Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 12:25   #2191
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Bardzo fajne zakupy Ja nie uważam aby dzieci na pościeli były przerażające Łóżeczko bardzo, bardzo mnie się podoba i ta żyrafa obok - pięknie wygląda

Dzięki
a najważniejsze, że dzieci jednak nie straszą

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Listopadowa ja nigdy nie rodzilam wiec niewiem jak to wszystko sie odczowa, ale te skurcze byly bardzo silne i dlugie, narazie tylko 4 zobaczymy czy beda sie powtarzac. Chodze siedze, sikam i tak wkolo zobaczymy czy cos wiecej zacznie sie dziac, jak cos to bedzie trzeba do szpitala jechac.
Kwiatecek, ja rodziłam i co z tego, jak wszystko, co powinna dokonać natura, zrobił lekarz. Kompletnie nie wiem, jak zaczyna się poród

kochana, skontaktuj się z lekarzem, lepiej dmuchać na zimne
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:25   #2192
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Listopadowa ja nigdy nie rodzilam wiec niewiem jak to wszystko sie odczowa, ale te skurcze byly bardzo silne i dlugie, narazie tylko 4 zobaczymy czy beda sie powtarzac. Chodze siedze, sikam i tak wkolo zobaczymy czy cos wiecej zacznie sie dziac, jak cos to bedzie trzeba do szpitala jechac.
Kochana odpocznij nie denerwuj się i obserwuj, jak będzie się powtarzać to albo dzwoń do lekarza, albo od razu na IP.
albo zrób jak Aga pisała, podobno jest to dobry sposób. Jeśli w ciągu godziny nic ci się nie poprawi to ja bym skonsultowała to z lekarzem.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:27   #2193
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Matall w moim szpitalu nie ma takiego oddzialu wiec wiele by mi nie pomogli tylko wyslali pewnie dow wojewodzkiego do siedlec, jak cos sie bedzie dzialo to juz wole jechac tam gdzie moj lekarz, tak samo daleko w oba miejjsca mam bo na takiej dziurze mieszkam.

Postaram sie odezwac do wieczora, w razie co moj nr w klubie jest jakbym sie nie odezwala.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

I dziekuje ,ze mnie wspieracie, uciekam
Stary 2011-03-24, 12:29   #2194
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Matall w moim szpitalu nie ma takiego oddzialu wiec wiele by mi nie pomogli tylko wyslali pewnie dow wojewodzkiego do siedlec, jak cos sie bedzie dzialo to juz wole jechac tam gdzie moj lekarz, tak samo daleko w oba miejjsca mam bo na takiej dziurze mieszkam.

Postaram sie odezwac do wieczora, w razie co moj nr w klubie jest jakbym sie nie odezwala.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

I dziekuje ,ze mnie wspieracie, uciekam
Miejmy nadzieję, że telefon nie będzie potrzebny bo do nas zajrzysz z dobrymi informacjami że wszystko ok i prród jeszcze się nie zaczyna
Stary 2011-03-24, 12:38   #2195
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

hej wam
wczoraj zacytowalam was i mi wszystko zjadlo, dzisiaj mi ledwo net dziala
z tego co pamietam:
moria44 fajnie, ze poznałaś date porodu, ten miesiąc na pewno Igusia wytrzyma to ci sie trafi zajączek wielkanocny
aguś87 ale ty masz fajnie w tej szkole rodzenia, zeby brzusie malować
jezeli ci sie obnizyl to porod juz blisko, moj jest jeszcze wysoko-przynajmniej tak mi sie wydaje
anula_81 ja najgorzej czuje sie w nocy (bole jak na @, twardnienie brzucha i obrzeki), natomiast rano jak nowo narodzona (oprocz bolu krocza, ktory zwykle po paru krokach przechodzi).
andziot pewnie tak jest jak mowisz z tym opinaniem ciala maluszka jak brzuszek sie spina, zaczynam sie tylko zastanawiac czy moja malutka na pewno lezy glowkowo
eweska jeny ale twoj brzuszek jest duzy i widać ze solidnie sie trzyma ładnie wygladasz w tym sloneczku i zgadzam sie z dziewczynami- gdzie usmiech?
ddaaiissyy poszła na L4???? miłego dnia w Częstochowie kochaniutka
dziewczonka ciesze sie ze dajecie z coreczka Twoja rade! za was
agnieszka_pe25 szkoda mi tego twojego synka, kurde noooo
fajnie ze Tż przyjezdza, troszke cie obciazy, do tego przytuli, pewnie go teraz bardzo potrzebujesz

