Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 16:49   #3781
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Jak już jesteśmy przy takich toaletowych tematach to ja też z okresem nie miałabym większych problemów, bo mam regularne co 28 dni od wielu lat i nie mam żadnych dolegliwości bólowych czy innych. Gorzej jak będzie trzeba zmienić tampon, bo boję się zabrudzić sukienkę. Słyszałam że Pannie Młodej w kibelku zwykle druhna trzyma spódnicę żeby się nie zabrudziła, ale w życiu bym nie zmieniła tamponu przy kimś
to ciesz sie dziewczyno u mnie tyle dobrego że @ trwa może ze3-4dni ale za to boli jak chol...ra , normalnie zdażyło mi się nawet kilka razy z bólu popłakać porażka, a do tego nieregularny eh.....
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 16:54   #3782
bahari
Raczkowanie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Chciałam się z Wami przywitać dzisiaj, ale głowy nie mam do wizażu.

Miłego popołudnia
Gosza_m dopiero zauważyłam że masz ślub w tym samym tygodniu co ja. Na początku nawet zastanawiałam się nad dokładnie tym samym terminem

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

No właśnie, już dawno miałam o to zapytać: jest tu jakiś kalendarz tych ślubów? Bo coś mi się kojarzy że ktoś wpisuje dziewczyny do jakiegoś kalendarza...? Sorki jeśli to głupie pytanie
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 16:58   #3783
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Gosza_m dopiero zauważyłam że masz ślub w tym samym tygodniu co ja. Na początku nawet zastanawiałam się nad dokładnie tym samym terminem

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

No właśnie, już dawno miałam o to zapytać: jest tu jakiś kalendarz tych ślubów? Bo coś mi się kojarzy że ktoś wpisuje dziewczyny do jakiegoś kalendarza...? Sorki jeśli to głupie pytanie
zobacz na pierwszej stronie ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-22, 17:00   #3784
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
zobacz na pierwszej stronie ;p
Ale ja nieprzytomna jestem Dzięki
Stary 2011-03-22, 17:19   #3785
tusia_m
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
to ciesz sie dziewczyno u mnie tyle dobrego że @ trwa może ze3-4dni ale za to boli jak chol...ra , normalnie zdażyło mi się nawet kilka razy z bólu popłakać porażka, a do tego nieregularny eh.....
mnie też boli jak cholera....pierwszy dzień, albo dwa pierwsze dni. Płacz to już dla mnie chleb powszedni, ale ostatnim razem doszło do tego że z bólu myślałam, że zemdleję. nawet nie potrafiłam oczu otworzyć. masakra. więc nawet wolę nie myśleć co będzie jeśli @ wypadnie mi w dzień ślubu. trzeba będzie wtedy coś wykombinować.
żeby było śmiesznie, to moja @ trwa 6 dni

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 17:50   #3786
tenebrosa
Wtajemniczenie

Ja jestem na razie na hormonach (ale nie biorę tabletek, stosuję nuvaring) i jestem bardzo zadowolona, bo @ skróciła się do 4 dni zamiast 7-8. Co prawda ja pierwszego dnia też bez tabletki przeciwbólowej nie wytrzymam, ale potem jest już tylko lepiej. Do ślubu nie planuję odstawiać hormonów, więc i @ będzie regularna. Na początku 2012 policzę sobie jak mi wypadnie i w razie czego nie zrobię jednej przerwy.

karolina, jagodzia, posłałam info na priv.

A kicia to cały czas online widzę Ja mam w playu pakiet internetowy dokupiony do abonamentu. Ze względu na pracę muszę mieć stały dostęp do maila, nawet na zajęciach - czy mówiłam już, że te studia przeszkadzają mi w pracy? Za 5zł miesięcznie mam 25MB transferu, co mi w zupełności wystarcza na nielimitowane sprawdzanie maila i korzystanie z netu w razie potrzeby.

