Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 18:31   #1801
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie mialam nigdy tej serii, wiec nie pomoge
z tego co pamietam to sa po 13zl z czym, a promocji zazwyczaj jest tylko do ust i spirala, a do cienie nie spotkalam sie w ostatnim czasie, pamietam ze keidys byly, ale to po 10,99, ale wtedy jeszcze nie interesowalam sie pedzlami

ja chwale sobie pedzle z pierre rene, inglota, nimi sie maluje
Przepraszam, ale nie sprecyzowałam, chodziło mi o pędzel do podkładu
Ostatnio jak byłam w Rossmannie to widziałam był po ok 20 zł. Na YT był zachwalany przez użytkowniczkę -makijażekasid czy jakoś tak
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 18:47   #1802
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate nigdy sie nie opalam na sloncu bo po pierwsze nie mam czasu a po drugie nie lubie. Wiec wole isc raz na tydzien na solarium, no raz na 1.5 tygodnia teraz chodze

A farba nie łapie mi dobrze na odrostach a tam przeciez rozjasniacza nie mam

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Snow buahhot moze powinnam wyprobowac teraz ten majiblond 911 z woda 9 procentowa albo 12 procentowa?

A teraz uciekam do corci

Edytowane przez _blondyneczka_
Czas edycji: 2011-03-23 o 18:35
_blondyneczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 18:56   #1803
loluska
Zakorzenienie

blondyneczko wybacz że się wtrącę, ale wydaje mi się że buahhot i snow juz wiele razy ci pomagały a ty i tak po swojemu zrobiłaś. Może warto posłuchać caate i przeglądnąć wątki o farbowaniu na blond, nawet na pierwszej stronie podane są linki...

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:00   #1804
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej zabieram się za nadrabianie dziś nawet nie miałam czasu na chwile siąść przed komputerem
Stary 2011-03-23, 19:02   #1805
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny
idę Was nadrobić dużo napisałyście

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:07   #1806
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Hej
urwałam się dziś wcześniej z zajęć, więc mogę sobie was poczytać

Wczoraj byłam u fryzjera i zrobiłam odrost - blond pasemka i jestem taaaaaaka zadwolona Miałam jeszcze tonowanie koloru i jestem zadowolona z koloru i jeszcze tak ładnie mi się dziś grzywka ułożyła...

Ja też muszę kupić sobie kilka maseczek do twarzy. Całkowicie zapomniałam jakie mają działanie... Niby nie mam sporych problemów, ale nawilżanie i oczyszczenie się przyda
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:16   #1807
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale nie sprecyzowałam, chodziło mi o pędzel do podkładu
Ostatnio jak byłam w Rossmannie to widziałam był po ok 20 zł. Na YT był zachwalany przez użytkowniczkę -makijażekasid czy jakoś tak
aaaa to nie mam zielonego pojeciac bo ja jak juz interesowalam sie pedzlami (miesiac temu kupowalam sobie) to zawsze tylko flat top'ami, a nie tymi plaskimi swoj edm kupilam za 35zl, pixe tez jest w tej cenie, a kwc samo mowi za siebie, wiec ja sie nie wahalam ale sama chetnie bym sie dowiedziala o tych pedzlach z rossmanna czy wypada wlosie itp

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
caate nigdy sie nie opalam na sloncu bo po pierwsze nie mam czasu a po drugie nie lubie. Wiec wole isc raz na tydzien na solarium, no raz na 1.5 tygodnia teraz chodze

A farba nie łapie mi dobrze na odrostach a tam przeciez rozjasniacza nie mam

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Snow buahhot moze powinnam wyprobowac teraz ten majiblond 911 z woda 9 procentowa albo 12 procentowa?

A teraz uciekam do corci
... chyba nie wiesz co fundujesz sowjej skorze, mi sie to w glowie nie miesci, ale jak Ty tak wolisz, to nie bede wnikac.
wiem, ze slonce rozjasnia wlosy, a czy solarium

ale to tez dziwne, bo jak odrost masz ciemniejszy to czemu Ci reszty nie przyciemni? to wlasnie wyglada odwrotnie, ze reszty wlosow Ci nie lapie, bo zostaja nadal jasne, a odrost sie przyciemnia, tak na logike

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
idę Was nadrobić dużo napisałyście
oj to masz co nadrabiac

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Hej
urwałam się dziś wcześniej z zajęć, więc mogę sobie was poczytać

Wczoraj byłam u fryzjera i zrobiłam odrost - blond pasemka i jestem taaaaaaka zadwolona Miałam jeszcze tonowanie koloru i jestem zadowolona z koloru i jeszcze tak ładnie mi się dziś grzywka ułożyła...

Ja też muszę kupić sobie kilka maseczek do twarzy. Całkowicie zapomniałam jakie mają działanie... Niby nie mam sporych problemów, ale nawilżanie i oczyszczenie się przyda
pokaz sie Nam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:23   #1808
Kalpana
Zakorzenienie

A właśnie, jeśli mowa o pędzlach do podkładu, to może któraś z Was używa i może jakieś polecić w przystępnej cenie? Tak są zachwalane, że dużo lepszy efekt jest podczas używania, że chyba się skuszę na jakiś

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:26   #1809
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
A właśnie, jeśli mowa o pędzlach do podkładu, to może któraś z Was używa i może jakieś polecić w przystępnej cenie? Tak są zachwalane, że dużo lepszy efekt jest podczas używania, że chyba się skuszę na jakiś
dla mnie przystepna cena za pedzel to 25-30zl, a edm czy pixie kosztuje 35, a s anajlepiej zachwalane i watpie w tansze odpowiedniki, bo wieksze pedzle takie do pudru, rozu to min.20zl, a kupujemy to na lata, nie na miesiac, wiec warto poodkladac pare miesiecy i kupic cos porzadnego
Stary 2011-03-23, 19:31   #1810
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość

Talullah, maseczki z Avy są cudowne, ostatnio miałam karotenową i jest boska
Muszę wypróbować tą maseczkę już kilka razy zastanawiałam sie nad zakupem
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze pitu nie wypełniłam a zwrot też by się przydał
Ja też jeszcze nie zrobiłam pita zabieram się za niego od miesiąca
Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
dziękuję nie mam sposobu na ból, niektórzy go znoszą inni nie, zależy od człowieka są nakładki masujące, rękawice chłodzące itp. ale ja w te cuda za bardzo nie wierze trzeba zacisnąć zęby i depilować, najgorszy pierwszy raz
Ech ja kupiłam depilator kilka lat temu i ani razu go nie użyłam boję się
Stary 2011-03-23, 19:36   #1811
Kitka:)
CABIN CREW

ale napisałyście

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
nie wiem czy tutaj tak mogę... ale zrobiłam mój 1 filmik na YT, jeśli któraś chciałaby może obejrzeć to oto link :

http://www.youtube.com/watch?v=CcI3RVVNvIA

)
powiedzcie jeśli się do tego nie nadaje :P to nie będę się rozkręcała
jasne - fajny filmik i bardzo ladna jesteś- ale jeszcze przydałoby się żebyś mówiła w trakcie co robisz i jak

caate zgadzam sie z Toba jeżeli chodzi o piegi... no i widze że ładnie zaszalalaś w SP

Cytat:
W sumie to mam czerwone kropki na nogach zaraz po depilacji, czyli wygląda na to, że wyrywa mi włoski z cebulkami
Ale kiedyś TŻ chciał wiedzieć czy to boli i mu przejechałam po nodze i ze 2-3 tygodnie miał łysy placek Dobrze że zima była i nie chodził w spodenkach
heheh dobre ja u mojego kiedyś testowałam lakiery do paznokci

ja uwielbiam się opalać na słoneczku, nad jeziorem do którego mam 10 min od rodziców... nigdy latem nie chodzę na sol

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:37   #1812
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie przystepna cena za pedzel to 25-30zl, a edm czy pixie kosztuje 35, a s anajlepiej zachwalane i watpie w tansze odpowiedniki, bo wieksze pedzle takie do pudru, rozu to min.20zl, a kupujemy to na lata, nie na miesiac, wiec warto poodkladac pare miesiecy i kupic cos porzadnego
Masz rację. Lepiej odłożyć i zapłacić więcej, niż po kilku tygodniach wyrzucić i kupić nowe.... Chciałam kupić komplet, ale myślę, że może lepiej pojedynczo, bo jedne firmy mają lepsze np. do pudru, inne do podkładu itp. Problem w tym, że wcale się na tym nie znam

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:39   #1813
91moniaa161
Zadomowienie

No i nadrobiłam

caate
ja mogę Ci polecic z balsamów brązujących Dove Summer Glow Ja używałam i szybko chwyta, tylko trzeba dobrze rozsmarowywac A podkład z Lirene też miałam 207 beżowy bardzo fajny

Elvi zaraz biorę się za oglądanie filmiku.

Blondyneczka przecież nie wyszedł Ci rudy na odrostach ?? Jak dla mnie to trochę taki cieplejszy blond...ale wiadomo, że na odrostach nie wyjdzie taki sam jak na reszcie włosów, bo odrosty masz w innym kolorze. Ja choc farbuję na brązowo mam ten sam problem, tyle że mi odrosty wychodzą jaśniejsze niż całośc ...

Zmyłam olejek z włosów i są teraz takie gładziutkie i miękkie...

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-23 o 19:40
91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:42   #1814
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
No i nadrobiłam

caate
ja mogę Ci polecic z balsamów brązujących Dove Summer Glow Ja używałam i szybko chwyta, tylko trzeba dobrze rozsmarowywac A podkład z Lirene też miałam 207 beżowy bardzo fajny

Blondyneczka przecież nie wyszedł Ci rudy na odrostach ?? Jak dla mnie to trochę taki cieplejszy blond...ale wiadomo, że na odrostach nie wyjdzie taki sam jak na reszcie włosów, bo odrosty masz w innym kolorze. Ja choc farbuję na brązowo mam ten sam problem, tyle że mi odrosty wychodzą jaśniejsze niż całośc ...

też tak miałam jak przyciemniałam sobie włosy... myślę ze to tak jest bo na długości masz już kilka warstw tej farby.... i dlatego wychodzi ciemniejsza....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-23, 19:44   #1815
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

caate chętnie, ale nie mam teraz w domu aparatu i nie posiadam swoich aktualnych zdjęć. Jak tylko będę posiadała to wrzuce swoje zdjęcie
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:47   #1816
samaraNW
Zakorzenienie

witam

rozmawiałyście o balsamie brązującym z ori. ja go polecam, jest super, 2 razy nałożony tworzy piękną opaleniznę i nie robi smug i jest normalnie dostępny

pędzla z kobo nie kupiłam, chyba odłożę sobie kasę i zainwestuję w tego flat topa.

jestem strasznie przemęczona nauką i teraz z każdym dniem będzie coraz gorzej... ale już w połowie maja będę mogła porządnie odpocząć
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 19:57   #1817
91moniaa161
Zadomowienie

Elvi filmik już obejrzany ładny makijaż ale zgadzam się z dziewczynami mogłabyś mówic w czasie malowania co robisz i czego używasz Masz śliczną cerę!!

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
też tak miałam jak przyciemniałam sobie włosy... myślę ze to tak jest bo na długości masz już kilka warstw tej farby.... i dlatego wychodzi ciemniejsza....
dokładnie! tym bardziej, że ja kiedyś farbowałam kilka razy na czarny :/ i teraz końcówki są duuuużo ciemniejsze niż reszta włosów...

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:06   #1818
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Masz rację. Lepiej odłożyć i zapłacić więcej, niż po kilku tygodniach wyrzucić i kupić nowe.... Chciałam kupić komplet, ale myślę, że może lepiej pojedynczo, bo jedne firmy mają lepsze np. do pudru, inne do podkładu itp. Problem w tym, że wcale się na tym nie znam
mysle,ze tak najlepiej na tym wyjdziesz,kupic raz a porzadnie

co do reszty pedzli, to ja bym wybrala te co mi potrzebne, swoich do cienie mam 3, 1 do eyelinera, brwi, do ust, do pudru, rozu i podkladu i to koniec

Cytat:
No i nadrobiłam

caate

zakupie go przy najblizszych zakupach, bo jestes kolejna dziewczyna ktora go poleca

a mozecie doradzic cos z samoopalaczami? ktory to byl ten w piance, o ktorym kiedys mowilyscie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
caate chętnie, ale nie mam teraz w domu aparatu i nie posiadam swoich aktualnych zdjęć. Jak tylko będę posiadała to wrzuce swoje zdjęcie
to czekam

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

rozmawiałyście o balsamie brązującym z ori. ja go polecam, jest super, 2 razy nałożony tworzy piękną opaleniznę i nie robi smug i jest normalnie dostępny

pędzla z kobo nie kupiłam, chyba odłożę sobie kasę i zainwestuję w tego flat topa.

jestem strasznie przemęczona nauką i teraz z każdym dniem będzie coraz gorzej... ale już w połowie maja będę mogła porządnie odpocząć
tez bym poczekala i kupila flat topa, dlatego ze jak ja kupie cos tanszego na sprobowanie, to zazwyczaj juz nie kupie drozszego i sie mecze z tym tanszym

od jutra rusza ostro z nauka, wiec tez mnie tu malo bedzie

zrobilam ten zabieg domowy, na dlonie i powiem tyle
jakie gladziutkie i nawilzone mam dlonie, a jak pachnace....
tylko dlugo sie wchlania maska-serum, ale za to jak paznokcie i rece sie blyszcza chyba sie od niej uzaleznie..

Kitka, poszalalam, to przez te promocje, bo na maseczki daxa bylo -20%
Stary 2011-03-23, 20:11   #1819
CABIN CREW

Cytat:
Elvi filmik już obejrzany ładny makijaż ale zgadzam się z dziewczynami mogłabyś mówic w czasie malowania co robisz i czego używasz Masz śliczną cerę!!

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

dokładnie! tym bardziej, że ja kiedyś farbowałam kilka razy na czarny :/ i teraz końcówki są duuuużo ciemniejsze niż reszta włosów...

ja raz pofarbowałam na czarno i wiem juz że to jest kolor w którym wyglądam bardzo źle... trochę to dziwne bo teraz też mam ciemny brąz i jest dobrze.. ale czarny to nie mój kolor- bardzo "zgasił " mi twarz i wyglądałam na wiecznie zmęczona... a szkoda bo kocham czarne włosy, zawsze marzyłam o prostych , czarnych....

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
mysle,ze tak najlepiej na tym wyjdziesz,kupic raz a porzadnie

co do reszty pedzli, to ja bym wybrala te co mi potrzebne, swoich do cienie mam 3, 1 do eyelinera, brwi, do ust, do pudru, rozu i podkladu i to koniec

zakupie go przy najblizszych zakupach, bo jestes kolejna dziewczyna ktora go poleca

a mozecie doradzic cos z samoopalaczami? ktory to byl ten w piance, o ktorym kiedys mowilyscie

to czekam

tez bym poczekala i kupila flat topa, dlatego ze jak ja kupie cos tanszego na sprobowanie, to zazwyczaj juz nie kupie drozszego i sie mecze z tym tanszym

od jutra rusza ostro z nauka, wiec tez mnie tu malo bedzie

zrobilam ten zabieg domowy, na dlonie i powiem tyle
jakie gladziutkie i nawilzone mam dlonie, a jak pachnace....
tylko dlugo sie wchlania maska-serum, ale za to jak paznokcie i rece sie blyszcza chyba sie od niej uzaleznie..

Kitka, poszalalam, to przez te promocje, bo na maseczki daxa bylo -20%
dasz link na KWC bo chyba przegapiłam co to za maska..
dziś gadałam z mamą i pogoniła mnie zebym w weekend do SP pojechała bo takie promocje... pewnie już się naoglądała w necie gazetki i coś chce

ZALATANA......
Stary 2011-03-23, 20:14   #1820
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
ja uwielbiam się opalać na słoneczku, nad jeziorem do którego mam 10 min od rodziców... nigdy latem nie chodzę na sol
Ja też uwielbiam opalać się na słońcu na solarium nigdy w życiu nie byłam

Ostatnio zakochałam się w szminkach Catrice w krótkim czasie kupiłam 4szt tylko trochę za późno bo je właśnie wycofali

Zaraz robię wielkie Spa bo jutro do Tż jadę to trzeba pięknie wyglądać

Ale się dziś wkurzyłam na moich sąsiadów szofera sobie szukaj i non stop przyjeżdżają żebym im na zakupy jeździła jakbym nie miała nic innego do roboty ja rozumiem że czasem potrzeba ale już przesadzaja

I zapomniałam Smerfetkaa cudowne masz włoski

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2011-03-23 o 20:15
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:16   #1821
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kitka to ta moja z dzisiejszych zakupow
klik
moja mi kazala 4pudelka kupic masci na zajady bo byla przecena z 29zl na 10zl
Stary 2011-03-23, 20:20   #1822
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam opalać się na słońcu na solarium nigdy w życiu nie byłam

Ostatnio zakochałam się w szminkach Catrice w krótkim czasie kupiłam 4szt tylko trochę za późno bo je właśnie wycofali

Zaraz robię wielkie Spa bo jutro do Tż jadę to trzeba pięknie wyglądać

Ale się dziś wkurzyłam na moich sąsiadów szofera sobie szukaj i non stop przyjeżdżają żebym im na zakupy jeździła jakbym nie miała nic innego do roboty ja rozumiem że czasem potrzeba ale już przesadzaja

I zapomniałam Smerfetkaa cudowne masz włoski
ja byłam na sol w niedzielę... a wczesniej jakoś w grudniu... dzieki temu wątkowi odkryłam balsam lirene brazujacy i zrezygnowałam praktycznie z solarium

ehhh... chcę już lata... słoneczka, plaży, piwka, jeziora, pływania, żagli...

ZALATANA......
Stary 2011-03-23, 20:20   #1823
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
klik
w jakiej cenie są te zestawy spa do stóp i dłoni? w takich jak na KWC jest podane - 2-2,5zł ?
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:21   #1824
CABIN CREW

Cytat:
klik

super wyglada- tak ekskluzywnie pewnie jak bedę w SP to sobie kupie też
muszę kupic sudocrem , pod nosem jakieś dziwne podraznienie mi się zrobiło , mam taką sucha, łuszczącą skórę, nie wiem od czego....

ZALATANA......
Stary 2011-03-23, 20:32   #1825
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Hej
A ja dzis kupilam antybiotyk Czuje sie coraz gorzej a mialam w planach super impreze jutro, no ale nic, wezme zaraz goraca kapiel, TZ mnie wygrzeje w lozeczku i moze sie pozbieram Nie chce isc na L4.

A co za roznica jaki wieczor???
Jak jest sklep czynny do np 21 to jak bede potrzebowac chociazny kostki masla to pojde po nia o 20.50 i tyle w temacie. Nie interesuje mnie to ze pani kasjerka by wolala zebym przyszla wczesnym wieczorem o np 19.

Jak Ci takie godziny pracy nie odpowiadaja to ja zmien. Chyba Cie tam sila nie trzymaja??

Wyobraz sobie ze ja jak bede niedlugo podpisywac umowe na dyzury to swiadomie zgadzam sie na to zeby kazdy mogl przyjsc do mnie o ktorej mu sie cos stanie, czy o 19 czy o 23 czy o 4 nad ranem. A nie ze ja wole zeby przychodzili do 23 max bo potem chce sie zamknac w gabinecie i isc spac.

Albo powiedz kierownikowi zeby zmienil godziny otwarcia sklepu bo Tobie nie pasuje ze klient przychodzi jak jest jeszcze 15 minut do zamkniecia. 15 minut to wbrew pozorom duzo czasu. Albo skoro masz podpisana umowe ze pracujesz tyle i tyle godzin to tez idz do kierownika i powiedz ze wiecej pracowac nie bedziesz a nie jestes taka twarda tylko tu na forum. Trzeba umiec walczyc o swoje jak Ci cos nie pasuje.

No super ze Ty taka jestes ale nie wszyscy sa widocznie tak zorganizowani jak Ty.
Jak mi sie zachce ciastek i bede miec ochote po nie pojsc to pojde nawet poznym wieczorem.

No to skoro tak uwazasz, ze nie zostaniesz zrozumiana to nie pisz. Oszczedzisz sobie i nam czasu skoro nie potrafisz dyskutowac i podac racjonalnych argumentow.

Kazdy zawod ma swoje plusy i minusy.

Brawo brawo Zgadzam sie w 100%.
Dziewczyno wyluzuj w końcu nikt jakoś nie podejmuje tematu tylko Ty... jak nie wiesz co to irona cynizm to się nie wypowiadaj... Poza tym każda tutaj na coś narzeka, ja też mam prawo. A pogrubione zastosuj do siebie bo tego Ci właśnie brakuj o wielka Pani doktor

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Notebe kasjerka nie może ponarzekać na pracę ale inni na lekarzy mogą i jest dobrze O co Ci chodzi Tallulach? co Ci nie pasuje? że mam własne zdanie? że nie jesteś dla mnie guru?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Notebe kasjerka nie może ponarzekać na pracę ale inni na lekarzy mogą i jest dobrze O co Ci chodzi Tallulach? co Ci nie pasuje? że mam własne zdanie? że nie jesteś dla mnie guru?

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:33   #1826
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
w jakiej cenie są te zestawy spa do stóp i dłoni? w takich jak na KWC jest podane - 2-2,5zł ?
obie kupilam w SP za 2,49zl

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dziewczyno wyluzuj w końcu nikt jakoś nie podejmuje tematu tylko Ty... jak nie wiesz co to irona cynizm to się nie wypowiadaj... Poza tym każda tutaj na coś narzeka, ja też mam prawo. A pogrubione zastosuj do siebie bo tego Ci właśnie brakuj o wielka Pani doktor
po ostatnich spieciach z Toba i wypowiedziach, prawdopodobnie dlatego nikt nie daje sie w klotnie, ktora Ty rozpetalas ze mna.
narzekalam, to mi sie oberwalo do Ciebie- 'tez mam prawo'.

Szczerze to nie spodziewalam sie po Tobie takiej bezczelnosci i obludy.
Stary 2011-03-23, 20:34   #1827
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam to samo;/ teraz farbuję na brąz od jakiegoś czasu i końce mam prawie czarne
Cytat:
ja raz pofarbowałam na czarno i wiem juz że to jest kolor w którym wyglądam bardzo źle... trochę to dziwne bo teraz też mam ciemny brąz i jest dobrze.. ale czarny to nie mój kolor- bardzo "zgasił " mi twarz i wyglądałam na wiecznie zmęczona... a szkoda bo kocham czarne włosy, zawsze marzyłam o prostych , czarnych....

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 -------
ja w czarnych włosach wyglądałam strasznie blado, nie pasuje mi w ogóle ten kolora tak mi się podobają czarne długie lśniące włosy
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:35   #1828
miczka21
Zadomowienie

Cytat:
ja byłam na sol w niedzielę... a wczesniej jakoś w grudniu... dzieki temu wątkowi odkryłam balsam lirene brazujacy i zrezygnowałam praktycznie z solarium

ehhh... chcę już lata... słoneczka, plaży, piwka, jeziora, pływania, żagli...
To balsam z lirene jest taki dobry ? Może go wypróbuje

Nie kupiłam podkładu , bo nie było A do rossmana już nie poszłam , może jutro sobie coś pokupuje

allle jestem zmęczona ......

blondyneczka ja nie widzę rudego
Stary 2011-03-23, 20:38   #1829
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

po ostatnich spieciach z Toba i wypowiedziach, prawdopodobnie dlatego nikt nie daje sie w klotnie, ktora Ty rozpetalas ze mna.
narzekalam, to mi sie oberwalo do Ciebie- 'tez mam prawo'.

Szczerze to nie spodziewalam sie po Tobie takiej bezczelnosci i obludy.
Jaką kłótnie rozpętałam? dla mnie to była wymiana zdań pisałam zreszta na ten temat... No cóż..zauważyłam dziwną rzecz - jak nie jestem tego zdania co Ty czy Tallulach to jest źle... jestem ciemna, zacofana, głupia, bezczelna..... bardzo to dziwne....

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 20:44   #1830
miczka21
Zadomowienie

Jak ja nie lubię takie sprzeczek wizażowych beeee
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości