|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluje i daj znać po jutro jak minął pierwszy dzień w pracynena suknia będzie śliczna nie martw się; sama już czekam jak wrzucisz pierwsze zdjęcia
|
|
#3872 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Mała999- ja bym wybrała to co mi się bardziej przyda w przyszłości
. Cytat:
. Dobijają mnie wykładowcy
|
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
nena też się doczekać nie mogę pierwszych zdjęć naszej pierwszej wątkowej sukni ślubnej jak tylko ją dostaniesz to się nam chwal |
|
|
|
#3874 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=517000&page=2
nie wiem czy czytałyście ten temat ale co niektóre dziewczyny co tam piszą mnie dobijają ![]() a skrócie dziewczyna ma problem bo jej TŻ ma jakieś tam kredyty i ona boi się że jej pierścionek też będzie na kredyt ogólnie dyskusja wywiązała sie ta temat kasy. Pojawiły się tam osoby które twierdzą że jeżeli facet ma jakiś kredyt to już jest złą partią pomimo że go spłaca. Dziwne podejście do sprawy albo rozbawił mnie tekst "czy ślub oznacza cos stalego i na zawsze ?" niektórzy to na prawdę powinni chodzić 3 msc na nauki
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3876 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też sobie policzyłam już (stosuję plastry, więc mam jak w zegarku) i wyszło mi że na pewno mi @ na ślub nie wypadnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znów miałam dużo nadrabiania, ale dałam radę
|
||||
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz kredyt na pierdoły typu psp czy inne gadżety to przegięcie fakt faktem ale wątpię żeby akurat tu o takie kredyty chodzilo. Czasami to jest sila wyższa. Ocenianie kogoś przez pryzmat kasy jest dla mnie okropne
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-23 o 22:38 |
|
|
|
#3878 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tematu czy małżeństwo jest na zawsze... Znam ludzi którzy myślą że ot, jak nie wyjdzie to się rozejdą i już. A przecież rozwód to wcale nie jest takie hop-siup i trzeba chyba nic nie wiedzieć o życiu, żeby tak sądzić. Znam parę kobitek po rozwodzie i każda w trakcie rozwodu schudła po 10-20 kg i całkowicie osiwiała. A najgorsze podobno jest wywlekanie przed sądem różnych brudów z życia osobistego... |
|
|
|
|
#3879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiesz takie odrazu wyciąganie sarkazmów że pewnie wziął kredyty na pierdoły nie znając danej osoby jest trochę nie na miejscu
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
dobrnełam
dziewczyny piekne butki wkleiłyscie![]() ja czekam na tż bo juz jedzie do domu zostało mu jeszcze 200km Nena juz nie moge sie doczekac zdjec Twojej sukni i Twojej opinii, mam nadzieje ze poczujesz że to własnie ta jak ją załozysz! ja jutro ide do fryzjerka na 12, wreszcie pozbędę się odrostów i rozjaśnię troszke na wiosnę
|
#3881 |
|
Zadomowienie
|
Kamerzysta klepniety!!!
UFFFFF Umowa podpisana, zaliczkę mamy mu przesłać na konto do piątku. ALE SIE CIESZE Teraz pozostało nam sie dogadać w temacie fotografa (bo chcemy moją znajomą, która studiuje fotografie w Stanach i robi NIESAMOWITE zdjęcia, ale nie mamy pewności, czy będzie w Polsce akurat 23/06/2012). Musimy to jakoś obmyślić. Poza tym, załatwić nauki i w wakacje zacznie się rajd po salonach z Mamcia, zeby znaleźć Tą suknie : )))Poza tym, odwiedziłam dziś moją fryzjerkę i mam śliczny miedziany kolor na główce Jestem mega zadowolona
Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-03-23 o 23:23 |
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak załatwianie na miejscu Swoją drogą do fryzjera tez musiałabym pójść. Podciąć się trochę... zaczęły mi włosy wypadać, oznaka tego, że są za długie (tak już mam do pewnego momentu rosną, a później stop i wypadanie...) Kredyty... wątku nie czytałam, bo zwyczajnie mi sie nie chce. Także będzie małe offtopowanie. Napiszę tylko tyle, że matka kumpeli zaczęła brac (kredyty oczywiście) to na pralkę, to na telewizor, domowe spa, cudowne ściereczki itp, itd... i tak narobiła se baba długów, komornik nad nią siedzi, lekarz zalecił sesje u specjalisty, a córka wyprowadziła się z domu, bo nie mogła już spłacać jej kredytów. Kredyt trzeba brać z głową niestety. Ma służyć inwestycjom długoterminwym, które są opłacalne, w pewnym sensie sie zwrócą (mieszkanie/dom, działeczka, pod firmę), ale nie na aktualne widzi mi się... Kurka już tyle godz... zmykam pod prysznic i kołderkę. Dobrej nocki
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Eh... tak sobie siedzę i myślę.... Mam salę,zespół,fotografa.... kościół już zamówiony, konferencje zaczęte. Co by tu można jeszcze zrobić??
