|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Chatka ja już też przestaje tam pisać i to czytać bo aż ręce opadają skoro każda wiadomość sprowadzana jest do kwestii pieniędzy choćby nawet ich nie dotyczyła a małżeństwo sprowadzane jest do załatwienia kwestii formalnych lub jest decyzją "wiesz bo jesteśmy tyle lat razem weźmy ślub ale i tak pewnie za kilka lat się rozwiedziemy"
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
dziewczyny, które znalazły pracę ![]() a jeśli chodzi o kolor włosów to mi się marzy taki jasny brązik: http://www.syoss.pl/index.php?id=146 lub cos takiego http://www.goldmax.pl/farba-garnier-...az-p-4193.html narazie mam włoski koloru ciemny brąz, nawet bardzo ciemny ;/ ale po świętach będę robić dekoloryzację- już się na to zdecydowałam i malować właśnie na jeden z tych kolorków ale może wybiorę jeszcze jaśniejszy np: http://www.syoss.pl/index.php?id=130 , żeby w razie czegowyszły jaśniejsze, bo boję się, że jak pomaluję jakimś brązem to mi wyjdą ciemne znów. Właśnie ten taki ciemny brąz , który mam obecnie to było farbowane jasnym brązem na nie dość ciemnych włoskach i od razu po zmyciu farby to włosy były czarne. Teraz już się zmyły do ciemnego ciemnego brązu... ale chcę je i tak rozjaśnić
|
|
|
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Wszystkim szukającym gratuluję znalezienia pracy ale co do wyboru też bym wolała pracę biurową z tego względu że później cięzko się "wbić" do dobrej pracy biurowej jeśli np kiedyś byłaś zatrudniona w innym charakterze pracy w sensie bardziej fizycznym to będziesz miała później naprawdę problem. Wiem po moich koleżnakach Nena 1984 gratuluję sukienki <jupi> już niedługo ją zobaczysz Pochwal się nią od razu koniecznie jagodzia133 ja też niedługo zaczne odchudzanko Tylko ze ja to idę do dietetyka - już postanowiłam - nigdy nie byłam więc sprobuję he he ciekawe jak ja będę spadać z wagi Dziewczyny pierwszy kwartał tego roku już prawie za Nami jeszcze tylko kilka miesięcy i Nasz ukochany i wyczekiwany 2012
|
#3904 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I ze bedziecie mega zadowoleni z podjetej decyzji! Do uslyszenia w takim razie ![]() Cytat:
Ale w końcu studiuję PR! Jak ja go nie przekonam, to kto?! :P Trzymam kciuki, zebyscie Wy zapisali sie na wymarzoną godzinkę ![]() Cytat:
Bo tak to troszke eksperymentowałyśmy z moją fryzjerką. Sama nie wiedziałam za bardzo czego chce i choc te wszystkie rude, miodowe i inne kolory naprawde mi pasowały i dobrze sie w nich czułam, to jednak gdy zobaczyłam na głowie, to co mam teraz, to wiedziałam, ze to jest to Ah, jak fryzjer potrafi poprawić humor )Cytat:
Nie myślałaś o odczulaniu?Dziewczynki, dziś po południu jestem umówiona na spotkanie z przyjaciółką Ah, nie mogę się doczekać! Poza tym, TZ już prawie prace mgr skończył! Ten to ma motorek w rękach! Teraz została mu już tylko kosmetyka! Alez jestem z Niego duuuuumna
|
||||
|
|
|
#3905 |
|
Zadomowienie
|
(kicia)- ja też ostatnio co zrobiłam to zaklepałam godzinę w kościele w styczniu. I od tego czasu taka cisza z sprawami ślubnymi. I przypuszczam, że do wakacji już nic się nie wydarzy :/ Potem to zaczniemy szukać samochodu do ślubu i tego skrzypka do kościoła.
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam. Tutaj też będę optymistką- uda się na pewno!!!! Ksiądz ładnie w kalendarzyku zapisze i będziesz miała kolejną sprawę załatwioną- najważniejszą![]() [QUOTE=beat@;25926565]... a ja zaraz wychodzę do pracy. pierwszy dzień. daleko nie mam do raptem jakieś 10 minut na piechotkę ale wolę być ciut szybciej. Mam lekkiego nerwa, czuję w brzuszku taki ucisk. Trzymajcie kciuki dziś [/QUOTEPowodzenia!!!! Będzie dobrze ![]() Chatka współczuję alergii. Mój kochany też ma, tylko jeszcze nie określili na co. Łazi ze łzawiącymi oczami, kicha non stop, obawiam się, że to na kocią sierść. Mam 2 kicie w domu, te sie do niego kleją, a biedak później opuchnięty chodzi. I na pewno ma uczulenie na ślinę psów i kotów, od razu mu wysypka wyskakuje. o tego jeszcze jakieś pyłki... i ma chłopina na starość Gdyby się jednak okazało, że na 100% to uczulenie na sierść, to ja se życia bez kotów nie wyobrażam ![]() Co do kolorków na włosy. Zawsze chciałam mieć ognisty rudy, albo czekoladowy brąz. Jestem naturalną blondynką, jasną blondynką i boję się zmiany. Później mogę żałować. Tak samo jak chciałabym się ściąć na wysokość żuchwy.... Ale dopiero po ślubie. Tym eksperymentującym z kolorami i długością zazdroszczę, bo samej mi odwagi brak... Miłego dnia!