Dziewczyny piszące magisterki, licencjaty tudzież inżynierki czy inne prace: jak Wam idzie? Ja mam przeczytaną całą teorię do tego rozdziału, nazbierałam 20 stron cytatów i nic więcej. Teraz pozostaje niby tylko napisać to samo swoimi słowami z podaniem autorów, ale jakoś nie mam na to weny. Jak bym się uparła, to pewnie w jeden weekend bym to zmęczyła. Miałam się za to zabrać już w niedzielę, ale zamiast tego szukałam motywacji na... demotywatorach Tak, tak, wiem, dobre miejsce na takie poszukiwania. A najbardziej spodobało mi się hasło: nie ma takich wniosków, których student nie wyciągnie, jeśli musi Jakie to prawdziwe...
Stary 2011-03-22, 17:55   #3787
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
dzień dobry

mnie też boli jak cholera....pierwszy dzień, albo dwa pierwsze dni. Płacz to już dla mnie chleb powszedni, ale ostatnim razem doszło do tego że z bólu myślałam, że zemdleję. nawet nie potrafiłam oczu otworzyć. masakra. więc nawet wolę nie myśleć co będzie jeśli @ wypadnie mi w dzień ślubu. trzeba będzie wtedy coś wykombinować.
też mi się tak dwa razy zrobiło myślałam że zemdleję raz w domu a raz na spacerze z TŻ.
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-22, 18:17   #3788
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Kochana współczuję, ale wierzmy, że nie będzie tak źle i wszystko skończy sie dobrze, że w przyszłości z dzidziusiem nie będzie problemu

Brydzia pisałam juz do niego, cennik dostałam więc wiem co i jak. Ceny takie same jak mój fotograf nad którym się zastanawiam, ale jeszcze nie wiem, na którego się zdecydować
daj linka do tego Twojego

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:09   #3789
kindziulindzia
Zakorzenienie

dzięki za wsparcie

mogę się pochwalić, że zespół prawie zaklepany z tego wszystkiego zaczynam się już gubić co mam czego nie mam

1. sala - jest
2. kościół - jest
3. fotograf - jest
4. zespół - prawie
5. świadkowie - zaklepani
6. kurs przedmałżeński - brak
7. @ - brak

dziś to dostałam na pocztę

http://besty.pl/4672
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-03-22 o 19:35
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:13   #3790
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dzięki za wsparcie

mogę się pochwalić, że zespół prawie zaklepany z tego wszystkiego zaczynam się już gubić co mam czego nie mam

1. sala - jest
2. kościół - jest
3. fotograf - jest
4. zespół - prawie
7. @ - brak

brawo u mnie kursu brak ale zaczęłam byłam na pierwszym spotkaniu w czwartek kolejne
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-22, 19:36   #3791
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dziewczyny piszące magisterki, licencjaty tudzież inżynierki czy inne prace: jak Wam idzie? Ja mam przeczytaną całą teorię do tego rozdziału, nazbierałam 20 stron cytatów i nic więcej. Teraz pozostaje niby tylko napisać to samo swoimi słowami z podaniem autorów, ale jakoś nie mam na to weny. Jak bym się uparła, to pewnie w jeden weekend bym to zmęczyła. Miałam się za to zabrać już w niedzielę, ale zamiast tego szukałam motywacji na... demotywatorach Tak, tak, wiem, dobre miejsce na takie poszukiwania. A najbardziej spodobało mi się hasło: nie ma takich wniosków, których student nie wyciągnie, jeśli musi Jakie to prawdziwe...
Ło Boże, nawet nic mi nie mów o braku weny. Ja siedzę od rana i nic nie napisałam.... Szukałam literatury i teraz ją opracowuję. Najgorsze że to nie jest takie zwykłe czytanie, tylko czytanie ze zrozumieniem i z wyciąganiem wniosków, i formułowaniem ich własnymi słowami. A to jest strasznie męczące. Na dodatek promotorka nie odpowiada na moje mejle, no co za kobieta Na razie wygląda to tak, że mam szkic 2 rozdziałów i teraz tylko muszę dodać więcej treści w każdym podrozdziale. Trzeciego jeszcze nie zaczęłam, bo mam problem z literaturą, a promotorka oczywiście nieuchwytna żeby coś mi podpowiedzieć Więc póki co szukam na własną rękę, ale to jest przerzucanie ton literatury nie na temat po to żeby znaleźć jedną pozycję na temat
Stary 2011-03-22, 20:04   #3792
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem. Chodzi o to że właśnie nie bardzo mogę na panieński iść w dżinsach. Zaczynamy wprawdzie w domu, ale potem idziemy do klubu z selekcją, gdzie wpuszczają tylko w strojach wieczorowych. Więc mogę się w sumie przebrać dopiero przed wspólnym wyjściem na clubbing, ale i tak muszę mieć sukienkę. Myślę że każdy zrozumie że jako biedna studentka na dorobku mam prawo mieć tylko jedną sukienkę[COLOR="Silver"]
Mysle, ze spokojnie mozesz isc w tej sukience i na panienski i na wesele. Po prostu dolozysz do tego inne dodatki i wtedy caly stroj moze wygladac zupelnie inaczej Poza tym, mowisz, ze idziecie do klubu z selekcją. A nie mozecie sobie zarezerwowac lozy czy cos, tak ze wtedy wchodzicie na nazwisko i dzieki temu mozecie ubrac sie jak tylko chcecie? Z tego co wiem teraz sporo dziewczyn ubiera sie za diabelki (a panna mlod za diablice) i tak ruszaja w miasto :P I nie maja problemow z wejsciem do klubow, bo panienski to panienski :P

