydatki, bo to teraz na mieszkanie idzie to, co moglibyśmy odłożyć na wesele, gdybyśmy mieszkania nie mieli. Eh życie życie... nie chciałabym się bawić w dodatkowy kredyt, ale chyba nas to nie ominie.... jeżeli w ogóle nam ktoś taki da, bo ja jeszcze swój spłacam 3 lata, a mój TŻ swój kończy w lipcu 2012, a w czerwcu mamy wesele ![]() Też piszę magisterkę, a raczej staram się. Tzn szukałam wczoraj książek... idzie mi to nie powiem Proszę Brydziu http://fotokowalski.pl/pl/fotografia_slubna.php beat@ normalne to jest, ja np biorę ostatnia tabletkę w piątek, a @ dostaje po weekendzie we wtorek
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki ;p
Wczoraj byłam u TŻta i zabalowałam do 3 u niego. Położyłam się o 4 i już od godziny nie śpię bo mam dzisiaj dużo biegania ![]() Może nie będę skromna ale też mam niezły głos wiem to sama i z tego co mówili mi inni facet z chóru,zespołu itd. Też myślałam o zaśpiewaniu czegoś ale myślę że mnie stres zeżre i jeszcze sfałszuję.Eh....
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Chyba znalazłam ślubne buty w których się zakochałam
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
ewika to takie jak moje tylko ja mam bez palca
i ecru
|
|
|
|
#3821 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki
aa ja wczoraj byłam u fryzjeraaa Na swoje weselicho musze mieć jaśniutkie włoski ![]() ewika19 buciki prześliczne sama musze szukac czegos podobnego na wyższym obcasie ze względu,że jestem niska ![]() aaaaa no i wydaje mi się,że te buciki będą wygodne mimo tego obcasu
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
śliczne te wasze buty
bardzo mi się podobają! |
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
AAA a ja jestem zła! Na 10 miałam być u takiego faceta opiekować się dzieckiem, myślałam, że wysłałam smsa do TŻ, żeby o 9 mnie obudził i ten sms mi się nie wysłał!! Nie no dramat po prostu. Jak tam dotre na 11 to będzie pięknie.
|
#3824 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wtedy mówi" ok, to ja Cię w ogóle nie słucham, bo teraz będziesz gadać jakieś bzdury" - tylko dzięki temu się nie kłócimy w te dni. Mój TŻ jest cierpliwy jak anioł, czasem aż sama nie wierzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba wykorzystywać możliwości My planujemy poprosić Chrześnicę TŻta, żeby nam podała obrączki - w dniu ślubu będzie miała 9 lat, więc myślę, że spodoba jej się taka odpowiedzialna funkcja ![]() Cytat:
). Mnie te kilka odcinków True nie zachęciło, ale może Tobie się spodoba ![]() Cytat:
Ja jak brałam tabsy, to w czwartek ostatnia, @ w poniedziałek. Po prostu każda ma inaczej, ale z tego, co czytałam w ulotach, zazwyczaj jest to 3, 4 dnia po ostatniej tabletce. Jadę dziś na rodzinny wyjazd do lasu Z Rodzicami i Dziadkami. Także miłego dnia Wam życzę, a ja może w końcu pooddycham świeższym powietrzem
|
|
#3825 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie
Przepiękne są. A i na platformie, więc obcas wygląd na wysoki, a w rzeczywistości jest niższy i co z tym idzie wygodniejszy
|
|
#3826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ajjj a czemu sobie budzika nie nastawiłas w kom ???? tak to jest z tymi smskami ..
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Wtajemniczenie
|
a powiedzcie mi czy jak będe świadkować w tym roku w czerwcu, to wypada mi założyć czarne buty???
bo nie wiem...