mysle co jeszcze komu hmmm

wczoraj mialam gosci, kolega z dzieczyna, wypili sobie z moim Tż, spali u nas. Ja polozylam sie okolo polnocy, Tż przyszedl do lozka okolo 1ej. Dziewczyny co ja z nim przezyłam "no posuń sie" "odwroc sie" "przytul sie"
a ja juz nie mam sily na wiercenie sie, a wczoraj nawet ochoty na seks nie mialam, a on byl taki upierdliwy ze
spalam moze 5h z przerwami, czuje sie fatalnie. A Tż pojechal do roboty po 2h spania-no ale jest dorosly wie co robi.
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:39   #2196
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Witajcie! Nie odzywam się ostatnio ale stwierdziłam ze nie ma sensu.
co ty za głupoty gadasz ?
dlaczego nie ma sensu pisać ???
a skoro boli to niestety trzeba leżeć (cudowna rada, nie )

Cytat:
Dziewczyny dzieje sie cos dziwnego ze mna w przeciagu 40 minut mialam 4 silne skurcze jak na okres trzymaly srednio po 5 minut.
ciepła kąpiel i leżeć !!!!!!
jak dalej będą skurcze to dzownić uparcie do gina !

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Wkładki laktacyjne kupiłam na spróbowanie z Canpolu... Ciekawe czy podołają
powiem Wam, że Canpol był dnem dla mnie, bo takie ceratowe były ....
cycki mi się w nich pociły i nieładnie pachniały

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Ledwo dycham, ledwo widze, probuje sie przeplukac i nainhalowac i z tego wychodzi.
Jade do lekarza po skierowanie na morfologie, bo mi kazal ginekolog, a ja sobie zalatwiam od rodzinnego i wtedy mam za darmo. Ten rodzinny to tez moj kolega dobry, jakos miesiac temu mu sie coreczka urodzila Moze on zna jeszcze jakies tajemnicze metody zebym mogla oddychac nosem, bo jak tak bede charczec na szkole rodzenia, to mnie stamtad wyrzuca.
Zdrowia dla mimbi dziś poprosimy !!!!!!!!!!! każdy odda trochę swojego i się uzbiera

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:42   #2197
Agnieszka.M
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
kurcze no, chyba jestem jedyna ktora nie ma lozeczka ani materacyka do dziecka

rozmawialam z kolezanka od ktorej mialam dostac i mowila ze mi przesle, takze musze jeszcze troche poczekac. chyba ja jako jedyna jestem tak daleko w polu z przygotowaniami dopiero co upralam jasne rzeczy, teraz musze ciemne, wszystko mam spakowane u rodzicow, a na nowym mieszkaniu totalnie nic dla malego. moze jakos w okolicach swiat sie za to wezme, a dzisiaj sie dowiedzialam ze tz bedzie od 10.04 do 27.04 wroci pewnie na ok 1 tydzien do pracy i znowu przyjedzie jak maly sie bedzie rodzil
Nie jesteś jedyna. Ja też nie mam łóżeczka, ani materacyka. I jeszcze minimum miesiąc nie będę miała. Jakoś mi przeszła ochota na kupowanie tych rzeczy. Póki myślałam, że zdążymy przed porodem dostać akt notarialny i wykończyć nowe mieszkanie, to miałam chęć na wszystko ... miałam cały pokoik dla małego obmyślony, łącznie z każdą szafeczką, lampką i firanką. A teraz jak już wiem, że na 100% nie zdążymy, to nie chce mi się NIC. Tym bardziej, że nawet nie wiem, gdzie w naszym starym mieszkaniu miałabym to łóżeczko postawić. Jedyne wolne miejsce w mieszkaniu o takich wymiarach, żeby weszło łóżeczko mam w łazience
Jest jeszcze jedna opcja, przestawienia naszych komód z ubraniami w sypialni za drzwi, ale wtedy drzwi będą się otwierać na szerokość 30 cm
A gdzie poukładam rzeczy Antosia, to już jest zupełna tajemnica, więc narazie stoją w pudłach na szafie w pokoju. Nawet ich nie piore, ani nie prasuje, bo nie ma sensu

Kwiatecek może zadzwoń do lekarza. Położna na szkole rodzenia nam mówiła, że żeby odróżnić skurcze przepowiadające od porodowych, trzeba zmienić pozycję np. jeśli się siedziało, to pochodzić, a jak się pojawiły w czasie chodzenia, to usiąść lub się położyć. Można też iść pod prysznic lub wziąć kąpiel. Jeśli skurcze nie przestaną się pojawiać, to do szpitala.

Ddaaiissyy super, że od dzisiaj będziesz sobie odpoczywać

Listopadowa super zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg !cid_=.jpg (81,4 KB, 51 załadowań)

Agnieszka.M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:43   #2198
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

powiem Wam, że Canpol był dnem dla mnie, bo takie ceratowe były ....
cycki mi się w nich pociły i nieładnie pachniały

dobrze, że tylko jedno opakowanie kupiłam

znalazłam opinie na temat wkładek laktacyjnych:
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/wyniki_wyszukiwania/wk%25C5%2582adki_laktacyj ne
bardzo wysoko ocenione są Penaten.

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2011-03-24 o 12:50
Stary 2011-03-24, 12:43   #2199
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Lekarz ma telefon poza zasiegiem, jak pech to pech.
Agus to ja wezme ten prysznic i sie poloze.
idz koniecznie
to sa zalecenia poloznych ze szkoly rodzenia
a nie moje widzimisie
wiec nie denerwuj sie
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
hej wam
wczoraj zacytowalam was i mi wszystko zjadlo, dzisiaj mi ledwo net dziala
z tego co pamietam:
moria44 fajnie, ze poznałaś date porodu, ten miesiąc na pewno Igusia wytrzyma to ci sie trafi zajączek wielkanocny
aguś87 ale ty masz fajnie w tej szkole rodzenia, zeby brzusie malować
jezeli ci sie obnizyl to porod juz blisko, moj jest jeszcze wysoko-przynajmniej tak mi sie wydaje
anula_81 ja najgorzej czuje sie w nocy (bole jak na @, twardnienie brzucha i obrzeki), natomiast rano jak nowo narodzona (oprocz bolu krocza, ktory zwykle po paru krokach przechodzi).
andziot pewnie tak jest jak mowisz z tym opinaniem ciala maluszka jak brzuszek sie spina, zaczynam sie tylko zastanawiac czy moja malutka na pewno lezy glowkowo
eweska jeny ale twoj brzuszek jest duzy i widać ze solidnie sie trzyma ładnie wygladasz w tym sloneczku i zgadzam sie z dziewczynami- gdzie usmiech?
ddaaiissyy poszła na L4???? miłego dnia w Częstochowie kochaniutka
dziewczonka ciesze sie ze dajecie z coreczka Twoja rade! za was
agnieszka_pe25 szkoda mi tego twojego synka, kurde noooo
fajnie ze Tż przyjezdza, troszke cie obciazy, do tego przytuli, pewnie go teraz bardzo potrzebujesz

mysle co jeszcze komu hmmm

wczoraj mialam gosci, kolega z dzieczyna, wypili sobie z moim Tż, spali u nas. Ja polozylam sie okolo polnocy, Tż przyszedl do lozka okolo 1ej. Dziewczyny co ja z nim przezyłam "no posuń sie" "odwroc sie" "przytul sie"
a ja juz nie mam sily na wiercenie sie, a wczoraj nawet ochoty na seks nie mialam, a on byl taki upierdliwy ze
spalam moze 5h z przerwami, czuje sie fatalnie. A Tż pojechal do roboty po 2h spania-no ale jest dorosly wie co robi.
dzieki slonce
nie kazdemu sie obniza
i niekoniecznie moge rodzic niedlugo
rownie dobrze niunia moze w brzuszku kisic do maja
no zobaczymy jak to dalej bedzie wygladalo
poki co mam coraz wiecej skurczy, tych na @ tez
wiec obserwujemy
Stary 2011-03-24, 12:43   #2200
24kasia86
Wtajemniczenie

aaaa kwiatecku ty masz jeszcze nie rodzic-wiesz
marsz do lozeczka, a jak nie to biegiem do lekarza i czekam na jakis znak

dziewczynki i ja pierwsza nie bede rodzić

Ollliwka po niedzieli mozemy sie styknac- w moim przypadku to nadal akualne a wiesz w razie W trzeba sie spieszyc
Nikosia

Stary 2011-03-24, 12:44   #2201
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

ja się codziennie zastanawiam jak mała leży ...
ciągle mi się wydaje że fiknęła,
czkawkę czasem czuję u góry, a jak wstanę to nagle jest na dole
więc czasem to aż cała skacze od tej czkawki

co do tżta to -- powiem tylko : FACECI

Stary 2011-03-24, 12:49   #2202
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość
Nie jesteś jedyna. Ja też nie mam łóżeczka, ani materacyka. I jeszcze minimum miesiąc nie będę miała. Jakoś mi przeszła ochota na kupowanie tych rzeczy. Póki myślałam, że zdążymy przed porodem dostać akt notarialny i wykończyć nowe mieszkanie, to miałam chęć na wszystko ... miałam cały pokoik dla małego obmyślony, łącznie z każdą szafeczką, lampką i firanką. A teraz jak już wiem, że na 100% nie zdążymy, to nie chce mi się NIC. Tym bardziej, że nawet nie wiem, gdzie w naszym starym mieszkaniu miałabym to łóżeczko postawić. Jedyne wolne miejsce w mieszkaniu o takich wymiarach, żeby weszło łóżeczko mam w łazience
Jest jeszcze jedna opcja, przestawienia naszych komód z ubraniami w sypialni za drzwi, ale wtedy drzwi będą się otwierać na szerokość 30 cm
A gdzie poukładam rzeczy Antosia, to już jest zupełna tajemnica, więc narazie stoją w pudłach na szafie w pokoju. Nawet ich nie piore, ani nie prasuje, bo nie ma sensu

Kwiatecek może zadzwoń do lekarza. Położna na szkole rodzenia nam mówiła, że żeby odróżnić skurcze przepowiadające od porodowych, trzeba zmienić pozycję np. jeśli się siedziało, to pochodzić, a jak się pojawiły w czasie chodzenia, to usiąść lub się położyć. Można też iść pod prysznic lub wziąć kąpiel. Jeśli skurcze nie przestaną się pojawiać, to do szpitala.

Ddaaiissyy super, że od dzisiaj będziesz sobie odpoczywać

Listopadowa super zakupy
Rozumiem Cię, serio
My mamy łóżeczko, ale w pokoju jest tak ciasno, że MASAKRA. Fotele stoją przed łóżeczkiem i nie ma do niego dojścia, a okazało się, że mój chrzestny (komentować go nie będę... nie pojawił się na moim ślubie BEZ SŁOWA i od tamtej pory nawet nie zadzwonił, cokolwiek ), który robi szafki do mieszkania wujka, nawalił i jest 3-tygodniowe opóźnienie, więc siostra może w połowie maja zacznie się przenosić, jeśli nic się nie zmieni
Więc teraz siedzę i myślę, jak zorganizować nasz pokój tak, żeby się pomieścić... A rzeczy małego leżą w pojemniczkach małego w łóżeczku i ja nie wiem, co mam potem z nimi zrobić