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
powiedzcie mi czy jak Wy ogladacie te seriale to też włącza Wam sie limit czy coś wykupujecie?? i oglądacie non stop bez limitu???
Jesli masz router, to mozesz go wyłączyć i włączyć co restetuje IP, dzieki czemu mozesz ogladac dalej Poza tym, na niektorych portlach nie ma limitow, choc wiem, ze megavideo jest najpopularniejszy, a tam po 70 minutach trzeba albo zrestartowac IP albo czekac Ja korzystam z pierwszej opcji

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
No tak, w małopolsce, ale jeszcze nic nie wiadomo gdzie i kiedy.... Chcieliśmy bardzo na zamku...myśleliśmy o tym w Niepołomicach, jest piękny i nie aż tak drogi..., tylko przeszkadza Nam nieco fakt, że w jednym czasie mogą się odbywać 2-3 wesela.... Dziewczyny niby piszą na forum, że sobie nawzajem te wesela nie wchodzą w paradę, ale jednak nie jestem przekonana jeszcze... Okazało się, że jak wybraliśmy datę 07.07 to że jest ona już zajęta na zamku w Niepołomicach, mają za to wolne terminy na sierpien i wrzesien...wiec zaczelismy sie zastanawiac nad zmiana daty...a pozniej nad zmiana samego miejsca, ale ciezko o fajny zameczek... w grę zaczęły więc też wchodzić różnego rodzaju pałace i pałacyki...Jest jeden przepiekny, zapomnialam nazwy..., ale to też niedaleko Krakowa, no, ale tam krzycza, ze minimum 30 000 zl trzeba u nich wydac, zeby wyprawiac wesele a przeciez jeszcze noclegi trzeba bedzie dla gosci gdzies skolowac.... to tez kosztuje... nie wspomne o reszcie wydatkow jak fotograf, kamerzysta, kapela, samochod....aaaaaahhhh... ..to ile by to wesele kosztowało 50 000??? Jest też zamek Korzkiew, niezbyt piękny z zewnątrz, za to superowy w środku....., ale też wychodzi bardzo drogo...więc i ten TŻ mi wybił z głowy Myślimy więc poza Niepołomicami też o pałacu w Balicach... no i o pałacu/zamku w Suchej Beskidzkiej...w maju będziemy jeżdzić i oglądać... wtedy, jak się już będzie miało miejsce na wesele, to zaczniemy myśleć nad miejscem na ślub
A Wy gdzie?
O, to jednak małopolska, ale zupełnie inna część niż moja My slubować będziemy w moim rodzinnym mieście, tuż przy granicy ze Słowacją Hotel (4 gwiazdki ) mamy juz klepniety, a Wam życze powodzenia w szukianiu

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Co do zapuszczania ja mam dluuugie włosy. Do połowy pleców. I tak mnie korci ściąć bo nie wytrzymuje z nimi. A jak pomyśle o suszeniu ich po kąpieli to mnie skręca:P
Ale podetnę teraz trochę i do wesele na pewno będę miała długie
Ja mam włosy do połowy pleców i też mnie korci, zeby je ciachnąć!! Jutro ide do fryzjera, ale tylko na kolor i podciecie końcówek. Ale po ślubie nożyczki pójdą w ruch, bo czasami juz mnie te włosy wykańczają :P

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
dzięki za wsparcie

1. sala - jest
2. kościół - jest
3. fotograf - jest
4. zespół - prawie
7. @ - brak

dziś to dostałam na pocztę

http://besty.pl/4672
klask i:

Co do @, to mam straaaaasznie nieregularną i dlatego na bank na pare miesiecy przed zaczne brac tabsy. Juz łykałam kiedyś, przestałam, ale na pewno zaczne jeszcze raz, bo nie wyobrazam sobie slubu z @!! Co do bólu, to niestety, towarzyszy mi przez pierwsze 2 dni i wtedy lepiej do mnie ni epodchodzic, bo gryze ... Na szczescie trwa tylko 4, max 5 dni, wiec da sie przeżyć

A jeśli chodzi o zakupy, to odwiedziłyśmy z Mamcia pare salonów i naoglądałyśmy sie pieknych sukni Ale na mierzenie przyjdzie czas w wakacje Póki co, kupiłam śliczne spodnie rurki, beżowe, sweterek zapisanny na malutkie guziczki w takim śmiesznym kolorze, niemożliwym do opisania :P, koszulka w krate (mam juz pełen komplet 10 chyba :P) i strój do ćwiczeń, jako ze niedługo zaczynam chodzić na siłkę Bardziej obkupiła sie Mama, ale co mi tam. Ja też skończyłam zadowolona. Tym bardziej, ze wszystko było w rozmiarze S bądz 36, a rurki, to nawet 34!!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 20:18   #3793
menippe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a ja zamiast rozwiązywać zadania z angielskiego ogladam CSI
a które CSI oglądasz? ja lubię Las Vegas
Stary 2011-03-22, 20:29   #3794
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

mnie przeważnie boli juz tydzień przed a potem dwa pierwsze dni @ choć msc temu nie bolał mnie. Teraz jakoś też nie a na dniach pewnie dostanę

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość

A kicia to cały czas online widzę Ja mam w playu pakiet internetowy dokupiony do abonamentu. Ze względu na pracę muszę mieć stały dostęp do maila, nawet na zajęciach - czy mówiłam już, że te studia przeszkadzają mi w pracy? Za 5zł miesięcznie mam 25MB transferu, co mi w zupełności wystarcza na nielimitowane sprawdzanie maila i korzystanie z netu w razie potrzeby.
Nie no bez przesady nie cały czas:P akurat wtorki to tak bo jak człowiek ma zajęcia od 7,30 do 18,30 z czego tylko 3 godziny ćwiczeń a reszta róbta co chceta ale siedźcie na wykładach to chcąc nie chcąc się siedzi na necie. Chociaż za tydzien z koleżankami chyba olejemy wykłady i pójdziemy na jakieś piwko. Ja często zapominam wyłączyć przeglądarki i ta chodzi i zżera mi baterie taki to plus tego że jak do mnie ktoś dzwoni to się przeglądarka jakby minimalizuje a ja potem zapominam o tym

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
a które CSI oglądasz? ja lubię Las Vegas
tylko CSI NY Las vegas czasami za bardzo fantastyczne te opowieści są a w Maiami ten rudy i jego okularki i ogólny sposób bycia denerwuje

Ja właśnie wróciłam do domku. TŻ mnie zabrał z uczelni więc poszliśmy na godiznkę do niego no i tak usnęłam w jego ramionach. Nawet nie pogadaliśmy padam z nóg a jutro znowu o 5 pobudka. 1,5h ćwiczeń do domu a potem po TŻ do pracy i na spotkanie z jego chrzestną
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:02   #3795
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja mam włosy do połowy pleców i też mnie korci, zeby je ciachnąć!! Jutro ide do fryzjera, ale tylko na kolor i podciecie końcówek. Ale po ślubie nożyczki pójdą w ruch, bo czasami juz mnie te włosy wykańczają :P
Mam dokładnie tak samo Żeby te moje włosy się jeszcze jakoś ładnie naturalnie falowały, czy coś, ale są proste i jak się ich nie ułoży, to żadna z nich fryzura... Więc do ślubu zostawię, jakie są, żeby można było zrobić sensowny fryz, a potem połowę ich ciacham, ile się można męczyć