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
JA!!
![]() Dziewczyny nadrobiłam wszystko, ale nie mam siły odpisać;P
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj znać potem jak pierwsze wrażeniaDzięki dziewczyny, że mnie wspieracie w wiadomej sprawie A ja dziś w pracy w końcu mam luzy i mogę spokojnie posiedzieć na forum...uff dobrze że już czwartek |
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
gosza_m też jestem blondynką ciemną i strasznie nie lubię mojego koloru. Chciałam przefarbować na jasny brąz ew jakoś rozjaśnić te włosy ale taka wojna była w domu że odpuściłam. Mój tata uważa że włosy malują stare baby i jest przeciwnikiem tego bo moja siostra miała grube włosy a potem farbowała i je zniszczyła. A ja i tak mam cienkie włosy które się źle układają więc chyba raczej jakoś strasznie by nie zniszczyły się. Może po ślubie coś zmienię
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
ja do ślubu musze je jakoś doprowadzić do jednego koloru, bo mam teraz trochę odrostów i zastanawiam się właśnie nad kolorem. ufarbuje teraz, żeby to jakoś jednolicie wyglądało i przed weselem pewnie poprawię, żeby był taki świeższy kolorek
|
|
|
|
#3911 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty się odczulałaś? Mój TŻ też w weekend skończył pisać, też jestem strasznie dumna z Niego Teraz jeszcze 4go egzamin u tego ch**a i potem juz obrona! nareszcie Cytat:
jeśli tak reaguje, to na pewno to. Ale może dzięki temu, że łatwo zdiagnozować, to uda się Go odczulić. 3mam za to kciuki![]() Co do koloru włosów, jestem naturalną blondi i dobrze mi z tym nigdy nie chciałam farbować włosów, nie mam zupełnie takiej potrzeby. Zresztą moje włosy i tak nie są jakieś bujne, wolę ich nie dobijać farbowaniem jednak niszczy to włosy....
|
|
#3912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do odczulania, to bardzo chce, skoro juz mi jasno sprecyzowani co mnie uczula. Jednak na Wyspach się tego nie stosuje, a w pierwszej fazie odczulania trzeba brać zastrzyki co 3 tygodnie, a ja nie jestem w stanie sobie pozwolić, zeby latać z taką częstotliwością do Polski. Dlatego planuej to zrobić zaraz po powrocie do Polski, albo w jakieś wakacje, gdy będę wiedziała, ze 3-4 miesiace będę na miejscu. Bo wiadomo, ze odczulanie jest bardziej skuteczne im jest sie młodszym, wiec tez nie chce czekać w nieskończonść .. |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej jak ja CI współczuję. Nie wyobrażam sobie życia bez zwierzaka. Mam juz trzeciego psa TŻ ma królika i jeszcze jak się wyprowadzę chcemy sobie pieska kupić do domku naszego. Odczulanie to najlepszy pomysł
|
|
#3914 |
|
Zadomowienie
|
Moje naturalne włosy to taki średni brąz. Rok temu farbowałam włosy na ciemny brąz który wyszedł mi czarny. Próbowałam zrównać kolor jednak jakoś nie bardzo mi to wychodzi :/ a dekoloryzacji się boję gdyż mam strasznie słabe włosy, a z tego co czytałam to je to osłabia. Więc teraz już nie farbuję i chodzę z ogromnymi odrostami. Od czasu do czasu chodzę ścinać je więc za jakiś czas już ich nie powinno być
.Zostało mi 520 dni
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-03-24 o 12:16 |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już tylko 478 !!
|
#3916 |
|
Zadomowienie
|
u mnie 443
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam grube włosy, też się bałam dekoloryzacji, ale kurcze ja mam włosy do połowy pleców, i jakoś nie chce ścinać- lubię długie, może mi sie jeszcze odmnieni kiedyś
ale narazie zostaje przy tych, zrobię dekoloryzację, końce zetnę po tym zabiegu i będe odżywiać, odżywiać i jeszcze raz odżywiać w szczególności naturalnymi sposobami, zreszta wiedząc, że jednak jestem zdecydowana na tą dekoloryzacje, to już zaczęłam odżywiać przestałam suszyć i w ogóle nie prostuję włosów chcę żeby były mocniejsze w czasie tego zabiegu i żebym nie odczuła tak tego zniszczenia tych włosków
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
ale lepiej brzmi 1 rok 3 msc 20 dni
![]() ja mam teraz włosy do łopatek i mnie coś trafia już są za długie... a za rok będę całkiem zarośnięta. Ale muszę wytrzymać
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-24 o 12:29 |
|
|
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
też jestem brunetką
też kiedyś przefarbowano mnie na smolisty czarny każda brunetka chyba kiedyś miała ten problem ech...
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi 422 ;p ;p ;p
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-24 o 12:28 |
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) w każdym możliwym miejscu. I potem zaczęłam bardzo dbać o swoje włosy, przestałam prostować, suszyć, odżywiałam je dodatkowo i teraz już widzę efekty. Jednak na razie boję się, że znowu będą takie jak kiedyś więc pościnam je trochę... Ale aż Ci zazdroszczę tej dekoloryzacji
|
|
|
#3922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie 492
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-03-24 o 12:32 |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze dużo czasu jest, ale po prostu już będę kupować produkty powoli i pójdę z nimi do fryzjera - taniej mnie wyjdzie, A już zaczynam kupować ,żeby na raz nie poczuć straty takiej dużej sumy pieniędzy, a że mam włosy długie i grube to niestety wszystkiego muszę kupować x 2 - to taki minus długich włosów... i ogólnie dekoloryzator już wybrałam, w następnym tygodniu będę chyba zamawiać a potem za kolejne 2 tyg kupię sobie farbę, narazie zastanawiam się jeszcze nad kilkoma odcieniami ale chyba jednak kupie http://www.syoss.pl/index.php?id=130 (jestem już praktycznie pewna na 88% co do tego odcienia i wtedy on mi wyjdzie trochę ciemniejszy niż na opakowaniu i powinno być dobrze
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
a mi zostalo 527:P
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
ja powiem tak. Od 15 roku życia rozjaśniałam włosy (z ciemnego blondu prawie jasnego brązu do extra blond - prawie białe ;p). Przefarbowałam się na jasny brąz we wrześniu i od tamtego momentu nic z nimi nie robię. To że włosy były rozjaśniane wiadomo farba zbytnio się potem nie trzyma na takich włosach. Tam gdzie miałam blond ten jasny kolor mi się trochę sprał i mam taki blond jak kawa z mlekiem coś takiego a swoje włosy odrosty tak mają już z 7cm są taki ciemny blond/jasny brąz. I nie wem co dalej robić?? Narazie nic z nimi nie robię bo chcę żeby odżyły. Po tylu latach rozjaśniania stały się łamliwe, przepaliły się na mokro rozjaśnionego włosa mogłam rozciągnąć z 10cm do 15. Także makabra. Dziewczyny sama sprawdziłam na swojej skórze i nie polecam rozjaśniania. W ciągu pół roku włosy mi urosły o 7cm to dużo czy mało??
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedyś czytałam, że włosy rosną 1cm na miesiąc, ale czy to prawda
|
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
jagodzia ale ja mówię o rozjaśnieniu ale dekoloryzatorem, to trochę co innego niż rozjaśniacz, dekoloryzator działa tylko na farbę nie narusza naturalnego włosa (wiadomo jeśli ktoś długo farbował włosy i to jeszcze na ciemne kolory, to włosy się zniszczą, bo są przeżarte farbą) a rozjaśniacz wnika we włos więc od momentu nałożenia wysusza włos.
ja nie mogłabym sobie pozwolić na zapuszczenie i nie malowanie włosów bo po tym szmponie koloryzującym palette jasny brąz, ten kolor czarny- który wyszedł praktycznie sie nie wymywa, tylko torszeczkę, ale to jak już pisałam doszedł do baaaaardzo ciemnego brązu i ani rusz |
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3929 |
|
Zadomowienie
|
Moja przyjaciółka kiedyś (za czasów gimnazjum) rozjaśniła sobie włosy i miała je dosłownie białe (ogólnie wcześniej miała jasny brąz). A najlepsze, że jej tata nawet nie zauważył ;P
|
|
#3930 |
|
Wtajemniczenie
|
jagodzia zwracam honor
żle zrozumiałam ![]() ale powiem Ci, że ja też kiedyś rozjaśniałam włosy dobre 5 lat co 2-3 miesiące i nie miałam strasznie zniszczonych ale jak zaczęłam malować na jeden kolor to włoski odżyły... i tak sie błyszczały dopóki nie użyłam tj Paletty o znalazłam kolejny odcień color&shine garniera nr 7- blond
Edytowane przez ibyza Czas edycji: 2011-03-24 o 13:27 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

dziewczyny, które znalazły pracę

wiec 3majcie kciuki zeby w tym terminie nie było jeszcze nic zaklepane i żebym była pierwsza haha 
Gratuluję kamerzysty...teraz to już z górki będzie 
Nie myślałaś o odczulaniu?
trzymam. Tutaj też będę optymistką- uda się na pewno!!!! Ksiądz ładnie w kalendarzyku zapisze i będziesz miała kolejną sprawę załatwioną- najważniejszą

A ja dziś w pracy w końcu mam luzy i mogę spokojnie posiedzieć na forum...uff dobrze że już czwartek
jeśli tak reaguje, to na pewno to. Ale może dzięki temu, że łatwo zdiagnozować, to uda się Go odczulić. 3mam za to kciuki
18.08.2010 - zaręczyny