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
mnie by sms nie obudził. Zresztą nie spałabym chyba całą noc bojąc się ze się nie obudzę :P Wole nastawić budzik w telefonie
Chatka - On wie że nie powinien się przejmować tym co gadam prze @ i w ogóle wie że mam wtedy gorsze dni. Ale ostatnio tak mnie wnerwił fakt ze zaczęła przypominać "Nam" o sobie jego jedna ex, że mnie trafia. I to właśnie jeszcze w te dni. i niestety puściły mi trochę niepotrzebnie nerwy.. Ale nie jeden raz mu mówiłam jak cięta na nią jestem.. No więc mamy awanturę miesiąca ![]() U mnie też pogoda paskudna. Aż do południa nie wychodzę z łóżka chyba :P W Orange 3 tysiące? Wow!
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() beat@ zaryzykuj z ta pracą- lepsze to niż nic bahari ja też mam taki pomysł, żeby zaśpiewać Tż sporo pracy mam na dziś zaplanowane, ale cały czas mam wizaż włączony i będę Was podglądać
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a czemu nie?? jak Tobie się podobaja i pasują Ci do sukienki to jak najbardziej zakładaj te buciki
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Wtajemniczenie
|
hehhe bucików jeszcze nie mam. sukienki też nie
ale tak pytam wcześniej bo mi się przypomniało
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3834 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem już 8 miesięcy po odstawieniu ale przez pierwsze 5-6 miesięcy miałam regularnie @ dokładnie w tych dniach co przy tabletkach i nic mnie nie bolało. (Jednak to prawda że ciąże trzeba planować najwcześniej po kilku miesiącach po odstawieniu tabletek bo dopiero po takim czasie organizm wraca do normy. ) Ja się pozbyłam tych hormonów z organizmu dopiero po 6 miesiacach. I dopiero po tym czasie wróciły bóle przy @. Wiec już jestem oczyszczona. ![]() Chodzi mi o to że jak odstawicie tabletki krótko przed słubem to i tak dostaniecie @ w tym samym dniu jak przy tabletkach i łatwo sobie ten dzień wyliczycie. Chyba że tylko ja tak miałam;-) ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Hm.. każdy ma inny gust. Ja bym sie tak nie ubrała. |
|||
|
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie najpierw miał być 9, później ostro debatowaliśmy nad 14 kwietnia, z różnych przyczyn w końcu padło na 10![]() Kurcze, za pół godz jadę do lekarza, stresuję się niemiłosiernie...
|
|
#3836 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was jest może z Kielc??
|
|
|
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, od poniedziałku zaczynam pracę!!
Zadzwonili do mnie przed chwilą i tak strasznie się cieszę . W końcu troszkę zarobię, bo to bezrobocie już ładnie mnie denerwowało
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie będziesz pracować? Ja właśnie siedzę pod praca TŻ i czekam aż skończy. Trochę za wcześnie przyjechałam
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja właśnie z miasta wróciłam. Pojechałam z CV do tego salonu ERY. No i się tylko wkurzyłam bo laska co tam siedziała kartek nie pościągała a do mnie z tekstem że rekrutacja to się w sumie wczoraj skończyła i dziś ona już mi cv nie przyjmie a te kartki to zaraz idzie pościągać no myślałam że ją uduszę, ale sobie myślę nie no nie będę się z nią kłócić bo może przyjąć to cv to przyjmie ale zapewne za kilka chwil ulegnie zniszczeniu zadzwoniłam do koleżanki i ta ma z tamtą pogadać co ona odwala..... ależ jestem wściekła ibyza - buciki piękne
Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2011-03-23 o 14:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Koleżanka mi zaproponowała pracę właśnie w jednym z ich salonów bo jej TŻ tam robi i szukają ludzi z polecenia. Pieniądze nie jakieś duże a normalna kasa ale napewno lepsze to niż zasiłek w kwocie około 560 z potem 466
Ale nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł...
Ale jeśli masz głos, to śpiewaj! Zrobisz mu super prezent! 
hehe 

no myślałam że ją uduszę, ale sobie myślę nie no nie będę się z nią kłócić bo może przyjąć to cv to przyjmie ale zapewne za kilka chwil ulegnie zniszczeniu