|
|
#2701 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXV
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie przed południem będziesz już z nami w barze pisać ![]() Cytat:
to klozet bez deski odchudza ![]() czemu ja tego wcześniej nie wiedziałam - lecę swój demontować!
|
||
|
|
|
#2703 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja mam 0 + ![]() trzymam za dobre wyniki Cytat:
jestem mały wymagająca więc dla mnie było ok ![]() też trza u mnie okna umyć, ale TŻ będzie to robił bo lubi a ja nie ![]() Cytat:
![]() dopsze będzie Cytat:
Fiecie co? Ideu na fitnesss dziś zaczynam wprowadzać w życie wiosenne postanowienia
|
|||||
|
|
|
#2704 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
uff nadrobiłam
![]() idę produkować leczo też mnie zastanawia fakt związku niewyspania z formą psychiczną, aktualnie jestem zmęczona jak koń po westernie ale nastrój mam lepszy. Może rozum koncentruje się wyłącznie na tym, aby nie paść na pysk?
|
#2705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie zawsze wiatr źle działa, a jak mam niustabilizowane włosy, to dostaję szału- jak od torebki zsuwającej się z ramienia albo spadających rajstop ![]() Cytat:
|
|
#2706 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
O! To nie jest gópje ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
goliłeś się TAM ![]() Cytat:
|
|
#2708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w szafkachCytat:
ad2. na Piekarniczą na Morenie, chyba , skąd wziąść widelec Cytat:
i moja też chociaż tyle dobrego ![]() nie snasz tego ![]() Cytat:
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Flo - a czemu ty się do prokuratury wybierasz? :confu sed:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2710 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ,ale nie wiem czy nie jakies podrabiane? bo ogladałam ostatnio w obi i były cos po 20 zeta, stwierdziłą mze ich po✂✂✂ało...a dzis w spozywczaku patrze-za 2,50 ![]() to wzięłamCytat:
haha! dzieki-nie wiedziala ze jest cos takiego jak płyn do szyb kominkowych-to pewnie tylko w budowlanych marketach? ![]() do lidla sie chyba przejade specjalnie po te srodki ![]() Cytat:
o szybe jeszcze nie pytałam -czym myjecie wnetrze pioekarnika? mam emaliowany w srodku i są na nim plamki takie jakby wzarte w emalie tzn nie zaden wypukły syf....niczym zejsc nie chce...pomijam fakt ze na instrukcji pisze ze tylko ludwikiem wolno go myc ![]() -czym mozna czyscic parapet z konglomeratu? -co do zlewu i inoxa w ogole to owszem poradziłam sobie zlew myję pastą do zębów nie rysuje a syf schodzi ha!-tak samo front kuchenki
|
|
|
#2711 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Najpierw musisz wziąć do ręki, a potem, eee... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bom meteopata, można mnie trzymać w domu zamiast barometru normalnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-24 o 18:27 |
|||||
|
|
|
#2712 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wogle to chcialam o ten piekarnik zapytac-gdzies czytałam ze jest cos takiego ze sie pryska piekarnik a potem rozgrzewa i potem wszystko złazi...ale nigdzie nie widzialam czegos takiego
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Coś dla Sałaty
![]() http://www.organicum.pl/
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pod golfem, swetrem i płaszczem ![]() ad2. ![]() cześć ![]() bo mnie wzywają w związku ze starą pracą
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2717 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Odnosząc się do tego jak wytłumaczyłeś Mai co to francusssss, napiszem tak:
Co Ty wiesz o kobiecej klacie Bejbe Cytat:
Będziesz żył? ![]() O Gryx pójdzie siedzieć za Flo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak ostatnio zobaczyłam te moje łokna, to ![]() Cytat:
O! Łobrazek se powiesisz w więziennej celi na ścianie, a perełkami będziesz się perfumować i odliczać psiki do końca odsiadki Żeby schuść Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-24 o 18:43 |
