|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cóś ściemniasz laska ad2 jak nie chcesz nietopysza to chociaż kapce pokoż
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Fałszywe wnioski, Vesenka, wysuwa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. naocznie zobaczysz nooo ![]() Cytat:
i to skutkuje, ale on erbatka z cytryną i duch Cytat:
dziwne, b. dziwneCytat:
![]() netoperek taki http://www.newlook.com/shop/womens/t...-top_213219221
|
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
1.Małż Twój regularnie wybywa wieczorami sprzed kompa, więc pewnikiem przebywa wtedy u Ciebie.
2.Ty wybyłaś synchronicznie z Gryszardem 3. Jest wiosna 4. Ptaszki budzą się do życia wniosek-Madzik się seksi ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
a netoperek mnie się bardzo podobuje
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi przyszedł cocon do głowy- a jego, Flo, nie miałam...może se dam spokój
![]() Takie nietoperzki są fajne, ale człowiek ma fałdy nawet, jak ich nie ma- ja wiem, czy to kamuflujące? To jakby się wdepnęło w gówno po to, żeby nie było czuć, że pies wytarzał się w zdechłej rybie ![]() Ves, a Ty aż nawołujesz do seksu- no nie można się nie posłuchać
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm....widzę Gryśka na grzędzie
Nie wiesz przypadkiem co robił Madzik?
|
#2587 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kup se lepiej chłopie kwas migdałowy (jest wskazany do skóry z tendencją do trądziku, bo działa przeciwbakteryjnie, nie zadrażnia aktywnych zmian, a wręcz działa na nie likwidująco ), rozpuść go w ciepłej kąpieli, dodaj mleczanu sodu, a po ostygnięciu siur kwasu hialuronowego i mówię Ci to z sercem bijącem na dłoni - będziesz piękny, jako ten Adonis ![]() No taaa, penetracja - tylnia - przez - dyszącego - kosmitę - w - lesie - przy - torach - wśród - zbizoniałych - krów - i - grzybów - które - szczekają.......... Mam obawę, że to nie jest w pełni naturalne Cytat:
![]() Cytat:
Speeeeneeetruję Cięę!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
, ale sądzę, że mydeło będzie spoko luz Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiosna przyszła, to mnie nosi ![]() I tak se myślę, co tylko ja mam mieć radochę. Idźta i brykajta do woli ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
Sałać, mam podejrzenia,że te senne wytwory powstały po dogłębnym zapoznaniu się z niemieckimi produkcjami SF dla widzów dorosłych, co to je Gryniek w samotności bez fonii ogląda ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- spadam spać. Jutro pobudka 5.30
|
|
#2589 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Chyba, że to z głodu takie schizy Cytat:
![]() Popaczta tylko, jak się Winterka brzydko wykręca przed spotkaniem z Ju ![]() Cytat:
No i po co, Gryx durniu jeden, zaczynałeś temat?! ![]() Ekhem, na pewno niedługo zanabędziesz, to tylko kwestia, eee, paru dni ![]() Cytat:
A co? Nie mogę? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2591 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bywa. Podczytuje. Pisać nie nadąża. Wróciłam w niedzielę i padłam zatruta nadmiarem kawy. Od poniedziałku zapiernicz - w tym tygodniu kończę sprawozdania z działalności OPP i dogrywanie umów partnerskich z Festiwalem Filmów Kultowych. W piątek rankiem wybywam do Poznania - kolejna ciężka i piękna impreza. Życie jest fascynujące. Tylko ja, kurczę, nie nadążam... ![]() A Madzik to własnego ma ptaszka, czy robi za nekromantę do budzenia cudzych niezywych?
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja się czuję komfortowo wciągać nie muszę zbytnio ![]() Cytat:
ło fłaśnie
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
To co porobimy?
|
|
|
#2596 | |||
|
Zakorzenienie
|
będę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() możesz ale to taka rozpusta trochę ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2599 | ||||||||
|
BAN stały
|
Hmmm... ale może, gdyby nie ta parafina, łuszczyłbym się nieprzystojnie?
![]() Cytat:
Ale kusi mnie ta prostota użytkowania glikolowego - sru na wacik prosto z butelki, wacik na gębę, pomiziać-pomiziać, i wsjo A nie chcę się bawić w laboratorium chemiczne (to mi przeszło tak gdzieś w ósmej klasie) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie opierać będę sieee! Cytat:
I w wersji "piana", czy lepiej "mgiełka"? ![]() Cytat:
Cytat:
Na mnie?! S pałom?! ![]() ![]() Mam strasznie rozbujałe (
|
||||||||
|
|
|
#2600 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
rozumiem ze mam nie rozwijać tematu ![]() ![]() Cytat:
![]() ale jaja ![]() w sumie po takim niespaniu to ja tak to odczuwam jakby mnie ktoś odczarował był dół i myk nie ma równoczesnie czuję sie fizycznie wypluta i szczęsliwa ![]() (jakos nieskaldniesie wypowiadam-mam swiadomosc _a u mnie w rodzinie jest duze obciazenie depresja endogenną a to dziedziczne )
|
|
|
#2601 | |
|
BAN stały
|
Nie, no co Ty?! Tak se tylko dla jaj napisałem
![]() No więc, droga Polly, jaki aparat fotograficzny Cię interesuje? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a portfel kupiłam taki (dla Ju i Ves) tańszy był z przeceny http://www.galanteriaskorzana.com.pl...msonite,pl.htm
|
|
|
#2603 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2604 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zgadnij Cytat:
ale kurde nie mogę znaleźć nic na temat tego na jakiej zasadzie mialaby dzialac ta terapia bezsennościa a sie zaintrygowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- sytuacja za✂✂✂iscie wprost dziwna https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517748
|
|
|
#2605 | |
|
BAN stały
|
Czekaj, czekaj...
![]() ...wiesz co? Do Ciebie mi jakoś tak (sam nie wiem, jak to wytłumaczyć ) Canon Power Shot S2 IS pasuje Cytat:
|
|
|
|
|
#2606 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, a jak nie to bym brała sx20 is albo panasa fz38 ...canon jest paskudny jak noc listopadowa niestety,ale tanszy, lzejszy i ma obrotowy ekranik a to bardzo przydatne
|
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A mnie się wydaje, a raczej jestem prawie pewna, że gryniek to ostatnio nie jest za bardzo samotny ![]() Jak ja żem dopiero przybyła ![]() No ale jak musisz iść - dobrej nocy ![]() Przypomniało mi się jak parę lat temu w lato jechaliśmy na wakacje ze znajomymi.Kolega za kierownicą, ja obok, z tyłu 2 kolegów i koleżanka. Kolega do mnie mówi - uważaj na to oparcie bo ten fotel trochę jest popsuty. Ja mówię (przejęta fotelem i tym by za bardzo nie naciskać na oparcie)- spoko nie będę się opierać za bardzo. Kolega - o to fajnie, że nie będziesz się opierać i uśmiech od łucha do łucha I śmiech z tylnego siedzenia Po chwili załapałam, co powiedziałam ![]() Oglądałam Zmierzch Fajny I siedzę, patrzę na napisy końcowe i nagle słyszę Linkin Park Leave Out All The Rest i żem najpierw pomyślała, że mi się winamp sam włączył Druga część już podobna nie jest ani trochę fajna?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-24 o 00:11 |
||
|
|
|
#2608 | |
|
BAN stały
|
Do Jordanu Ci wpadł? Tej rzeki?
Cytat:
![]() Mam zwyczajnego Samsunga es55, i styknie
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
mydło maślankowe
![]() Cytat:
|
|
|
#2610 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W trakcie popołudniowego meczu krykieta złamał mi się paznokietek u lewej duoni, więc starałam się sama doprowadzić go do porządku, gdyż ponieważ Maryśka ma wychodne . Nie godzi się paradować bez manikiuru, jako proletaryacka dziewka jakaś Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

cirwone
Cóś ściemniasz laska 

jakaz to wredna robota 

) wódki z resztką (drugie pół szklanki) soku porzeczkowego. Nie mam pewności, która terapia była tak skuteczna, ale dziś już nie boli mnie nic i o dziwo przestało mi kapać z nosa
dziwne

) Canon Power Shot S2 IS pasuje 
. Nie godzi się paradować bez manikiuru, jako proletaryacka dziewka jakaś