|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
|
|
#3782 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- No właśnie, już dawno miałam o to zapytać: jest tu jakiś kalendarz tych ślubów? Bo coś mi się kojarzy że ktoś wpisuje dziewczyny do jakiegoś kalendarza...? Sorki jeśli to głupie pytanie
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
żeby było śmiesznie, to moja @ trwa 6 dni |
|
|
|
|
#3786 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem na razie na hormonach (ale nie biorę tabletek, stosuję nuvaring) i jestem bardzo zadowolona, bo @ skróciła się do 4 dni zamiast 7-8. Co prawda ja pierwszego dnia też bez tabletki przeciwbólowej nie wytrzymam, ale potem jest już tylko lepiej. Do ślubu nie planuję odstawiać hormonów, więc i @ będzie regularna. Na początku 2012 policzę sobie jak mi wypadnie i w razie czego nie zrobię jednej przerwy.
karolina, jagodzia, posłałam info na priv. A kicia to cały czas online widzę Ja mam w playu pakiet internetowy dokupiony do abonamentu. Ze względu na pracę muszę mieć stały dostęp do maila, nawet na zajęciach - czy mówiłam już, że te studia przeszkadzają mi w pracy? Dziewczyny piszące magisterki, licencjaty tudzież inżynierki czy inne prace: jak Wam idzie? Ja mam przeczytaną całą teorię do tego rozdziału, nazbierałam 20 stron cytatów i nic więcej. Teraz pozostaje niby tylko napisać to samo swoimi słowami z podaniem autorów, ale jakoś nie mam na to weny. Jak bym się uparła, to pewnie w jeden weekend bym to zmęczyła. Miałam się za to zabrać już w niedzielę, ale zamiast tego szukałam motywacji na... demotywatorach Jakie to prawdziwe...
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za wsparcie
mogę się pochwalić, że zespół prawie zaklepany z tego wszystkiego zaczynam się już gubić co mam czego nie mam ![]() 1. sala - jest 2. kościół - jest 3. fotograf - jest 4. zespół - prawie 5. świadkowie - zaklepani ![]() 6. kurs przedmałżeński - brak 7. @ - brak dziś to dostałam na pocztę http://besty.pl/4672
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-03-22 o 19:35 |
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo u mnie kursu brak ale zaczęłam byłam na pierwszym spotkaniu w czwartek kolejne
|
|
#3791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie wygląda to tak, że mam szkic 2 rozdziałów i teraz tylko muszę dodać więcej treści w każdym podrozdziale. Trzeciego jeszcze nie zaczęłam, bo mam problem z literaturą, a promotorka oczywiście nieuchwytna żeby coś mi podpowiedzieć Więc póki co szukam na własną rękę, ale to jest przerzucanie ton literatury nie na temat po to żeby znaleźć jedną pozycję na temat |
|
|
|
|
#3792 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, mowisz, ze idziecie do klubu z selekcją. A nie mozecie sobie zarezerwowac lozy czy cos, tak ze wtedy wchodzicie na nazwisko i dzieki temu mozecie ubrac sie jak tylko chcecie? Z tego co wiem teraz sporo dziewczyn ubiera sie za diabelki (a panna mlod za diablice) i tak ruszaja w miasto :P I nie maja problemow z wejsciem do klubow, bo panienski to panienski :PCytat:
Poza tym, na niektorych portlach nie ma limitow, choc wiem, ze megavideo jest najpopularniejszy, a tam po 70 minutach trzeba albo zrestartowac IP albo czekac Ja korzystam z pierwszej opcji ![]() ![]() Cytat:
My slubować będziemy w moim rodzinnym mieście, tuż przy granicy ze Słowacją Hotel (4 gwiazdki ) mamy juz klepniety, a Wam życze powodzenia w szukianiu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Co do @, to mam straaaaasznie nieregularną i dlatego na bank na pare miesiecy przed zaczne brac tabsy. Juz łykałam kiedyś, przestałam, ale na pewno zaczne jeszcze raz, bo nie wyobrazam sobie slubu z @!! Co do bólu, to niestety, towarzyszy mi przez pierwsze 2 dni i wtedy lepiej do mnie ni epodchodzic, bo gryze ... Na szczescie trwa tylko 4, max 5 dni, wiec da sie przeżyć ![]() A jeśli chodzi o zakupy, to odwiedziłyśmy z Mamcia pare salonów i naoglądałyśmy sie pieknych sukni Ale na mierzenie przyjdzie czas w wakacje Póki co, kupiłam śliczne spodnie rurki, beżowe, sweterek zapisanny na malutkie guziczki w takim śmiesznym kolorze, niemożliwym do opisania :P, koszulka w krate (mam juz pełen komplet 10 chyba :P) i strój do ćwiczeń, jako ze niedługo zaczynam chodzić na siłkę Bardziej obkupiła sie Mama, ale co mi tam. Ja też skończyłam zadowolona. Tym bardziej, ze wszystko było w rozmiarze S bądz 36, a rurki, to nawet 34!!
|
|||||
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
a które CSI oglądasz? ja lubię Las Vegas
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko CSI NY Las vegas czasami za bardzo fantastyczne te opowieści są a w Maiami ten rudy i jego okularki i ogólny sposób bycia denerwuje Ja właśnie wróciłam do domku. TŻ mnie zabrał z uczelni więc poszliśmy na godiznkę do niego no i tak usnęłam w jego ramionach. Nawet nie pogadaliśmy padam z nóg a jutro znowu o 5 pobudka. 1,5h ćwiczeń do domu a potem po TŻ do pracy i na spotkanie z jego chrzestną
|
|
#3795 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ruszyć dalej nic nie ruszyłam... Odpycha mnie sama myśl, że mam się do tego zabrać. Ratunku.Dziś mam w dodatku kolejny wykańczający dzień pmsa, deprecha jak stąd do Australii i ogólnie masakra... strasznie już bym chciała dostać ten @, bo jeszcze parę takich dni i się wykończę nerwowo. kicia, powodzenia na spotkaniu z Chrzestną - oby zareagowała lepiej, niż Chrzestny. Idę spać, dobranoc
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie jak rozmawiam z koleżankami to one mają tak że biorą ostatnią tabletkę a @ mają już na następny dzień. U mnie natomiast ostatnia zawsze wypada mi we wtorek (akurat dziś) a @ dostanę dopiero w sobote około 12 (mam tak od kiedy biorę tabletki nawet z tą godziną) i już sama nie wiem czy to normalne że dziś biorę ostatnią a @ będzie w sobotę ![]() Co do ślubu i @ to wiem jedno jak wypadnie mi to w dzień ślubu to niestety ale nie zrobię przerwy i zacznę nowe opakowanie. |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3798 |
|
Raczkowanie
|
Ufff dziś udało mi się wrzucić ślubny suwaczek na pulpit. Nawet nie wiecie jaka to ciężka sprawa na Viście, pomógł mi wujek dobra rada
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny co sądzicie o salonach ERY jako o potencjalnym pracodawcy?? Z pracą u mnie ciężko, nie ma kompletnie żadnych ofert Koleżanka mi zaproponowała pracę właśnie w jednym z ich salonów bo jej TŻ tam robi i szukają ludzi z polecenia. Pieniądze nie jakieś duże a normalna kasa ale napewno lepsze to niż zasiłek w kwocie około 560 z potem 466 |
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dodatek sama go mam już pare dni i tak się pokłóciłam z TŻ.. A uparta jestem niesamowicie... jestem zła, obolała, wykończona i załamana.. A dogadać się nam jakoś nie idzie.. Czasem zastanawiam się czy ten cały ślub był dobrym pomysłem.. A kiedy uświadamiam sobie o czym właśnie pomyślałam aż płakać mi się chce skąd takie głupie wątpliwości
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam zaległosci w czytaniu
![]() niedługo będę
|
#3803 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcialam ponadrabiac zaleglosci weekendowe ale nie dalam rady niestety dzis... padam z nog, w pracy dosc meczaco, po pracy chyba jeszcze bardziej meczaco
Ale... wczoraj zrobilismy z TZtem w excelu pewne podliczenia naszych dotychczasowych wplat zaliczek, kwot do zaplaty, maly terminarz, liste gosci itp. ogolnie extra zabawe z tym mielismy a moj Ukochany jest taki zajarany tym jak ja - o ile nie bardziej wymyslal formuly jak ze skarbnicy. Mykam spac bo jutro nie zwleke sie z lozka... Sciskam goraco i dolaczam do PMek majacyh @, mi na szczescie sie pomalu konczy
|
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
To ja jeszcze zdradzę co mi chodzi po głowie od jakiegoś czasu. Otóż czy to byłby dobry pomysł, gdybym na weselu zaśpiewała Panu Młodemu piosenkę? Czy to nie byłoby jakoś źle odebrane? Chciałabym się umówić z zespołem żeby mi zagrali akompaniament i zaśpiewać którąś z jego ulubionych piosenek albo jakąś śmieszną ludową przyśpiewkę. Wiem że byłby zachwycony, szczególnie gdybym jeszcze do tego sama zagrała na gitarze. Jeszcze sporo czasu, więc zdążyłabym poćwiczyć i mogłoby to wyjść całkiem znośnie dla ucha
Ale nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł...