||||||
|
|
|
#2718 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. daj znać jak się to cudo sprawdzi to i ja zanabędę. 3. też mi nie schodzi Wiem tylko, że cytryne sie wsadza do mikrofali przed myciem żeby lepiej odłaziło ale nie próbowałam. Może do piekarnika też? Ciekawe jakby sobie soda poradziła, ponoć taka super do czyszczenia ale nigdy mi się nie chciało testować.
|
|
|
|
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wieje, to ubieram płaszcz, owijam czymś szyję, słuchawki od mp3 w uszy i idę się włóczyć po mieście... no uwielbiam to po prostu... kiedyś to i deszcz mi w tym nie przeszkadzał... czasem tak wieje, że wiatr wyrywa słuchawki z uszu ![]() moge tak 2 godziny i dłużej spacerować i rozmyślać w dekadenckim nastroju.. jak się zmęczę to do jakiejś knajpy zbaczam... jak w środku pusto i ciemno, to klimat się podtrzymuje, wszystko pryska jak spotkam znajomych albo ktoś się przyczepi i nie chce dać spławić... ciężko jest tylko, jak wieje tak mocno, że blachy z dachów zrywa, można czymś oberwać, piachem i innym shitem sypie po oczach albo jest w stanie przewrócić 55kg
|
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2722 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. o Cytat:
tak, tak, tak ![]() serio to się nie boję ![]() ja się zgadzam Cytat:
o i tego się trzymać będę
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Oj długo
Taka flaszka to kwila moment i już łopróżniona
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ciśnienie spada i ma padać dyszcz (albo burza się zarabia latem - ohoho... czuję to jeszcze zanim grzmoty słychać ), to nie muszeu oglądać prognoz pogody - ja to czujeu i to bardzo boleśnie napierdzielaniem w tyle głowy, jak by mnie ktoś młotkiem tłukł co chwilę I spanie - z łóżka zwlec się nie mogeu, piję kilka kaw na dzień (choć normalnie jedna to max) i tak jestem wciąż zaspana i nieprzytomna ![]() wrzuciłąm se tekst piosenki w elektroniczy tłumacz, a tam wyskoczył taki cudak: "The birds -> bidrogi" co to u licha?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-24 o 18:59 |
|
|
|
|
#2727 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o pstrągu myslałam wczoraj że muszę zrobić ino hyżo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co ze piętą (Achillesa) ???? matko bosko nie wiem co sie robi na krwawiącą piętę - mozna podrywać na bliznę ale na pięcie ? ? no nie fiem - Cytat:
czy ja dobrze myślę że będziesz łykać kiełbasę ????
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-24 o 18:59 |
|||||
|
|
|
#2728 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie, wycinałem hubę tylko Znam jedynie "Pozdrowić kogoś przez kupę kamieni", a to i też od niedawna ![]() A nie zastanawiałaś się onegdaj, dlaczego między tymi szybami jest przerwa, i jak się tam nasyfi, to co wtedy? ![]() Cytat:
![]() Wychodzi na to, ✂✂✂✂a, że nic ![]() Cytat:
Tera mie dotkłaś, i pszepełnia mie bul, a na choryzonće nie widze jusz nadzieji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To samo chciałem zaproponować Flooo! Ps-ps, Flooo... w razie W, to zwal winę na mnie, ja pójdę do pierdla za Ciebie, izi spox, nie ma sprawy (rozliczym się później, jak już wyjdę) ![]() |
|||||
|
|
|
#2729 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja lubieu wiatr
zwłaszcza halny ![]() olukałam piekarnik jeszczde raz i pozewzielam podejrzenie ze moja szyba jest zasyfiala od srodka
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

, może to mój ostatni dzień w barze
będziecie przysyłać mi paczki 
buty biorę na zamek, bo bez sznurowadeł kiepsko się chodzi 
, chyba nie będę się kładła spać dzisiaj

za dobre wyniki 

Miałam go zużyć do któregoś toniku, ale zapomniałam,że mam 

), że "Biedna Rejcz, uczyć się jakichś nudziarskich pierdołuf musi, zamiast, jak człowiek, w barze siedzieć"