|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 33,33% |
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
23 | 40,35% |
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
2 | 3,51% |
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
0 | 0% |
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
5 | 8,77% |
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
1 | 1,75% |
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
0 | 0% |
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
5 | 8,77% |
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
1 | 1,75% |
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
1 | 1,75% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
beata ja oczywiście kciuki również trzymam
![]() czuję synka u Ciebie... ale ja w przeczuciach nigdy nie byłam dobra dziubek brzuszek imponujący, przypomina mi mój może dlatego, ze też taki zadarta koszulka heh za wszystkie wizyty ![]()
#1022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tykajacy zegarek też mi przeszkadza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
A ja bym chyba nie chciała być po porodzie w jednoosobowej sali i tak nie licze na to, ze bede spać. Bo a to mała będzie płakać, a to głodna itd. a przynajmniej jak by mi się siku zachciało to spojrzy na dzieciaka.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to witam w klubie walczących z budzikami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na przeciwko pokoju w ktorym lezala byla jakis gabinet i non stop ktg bylo słychać a ja po prodzie miałam dość tego dziwieku myslala ze zwariuje Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2011-03-24 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
Zanka , Dziubek śliczne macie brzusie
![]() Beatka kciuki zaciśnięte ![]() A z tą listą co, w jakim rozmiarze i ile to genialny pomysł. Muszę coś takiego zrobić. Ja niedawno wróciłam, załatwiła parę spraw związanych z mieszkaniem, a jak mężul wróci to pojedziemy po płytki. A teraz może mała drzemka bo coś mi się oczka kleją ![]()
#1027 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam rzeczy dla Dzidziusia i okazuje się, że mam prawie same body
![]() ![]() ![]() A tu wstawiam zdjęcia moich osttanich zdobyczy ![]() Te buciki z zielonym wczoraj dostalismy od znajomych ![]() edit:ale byk ;P Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-03-24 o 14:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja jutro jade glukozepic blee fuj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1029 |
Raczkowanie
|
Cześć brzuchatki
![]() Wpadam dosłownie na chwilkę siedzi u mnie kuzynka z maluszkiem taki słodki ale na moment nie idzie go zostawić samego ![]() Nadrobię później ![]() Ale dziś ładnie i ciepło aż nie chce się wierzyć że weekend ma być znowu taki zimny ![]() zanka205 śliczny brzusio ![]() nerolka miło cie znowu "widzieć" Gratuluje udanych zakupów - ale macie cierpliwość do nich ![]() No i wklejam obiecane zdjęcie - wczoraj nie miałam już siły - padłam jak mucha ![]() Wielkiej różnicy nie ma a szkoda bo liczyłam na większa odmianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |||
Zakorzenienie
|
Ha pokićkało mi się, miało być do Beatki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak patrzę na Twoje daty jako podpis i kurczę myślę sobie u Ciebie się rozwinęło dalsze życie w ciągu 2 lat, narzeczony, mąż, dziecko a Ja mam to samo tylko, że u mnie trwało to 6 lat ![]() Człowiek nawet się nie raz obejrzy i ma już życie ułożone ![]() Ty się zaręczałaś 15 sierpnia a ja 2 dni później w tym samym roku brałam ślub Cytat:
![]() ![]() ![]() ~~*~~ Wyniki odebrałam hemoglobinka trochę mi spadła, ale jest nadal w normie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
a my z mężem wolni, teście wzięli Filipa do siebie na noc, jutro go odbierzemy
co do sal po porodzie ja przez 3 dni byłam w sali dwuosobowej na oddziele dla wcześniaków z laską, która urodziła jakoś godzinę, półtorej przede mną w ogóle ona była udana, bo łażąc po porodówce z skurczami pytała położnych czy nie ma gdzieś palarni dla rodzących bo ona chce sobie zapalić ![]() całą ciążę zresztą podobno chodziła ze swoim facetem do baru, to pewnie i piwkowała ![]() no ale do rzeczy, byłam z nią na sali od czwartku do niedzieli rano, kiedy po obchodzie zabrała dziecko na własne żądanie mimo żółtaczki zostałam sama do wtorku bo wtedy wyszłam no i są plusy i minusy, bo jak ona była to zawsze się miało do kogo buzię otworzyć, albo jak byłam sama a do niej ktoś przyszedł to się posłuchało rozmów ![]() jak byłam sama to wtedy Filip cały czas był pod lampami, tylko na karmienie i przebranie wyciągali mi go, więc leżałam samiutka całe noce odliczając czas do kolejnego karmienia, oj bardzo mi się nudziło, dłuzyło... swoją drogą mąż był ze mną prawie całymi dniami hehe prawie mieszkał w szpitalu, położne i pielęgniarki już się krzywo patrzyły na niego, no ale nic nie powiedziały, a on sobie na łóżku w poprzek leżał, oparty o ścianę i gazety czytał hehe
#1032 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim docelowym szpitalu ma się dziecko non stop przy sobie ale podobno można poprosić te z oddziału noworodków żeby zabrały i mama mogła się przespać. A co do pokoi to ja mogę zapomnieć bo sale czteroosobowe i łazienka na korytarzu więc pewnie w ogóle nie pośpię ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja z tych co maja druty zamiast włosów ![]()
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt u mnie bardzo szybko poszło jak poznałam mojego TŻ ale to pewnie dlatego , że byłam tego pewna , że o ten jedyny i na zawsze i idealnie do mnie dopasowany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzy osoby to nic. Moja szwagierka jak leżała u nas w powiatowym na chirurgii to było 10 osób w sali ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Dziubek my na pierwszej randce bylismy 5 stycznia 2007 (poznaliśmy się pół roku wcześniej, ale to tylko dwa spotkania w większym gronie było), 28 lutego 2007 M. mi się oświadczył. Date ślubu ustaliliśmy w marcu 2008 roku. W czerwcu zamieszkaliśmy razem. A we wrześniu 2009 był nasz ślub. ![]() Dusia zazdroszcze loczków, ja to mam takie nie wiadomo co ani proste ani falowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Dziubek łaaadny brzusio
![]() ![]() Dusia ale loczki masz piękne, ja też mam loki ale moje przypominaja siano na głowie ![]() Zanka to sobie odpoczniecie troszkę, lezcie i odpoczywajcie z Lenką ![]() Karolinee nie wszystkie ![]() ![]() Mi smutno jakoś, mąż w pracy, będzie późno a ja siedzę sama jak palec ![]() ![]() U nas też szybko poszlo: Poznaliśmy się 6 grudnia 2008 Mieszkamy razem od lipca 2009 Zaręczyliśmy się w święta Bożego Narodzenia 2009 Pobraliśmy się 30 października 2010 ![]() No i w październiku 2010 zaszlam w ciążę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() śliczne! Bodziaki biedronkowe? ![]() Cytat:
Natka, świetne rzeczy ![]() ale mi narobiłyście ochoty na lody ![]() dopiero wróciłam do domu, wsuwam lody no i kolejne popołudnie przy kompie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale popatrz jakie to jest niesamowite, poznajesz kogoś i już wiesz że to jest ten, to się czuję prawda? Ja mimo mojego młodego wieku jak poznałam mojego D czułam gdzieś że to jest ten, czułam po jakimś czasie że muszę mu powiedzieć, że go kocham po prostu to czułam, niesamowite uczucie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |||||
Rozeznanie
|
no wiedziałam że nasza naczelna zakupoholiczka nie wróci z pustymi rękami
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() przy okazji rozmiarówki- wiem, że to już było ale mogłaby któraś z brzuchatek przypomnieć jak się mają rozmiary do wieku maluszka? Np 56= 0-3 mies itp. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my to z tych długodystansowych- poznaliśmy się w 1997, jesteśmy razem od 2001, zaręczyliśmy się w 2006, pobraliśmy się w 2008 a w tym roku pierworodny no ale mój mąż to jest książkowy przykład człowieka, który wszystko musi mieć przemyślane i zaplanowane ![]() a w Biedronie nic ciekawego nie było ![]() idę robić obiad, a na 19 spadam do SR
Loteria Bitcoin - aż 2 BTC do wygrania Edytowane przez LadyInBlack2 Czas edycji: 2011-03-24 o 14:59 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
z moim TŻ jestem od 21.09.2002 roku
miałam wtedy 16 lat, on 17 ślub wzięliśmy w 20.09.2008 roku, czyli po 6 latach bycia razem byłam już w 3. miesiącu ciąży we wrześniu stuknie nam 9 lat razem, 3 po ślubie a jeśli chodzi o to ile się znamy... z widzenia, z dzieciństwa to od jakiś 22 lat haha
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2011-03-24 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Hej!
O widzę temat związku. To my poznaliśmy się we wrześniu 2006, w marcu 2008 się zareczylismy,a we wrześniu 2009 pobraliśmy się. Ale od początku byliśmy przekonani że to właśnie ten/ta. I wiecie co coś w tym jest bo nasz związek jest szczęśliwy,tak po prostu. Nie mamy pałacu,ale dbamy o to co mamy,i samych siebie na wzajem.
#1043 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Na dziecko też się zdecydowaliśmy od razu po ślubie, ale tu musieliśmy poczekać, bo starania trwały ponad rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jakoś od razu wiedziałam, że to TEN
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
To i jak sie pochwale
![]() Poznalismy się 26 listopada 2005 jestesmy ze sobą od 24 marca 2006 - dokładnie dziś mija 5 lat ![]() Zaręczyny 4 luty 2010 Ślub 9 październik 2010 Pierworodna spłodzona listopad 2010 Przyjdzie na świat sierpień 2011 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() upsss sorki za długiego posta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyglądasz anielsko ![]() ![]() ![]() U nas z tżem też szybko poszło, może dlatego, że oboje jesteśmy po beznadziejnych i bezprodukcyjnych kilkuletnich związkach, więc jak trafiliśmy w końcu na siebie, to szybko zdaliśmy sobie sprawę z tego, że jesteśmy dla siebie stworzeni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Raczkowanie
|
to u mnie poznaliśmy się w pazdzierniku 2007 roku i mój TZ usłyszał ode mnie, że nie ma co liczyć na poważny związek bo za 3 miesiące jadę na pół roku do rzeszowa otwierać oddział a potem do wawy
![]() po 3 miesiącac wylądowałam w kielcach ![]() ![]() w zyciu nie byłam tak czegoś pewna, jak mnie i TZ, a facetów miałam na pęczki ![]() dziś zobaczyłam pierwszy raz ruchy Majki przez brzuch! aż się popłakałam ![]() kciukam za wszystkie wizyty i. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.