|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Cytat:
i po smoking dla P
|
|
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
cześć
co tam? u mnie po staremu, czasu oczywiście nie mam
|
#3123 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, bardzo mi przykro z tego powodu mam nadzieję, że to zmiana na lepsze ![]() Cytat:
ja historyczne mogę przeczytać, ale bez przesady wolę takie o dzieciach, miłościach raczej takie bzdury no i w sumie pedagogiczne książki też lubie ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- a my za tydzień zaczynamy nauki
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nauki mamy juz za sobą-została nam poradnia
|
|
|
|
|
#3125 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Cytat:
Czasami potrzebny jest taki strzał w bańkę, żeby zauważyć pewne rzeczy. Oby Twoja wyprowadzka była takim strzałem i żeby się chłopak zorientował co się dzieje i otworzył oczy na Ciebie i Twoje uczucia. Powodzenia.
|
|
#3126 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
i nadrabiam ... wczoraj zrobiłąm 530 km;/;/;/ Nogi to ni odpadaja... Masakra... Ale będę żyć... Dzięki za namiary na druciki A ta laska ma sklep??Cytat:
za biżuterię Wygląda cudnie... Kurcze może ja dla siebie też zrobie... właśnie taką chce, tylko jak to wyplotłaś?? Boska jest / tylko kolczyki chce krotsze...
Edytowane przez ardillka Czas edycji: 2011-03-24 o 11:19 |
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście mam papierkowe sprawy załatwione
![]() Orientujecie sie może ile kosztuje oprawa muzyczna ślubu(śpiew) bo mi dziewczyna powiedziała 400zł i sie mocno zastanawiam
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale my damy więcej organista kolo 100, wiec to 400zł trochę sporo jak za 1 osobę.
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi sie jak spiewa, ale juz widze minę TŻ jak Mu mówie kwotę chyba szukam dalej
|
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak tam mały?Cytat:
ja bym tylko chciała dwa pokrowce na nasze krzesła z fioletową kokardą. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- ostatnio zauważyłam i TŻ również, że moje wymagania co do ślubu bardzo się skróciły chce mieć już tylko TŻ za męża i już tak mało obchodzi mnie cała oprawa. Dla mnie najważniejsza jest w tej chwili msza i przysięga, którą będziemy sobie składać ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
|
|
#3134 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My byśmy chcieli mieszkać razem, a nie mamy gdzie za bardzo. Szkoda nam kasy an wynajem, bo chcemy sie budowac. Więc zostaje bez wspólnego mieszkania. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
Ale oczywiście wszystko kwestia gustu i upodobanie. Mają efekty uboczne napisane na ulotce, ale który lek nie ma... ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
My się zawsze posprzeczamy jak tylko wchodzimy na temat budowania domu. We wszystkom sie zgadzamy, a ten temat nam kompletnie nie służy. Niech to juz będzie za nami :P:P Jak bedize projekt, to reszta jakos pójdzie... Potem tylko meblowanie... Ale może nie powchodzimy sobie an głowe hehe ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
Mój też nie chcal nic organizowac, wszystko mu obojetne bylo. Postanowialm ze na jego glowie bedzie orkiestra, alkohol, i dj zalatwi bedzie, nie zalawti nie bedzie... I załątwił ![]() ( jeszcze alkohol został ). Moż eto jest tez rozwiazanie dla was. niech ma cos na swojej glowie i wie ze tego nie zaltwisz. i niech on sie pomartwi.
|
|
#3135 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)wiem, że to dużo , ale jakby trzeba było zapłaciłabym im dwa razy tyle (z wielu rzeczy zrezygnowaliśmy żeby ciąć koszty, ale z tego nie potrafię- to co oni robią to jest dla mnie magia i na prawdę nie wyobrażam sobie mojego ślubu bez oprawy muzycznej w ich wykonaniu )
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3137 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o pewien etap wspólnego życia ![]() No po prostu. Skoro jestem gotowa na sex, to biorę odpowiedzialność za ew. ciążę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój B. i znajomi mają stawkę ok. 50zł/osobę ew. skrzypce więcej ![]() ______________________ Hello
|
|
#3138 |
|
Zadomowienie
|
Dziś jade wykastrować kotkę... Firmowy zwierzak mojego Tżta. Normalnie musiałm ją przywiązać na szturku za obroże żeby nie uciekła nigdzie i żeby nic nie ajdłą. I muszę czekać do 16.30 z nią ;/;/ Masakra... Nie przyzwyczajona jest że na sznurku.
Mam pytanie, potm musze się nią jakoś szczególnie opiekować?? I to jest norma że koty wykastrowane tyją??