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ibyza;25883204]Ja bym poprosiła jeszcze raz tą stronkę, bo nie zapisałam, musiałam mieć wtedy gorszy humorek
![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 --------- http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ stronka z serialami, tylko uwazaj - to uzaleznia, ja reklamacji nie przyjmuje
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam tylko życzyć wam dobrej nocki papap
|
#3807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze ER i 90210 a co ja będę wymieniac potem bedzie na mnie, że namawiam do złego![]() Cytat:
Cytat:
![]() dotk4 ty chudzino
|
|
#3808 |
|
Raczkowanie
|
Aha i dziś wpadłam na taki pomysł, żeby dwoje znajomych włączyć w organizację wesela. Jedna koleżanka robi śliczne pocztóweczki i mogłaby zrobić zaproszenia ślubne, oczywiście materiały kupiłabym ja, chodzi o ozdobienie kartek. I to bym wtedy potraktowała jako prezent ślubny, a ona na pewno się zgodzi, bo już coś takiego robiła. A takiego jednego kolegę chciałam poprosić żeby służył do mszy na moim ślubie, na pewno i tak by się zgłosił, bo jest ministrantem i zawsze jak jest na mszy to się zgłasza do zakrystii czy mógłby służyć, więc wątpię żeby był z tym jakiś problem. Mógłby wtedy nam podawać obrączki. Co Wy na to?
|
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym miała głos sama bym cos mojemu ukochanemu zaśpiewała
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały dzień oglądałam klątwę upadłych aniołów uwielbiam takie filmy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

to ja też z okresem nie miałabym większych problemów, bo mam regularne co 28 dni od wielu lat i nie mam żadnych dolegliwości bólowych czy innych. Gorzej jak będzie trzeba zmienić tampon, bo boję się zabrudzić sukienkę. Słyszałam że Pannie Młodej w kibelku zwykle druhna trzyma spódnicę żeby się nie zabrudziła, ale w życiu bym nie zmieniła tamponu przy kimś 
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

Na razie wygląda to tak, że mam szkic 2 rozdziałów i teraz tylko muszę dodać więcej treści w każdym podrozdziale. Trzeciego jeszcze nie zaczęłam, bo mam problem z literaturą, a promotorka oczywiście nieuchwytna żeby coś mi podpowiedzieć
Więc póki co szukam na własną rękę, ale to jest przerzucanie ton literatury nie na temat po to żeby znaleźć jedną pozycję na temat
Ja korzystam z pierwszej opcji
Okazało się, że jak wybraliśmy datę 07.07 to że jest ona już zajęta na zamku w Niepołomicach, mają za to wolne terminy na sierpien i wrzesien...wiec zaczelismy sie zastanawiac nad zmiana daty...a pozniej nad zmiana samego miejsca, ale ciezko o fajny zameczek... w grę zaczęły więc też wchodzić różnego rodzaju pałace i pałacyki...Jest jeden przepiekny, zapomnialam nazwy..., ale to też niedaleko Krakowa, no, ale tam krzycza, ze minimum 30 000 zl trzeba u nich wydac, zeby wyprawiac wesele
Jest też zamek Korzkiew, niezbyt piękny z zewnątrz, za to superowy w środku....., ale też wychodzi bardzo drogo...więc i ten TŻ mi wybił z głowy
klask i: 

Mykam spac bo jutro nie zwleke sie z lozka... Sciskam goraco i dolaczam do PMek majacyh @, mi na szczescie sie pomalu konczy