|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
spróbuje zobacze czy zatrzymają,jeśli tak to zadzwonie i zapytam. To przecież tylko 3,19 no ale...
|
|
|
|
#3032 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3034 |
|
Rozeznanie
|
No to lecę dzwonić
|
|
|
|
#3035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zamówiłam na allegro zaprojektowali mi wg moich sugestii
|
|
#3037 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pieknie teraz my jako konsultantki wychodzimy na totalny id...a na dodatek ze chcemy niewiadomo ile zarobic na klientakch;( rany Boskie wez napisz skarge mozan tak? ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
dzieki za info! ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- [QUOTE=Oja 84;25903164]ale te zdjęcie na katalogowym jakoś mi umknęło, ja je zamawiałam w demo te cienie, już doczytałam, że to z ori to nie cienie ale jak zobaczyłam na tej fotce z tego linku te opakowanie to coś mnie tknęło, że być może ta pacynka której rzekomo nie było- jest ukryta w pudełku tylko trza wysunąć! poleciałam szybko do swojej paletki, patrzę-no i oto jest! --/QUOTE] to duzo ci umknelo bo ja tez dodalam foto https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1300110863 |
|||
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
w brakach mam w internetowej fakturze (katalog jeszcze 4) całą biżuterię Demi, produkcja opóźniona
zamówiłam sobie ten błyszczyk CT Champagne i cienie onyx quartz, zobaczymy w piątek
|
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
a dostała któras już charma żabkę ?
|
|
|
|
#3040 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już sie przyzwyczaiłam że oni nie na temat odpisują
Edytowane przez wrrxd Czas edycji: 2011-03-23 o 13:56 |
|
|
|
|
#3041 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
to tyle od technicznej strony.
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Nieprawidłowa pojemność Balsamów do ciała w Ofercie Netto do Katalogu 05/2011
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie, Informujemy, że w Ofertach Netto do Katalogu 05/2011(str 2) podano błędną pojemność Balsamów do ciała: Bond Girl 007 oraz U by Ungaro. Prawidłowa pojemność każdego z balsamów to 150 ml. Przepraszamy za pomyłkę. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek
|
#3043 |
|
Rozeznanie
|
Sheryl, musso4, karinka124
dzięki za rady, napisałam jeszcze raz to samo ![]() edit: odpisali po 20 min i ... wywalczyłam swoje , a to wszystko dzięki wam ;*Szanowna Konsultantko, Informujemy, że firma nie przewiduje wprowadzania na konta prezentów przeprosinowych w związku z opóźnioną dostawą. Mając na uwadze długi czas oczekiwania postanowiliśmy jednak jednorazowo przychylić się do otrzymanej prośby. Na Pani koncie został tym samym wprowadzony prezent przeprosinowy dla Klientki, który zostanie dołączony do kolejnego Pani zamówienia. Z pozdrowieniami, XXXXXXXX Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Edytowane przez wrrxd Czas edycji: 2011-03-23 o 14:28 Powód: dopiska |
|
|
|
#3044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-03-23 o 15:14 |
|
|
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale brawo dla Ciebie, że się udało
|
|
#3047 |
|
Raczkowanie
|
ja też zamówiłam w K2 i do tej pory nie otrzymałam;/ wrrr;/
P.S dobrze że się udało, trzeba walczyć o swoje
Edytowane przez angie_910108 Czas edycji: 2011-03-23 o 14:42 |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam, kombinuję i nijak nie mogę zrozumieć o co chodzi w tym programie "Torba BATYCKI". Niby ma na fakturze sprzedaż z kat.03 i 04 i jest napisane, że min. 1600zł muszę uzbierać, a zaraz potem, że to się wylicza indywidualnie dla każdej konsultantki. Ale jak??? Wiem, że wałkowałyście to 1000razy, ale czy któraś mogłaby mi wytłumaczyć jak krowie na rowie jak mam to wyliczyć żęby się dowiedzieć czy muszę mieć sprzedaż za 1600zł czy może więcej.
Dodam, że w k.03 miałam sprzedaż 755zł, a w 04 345zł. Będę cholernie wdzięczna za wytłumaczenie
|
|
#3049 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Czy jak jestem w okręgu trend., zamówienie robię teraz z k.7 i spełniłam już warunki na torebkę Batyckiego, to mogę ją już z pierwszym zam. k.7 zamówić???