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 12:49   #2203
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka.M Pokaż wiadomość

bardzo cenna rada!!!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
idz koniecznie
to sa zalecenia poloznych ze szkoly rodzenia
a nie moje widzimisie
wiec nie denerwuj sie

dzieki slonce
nie kazdemu sie obniza
i niekoniecznie moge rodzic niedlugo
rownie dobrze niunia moze w brzuszku kisic do maja
no zobaczymy jak to dalej bedzie wygladalo
poki co mam coraz wiecej skurczy, tych na @ tez
wiec obserwujemy
ja wszystkim dziewczynom zycze zeby dzieciaczki wytrzymały chociaż do tego 38tyg ciąży

ja ostatnio troszke lepiej sie czuje, ale nie chce zapeszac
zauwazylam, ze nerwy maja najgorszy wplyw na dzidzie. Wczoraj lezałam troche zla na Tż (myslałam, a co by zrobil gdybym zaczela rodzic?wypity pojedzie do szpitala? narwy mnie braly) no i brzuch mi twardniał. Pomyslałam o nie, tak nie bedzie, zebyśmy przez tate cierpiały, sprobowałam sie uspokoic i przeszlo.

o tym mowa, wlasnie mi sie brzuch spina o juz lepiej....
Nikosia

Stary 2011-03-24, 12:52   #2204
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Dziewczyny mam ochote komuś zasadzić takieg kopa za to ze musiałam sobie ten spacerek do banku zrobić ze sobie nie wyobrażacie
okazało sie ze zupełnie niepotrzebnie szłam
pan na infolinii do ktorego dzowniłam powiedział ze absolutnie musze isc do banku osobiście wziasc pismo ktore dostałam i od razu odblokują mi konto (mialam zablokowanie przzez zus, kiedys wam pisałam) no i dokulałam sie do tego banku stałam w 3 okienkach! panie mnie odsyłały jedna od drugiej i kazda co innego mówiła. jedna że mam przejsc do koljengo okienka i tam mi odblokuja, w tym okienku ze mam jeszcze to gdzies złozyć i odblokuja to jak centrala pozwoli, w kolejnym ze mam złe pismo, aż w koncu poszłam do takiego faceta starszego na dzienniek podawczy gdzie kazały mi to złozyc i mi powiedział ze musze czekac aż mi zus jeszcze jedno inne pismo przyśle!!! bo z tym nic nie załatwie!
ale byl miły i sam latał po 3 pietrach banku i pytał a mi kazał usiasc chyba widział ze sapie jak lokomo,tywa.
NIE WIEM CO TE BABY PRACUJACE OD 20 LAT W TYM BANKU ROBIĄ!!! one potrafią tylko wpłate i wypłate zrobic! a jak juz cos jest bardziej skomplikowanego to pewnie, najlepiej odesłac do kolezanki...

jeszcze potem mi 2 autobusy uciekły.. jestem tak styrana jakbym pole kartofli przekopała. a w domu syf nieziemski, ale musze chwile polezec.

na prawde chce kogos kopnąć
Cytat:
Dziewczyny dzieje sie cos dziwnego ze mna w przeciagu 40 minut mialam 4 silne skurcze jak na okres trzymaly srednio po 5 minut.
Jakis mamtez dziwny bol z krzyza , nie czuje tego tylko jak chodze, najgorzej jak leze nawet w roznych pozycjach czy siedze.
Sikam co chwile, i nie dobrze mi.
Mama mnie przed chwila nastraszyla, ze ja moge zaczac dzisiaj rodzic jak skurcze beda sie nasilac a ja juz niewiem co tym myslec, wczoraj i dzis rano mialam duzo nerow moze to ma jakis wplyw niewiem, ale czuje sie jakos nie swojo.
ojeju! mam nadzieje ze Ci przejdzie!!
Stary 2011-03-24, 12:52   #2205
listopadowa80
Zakorzenienie

wygwiazdkowalo mi link

Opinie na temat wkładek laktacyjnych znajdziecie na ✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂
szkoda, że wcześniej tego nie wyszukałam
Stary 2011-03-24, 12:52   #2206
eweska
Moderatoreska

Cytat:

dobrze, że tylko jedno opakowanie kupiłam

znalazłam opinie na temat wkładek laktacyjnych:
http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂/wyniki_wyszukiwania/wk%25C5%2582adki_laktacyj ne
bardzo wysoko ocenione są Penaten.
Też mam jedno opakowanie, zobaczymy, przekonamy się co to warte :P
Stary 2011-03-24, 12:54   #2207
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Też mam jedno opakowanie, zobaczymy, przekonamy się co to warte :P
znowu mi wygwiazdkowało. Więcej nie próbuję, bo jeszcze bana zarobię
Stary 2011-03-24, 12:55   #2208
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
ja się codziennie zastanawiam jak mała leży ...
ciągle mi się wydaje że fiknęła,
czkawkę czasem czuję u góry, a jak wstanę to nagle jest na dole
więc czasem to aż cała skacze od tej czkawki

co do tżta to -- powiem tylko : FACECI
no dokladnie, u mnie z ta czkawka tak samo roznie

co do Tż sama nie wiem, z jednej strony ok- przyjechal kumpel najlepszy, nie widzieli sie miesiac, a z drugiej jakbym nagle zaczeła rodzić
dzisiaj z nim spokojnie pogadam, ze za tydzień nawet piwa ma nie pic do porodu przynajmniej.

Wczoraj sie niby zapytał (juz po małym) "jak przeginam to powiedz"....

kurde co ja mam wiecznie go za rękę prowadzić i mówić co wolno a czego nie?????

juz mi sie nie chce
Nikosia

Stary 2011-03-24, 12:57   #2209
listopadowa80
Zakorzenienie

O i jeszcze bardzo polecane są wkładki Avent ultra comfort
Stary 2011-03-24, 12:57   #2210
eweska
Moderatoreska

Cytat:
znowu mi wygwiazdkowało. Więcej nie próbuję, bo jeszcze bana zarobię
Jak wstawisz link ze spacją lub spacjami to powinno być ok, a bana nie dostaniesz bo nie reklamujesz tej strony.
Stary 2011-03-24, 12:59   #2211
migotka03
Zadomowienie

Kwiatecku nie rodź jeszcze, na pewno to nic takiego i przejdzie.
Andziot ostatnio napisałam posta, i pisałam jaki mam problem a nikt nawet nie napisał że nie ma pojęcia co mi jest.
No tak leżenie nawet mi pomaga, tylko roboty mam sporo…A zrobienie obiadu to też wyczyn, i zjeść już ciężko.
Moria zapomniałam. Gratuluję ze znasz już datę porodu. To musi być dziwne uczucie znać dokladną datę urodzin dzidziusia. Super, cieszę się bardzo że będzie tak jak chciałaś, to już niedługo więc Igusia poczeka.
Matallewar współczuję że tak się przesuwa wyprowadzka siostry, a chcecie jeszcze remont zrobic... Ja bym była zła.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:01   #2212
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Jak wstawisz link ze spacją lub spacjami to powinno być ok, a bana nie dostaniesz bo nie reklamujesz tej strony.
No to próbujemy:
http: // cokupic . pl / wyniki_wyszukiwania/wk%25C5%2582adki%2Blaktac yjne/2
bez polskich znaków i spacji
Stary 2011-03-24, 13:09   #2213
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matallewar współczuję że tak się przesuwa wyprowadzka siostry, a chcecie jeszcze remont zrobic... Ja bym była zła.
Mogę być zła, ale teraz to zupełnie nie jej wina
A chrzestny wyłączył telefon i nie ma z nim kontaktu, a frontów do szafek jak nie było, tak nie ma
A wujek do niewykończonego mieszkania się nie przeniesie

Trudno. Najwyżej pod koniec maja zrobimy remont, a na razie jakoś musimy się pomieścić.
Moi rodzice mieszkali ze mną i siostrą w ok. 15m2 pokoju, mieli tam regały, stół i krzesła, dwa łóżeczka, swoje łóżko i chyba jeszcze lodówkę i dali radę przez pierwszych kilka lat

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:21   #2214
migotka03
Zadomowienie

Matallewar nie mówie ze na siostre, rozumiem że to nie jej wina, Ale najważniejsze że długo to nie potrwa.

mama
17 maja 2011
Paulinka

19 luty 2015
Krzyś

"Życie to tylko wieczna walka z czasem i pieniędzmi.." ~ Ł. Wejman
migotka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 13:22   #2215
24kasia86
Wtajemniczenie

Idę wziąć prysznic- spać mi się chce....
Nikosia

Stary 2011-03-24, 13:26   #2216
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

moj maluszek jakis niemrawy
Stary 2011-03-24, 13:27   #2217
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
(...)
NIE WIEM CO TE BABY PRACUJACE OD 20 LAT W TYM BANKU ROBIĄ!!! one potrafią tylko wpłate i wypłate zrobic! a jak juz cos jest bardziej skomplikowanego to pewnie, najlepiej odesłac do kolezanki...
jeszcze potem mi 2 autobusy uciekły.. jestem tak styrana jakbym pole kartofli przekopała. a w domu syf nieziemski, ale musze chwile polezec.
to ja dziś nie podchodzę do Ciebie
cichutko sobie będę tu siedzieć ...

Cytat:
no dokladnie, u mnie z ta czkawka tak samo roznie

co do Tż sama nie wiem, z jednej strony ok- przyjechal kumpel najlepszy, nie widzieli sie miesiac, a z drugiej jakbym nagle zaczeła rodzić
dzisiaj z nim spokojnie pogadam, ze za tydzień nawet piwa ma nie pic do porodu przynajmniej.

Wczoraj sie niby zapytał (juz po małym) "jak przeginam to powiedz"....

kurde co ja mam wiecznie go za rękę prowadzić i mówić co wolno a czego nie?????

juz mi sie nie chce
bo do nich nie dociera jeszcze że to tak blisko ...
pamiętam mój mężul też mi taki numer zrobił z Zosią, ale przyznał się że nie pomyślał że może coś się zacząć ... trzeba im to uświadomić porządnie

Cytat:
Andziot ostatnio napisałam posta, i pisałam jaki mam problem a nikt nawet nie napisał że nie ma pojęcia co mi jest.
No tak leżenie nawet mi pomaga, tylko roboty mam sporo…A zrobienie obiadu to też wyczyn, i zjeść już ciężko.
mnie też czasami NIKT nie widzi
ale jak zależy to trzeba wielkimi literami i po 3 razy
to w końcu ktoś zobaczy ....

ja ostatnio lepiej się czuję
i wyobraźcie sobie że wytarłam dziś kurze mimo że przed wczoraj jej wycierałam
ja to już mega powera muszę mieć skoro co drugi dzień kurze wycieram

Stary 2011-03-24, 13:28   #2218
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

zostało mi 50 dni do porodu
Stary 2011-03-24, 13:30   #2219
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
No to próbujemy:
http: // cokupic . pl / wyniki_wyszukiwania/wk%25C5%2582adki%2Blaktac yjne/2
bez polskich znaków i spacji
ale wkleiłaś ten link
nie chce mi się wycinać tyle spacji

Stary 2011-03-24, 13:31   #2220
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

andziotku przeciez to nie Ty jestes niedouczoną babą z banku wykonująca jedną czynność od ćwierć wieku i nie umiącą zrobić nic innego
musiałam sie wam wyżalić:P

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości