|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
![]() tak duzo rysuje, troche maluje, troche z tego sprzedaje i wydaje na kosmetyki ![]() jak ja pilam tez mialam takie wrazenie mialam schudnac, a zjadlam ciasto, ale mama zrobila taaaaakie pyszne ![]() Cytat:
ale robie podobny, moze nie ebdzie problemu (ten pierwszy)dzis myslalam o jednym i wiem ze zrobie w stylu barbie ![]() co do kredki, to mi chodzi o chlodny odcien, zeby byla taka stonowana, a z jasnoscia to sobie poradze, juz ja mam sowje patenty
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
Witam wpadłam się tylko przywitać . Nie był mnie od niedzieli i znowu tyle stron do nadrobienia ale wieczorem postaram się wszystko nadrobić.
|
#2013 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=_blondyneczka_;2592 6246]dziendobry
u mnie dzisiaj zimnoooooooooo ![]() wstawilam zdjecia do albumu troszke ladniejsze moich wlosow ![]() a tutaj odrost... przykro ale kolor wyszedl ci jak żołtko....
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
tillavanilla uwielbiam się opalać, ale na słońcu
blondyneczko ta londa to na pewno nie farbka dla ciebie, brzydko wyszła na twoich włosach
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczo może spróbuj płukanki srebrzyk czy jakiejś takiej?
Tylko z tm zawsze jest problem że to płuka sie cale włosy i może żółć troche zejdzie ale etż końce będą w chłodniejszym odcieniu jeszcze bardziej... ![]() Ja też miałam żółte, nawet na tym jednym zdjeciu co wczoraj te trzy pokazywałam....
|
#2017 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze ?
Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam kolokwia co rusz na studiach. A teraz rozłożyło mnie paskudne choróbsko :/ Widzę, że była dość napięta sytuacja na wątku uff. Kurczę kochane, macie jakieś szybkie sposoby na wyzdrowienie? Boli i drapie mnie gardło i mam zapchane zatoki... Ale pomimo choroby posprzątałam dziś i pospamowałam trochę ![]() Przez tą chorobę nici z mojej diety... TŻ mi zrobił pyszne spaghetti i dziś też ma zrobić i musze się chyba pożegnać z moją wymarzona sylwetką... Mam do Was pytanie kochane - czy któraś z Was była na depilacji laserowej? I czy któraś z Was posiada lub słyszała opinię o tym urządzeniu? https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...laserem-w-domu |
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackSwann pamiętamy, pamiętamy
![]()
|
#2019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() partygirl torebka nie w moim stylu,ale najwazniejsze,ze tobie sie podoba Uciekam juz,bo pogoda jest tak piekna,ze szkoda siedziec w domu i jak tylko mlody sie obudzi i ruszamy na spacer
Jestem z toba od pierwszgo grama,ty moj najwiekszy skarb,a ja twoja mama... Dbam o siebie!!! Edytowane przez tillavanilla Czas edycji: 2011-03-24 o 14:30 |
|
|
|
|
#2020 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co do SPA to dziś umyłam buźkę mikrofibrą, posamrowałam kremem matującym Garnier czysta skóra- to mój nr1. Zaplotłam sobie warkocza dopieranego takie ze skosu z całych włosów. musiałąm zrobić dziś przerwe w a6w bo dostałam @. ehhhhh. |
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to Ty w avku?? Twoje wlosy? Naturalny kolor?? śliczne
|
|
#2022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
choć na początku to przesadziłam z szorowaniem i następnego dnia byłam cała czerwona.Dzięki. tak to ja. Moje włosy, naturalny kolor. nigdy nie farbowane
Edytowane przez anulkasloneczko Czas edycji: 2011-03-24 o 14:41 |
|
|
|
|
#2023 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam mikrofibrę z biedronki. Raz też przesadziłam na podbródku, aż takie miałam neizłe podrażnienie ![]() Ale normalnie buzia po tym taka gładka
|
|
#2025 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogólnie to jeszcze nie skończyłam chodzic. jak narazie miałam 4 razy robione, w odstępach 6 tyg i teraz to juz praktycznie mam pojedyńcze włoski. muszę jeszcze raz powtórzyć ale dopiero za 3 miesiące, bo teraz włosy są słabsze i wolniej rosną, trzeba poczekać jeszcze na te co nie zdążyły wyrosnąć. bo włosy znajdują się w różnych fazach wzrostu i to dlatego. i wtedy juz mam nadzieje bedzie koniec. choc mi ta babka powiedziala ze nie mam wierzyc w zachwalanie że to zabieg na cale życie usuwa owłosienie, mogą za rok, dwa pojawić się jakies pojedyńcze nowe wlosy i wtedy wystarczy jeden zabieg odnawiający. nie iwem jak nogi, ja pisze o moich doświadczeniach. a robiłam na twarzy. co do bólu to boli dość mocno, takie uczucie ukłucia połączone z gorącem. a ceny zalezne od gabinetu. musisz poszperac po necie. ja akurat robiłam w takim co była zniżka dla studentów 50% i płaciłam 150zl. ale nogi to o wiele większa powierzchnia się napewno będzie dużo więcej. jak cos to pytaj
|
|
|
|
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
no teraz poczekam jeszcze tak z 2 tygodnie i kupie jakas farbke i sobie poprawie ale musze poczekac do 10 za wyplata
i zamowie londe 12/9 i naloze na te wloski to mam nadzieje ze rozjasni. ogolnie czuje sie taka brzydka teraz przez te wlosy......jak sa rozpuszczone to nie wygladaja zle ale szalu nie ma i taka beznadziejna do niczego sie czuje
|
|
#2027 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny
![]() caate jak skoncze ta niveę to moze kupie ten olay, zobaczymy, bo moze mi sie skóra poprawi po tym co mam dziekuje za polecenie ![]() Smerfetkaa faktycznie ten kolor wyszedl taki sredni po tej Joannie niedługo idę farbować mamie włosy nowym kolorem, ciekawe jak wyjdzie
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z twarzy mi chodz, bo podobno jedynie ciemne lepiej usuwa, bo działa na barwnik a że na jasne to elektroliza![]() Jak to jest? ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|
#2029 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ojej wcale takie piekne nie są. jak będę miała chwile to wstawie do albumu jakies zdjęcia, bo to to takei malutkie ![]() ja też mam taką mikrofibre z marketu, chyba z takiej paczki co było kilka rodzajów z netto. no buzia łw dotyku fajnie gładka, ale te moje głupie zaskórniki to i tak mnie męćzą na nosie. mam bardzo rozszerzone pory. |
|
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
caate chcialam Cie przeprosic za ta wczorajsza klotnie, mam nadzieje ze przyjmniesz buziaka
![]() a tak wogole to dzisaj tylko usiasc i plakac, nawet spamowac mi sie nie chce dzisiaj....
|
|
#2031 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja słyszałam, że najlepiej laser działa na osoby z jasną cerą i ciemnymi włosami i ja właśnie się zaliczam do tego typu i bardzo bym chciała sprobować, ale się boję. |
|
|
|
|
#2032 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Smerfetkaa;25932888]A czy taki laser usuwa też jasne włoski? Blond?
z twarzy mi chodz, bo podobno jedynie ciemne lepiej usuwa, bo działa na barwnik a że na jasne to elektroliza![]() Jak to jest?[COLOR="Silver"] wiesz co z tego co się orientuje to tylko ciemne, ja miałam ciemne, prawie że czarne. bo właśnie wiązka lasera działa na barwnik, pigment. jak w danym miejscu nie ma włosa lub jest jasny to laser nie łapie i w tym miejcu nic nie czuć w sensie bólu. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
tak jasna cera najlepsza. i dlatego też nie można się opalać, bo wtedy laser może poparzyć ,bo zamiast na włoski będzie działał na pigment w skórze. |
|
|
|
|
#2033 |
|
Zadomowienie
|
xhankax, tak, najpierw nakładam krem i maluję oczy a później buźkę.. bo bardzo często cienie mi się osypują i wtedy i tak bym musiała trochę pozmywać..
asicuha, co do filmiku.. to najpierw baza artdeco.. póżniej cienie (najpierw metalic z essence a później z kobo cień "golden rose") następnie poprostu zmyłam to co mi się tam osypało korektor z inglota (jest strasznie tłusty więc nadaje się do naprawdę suchej skóry) kolor 66 później tusz którego nie polecam z maca podkład z lirene (próbka-pani w naturze mi wręczyła) puder mineralny (ahaaa.. już widzę jaki mineralny rozświetlacz z vipery (jest super! tylko 3zł.. ) kulki brązujące z avonu no i balsam do ust )Smerfetkaa, kupiłam ten pędzel za 16zł chyba, ja jestem z niego zadowolona, to mój 1 pędzel do podkładu więc nie mam za bardzo porównania ale w dotyku jest bardzo podobny do tych z wyższych półek, nie wiem czy warto jest kupować droższe syntetyki.. ja doszłam do wniosku że nie że syntetyk to syntetyk a przynajmniej jak się popsuje nie będzie mi go aż tak żal.. chociaż teraz Czaje się na hakuro J))a co do pędzla z Rossmana to… mam go prawie rok i jeszcze żaden włosek mi nie wypadł.. także może warto zaryzykować? )marlienkaa2, dziękuję Ci za miłe słowa i cieszę się że z babcią lepiej.. ja mieszkam z moją babcią i nie wiem co bym zrobiła gdyby okazało się że np. jest chora i musi iść do szpitala.. Kochane, dziękuję za wszystkie uwagi, na pewno je zastosuję J DZIEKUJE TAKŻE ZA KOMPLEMENTY, NIE SPODZIEWALAM SIĘ! miczka21, rozumiem, każdemu podoba się coś innego mam nadzieję że jakiś mój następny może się spodoba ? ![]() buahhot, mam nadzieję że będę dalej nagrywać ![]() Shadii, co do okularów przeciwsłonecznych to one psują wzrok dlatego że są ciemne i rozszerzają się źrenice a później jak zdejmiesz to jest to gorszy efekt niż normalnie chodziłabyś bez okularów.. ja mam Ray bany i one są wręcz czarne a w nich świat widzę tylko lekko ciemniejszy i jak zdejmę to nie mam takiego uczucia „bolących”gałek .. snowhitee ,Sama tak ścinałam grzywkę ale rok się z nią męczyłam i wreszcie mogę mieć ją za ucho a po tym filmiku znowu mnie korci :P |
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak potrzebowałam użyć płukanki czy tam szamponu fioletowego to maczam w tym wacik kosmetyczny i jeździłam po samym przedziałku ![]() a na jaki kolor?
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
jutro kupie sobie plukanke fioletowa i sobie zrobie
|
|
#2036 |
|
Wtajemniczenie
|
Wykonałam mój wcześniejszy plan a teraz zrobię sobie tosta
![]()
|
#2037 |
|
Wtajemniczenie
|
ja przez ten okres mam humor do dupy
powyżywałabym się na kimś, ale nie mam nawet na kim przepraszam dziewczyny, ale muszę wam trochę pomarudzić bo zwariuję
|
#2038 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ciekawe czy coś złapie inaczej ![]() 18SwietlanyBlond.jpg |
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja juz nie kupie tej farby ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Ja jestem beztalencie 

ale robie podobny, moze nie ebdzie problemu
(ten pierwszy)