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale dzisiaj brzydka pogoda za oknem... Słoneczko gdzieś się schowało ![]() Natalonko za 100 dni ![]() ![]() ![]() A ja zaraz będę robiła obiad dla TZ, potem moja siostra wpada na ploteczki więc może mi się troszkę humor poprawi, bo ostatnio to jakoś cieżko z tym jest.Co do przygotowań do ślubu, staramy się wszystko razem załatwiać, ale to ja jestem tą stroną, która mówi : Kochanie, a musimy zrobić to, musimy pojechać do fotografa itd. A G. tylko dzwoni i się umawia. Teraz jestem na etapie gadania, że musiny jutro do DJ jechać, i może w weekend wybrać jakieś zaproszenia już powoli i ja się za butami muszę rozglądać Też mam czasem wrażenie, że teraz kiedy przygotowania idą pełną parą to On jakby troszkę się nie kwapił, ale w sumie nie przeszkadza mi to...Jakbym czuła obojętność to może by mi przeszkadzało, ale dzielnie słucha moich pomysłów W sumie to dzięki Niemu wybraliśmy wrześniowy termin, bo ja to pewnie bym jeszcze zwlekała z dobry rok, ale On postawił przed faktem dokonanym, ze mamy takie a takie daty i czy coś wybieramy. A 17 września mi się spodobał...po 1 dlatego, że większość ślubów w Naszej rodzinie była właśnie we wrześniu, moi rodzice, siostra TZ No i tak śmiesznie, bo rodzice brali ślub 1 września (kiedy Niemcy na Polskę napadali), a my 17 (kiedy Rosjanie zaatakowali) i tata się śmieje, że to dziwny przypadek :p ![]() Miłego dnia **
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
|
|
#3141 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za ddś i załatwione sprawy Kiedy kończycie remont strychu?
|
|
#3142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba po operacji musisz pilnować tylko, a potem już nie. Kocury trochę tyją, bo wiadomo brak hormonów. Ale jak kot ma odpowiednio dużo ruchu i nie przekarmia się go, to nie będzie tył. Czyli jak człowiek
|
|
|
|
|
#3143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cały czas leży mi an kolanach, głąśzcze ją.. Więc ma się dobrze Ruchu ma dużo, biega po placu przed firmą... Więc to nie domowy kotem... Rozwiałaś moje wątpliwości. ![]() Jakby był to kocur, to byśmy go nie kastrowali, ale okazało się, że to kotka - choć ma męskie imie hehe - więc to konieczność...;/
|
|
#3144 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, mogl wyrazic swoje zdanie, ale slowa ze 'w takim razie slubu nie bedzie' to juz troche przesada. Poza tym nie rozumiem, czemu facetom mialoby to przeszkadzac????A moze dopadl was jakis stres przedslubny i wczesniej czy pozniej wszystko wroci do normy??? Chwilowa przerwa dobrze wam zrobi, moze zastanowi sie nad swoim zachowaniem. Trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo. ![]() Cytat:
W sprawy slubne angazuje sie tyle ile musi, tzn jak mowie zeby cos wybral albo pomogl zdecydowac. A jak mowi, ze wszystko mu jedno, to dla mnie nawet lepiej ![]() W zyciu tez generalnie mamy podobne poglady na wiekszosc spraw. Mam nadzieje, ze to sie nigdy nie zmieni ![]() Cytat:
Ale jesli sie kochacie, wiele spraw bedziecie umieli rozwiazac. Powodzenia.Cytat:
Twoja bedzie biala, a ta jaka jest???? Dla mnie wyglada jak biala![]() Cytat:
Cytat:
Moze porozmawiajcie na spokojnie. Powiedz co Ci lezy na sercu, jak bardzo Cie urazily jego slowa... Udanej podrozy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale generalnie bede stosowac antykoncepcje tylko do slubu. Pozniej niech sie dzieje co chce
|
|
|
#3145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja raz zwierzyłam się mamie i żałowałam bo byłam wściekła i przekolorowałam wszystko. My się pogodziliśmy a mama ciągle mi mówiła, że lepiej jak się rozstaniemy. ![]() Cytat:
![]() my z naszą też musimy jechać bo nie wytrzymam nerwowo kolejnej rujki Cześć
|
||
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Ta jest ecru
a plastry nie odklejają sie, nei robią takie brzydkie, brudne itp? No i jak finansowo wychodzi, bo kiedys się zastanawiałam ale to coś ok 60zł
|
|
|
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kiedyś zalałam definitywnie moją piękną klawiaturę i od tamtej pory używam złomu, mojej pierwszej niezniszczalnej klawiatury, która wszystko ze mną je i pije i da się ją jakoś doczyścić Jest mało wrażliwa na jedzenie ;>Cytat:
A kolczyki i tak sa bardzo krótkie, a takiej plecionki jeszcze krótsze nie wyglądały by chyba dobrze, bo byłoby za dużo srebra na górze w porównaniu z kryształkami. Ja przerobię moje na wkrętki, będą ciut krótsze
|
||
|
|
|
#3148 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za załatwienia. U Nas do przeprowadzki potrzeba jeszcze sporej kasy do ostatecznego wykonczenia mieszkania wiec chyba akurat do sierpnia sie wyrobimy.Cytat:
"Skarbie mi naprawde wszytsko jedno gdzie będzie wesele i jaki kolor będą miały kwiaty. Najwazniejsze że żenie się własnie z Toba i Ty masz być zadowolona więc wybieraj co chcesz "
|
|||||||
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla TŻ |
|
|
|
|
#3150 |
|
Zadomowienie
|
moj TŻ chce bym nosiła jego nazwisko ale nie widzi w tym jakiegos wiekszego problemu bym zrobila inaczej. ja zas chce bardzo jego nazwisko nosic, wiem ze mu to sprawi duza przyjemnosc a ja chce mu to dac . - a mi jest obojetnie, nie jestem jakos bardzo zrzyta z nazwiskiem .
pozatym fajnei ze bedziemy miec teraz wspolne jedno nazwisko, wkoncu po slubie bedziemy jednoscia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

i po smoking dla P

, bardzo mi przykro z tego powodu 

**

Rozumiem, mogl wyrazic swoje zdanie, ale slowa ze 'w takim razie slubu nie bedzie' to juz troche przesada. Poza tym nie rozumiem, czemu facetom mialoby to przeszkadzac????
trzymaj sie, ułozy sie