|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar XXV
|
|
#2522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak?
I so znalazłaś? ![]() Cytat:
![]() Różne są zboczenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A z kranu niepitna? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oj Bejbe, Bejbe ![]() Nie, po prostu se pogryzła ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2524 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie pitna bo obrzydle pachnie
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Kawał z FB: Młody chłopak pierze dżinsy i mruczy: - Nikomu nie można ufać, nikomu... Na moment przerywa pranie: - Nawet sobie - kontynuuje wściekły - Przecież tylko pierdnąć chciałem.
|
|
#2525 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I napisałabyś, że Cię olewamy i że se idziesz ztond A przecież chyba nie chciałabyś, żeby każdy Ci nieszczerze przytakiwał, że tak masz rację, jeśli tak nie myśli i wtedy kiedy nie masz racji, czyż nie? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może spaliście w tym samym łóżku ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Ja też mam joke, ale taki hmm ostrzegawczy ![]() Żona, wracając do domu z zakupów, zastała swojego męża w łóżku z atrakcyjną osiemnastką. W momencie, gdy skoczyła się pakować i chciała opuścić dom, mąż zatrzymał ją tymi słowami: Zanim wyjdziesz, chciałbym, żebyś posłuchała, jak do tego wszystkiego doszło. Gdy jechałem z pracy do domu autostradą, w czasie wielkiej ulewy, zobaczyłem tę miłą dziewczynę, zmęczoną i przemoczoną. Zaoferowałem jej, że ją podwiozę. Ale gdy zorientowałem się, że była głodna i bez pieniędzy, przywiozłem ją do domu i przygotowałem Jej posiłek, z tej pieczonej wołowiny, którą kiedyś kupiłem a ty o niej zapomniałaś w lodówce. Na nogach miała bardzo zniszczone sandały, więc dałem jej parę twoich dobrych butów, których nie nosisz, bo wyszły z mody. Było jej zimno, więc dałem jej sweter, który podarowałem ci na urodziny, a którego nigdy nie włożyłaś, bo kolor ci nie odpowiadał. Jej spodnie były bardzo zniszczone, więc dałem jej parę twoich. Były jak nowe, ale dla ciebie już za małe. I w momencie, gdy ta dziewczyna już opuszczała nasz dom, zatrzymała się i zapytała: Czy jest jeszcze coś, czego twoja żona już nie używa...........? A tu jeszcze jeden: Żeby zwiększyć frekwencję na sali podczas obrad Sejmu, zaczęto na korytarz wypuszczać tygrysy. Jednak po pewnym czasie zdarzył się śmiertelny wypadek i tygrysy usunięto. Tygrys robi wyrzuty drugiemu tygrysowi: - Na co ci była ta sprzątaczka? Ja tydzień temu zjadłem czterech posłów i do tej pory tego nikt nie zauważył.
|||||
|
|
|
#2526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja zawsze to rozgraniczam i jak ktoś do mnie przychodzi się wyżalić, to nie udzielam rad, dopóki sam o to nie poprosi (bo czuję się jakbym właziła z buciorami w czyjeś życie bez zaproszenia).Czasem niektórych trzeba po prostu wysłuchać, pocieszyć i pozwolić samemu działać albo mamy takie same ukryte pragnienia ![]() edit: ten z tygrysami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-23 o 15:26 |
||
|
|
|
#2527 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Postanowiłam pierwej wykorzystać balsam Mrs. Potters jak odżywko-szampon a potem czegoś poszukać. A ten Biovax na przyspieszenie porostu jakoś działa czy po prostu fajny szampon? I żel lniany se zrobię
|
||
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czytałam na włosowymJa miałam zimą mnóstwo baby hair po zużyciu szamonu i maski biovx do wypadających włosów ![]() I ponoć ten wychwalany seboradin w lotionie ![]() edit: szit, policzyłam se kalorie i wyszło mi dziś jakieś 1400-1600 Bendeu musiała zacząć liczyć kalorie, a całe życie się przed tym broniłam renacmi i nogami Spadłąm na samo dno dietowej paranoi - teraz, to już tylko torba na łeb i gęba na kłódkę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-23 o 16:07 |
|
|
|
|
#2529 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2530 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387619 taki o
|
|
|
|
|
#2531 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ha! widze ze w szmponach grzebiecie...ja grzebie w aparatach foto
|
|
#2532 |
|
Nindżopesz
|
Ano w szamponach. A za chwilę przechodzę do kosmetyków twarzowych
![]() Wymyśliłam se, że może potrzebuję jakiegoś kwasu z BU (albo nie wiem czego ale chciałabym hmm wypromiennić twarz, ściągnąć pory i napiąć skórę) i serum z vit. C na bruzdy nosowo-wargowe W ramach poświęcenia wyciągnęłam z szuflady żel do mycia i wymieniłam krem na matująco-nawilżający (bo po co mi tłustszy z filtrem jak w chałupie siedze).
|
|
|
|
#2533 | ||
|
BAN stały
|
O ile mnie pamięć nie myli, to przy torach kolejowych na jakimś zadupiu (więc jest duże prawdopodobieństwo, że las też był)
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też Ten mój krem z 12% glikolowym jakiś taki słaby, praktycznie nie piecze przy nakładaniu, a efekty, hmmm, takie se Widziałem 30% glikolowy na mazidłach bodajże - nie wypalę sobie oczu przypadkiem? |
||
|
|
|
#2534 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- o, wersja zewnętrzna
|
|
|
|
|
#2535 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-23 o 18:03 |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2538 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
A nie był to przypadkiem miecz świetlny....?
![]() Cytat:
Przez Ciebie musiałam zastosować metodę "klin klinem" i sięgnąć po "cięższy kaliber" Cytat:
, kcesh? ![]() Cytat:
![]() Na MakeupAlley wyczytałam, że dobrze myje, koi skalp, jest dobry dla łupieżców, nie plącze, zmiękcza itp, itd, itp................. Cuda na kiju Cytat:
Cytat:
Taaaa, czyli wszyscy mają, za przeproszeniem, zamknąć ryje i przestać bezczelnie włazić buciorami w Twoje życie Ale za to można Cię w kółko czule Co to da i ileż można... No sorry, ale nie ogarniam - przerasta mnie to Trzeba było od razu napisać: przestańcie się produkować, bo i tak mam głęboko w ![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-03-23 o 18:37 Powód: nerw |
|||||||
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak krytykowałaś, hyhyhy ![]() Spooro - nie opowiem niestety żadnego dżołka. Nie do śmiechu mi ostatnio ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I takie szantaże emocjonalne.Pin - ko kufa! Jakie ty masz nooooogi!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-23 o 18:34 |
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To nie będzie miał, nawet gdyby mieć miał
|
|
|
|
#2544 | |||||
|
BAN stały
|
Żartujesz?!
![]() Herr Obersturmbannführer Lord Darth von Wader?! ![]() To się porobiło! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
To nie jest śmieszne ![]() W pakiecie z grzybicą i łysieniem plackowatym (medycyna zna takie przypadki) |
|||||
|
|
|
#2545 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to, co jedynie - jak napisałaś-Cie interesuje świadczy o niedojrzałości.. Cytat:
Akceptacja i tolerancja dla innych ma swoje granice, ale równiez wobec nas bo nikt nie żyje na bezludnej wyspie. Każdy więc jest jaki jest ale stara się też widzie potrzeby innych oraz pojśc na mądry kompromis z innymi ludźmi w róznych sytuacjach. Pracuje tez nad sobą , a czsem słucha rad innych , bo nikt nie jest najmądrzejszy na świecie. Cytat:
Maja jest atrakcyjna dziewczyną, inteligentniejszą i błyskotliwszą od osób ze swojego otoczenia i odnoszę wrażenie,że dlatego nieco pogardza wszystkimi wkoło siebie. I nie ma co sie obrażac, że dziewczyny starają się doradzic, bo czytanie ciagłych narzekan, tylko po to ,żeby poczytac to strata naszego czasu. Vesenka ma rację ,że to wkurzające..
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-23 o 18:52 |
|||||
|
|
|
#2546 |
|
grozi wypollizowaniem
|
eee tam własnie chyba nie bardzo krytykowałam
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - pisałam w zeszłym tygodniu, co się dzieje. Niby sytuacja nie mnie bezpośrednio, ale jednak pośrednio - tak
Jest mi po prostu ciężko
|
|
|
#2548 |
|
BAN stały
|
Polly, poszukujesz na all tego aparatu?
![]() Pamiętam... |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik
i senkju I pytanie bonusowe - czy to mydło Alterra (dobrze piszę? ) nadaje się do tłustego ryła, co by syf nie zaskakiwał?
|
|
|
|
#2550 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() w środku pewnie nie ma tuszczu z psora, dlatemu tańsze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:54.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

), a ja udaję martwego, a później jakiś jego przełożony go zabija, a ja ściągam mu taką sznurkową bransoletkę i mi się ryczeć chce ze wzruszenia
ja zawsze to rozgraniczam i jak ktoś do mnie przychodzi się wyżalić, to nie udzielam rad, dopóki sam o to nie poprosi (bo czuję się jakbym właziła z buciorami w czyjeś życie bez zaproszenia).
(w każdym razie w ichniejszych maskach nie ma)

, kcesh?