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam dziewczyny do łóżeczka czekać na tż
do jutra
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane PM-ki
Nie było mnie kilka dni, bo mam mnóstwo spraw związanych z przeprowadzką i mi czasu brakuje. Wpadłam powiedzieć, że jutro już wyjeżdżam Tak pędzicie z postami to pewnie będzie na mnie czekać kolejna część Trzymajcie się cieplutko
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() beat@ no to gratulacje kochana czekamy na wrażenia z pierwszego dnia pracy - powodzenia D0tk4 widzę, że odliczamy wspólnie do tego wielkiego dnia gratuluję załatwienia kamerzysty miedziany kolorek jest moim marzeniem, ale jakoś nie mogę się wybrać do fryzjera nena1984 już nie mogę się doczekać, aż suknia będzie u Ciebie stresuje sie tak, jakby to miała byc moja (kicia) widziałam ten watek- osłabił mnie i tyle ![]() Nattiv do rychłego przeczytania |
|
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Dobry PMkii
![]() Oczywiście gratuluje dziewczyn a podjęcia pracy nena mam nadzieje, ze suknia bedzie na Ciebie pasować i na pewno jest przesliczna ![]() wiec też czekam na fotke ![]() ![]() Dzień jakiś dzisiaj taki hmmmm... ale po pracy lece zaklepać sobie termin mszy wiec 3majcie kciuki zeby w tym terminie nie było jeszcze nic zaklepane i żebym była pierwsza haha ![]() buziole dla Wszystkim Dziewczyn ![]()
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00
|
|
|
|
#3890 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karinkaa88- także trzymam
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-03-24 o 08:58 |
||||
|
|
|
#3891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za mną też chodziła miedź, albo może nawet taki rudawy, ale ostatecznie fryzjerka przekonała mnie że nie bedzie mi pasować i jest gorzka czekolada. Ale cały czas chodzi za mną ten kolorek, pięknie w słońcu wygląda Gratuluję kamerzysty...teraz to już z górki będzie ![]() Cytat:
się trzymająA ja miałam dziś sen...że przyszła suknia i była jak chińska podróba, o których pisza panny młode na oddzielnym wątku, nie wiem czy kiedyś tam trafiłyście, ale ciekawe tematy się tam wywiązują. Generalnie sa dwa obozy: dziewczyn zamawiających suknie u chinczyków i obóz dziewczyn wciskających na siłę opinie o ich bylejakości itp. No i mi się śniło że przyszła postrzępiona sukienka z bylejakiego, świecącego i gniecionego materiału....buuu aż z wrażenia obudziłam się o 6 i już zasnąć nie mogłam Miłego dnia! |
|||
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
nena no to sukienka napewno śliczna będzie bo w snach to wszystko nie tak jest i na odwrót
tak więc w rzeczywistości na 100% będzie przepięknaa ja zaraz wychodzę do pracy. pierwszy dzień. daleko nie mam do raptem jakieś 10 minut na piechotkę ale wolę być ciut szybciej. Mam lekkiego nerwa, czuję w brzuszku taki ucisk. Trzymajcie kciuki dziś
|
|
|
|
#3893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nie martw się bo sny tłumaczy się na odwrót ![]()
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00
|
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja pewnie w poniedziałek tak będę miała
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
beat@ mocno trzymam kciuki
nena1984 fakt- sny tłumaczy się na odwrót. |
|
|
|
#3896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tym bardziej gratuluję posadki Cytat:
gratuluję!Cytat:
My tu wszystki trzymamy za to kciuki i czekamy na zdjęcia ![]() Będziesz pierwszą PMką na wątku która zaprezentuje się w sukni.... aż się wzruszyłam... ![]() Cytat:
![]() fryzjer potrafi poprawić humor ![]() A ja wczoraj widziałam się z moim TŻcikiem. Biedaczek, już 1,5 m-ca remontują i rzadko się widujemy. Ale fajnie, że znalazł wczoraj dla mnie czas Bo już za nim tęskniłam (bo jestem przyzwyczajona do częstych spotkań ).
|
||||
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
beat@ powodzenia napewno wszystko będzie ok
nenasny zawsze spełniają się na odwrót więc suknia na pewno będzie śliczna A tak w ogóle dzień dobry Dziś wkońcu się wyspałam i wkońcu spędze czas z TŻ bo od 2tyg żyjemy w takim biegu że nie mamy czasu nawet poleżec i się przytulić. jagodzia ja też bym chciała coś jeszcze zrobić w temacie ślubu bo ostatnią rzeczą było zaklepanie godziny w kościele a było to chyba w stczniu więc tyle czasu i cisza taka. Teraz to tylko oglądanie różnych rzeczy mam zostało. Ja czekam do wakacji na podpisa nie umowy z zespołem obejrzenie suknii a tata mój chce też w tym roku kupić garnitur.
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Tez czytałam ten wątek uważam że troche autorka przesadza...
Ja nie byłabym w stanie powiedzieć że nie chce teraz pierścionka bo ma kredyt.. I zresztą to nie na aż tak wielkie pieniądze! I pisze że w ciagu kilku miesięcy go spłaci. Więc w czym problem ![]() Spłaci, porozmawiają na ten temat i może już pojdzie wszystko pieknie i ładnie ![]() nena- Też sobie dzisiaj rano myślałam o tej Twojej pięknej sukience ![]() Na pewno będzie ładna ! Dotk4- gratuluje. My pojedziemy w sobote na spotkanie z fotografem. Przeraza mnie fakt że nie mamy nawet wypatrzonej orkiestry! Nic mi się nie podoba... załamka jednym słowem
|
#3899 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3mam kciuki, żeby praca była przyjemna ![]() ewika, i Tobie gratuluję! Fajnie, że się tak posypały zatrudnienia na wątku ![]() Cytat:
Sama już się nie mogę doczekać, więc co dopiero mówić o Tobie Ale jestem ciekawa, jak będzie na Tobie wyglądać ![]() Cytat:
A jeśli Ty już tak pracowałaś, wiesz, że sobie poradzisz i że ta praca nie będzie Cię bardzo męczyć, to myślę, że dla tych dodatkowych 400zł. rzeczywiście warto. Biurową możesz oddać mnie ![]() A swoją drogą gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja jak pierwszy raz odstawiałam pixy (po rozstaniu z Exem), to od razu znowu miałam nieregularne... Teraz wg pigułek powinnam była dostać 21go, a dalej nie mam (i nie jestem w ciąży na pewno ) Taką po prostu mam naturę i trudno teraz się przestawić po takim czasie idealnie regularnego cyklu... No, ale czego się nie robi dla zdrowia.Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mnie słuchajcie taka makabryczna alergia dopadła od rana, że zdycham... Całą głowę, mam wrażenie, mam zafaflunioną, oczy swędzą, a dmuchanie nosa niemal nic nie daje, a i tak muszę dmuchać... Teraz już wiem, że WIOSNA JEST - na 100%.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-03-24 o 11:50 |
|||||||||
|
|
|
#3900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej, ale dzisiaj pospałam
o joj a w ogóle rozbudzić się nie mogę ;pCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chatka u mnie kamerzystą będzie wujek. Oboje z TŻtem twierdzimy że zdjęcia się częściej ogląda niż film. Dlatego nie mamy kamerzysty. Mój wujek ma uprawnienia kamerzysty ale to takie jego hobby. Jego filmiki nie są super profesjonalne ale akurat takich nie potrzebuję ;p Znaczy się robi przejścia podkłada muzykę robi początek i koniec więc nie jest źle. U obcych kameruje za 300zł. A u mnie wiadomo za free.
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-24 o 10:42 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

. W końcu troszkę zarobię, bo to bezrobocie już ładnie mnie denerwowało 

byłam jakoś początkiem marca na rozmowie w sprawie pracy. I przed chwilą do mnie zadzwoniono czy mogę jutro przyjść. Praca nie żadne marzenie bo w sklepie a konkretnie w sklepie należącym do piekarni. Pracuje tam kilka osób które znam ew. kojarzę w tym brat TŻ-ta. Z tego co wiem to kasa lepsza nawet niż w erze. Mam iść jutro na 10 rano. Do kasy jeszcze mnie puszczać nie będą. Póki co będę się zaznajamiać z asortymentem. Czyli jakieś bułki żeby ich nie mylić, jakie napoje i inne art. spożywcze
19.05.2012 

18.08.2010 - zaręczyny
(bo mam regularne przez tabletki) to akurat będzie mi się kończyło

się trzymają
. 
o joj a w ogóle rozbudzić się nie mogę ;p