|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
ja mam pytanie do liderek..
Jak często spotykacie się ze swoimi nadrzędnymi? Czy dzwonią do Was? Moja kurenka już mnie zaczyna drażnić... W ciągu tygodnia dzień w dzień pyta się o kk na zeszły katalog... Wczoraj w ostatni dzień o 21 pisze, że nie widzi zamówienia, na nową kk... I wreszcie jej odpowiedziałam, że wiem, że mam to zamówienie, ze jesteśmy obie dorosłe, że zaczynam załować tego lliderowania... I teraz mam kaca moralnego, czy nie pojechałam jej zbyt ostro... Nie lubię jednak jak ktoś stoi i pilnuje mnie jak dziecka... Co Wy na to? |
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze powiedziawszy to mega żałuje ze zgodziłam sie byc liderem , po prostu tak mnie swoją osobą zniechęciła że wolałąbym byc tylko konsultntką .
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-24 o 12:02 |
|
|
|
|
#3273 |
|
Przyczajenie
|
Witam mam pytanie gdzie szukać dokladnie tych kodów w jubileuszowej loterii avon?
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Ja między innymi dlatego się nie zgodziłam. Avon to bardzoej hobby i przyjemność niż praca. Nie oszukujmy się , kokosów z tego nie ma. Nadrzędnym zależy, bo pod nią co miesiąc wchodzi kilkanaście pewnie kk to to jest jakaś kasa. A dla nas, drugich od dołu (po konsultantce) niewiele z tego skapnie niestety.
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki.. Ale wiem, że się obraziła, bo nie odpowiada mi na maile... A dzisiaj to spotkanie... Ach, jakoś to przeżyję, tylko boję się, że będzie not nice
Z ios podoba mi sie tylko Woda perfumowana TTA Diamond |
|
|
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
IOS 5 słabiuteńka.... jak zawsze ostatnio. Jedynie kulka antypersp. do skóry wrażliwej mnie zaciekawiła... i TTA Diamond za 25,90
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie też tylko ta woda jest interesująca, ale jej nie biorę, bo nie znam ![]() Dodam jeszcze, że te klientka, która strzeliła focha też się obraziła Przeżyję
|
|
|
|
|
#3282 |
|
Rozeznanie
|
No i domówiłam
TTA i kulkę Za tą cenę nie mogłam nie wziąć. Mąm nadzieję, że się nie spóźniłam i uwzględnią
***Marzec bez prostownicy i słodyczy Edytowane przez Yorki Czas edycji: 2011-03-24 o 12:24 |
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie, czy podczas uzywania tonika Idealna równowaga szczypie was skóra?? Bo nie wiem czy kupić go ponownie, może ma tak działać
Albo przerzucić sie np na niebieski ale mam cere mieszaną :confus ed:---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Skoro wszystkie kody są takei same to moge zapisać całą rodzine ? hehe
|
|
|
|
#3284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sądzę,że wiele osób tak będzie robić.
|
|
#3285 |
|
Raczkowanie
|
a ja prędzej sfiksuje niż znajdę ten kod w katalogu szukam szukam i nic
o już mam wielki jak byk hahhaaa ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- mam jedną żółtą kropę przy kremach do stóp z netto |
|
|
|
#3286 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Ja mam mieszaną i używam tego niebieskiego bezalkoholowego. Alkohol nie jest jakimś niezbędnikiem w pielęgnacji cery mieszanej czy tłustej.
|
|
#3287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale mialam dzis przygode, jedna z ciotek juz nie chce zamawiac u innej konsultantki, i tato powiedzial ze ja sie tym zajmuje, wszystko ok przyniosl jej katalog naburmuszona stwierdzila ze go widziala k5 ok dopiero od dzis obowiazuje ale dobra, za chwile stweirdza ze nic ciekawego nie zauwazyla, ale na all kupiła wode za 30zł z przesylka, i z pretensjami do taty ze czemu tak w katalogu drogo, no paranoja, a co ja sama sobie pisze te ceny !!!!hehe![]() tato to samo do mnie wiec ja powiedzialam jemu zeby przekazal szanownej cioci ze juz kilka taki spraw bylo, ze nie wiadmo z jakiego sa pochodzenia itd..zreszta to juz bylo przerabiane ale wiecie co najsmieszniejsze w tym? ona chce zobaczyc kolejny katalog hehehe myslałam ze padne! |
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
czy oni dzisiaj nie fakturują zamówień czy co ? nie mam jeszcze faktury a na jutro mają byc kosmetyki na kuriera .
![]() ciagle tylko pobrane , już się spinam , bo jutro na bank paczka musi być u mnie :/
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-24 o 13:09 |
|
|
|
#3289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kody W LOTERII : KATALOG 6 (str 26) : AVON2011 Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-03-24 o 13:21 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3290 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale może zamówię skoro w takiej cenie pewnie zaraz wykupią i jej nie będzie lub zmienią cenę ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
czemu musi być?? choci Ci o zamówienie z katalogu 5? jeśli tak to napewno na jutro nie dostaniesz paczki z nowego katalogu |
||
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty faktycznie . sory moja nie uwaga .
|
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3294 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3297 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Ja się właśnie waham,jeszcze nigdy nie zamawiałam na kuriera,i nie wiem czy mi się opłaca...skoro zamówienie mam złożyć do czwartku,to kurier będzie dopiero w poniedziałek,prawda? a regularną wtorek/środa mi przychodzi,więc wytrzymam tyle gdyby paczucha w piątek dotarła to rozumiem no chyba że złożę zamówienie we wtorek...nie wiem cholera kiedy fakturują,nie mogę się w tym połapać![]() Cytat:
Tylko jedno pytanko-jak to masło po opalaniu pachnie?Cytat:
chociaż ja sama się denerwuję jak czekam
|
|||
|
|
|
#3298 | |
|
Wtajemniczenie
|
num
dziś po południu(po godz. 16) myślę ,że będą już fakturki do wglądu ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
ja wyslałam za siebie jedna i dla mojej mamy
więcej nie mam zamiaru ... nie wiem, czy avon przypadkiem nie będzie dyskwalifikował kilkunastu losów z tego samego IP komputera
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() mam pytanie odnośnie nowego mineralnego podkładu w płynie z oferty demo do kat.5 : który z jego odcieni jest o ton jaśniejszy w porównaniu do podkładu rozświetlająco-antystresowego Cream i czy porównywalnie kryje?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

TTA i kulkę
Albo przerzucić sie np na niebieski ale mam cere mieszaną
:confus ed:
!!!!hehe