|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Hahahaha,dokładnie !
Mam nauczkę ... Z reguły lubię dosmażone jedzonko,ale nie zwęglone !! Do tego mam jeszcze dni P i nie będę mogła zamaskować smaku warzywkami ... ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Dobra Dziołchy Ja uderzam w kimono już Włączę sobie jakiś film i zasnę przy TV - uwielbiam zasypiać jak mi coś cichutko ględzi nad uchem Do juterka ![]() Trzymajcie kciuki,bo jutro się ważę po wielkim dzisiejszym obżarstwie ![]() Dowiem się jak nie będziecie trzymać ![]() Dobranoc Misiaczki
|
|
|
|
#602 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehehe powinnas miec na karku :P poszukaj ![]() ![]() Cytat:
![]() i kilogramy tez niech spadaja i rano z duzym spadkiem wstan ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
do jutra zlociutka spij slodko ja bede 3mala kciuki juz zaczynam bo boje sie tej PAŁY:p AHAHAHA dobranoc Misiu Łobuzisiu!
|
||||
|
|
|
#603 |
|
Rozeznanie
|
no i koniec kropka pochwale sie Wam jak ja wygladam teraz
i wrzuce Wam porownanie ze spasionej Marysi na mniej spasiona hahaha wiece ze tak moj kolega powiedzial myslalam ze mu przywale :/dobra dodałam PORÓWNANIE !
Edytowane przez jedyyna Czas edycji: 2011-03-23 o 22:57 |
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
jedyna przypomnij mi proszę Cię stronkę ze zniżkami (tę na której kupiłaś kurs na prawko )
|
|
|
|
#605 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#606 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja już Marysie podziwnęłam na FB ![]() a dla kolegi to ->
|
||
|
|
|
#607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sliczna z Ciebie dziewczyna ..... a kolege walnij w leb za glupoty
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
|
#608 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Mi kolega pół roku temu ogladając moje zdjęcie w dowodzie stwierdził 'Wyglądałąs inaczej!', a ja a czym sie tak róznie? 'No na zdjęciu jesteś szczuplejsza...' Moja mina
|
|
|
|
|
#609 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ile ja walczylam zeby tak wygladac moje marzenia sie spelniaja nadzieja matka glupich wiec ma mnie jako córkę bo mialam zawsze nadzieje ze dam rade! ![]() Cytat:
no faceci to sa troche nie ten teges :P bic po glowie i tyle
|
|||
|
|
|
#610 |
|
Rozeznanie
|
jedyna -->
![]() ![]() tylko pozazdrościć ![]() ![]() chili... nie lubię ![]() no tak to ze mną bywa... mam ochotę wskoczyć do sklepu i kupić makaron ale się powstrzymam jakoś ![]() ![]() ![]() jutro postaram się jeszcze coś z tymi naleśniorami wykombinować.... i mam ochotę teraz zbić wujka Dukana ![]()
|
|
|
|
#611 |
|
Szara Eminencja
|
Widzę teraz drugie zdjecie, jestem pełna podziwu
Motywacji mi przybyło 100 pkt |
|
|
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Witam Was,jestem na diecie od 16.02.11r.,cały ten czas zaglądam tu do was i nauczyłam się dużo,książka Dukana przeczytana,test zrobiony(7 dni uderzeniówki),miałam 115 kg jak rozpoczęłam(wiem,spaślun straszny)po ciąży mi zostało ale jakoś nie miałam motywacji,w międzyczasie były różne diety i efekty jojo. Mam 165cm wzrostu a papcio Dukan wyliczył mi najniższą wagę do 70,2kg, schudłam już 6kg(razem -21 cm ogólnie bo po miesiącu zmierzyłam się) ale wydaje mi się,że to za mało? Idę 5/5,a może inny tryb byłby lepszy,co wy na to? Wiem ,że przede mną długa droga ale postram się jak NIGDY. KOCHANE jesteście dla mnie jak GURU. Zbliża się @ więc proszę o wskazówki!
---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:26 ---------- Ja taki "nocny Marek "jestem więc możecie pisać.mój Tż śpi ale ja cakiem,całkiem! ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
SUPER!!!---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Metal_fish Kochana grtulujjjjjjjjjjjję,spadk ów,ale do rzeczy,wiem(bo czytuję was od dawna),że znasz się na medycynie(tylko tak dalej!!!),mój synuś ma złe usg nerek,czy mogłabyś coś doradzić? Bardzo się martwię
Edytowane przez nikamo36 Czas edycji: 2011-03-24 o 00:41 |
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś na wadzę -12 kg ...
Nie wiem czy się cieszyć czy to byłoby zbyt piękne Bo jeśli to prawda to zleciał wzrost i jestem jeszcze na -1kg Ale wcześniej też było tak pięknie że spadło po zastoju -1.5kg po czym zaraz wróciło na 2 tyg Ale bym chciala już spada,ć z wagi w normalnym tempie ![]() Jutro zjadlam ciut za mało bo nie miałam apetytu na wieczór być może to jest powodem udawanego spadku Jutro zważe się jeszcze raz bo nie dowierzam
|
#614 |
|
Rozeznanie
|
Witam kochane znad kawki porannej i kanapeczek z twarożkiem zagryzanych ogóraskiem
![]() ![]() i wiecie co ? czuję się taka lżejsza jakoś.... takie samopoczucie moje zaraz śmigam na uczelnię... do 12 jakoś to dziś przeżyję ![]() ![]() jak tam Wasze spadeczki ![]() nikamo kochana, ja jestem na 3/3 i jest mi z tym baaaardzo dobrze ![]() spaśkak ? nie mów tak... najważniejsze, że wzięłaś się za siebie, więc główka w górę ![]() ja też zaczynałam od 3 cyfrowej wagi... na szczęście nie popadłam w codziennie ważenie, bo nie mam tu wagi, więc poznam moje cyferki w przyszły piątek.... ale cm lecą ! już po spodniach widać, że coś ruszyło ![]() ![]()
Edytowane przez izuulkaa Czas edycji: 2011-03-24 o 07:05 |
|
|
|
#615 |
|
Rozeznanie
|
To nie jestem sama hehe
Witam Wszystkich Boli mnie ten zab ale tak masakrycznie ze chyba zaraz wyjde z siebie.. ![]() Czekam tylko na otwracie dentysty i lece jako pierwsza - i tak z bolem mam pierwszenstwo ale wole byc wczesniej bo jak wszytsko dobrze pojdzie to chce wybrac sie dzis jeszcze do pracy ![]() Dzisiaj moj 79 dukajacy dzien, waga pokazała 77,5 kg Dzisiaj warzywka, jakims cudem udalo mi sie zjesc sniadanie prawie ze wpychalam jedzonko do gardla po jednej stronie paszczy - masakra! No ale pewnie po wizycie nie bede mogla jesc a tak zawsze cos tam bedzie w tym zoladeczku ![]() Gratuluje wszystkim spadków! ![]() I trzymajcie za mnie kciuki bo boje sie dentysty jak cholera !Pa!
|
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry, witam Was z ranka!!!
![]() za oknem buuuuuuuuu, coś się popsuło ![]() po 3 dniach PW waga ruszyła zaledwie o 0,3kg
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Witam sie cieplutko - dzisiaj mamy sliczny poranek Slonko za oknem czuje , ze bedzie dzisiaj wspanialy dzien ![]() Kilka promykow slonka z rana a jaka radoche daja ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Na dodatek od dzisiaj mam Pw
|
#618 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
, w takich momentach ich zdezorganizowanie i bezradność jest słodka
|
|
#619 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo długa uderzeniówka a 6 kg przez półtora miesiąca to nieźle! ale w sumie, na początku zawsze leci szybciej...może właśnie przez zbyt długą uderzeniówką, może przez zblizający się @, może grzeszysz (nieświadomie)Cytat:
Tobie jak spada to od razu 2kg![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziś P a na wadze tyle ile przed PW:P miałam wzrost, w kluczowym momencie nawet 1,3 kg:P ale dziś jest tyle ile było, więc jutro powinno spaść trochę wody na P
|
|
|
#620 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=nikamo36;25924164]Witam Was,jestem na diecie od 16.02.11r.,cały ten czas zaglądam tu do was i nauczyłam się dużo,książka Dukana przeczytana,test zrobiony(7 dni uderzeniówki),miałam 115 kg jak rozpoczęłam(wiem,spaślun straszny)po ciąży mi zostało ale jakoś nie miałam motywacji,w międzyczasie były różne diety i efekty jojo. Mam 165cm wzrostu a papcio Dukan wyliczył mi najniższą wagę do 70,2kg, schudłam już 6kg(razem -21 cm ogólnie bo po miesiącu zmierzyłam się) ale wydaje mi się,że to za mało? Idę 5/5,a może inny tryb byłby lepszy,co wy na to? Wiem ,że przede mną długa droga ale postram się jak NIGDY. KOCHANE jesteście dla mnie jak GURU. Zbliża się @ więc proszę o wskazówki!
Gdy zaczynałam swoją przygodę z Dukanem i trafiłam tutaj, to wiedzialam, że nie zginę, atmosfera, wsparcie i przede wszystkim inne dukające osoby są bezcenne. Dasz radę!!! Podobno w kupie siła---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynna slicznie wygladasz
|
#622 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najgorzej się zebrać, ale później to już z górki leci jak jesteśmy zapisane i wiemy, że trzeba na wizycie być.I w ogóle wiecie co stwierdziłam?? Że nie doceniamy tego, jak to fajnie że nic nas nie boli i w ogóle, dopóki tego nie utracimy. Później zaczynamy doceniać jak to fajnie było, gdy miałyśmy spokój i nic nas nie bolało. Ależ zakręciłam, mam nadzieję jednak że choć trochę jestem zrozumiała?? Ach czasami się zapędzę żyjąc w swoim świecie:P ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
|
|
#623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja zawsze regularnie chodzę do dentysty ale miałam problem, bo zaczęły psuć mi się ząbki od środka, poprzednia dentystka, starsza kobietka, po prostu niedokładnie robiła i teraz musiałam mieć kanały... ale jakieś 2 mce temu byłam z ostatnim ząbkiem i teraz mam spokój na kilka miesięcy;D latem pójdę na kontrolę. mój TŻ nie chodził bardzo długo, w końcu go zmusiłam i był już z 8 razy:P bo ma prawie wszyzstkie zęby do leczenia... i chodzi regularnie teraz, aż wszystkiego nie zrobią z moją dentystką jest dzielny!
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje , ze z Twoim zabkiem wszystko bedzie ok. i dentystka Cie nie wymeczy ![]() Ja mam ciekawa sytuacje bo moja przyjaciolka jest dentystka z 30 letnim starzem i jak sie u niej dluzej nie pokazuje to dostaje tel " moze spotkamy sie u mnie na kawce no i przy okazji sprawdze Ci zabki
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
u mnie dzisiaj +0,6 mam nadzieje,ze jutro juz bedzie lepiej ![]() w lodówce tylko światło i zakazane produkty, wiec na sniadanie-owsianka do pracy-serek biały z cynamonem ![]() obiad-hmmmm tutaj moze byc problem bo zaraz po pracy jadę do Łodzi wiec nie bedzie czasu na obiad. moze po drodze zjem jakis serek homo albo wedline drobiowa ![]() miłego dnia! |
|
|
|
#626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za wcześnie wstałam i nie mam co robić:P a na uczelnię dopiero za 40 minut:P
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna to i tak powiedziec ![]() Ty za wczesnie wstalas i nie wiesz co robic a ja nie wim od czego zaczac Od mometu jak moj Tz zaczol nowa prace i przyjezdza tylko na weekend to dzien tak szybko mi mija , ze szok. Rano wybieram ma´la do szkoly , pozniej sprzatanko w poludnie do pracy a 16.15 odebrac mala ze szkoly . Pozniej zadanie odrobic co gorsze w obcym jezyku a ostatnio wypracowania sa ![]() Teraz dopiero zobaczylam jak to jest jak sie nie ma Tz w domu - latwo nie jest
|
|
#628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mnie TŻ obudził wychodząc na uczelnię i stwierdziłam, że na niecałą godzine już nie warto zasypiać:P w sumie, za godzinę zaczynam zajęcia więć niedługo pojadę
|
|
|
#629 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Echhh, tak się dzisiaj podle czuję, wy tutaj o zdrowiu a mi się przypomniała fraszka Kochanowskiego: "Szlachetne zdrowie, Nikt się nie dowie, Jako smakujesz, Aż się zepsujesz" A ja zapuszczam korzenie w łóżku ![]() Cytat:
|
|
|
#630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie miec takich znajomych ![]() a tej fraszki kiedys sie uczylam na pamiec ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
jak ja Ci zazdroszcze ale to tylko kilka miesiecy ma tak byc az rok szkolny sie skonczy
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

- uwielbiam zasypiać jak mi coś cichutko ględzi nad uchem

ja już Marysie podziwnęłam na FB 

Bardzo się martwię

Podobno w kupie siła