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na 67 jest krem i mleczko AC![]() Cytat:
![]() Właśnie w poniedziałek go dostałam i jest zadowolona. Z resztą bardzo lubię te błyszczyki, bo są transparentne, delikatne i ładnie przy okazji nawilżają usta. Ale jeżeli Ty oczekujesz na ustach efektu takiego jak jest na zdjęciu w katalogu, to niestety one nie kryją tak mocno ust kolorem ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
Jak nie polecałaś, to musisz mieć zamówień na łączną kwotę 1600 zł |
|||||
|
|
|
#3050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
szkoda że wcześniej nie zapytałam, cóż będę musiała poczekać na paczuszkę do piątku,już nie mogę się doczekać
dziewczyny a gdy zamawiam kurierską to może ją odebrać mój chłopak? Bo nie wiem czy akurat będę w domu..
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Jak komuś nie wychodzi wyższa kwota tylko ten wymagany próg musi spełnić, to nie podają konkretnie. Dlatego napisali jej 1000 lub 1600 zł. Ja też tak mam, a że nikogo nie polecałam wuięc wiem, że muszę mieć łącznie 1600 zł
|
|
|
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
do posiadaczek trójkolorowego błyszczyka do ust, odcień peach sparkle: dziewczyny, czy ten błyszczyk na ustach wygląda tak jak na modelce na str. 44 w katalogu 5? jeśli nie to jak? byłaby możliwość o wrzucenia zdjęcia błyszczyka na ustach?
|
#3054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli Dagusiac musisz uzbierać 1600zł chyba że kogoś polecałaś.
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-03-23 o 15:12 |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Ma któraś z was w domu Incandessence tą która jest o pojemności 30 ml??? Moja klientka ją zamówiła z k.6 i uwierzcie mi że w środku to na pewno nie jest zapach Incandessence Znam ten zapach, wiem jak pachnie i klientka też tak stwierdziła, że to nie jest to. Sprawdzaliśmy i na opakowaniu jest nazwa tej wody więc nie ma mowy o pomyłce przy pakowaniu paczki. Na szczęście nie ma zamiaru jej zwracać, bo osatecznie zapach nie jest zły. Ale on bardziej mi pachnie jak LBD który też jest w tej ofercie w katalogu. Chyba nie ma możliwości podmiany wód w kartonikach?? Nie pamiętam już, czy w paczce przyszły zafoliowane...
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Jutro i w piątek nie idę do pracy i będę Was pewnie męczyć na forum i kombinować z Wish List
|
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
hej Muszę Wam powiedzieć że zamówiłam sobie temperówkę i to jest zwykły bubel
Górna część jest zdejmowana jest plastikowa z takimi gumowatymi podpinkami które wciąż wypadają. Przeglądałam zdjęcia avonowe i widziałam że kiedyś była inna a to to po prostu jest masakra I chciałam się Was jeszcze zapytac o maseczki z planet spa ale tylko te pell of. Chcę sobie jakąś kupić i nie wiem która najlepsze ma działanie oczyszczające-czy ta nowa lawendowa może? ![]() I jeszcze coś czy ta maseczka Lawenda i Jaśmin pachnie jak krem do stóp lawendowy czy inaczej? Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2011-03-23 o 15:26 |
|
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziękuję za wyjaśnienia.
|
|
|
#3060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

. Na fakturze mam perełkę i coś takiego Charm President Club
i wrzucili mi do paczki co innego . Jak myślicie dzwonic do nich z pretensjami
); teraz nowym klientkom daję 2-3 sztuki jakby ewentualnie chciały komuś dać
potem moja szwagierka i jej koleżanka (one w sumie co katalog na ponad 100zł zamawiają), koleżanki i klientka, która mnie znalazła w necie i co katalog zamawia - czasami na 30zł a czasami na 130zł 

Górna część jest zdejmowana jest plastikowa z takimi gumowatymi podpinkami które wciąż wypadają. Przeglądałam zdjęcia avonowe i widziałam że kiedyś była inna a to to po prostu jest masakra