Cytat:
Ło Boże, nawet nic mi nie mów o braku weny. Ja siedzę od rana i nic nie napisałam.... Szukałam literatury i teraz ją opracowuję. Najgorsze że to nie jest takie zwykłe czytanie, tylko czytanie ze zrozumieniem i z wyciąganiem wniosków, i formułowaniem ich własnymi słowami. A to jest strasznie męczące. Na dodatek promotorka nie odpowiada na moje mejle, no co za kobieta Na razie wygląda to tak, że mam szkic 2 rozdziałów i teraz tylko muszę dodać więcej treści w każdym podrozdziale. Trzeciego jeszcze nie zaczęłam, bo mam problem z literaturą, a promotorka oczywiście nieuchwytna żeby coś mi podpowiedzieć Więc póki co szukam na własną rękę, ale to jest przerzucanie ton literatury nie na temat po to żeby znaleźć jedną pozycję na temat
Eh, skąd ja to znam... Chociaż mój promotor podsuwa pozycje, to jest tak wymagający, że wszyscy boją się do niego iść, jak czegoś nie zrobią... W ten oto sposób już ze 3 miechy nie byłam na seminarium A ruszyć dalej nic nie ruszyłam... Odpycha mnie sama myśl, że mam się do tego zabrać. Ratunku.
Dziś mam w dodatku kolejny wykańczający dzień pmsa, deprecha jak stąd do Australii i ogólnie masakra... strasznie już bym chciała dostać ten @, bo jeszcze parę takich dni i się wykończę nerwowo.

kicia, powodzenia na spotkaniu z Chrzestną - oby zareagowała lepiej, niż Chrzestny.

Idę spać, dobranoc

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:06   #3796
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

Cytat:
dzień dobry

u mnie bywa ostatnio podobnie choć póki co obchodzi się jeszcze bez płaczu. Na początku jak zaczęłam brać tabletki było wszystko pięknie. Nic mnie nie bolało. Dopiero od jakiegoś pół roku mam znowu bóle. Przychodzi nagle moment i mam jakiś taki skurcz że się zwijać zaczynam, jak by mi ktoś coś w brzuch wbijał. No i bóle krzyża Chyba jak pójdę po nowe tabsy to powiem mojej pani doktor co i jak.
Ogólnie jak rozmawiam z koleżankami to one mają tak że biorą ostatnią tabletkę a @ mają już na następny dzień. U mnie natomiast ostatnia zawsze wypada mi we wtorek (akurat dziś) a @ dostanę dopiero w sobote około 12 (mam tak od kiedy biorę tabletki nawet z tą godziną) i już sama nie wiem czy to normalne że dziś biorę ostatnią a @ będzie w sobotę

Co do ślubu i @ to wiem jedno jak wypadnie mi to w dzień ślubu to niestety ale nie zrobię przerwy i zacznę nowe opakowanie.

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:09   #3797
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

kicia, powodzenia na spotkaniu z Chrzestną - oby zareagowała lepiej, niż Chrzestny.
nie no o to to się akurat nie martwię. Kobieta jest tak cudowna i ma dystans do wielu rzeczy. Naprawdę taka kochana jest że szkoda że tak rzadko mamy się okazję spotkać. Poza tym bardzo mnie lubi

Stary 2011-03-22, 21:16   #3798
bahari
Raczkowanie

Ufff dziś udało mi się wrzucić ślubny suwaczek na pulpit. Nawet nie wiecie jaka to ciężka sprawa na Viście, pomógł mi wujek dobra rada
Stary 2011-03-22, 21:21   #3799
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff dziś udało mi się wrzucić ślubny suwaczek na pulpit. Nawet nie wiecie jaka to ciężka sprawa na Viście, pomógł mi wujek dobra rada
taki wujek bobra rada pomógł mi już w wielu sytuacjach

Dziewczyny co sądzicie o salonach ERY jako o potencjalnym pracodawcy?? Z pracą u mnie ciężko, nie ma kompletnie żadnych ofert Koleżanka mi zaproponowała pracę właśnie w jednym z ich salonów bo jej TŻ tam robi i szukają ludzi z polecenia. Pieniądze nie jakieś duże a normalna kasa ale napewno lepsze to niż zasiłek w kwocie około 560 z potem 466

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-03-22, 21:28   #3800
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
taki wujek bobra rada pomógł mi już w wielu sytuacjach

Dziewczyny co sądzicie o salonach ERY jako o potencjalnym pracodawcy?? Z pracą u mnie ciężko, nie ma kompletnie żadnych ofert Koleżanka mi zaproponowała pracę właśnie w jednym z ich salonów bo jej TŻ tam robi i szukają ludzi z polecenia. Pieniądze nie jakieś duże a normalna kasa ale napewno lepsze to niż zasiłek w kwocie około 560 z potem 466
moim zdaniem jeśli masz możliwość dostania takiej pracy to trzeba brać bo jak wiadomo z pracą wszędzie ciężko. A w sumie w salonie nie taka ciężka praca

Stary 2011-03-22, 21:39   #3801
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Dziś mam w dodatku kolejny wykańczający dzień pmsa, deprecha jak stąd do Australii i ogólnie masakra... strasznie już bym chciała dostać ten @, bo jeszcze parę takich dni i się wykończę nerwowo.
ten PMS to jakaś katorga.. Za jakie grzechy
na dodatek sama go mam już pare dni i tak się pokłóciłam z TŻ..
A uparta jestem niesamowicie... jestem zła, obolała, wykończona i załamana.. A dogadać się nam jakoś nie idzie..
Czasem zastanawiam się czy ten cały ślub był dobrym pomysłem.. A kiedy uświadamiam sobie o czym właśnie pomyślałam aż płakać mi się chce skąd takie głupie wątpliwości

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:45   #3802
gregia
Zakorzenienie

nadrabiam zaległosci w czytaniu
niedługo będę
gregia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 21:55   #3803
E87
Wtajemniczenie

Chcialam ponadrabiac zaleglosci weekendowe ale nie dalam rady niestety dzis... padam z nog, w pracy dosc meczaco, po pracy chyba jeszcze bardziej meczaco Ogolnie jestem wykamana na maxa!
Ale... wczoraj zrobilismy z TZtem w excelu pewne podliczenia naszych dotychczasowych wplat zaliczek, kwot do zaplaty, maly terminarz, liste gosci itp. ogolnie extra zabawe z tym mielismy a moj Ukochany jest taki zajarany tym jak ja - o ile nie bardziej wymyslal formuly jak ze skarbnicy. Mykam spac bo jutro nie zwleke sie z lozka... Sciskam goraco i dolaczam do PMek majacyh @, mi na szczescie sie pomalu konczy
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:06   #3804
bahari
Raczkowanie

To ja jeszcze zdradzę co mi chodzi po głowie od jakiegoś czasu. Otóż czy to byłby dobry pomysł, gdybym na weselu zaśpiewała Panu Młodemu piosenkę? Czy to nie byłoby jakoś źle odebrane? Chciałabym się umówić z zespołem żeby mi zagrali akompaniament i zaśpiewać którąś z jego ulubionych piosenek albo jakąś śmieszną ludową przyśpiewkę. Wiem że byłby zachwycony, szczególnie gdybym jeszcze do tego sama zagrała na gitarze. Jeszcze sporo czasu, więc zdążyłabym poćwiczyć i mogłoby to wyjść całkiem znośnie dla ucha Ale nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł...
Stary 2011-03-22, 22:07   #3805
__Paulinka__
Zakorzenienie

[QUOTE=ibyza;25883204]Ja bym poprosiła jeszcze raz tą stronkę, bo nie zapisałam, musiałam mieć wtedy gorszy humorek

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ stronka z serialami, tylko uwazaj - to uzaleznia, ja reklamacji nie przyjmuje
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 22:12   #3806
(kicia)
Zakorzenienie

wpadłam tylko życzyć wam dobrej nocki papap

Stary 2011-03-22, 22:13   #3807
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję gregia hehe wiem co to uzależnienie od seriali ostatnio jak dopadłam "Pamiętniki Wampirów" to obejrzałam 2 sezony w 3 dni najgorsze dla mnie były te limity... ;/ ale jak był limit to ściągałam w tym czasie na komputer serial i tak pękły 2 sezony
wez carrie&company albo gotowe chociaz presonbreak tez jest super jeszcze ER i 90210 a co ja będę wymieniac potem bedzie na mnie, że namawiam do złego
Cytat:
TŻ jednak chce full opcję z całym zespołem, mówi że sam za to zapłaci, więc niech płaci ile chce
Ojjj sukienka jest absolutnie cudowna, w jaskrawym koralowym kolorze, ale na zdjęciach wychodzi różowa. Ładnie mi się komponuje z ciepłą karnacją. Nigdzie w necie nie znalazłam jej zdjęcia, babka w sklepie mówiła że dopiero co ją przywieźli, jakaś nowa kolekcja. Wrzucam więc swoją skromną osobę w niej, sorki za jakość, zdjęcie robione komórką w przymierzalni:
Załącznik 3839151
TŻ mówi że jakaś dziwna teraz ta moda że sukienki taki wielki zad robią, ale Mu wytłumaczyłam że to się nazywa bombka Do tego kupiłam w Deichmanie za grosze zwykłe czarne szpilki, obcas 9,5 cm:
Załącznik 3839158Załącznik 3839159
bahari sukienka i kolor jej a ja bym miała gdzies co pomyslą inni i poszłabym w tej sukience i na panieński i na poprawiny, zwłaszcza jak bym się w niej super czuła
Cytat:
powiedzcie mi czy jak Wy ogladacie te seriale to też włącza Wam sie limit czy coś wykupujecie?? i oglądacie non stop bez limitu???
ibyza jak mi wyskakuje limit to odświezam strone i ogladam bez problemu, fakt, że odcinek musi sie wgrac od poczatku. Jednak wole poczekac pare minutek i ogladac bez problemu jak czekac te 72 minuty
dotk4 ty chudzino
Stary 2011-03-22, 22:18   #3808
bahari
Raczkowanie

Aha i dziś wpadłam na taki pomysł, żeby dwoje znajomych włączyć w organizację wesela. Jedna koleżanka robi śliczne pocztóweczki i mogłaby zrobić zaproszenia ślubne, oczywiście materiały kupiłabym ja, chodzi o ozdobienie kartek. I to bym wtedy potraktowała jako prezent ślubny, a ona na pewno się zgodzi, bo już coś takiego robiła. A takiego jednego kolegę chciałam poprosić żeby służył do mszy na moim ślubie, na pewno i tak by się zgłosił, bo jest ministrantem i zawsze jak jest na mszy to się zgłasza do zakrystii czy mógłby służyć, więc wątpię żeby był z tym jakiś problem. Mógłby wtedy nam podawać obrączki. Co Wy na to?
Stary 2011-03-22, 22:29   #3809
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
To ja jeszcze zdradzę co mi chodzi po głowie od jakiegoś czasu. Otóż czy to byłby dobry pomysł, gdybym na weselu zaśpiewała Panu Młodemu piosenkę? Czy to nie byłoby jakoś źle odebrane? Chciałabym się umówić z zespołem żeby mi zagrali akompaniament i zaśpiewać którąś z jego ulubionych piosenek albo jakąś śmieszną ludową przyśpiewkę. Wiem że byłby zachwycony, szczególnie gdybym jeszcze do tego sama zagrała na gitarze. Jeszcze sporo czasu, więc zdążyłabym poćwiczyć i mogłoby to wyjść całkiem znośnie dla ucha Ale nie wiem czy to w ogóle dobry pomysł...
uważam to bahari za świetny pomysłjakbym miała głos sama bym cos mojemu ukochanemu zaśpiewała
Stary 2011-03-22, 22:31   #3810
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ stronka z serialami, tylko uwazaj - to uzaleznia, ja reklamacji nie przyjmuje
ojj uzależnia cały dzień oglądałam klątwę upadłych aniołów uwielbiam takie filmy

Patrycja 28.06.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości