|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
All emotions forbidden /Wszystkie emocje zakazane
I promise I will always be in your nightmares /Obiecuję, że zawsze będę w Twoich koszmarach I wanna do crazy things with you /Chcę robić z Tobą szalone rzeczy
|
|
#1742 |
|
Rozeznanie
|
Oddychaj, oddychaj powietrzem Nie bój się troszczyć Odejdź, ale nie ode mnie Krzyczę przez sen. Może cena jest zwyczajnie zbyt wysoka? Budzę się z początkiem po prostu na dźwięk swego serca. Żegluje po morzu zamierzchłych myśli i wspomnień. Moje fantazje zlewają się z szorstką rzeczywistością. I wtedy żagiel się unosi, a ja odkrywam, że moje oczy stają się wilgotne. Wszystkie lęki, które nigdy nie miały głosu mówią, że muszę dokonać ostatecznego wyboru. Kim jesteś ty i kim jestem ja, by powiedzieć, że wiemy jaki jest tego powód? Gdzie byłeś gdy byłam wypalona i załamana? Gdy obserwowałam zza okna mijające kolejno dni Gdzie byłeś gdy byłam zraniona i osamotniona? Ja wpatrywałam się wprost w oślepiające gwiazdy Odbyłam podróż poprzez naszą wspólną ciszę Wiedziałam, że nadszedł ten moment By zabić przeszłość i powrócić do życia |
|
|
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najgorzej było skoncentrować się na czymś.
jakiś głos w mojej głowie cały czas powtarzał "zostawił cię, jesteś sama". to nie pozwało się skupić. to że facet ma wykreowany obraz kobiety-ideału, nie znaczy, że chce abyś ty taka była. bo najgorzej by chyba było, gdybyś zmieniła się w ten jego ideał, a na koniec usłyszała, że kochał cię za to jaka byłaś z natury, prawda? uśmiechnij się szeroko i wmawiaj wszystkim, że jest idealnie, dopóki sama w to nie uwierzysz. popatrz, róże od ciebie zaschły, a ty nadal przy mnie jesteś. to takie cudowne. nie uśmiechaj się do mnie. ostatnim co chcę zobaczyć, to uśmiech na twojej twarzy.
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
I nie bolało najbardziej Twoje odejście, tylko słowa, które wypowiadałeś przy rozstaniu, że żałujesz każdej spędzonej ze mną sekundy, i zmarnowanego na mnie oddechu. A gdy będziemy mieć po 80 lat, podbiegnę do Ciebie ze swoim balkonikiem i stwierdzę, że skoro nie żyliśmy razem to chociaż umrzeć powinniśmy wspólnie. Są takie elementy naszego serca, które umierają bezpowrotnie. Którym nawet respiracja nie pomoże, a zmartwychwstanie jest niemożliwością. Możesz zajść mi drogę z pistoletem w ręku. I tak się nie przyznam do błędu. Możesz przyłożyć nóż do mojego gardła, podczas czkawki. I tak nie przeproszę. Możesz mnie zakneblować i schować w swojej szafie. I tak nie wydukam, że tęskniłam. Miło mi Cię, pustko gościć w moim sercu. Zaparzyć herbaty? Obawiam się, że przez Ciebie umrę na chroniczny brak snu, spowodowany Twoim przebiegłym buszowaniem, wśród moich myśli. |
|
|
|
#1745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Daria, Oleńka - dziękuję, że ktoś o mnie pamięta ♥ ; * Oleńka - zabieram na podpis, opis genialny, cudny, wprost idealny ♥ Karo - najlepsza cudotwórczyni m o j a ! ; * Zamknę Cię w tekturowym pudle, podziurawionym byś miał dostęp do powietrza.
mogę mieć takie życie, jaki inni mają sen! ![]() Edytowane przez patrysiowa_ Czas edycji: 2011-03-23 o 19:05 |
||
|
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ;3
kaaate90, grise - cudowne <3 zrozumiała, że wszystkie znaki, spojrzenia i potwierdzenia próśb to tylko jej nadzieja idąca w parze z wyobraźnią. okropne uczucie dla serca gdy czuje, że ktoś kogo kocha jest najzwyczajniej w świecie szczęśliwy trzymając w ramionach kogoś zupełnie innego. Zgubił mnie po drodze. Między litrem wypitej wódki, a trzecim skrętem. wyszło słońce, ogrzewa promieniami, wywołuje coraz częstsze uśmiechy, coraz więcej par na poszarzałych chodnikach, a w życiu jak w moim życiu dość skomplikowanie, bez zmian. nie zrozumie Cię ktoś kto nie przeżył dotychczasowego życia. pusta puszka czy sześciopak nie sprawia, że czuję się dumna, a puste pudełko po wypalonych fajkach nie daje mi odczuć, że jest mi lżej. po prostu wyczerpałam wszystkie możliwe sposoby i dziś chwytam brzytwy gdy ostatnia deska z tratwy tonie. ile sekund udało Ci się żyć w postanowieniu ' koniec wspomnień i gdybania' ? znowu nie dałam rady gdy cały świat wiruje w barwach tęczy, leżę przymrużając oczy, mając ciągłe wrażenie, że alkohol miesza mi się z krwią. och, przecież ja nic nie piłam. wracaj jak masz wracać. daj mi spać jeśli nie. gdy nie ma pożegnania nie ma co mówić o dojrzałej miłości. pozostaje tylko zawiedzione zaufanie, czekające serce i dziwna pustka. czy gdy byłeś mały stojąc na małych stópkach, a w zasadzie na ich przedniej części, sięgając opuszkami palców od rączki po słoiczek z czekoladowymi ciasteczkami zastanawiałeś się co się stanie jeśli słoik spadnie Ci na główkę? no zastanawiałeś? to czemu zacząłeś? byłoby nam łatwiej... nic nie pomoże wyklinanie świata, ludzi i życia. " to ten jedyny " brzmi tak samo prawdopodobnie jak stwierdzenie " to mój jedyny błąd jaki popełniłam". nie byłam jedyną. byłam jedną z tych do których mówiłeś, że są tymi jedynymi.
|
#1747 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
patrysiowa_ - uwielbiam Cię. ![]() "W moim innych świecie możemy gadać do rana. I rozumiesz mnie bezsprzecznie i jemy wspólne śniadania. I należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. I czujemy się bezpiecznie jakby cały świat był dla nas <3 nie lubię, kiedy tylko na dźwięk Twojego imienia mimowolnie się uśmiecham. nie cierpię tego jak tracę oddech, gdy mierzysz mnie tym cudownym spojrzeniem. nie znoszę Cię, głuptasie. nie znoszę, a tak wiele oddałabym, żeby teraz, właśnie w tym momencie, słyszeć Twój głos, napawać się Twoją obecnością. znam Jego byłe. doskonale kojarzę historie ich rozstań. wiem jak ranił, jak ignorował, ile bólu zadawał, jaki potrafił być podły. zdaję sobie sprawę z tego, że jeżeli dam się wciągnąć do cna sytuacji, która się jakiś czas temu rozpoczęła, będę cierpieć. jednak chcę to zrobić. mając w poważaniu późniejsze efekty, tudzież nieprzespane noce, nieme wpatrywanie się w gwiazdy, te nieustanne drgawki, postanowiłam. zwiążę się z Nim, dla tego miliona chwil szczęścia." |
||
|
|
|
#1748 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe co byś zrobił gdybym powiedziała,że miałam wypadek. Też nie interesowałoby Cię to ?
Długo się nie widzieliśmy. A ja się zmieniłam. Stałam się dziewczyną od której chłopaki nie mogą oderwać oczu. i właśnie wczoraj przechodziłam obok ciebie. Zacząłeś gwizdać i mówić 'ulala'. Uśmiechnęłam się pod nosem. Nie poznałeś mnie. Z gracją się odwróciłam, przy czym moja zwiewna sukienka ładnie zawirowała. Uśmiechnęłam się tym uśmiechem, którym obdarzałam tylko ciebie. zaniemówiłeś.Twarz Ci dziwnie pobladła. A więc jednak przypomniałeś sobie kim jestem. Odwróciłam się na pięcie i poszłam przed siebie. Słyszałam słowa Twoich kumpli " Znasz ją?! " -milczałeś. Byłam z siebie dumna. Ciekawa jestem, czy przyszedłbyś na mój pogrzeb. Czy uroniłbyś łzę, jakbyś się dowiedział, że nie żyję. Czy przeszłaby Ci przez głowę myśl 'Cholera, skrzywdziłem ją, a ta mnie na serio kochała'. Czy przejąłbyś się moją śmiercią? Bo wiesz. Ja Twoją tak. Mimo wszystko, byłeś swego czasu dla mnie całym światem i tego już nie zmienię . zastanów się dobrze . jeśli teraz odejdziesz pewnie zawali się mój świat , pewnie będę płakała , pewnie będzie bardzo źle ale za jakiś czas się pozbieram . powrotów nie będzie . dlaczego płaczesz ? i to na dodatek beze mnie ? “W związku silniejszy jest ten komu mniej zależy”
|
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
.
dziękuję! _________ 'nie mam siły na zabawę w przyjaźń Trzeba umieć zauważyć, kiedy jakiś etap życia dobiega końca. Zakończyć cykl, zatrzasnąć drzwi, zamknąć rozdział – nieważne, jak to nazwiemy, ważne, żeby zostawić za sobą to, co już minęło. Spojrzała na niego wzrokiem przepełnionym bezgraniczną i podeptaną miłością... Chciałabym kiedyś usiąść na trawie, spojrzeć w niebo i z czystym sumieniem powiedzieć: "Tak jestem cholernie szczęśliwa" '
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
,,Pamiętaj, że nawet najczarniejsza chmura ma zawsze jasną stronę, tę zwróconą do słońca.
Zerwanie jest żałobą, ale też odrodzeniem"
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: :)
obecna! dziękuję za pamięć. ♥+ widziałam, że jeszcze gdzieś przewinął się mój nick. dziękuję, dziękuję. ♥ . . . . . . . . . . . . . . . . no i popatrz. tak, ja tęsknię. Nie daję rady. Nie wiem co dalej. chciałabym iść spać, ale nie mogę, boję się, że znowu mi się przyśnisz Mój domek z kart już prawie runął. Siedem dni w tygodniu każdą minutę godziny wyciągam na maksa Jeżeli ktoś mi powie że życie nie jest piękne zacznę się śmiać Nie, nie przeszło mi. wypuścił moją rękę, gdy zamknęłam oczy. 24 na dobę w bani meksyk… Gdyby każdy dzień był jak te chwile, teraz byłbym panem świata. Wczoraj piłem w kroplach deszczu Póki radość jest w nas Słońca dłoń gładzi twarz Póki śmiech tłumi łzyKropelki deszczu niech nas muskają, Niech Twoje łzy się za nimi schowają. soboto! przyjdź szybko. Nie mogę spać, nie mogę jeść, niech to szlag Jest Was wiele, dlaczego akurat Ty?
♥ ♥ ♥ Edytowane przez notcool Czas edycji: 2011-03-23 o 21:13 |
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
Po raz pierwszy w życiu miała wrażenie, że otacza ją pustka. Usiłowała wmówić sobie, że złe samopoczucie to skutek zdenerwowania, ale w głębi duszy wiedziała, że się oszukuje. Bo tak naprawdę chciała kochać i być kochana. Musiała przyznać, że odpowiadało jej jego towarzystwo. Przy nim czuła się szczęśliwa. Lubiła sposób, w jaki do niej przemawiał, jego spojrzenie, jego dłoń dotykającą jej dłoni. Przyglądała mu się spod wpółprzymkniętych powiek, aby nie zauważył. _________________________ _________________
|
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, że na to wszystko poradzić nic nie mogę. Więc ja i ta bezsilność zapraszamy na podłogę. Połóż się, zaśnij, po prostu bądź tuż obok, bo wśród tych problemów mogę przeżyć tylko z Tobą..
|
#1754 |
|
Zadomowienie
|
że jesteś kimś wyjątkowym. Jedyne co musisz zrobić, to pozwolić innym zobaczyć, że taki jesteś. " *****
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2011-03-24 o 11:01 |
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję kwiatuszki! Motywujecie
Nie obiecam, iż zostanę po wsze czasy. Nie wyrzeknę się przyjaciół na rzecz spotkania Ciebie, Na pierwszym miejscu nigdy nie będziesz. Gdy świat się walił, gdzie Oni byli? Gdzie byli przyjaciele Moi? Nienawidzę patrzeć w oczy przepełnione bólem mając świadomość własnej ingerencji w ich wypełnianie. Chciałabym choć raz być tą drugą księżniczką z sąsiedztwa, które włoży tą cholerną ładniejszą sukienkę! Bo w miłości chodzi o to by egoizm zostawić w kieszeni spodni których nie lubisz. Schowała się w szafie jak mała dziewczynka, mając nadzieję, że tam problemy jej nie dosięgną, Zacisnęła powieki z całych sił nie chcąc widzieć tych oczu , które nie patrzyły już na Nią z miłością. Wetknęła palce do uszów śpiewając głośno pod nosem myśląc, że to zagłuszy podświadomość, która mówiła jej, że to koniec. Wszystko komplikuję wtedy gdy mam możliwość uproszczenia. Stał się synonimem słowa szczęście. Kim Ty jesteś i jakim prawem wpraszasz się do mojego serca? I nawet stokrotki były przeciw Nam. Za każdym razem mówiły, że nie kochasz. Każdy mężczyzna jest egoistą. Niektórzy po prostu doskonale udają, że przejmują się losem innych. Gdy mowa o Tobie to wrogowie krzyczą najgłośniej.
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
lubię, gdy spanie z kimś znaczy więcej niż seks.
Edytowane przez Martusssia Czas edycji: 2011-03-24 o 18:00 |
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
Nie rób priorytetu z kogoś, kto ma Cię tylko za opcję.
Wypijmy za Twoje grzechy, kotku.
|
|
#1758 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
że ja? tyle razy cię okradałam i to dla mnie b.ważne słowa Cytat:
I najbardziej boli fakt, że wszystko to tylko moje urojenia, bo miłość dawno zakopałeś na cmentarzu uczuć. Wypijmy za błędy, które ciągle śnią się nam po nocach. Pamiętam tylko, jak łzy płynęły mi z oczu.. A za rogiem znikał cień naszych marzeń.
|
|
#1759 |
|
Rozeznanie
|
notcool, Martusssia, poprostuAsiss - <3
znowu zastał się świat, utknął w przestrzeni zwaną bezsilnością. wszystko ucichło okryte białą kołdrą beznadziejności, a w tle grają skrzypce, ktoś gdzieś komuś mierzwi palcami włosy i wdycha perfum płci przeciwnej. gdzieś, nie tu. ja już nie reaguję, ja się pogłębiam w bezsilności. na jej kręgosłupie grał jak na pianinie, a w między czasie mierzwił jej włosy niczym struny gitary. to była melodia dusz, poskładana z niewidocznych dla oka nut. było zimno, ale były uczucia. który to już raz pytasz sama siebie choć tak naprawdę nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie? nic nie mogę zrobić to ten ból. palenie jest dobre gdy nie pozostaje nic innego. gdy nie zależy nam na wstaniu rano, na pięknym głosie czy wypiciu ciepłej kawy. gdy nam nie zależy skończyło się coś ważnego, coś niezastąpionego. wtedy pozwala się palić, wtedy palenie jest dobre. słońce łaskotało łokcie i policzki, a trawa wplatała się we włosy, wszystko szeptało, że to nowy świat, lepszy, który niesie ze sobą beztroskę i czystą kartkę. nie chciała jej to była klatka, klatka dla duszy. nie ubieram stanika, noszę za dużą bluzę i dres, związuje włosy w koka i otwieram szeroko okno gdy jestem w domu. szukam po torebce papierosów. Zapalam jedną sztukę czy tam dwie, słońce świeci mi na twarz, a myśli zagłusza zbyt głośna muzyka. psuję się wiem. wypaliłam się, a może to już skład rozkładu? słońce pieści mą twarz. czuję się bezpieczna, ale nie szczęśliwa. czuję się dobrze jak na stan w którym się znajduję. - jak się miewasz? - kiepsko się miewam... - cicho rzekła dławiąc się własnym powietrzem z płuc - to wszystko nie tak miało być, rozumiesz? nie, nie rozumiesz. mogłabym, ale nie chcę, a jak chcę to nie mogę. logika nas zabiła.
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nazywał je wszystkie kotkami, miśkami, skarbami. nie mógł spamiętać ich imion.
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
Ile jeszcze razy jeszcze siądziesz, okryjesz się kołdrą,
tak szczelnie- by uwierzyć, że schowasz się przed tym światem? Otóż nie pragnę Cię już. Jest tak, że zobojętniałeś mi strasznie. Bądź, albo wypluj mi w twarz wszystkie słowa i wyjdź. Bałam się, że nie pokocham. Myślałam, że nie odważę się, że serce bo się zbyt mocno. Zna przecież już ten ból, jakby właśnie minęło życie. Ale serce nie miało wyboru, tortur przecież nigdy za wiele. Chciałam tylko, byś był. Byś potrzebował mnie w sposób bardziej dogłębny. Bym była potrzebna Ci bynajmniej nie tylko do prostych zajęć dnia codziennego, lecz byś mną oddychał i pływać chciałam w żyłach. I dziękuję ma miłości, bo wiem, że serce moje potrafi wciąż kochać. Ostatnio myślałam, że kamień pozostał i pusto w duszy aż dudni. Udowodniłeś, że czuję tak mocno, jak każdy człowiek z sumieniem. I kiedy wiem, to myślę po prostu: miłość zbytecznym talentem. Chodź, mam dla Ciebie resztki życia. Zmarnowaliśmy 16 lat, nie trzeba więcej, chodź. Nie mów proszę już nic. Nic na prawdę nie poradzisz. Bo przecież prawdziwe nieszczęście polega na tym, gdy umiemy kochać, nie umiemy być kochani. Konsekwencją tego parszywego dnia jest to, że mam ochotę Cię tak strasznie mocno przytulić, poczuć zapach szczęścia. Chciałabym Ci powiedzieć o moich strachach, które wyszły ze strychu, ze starej piwnicy, z pod łózka i zamieszkały w sercu i w głowie. I boje się o życie, o jutro się boję i o nas.
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - wspaniała
' Ludzie wszystko chcą zmechanizować. Ciekawe czy uda im się to z miłością. Marzyła o jego pachnących włosach na swojej poduszce, o jego oczach patrzących na nią gdy zasypia Im bardziej stajesz się największym głuptasem świata, tym bardziej Cię lubię. Nie trać czasu z kimś kto niema go, aby go spędzać z tobą. użytkownik tymczasowo niedostępny. P.S. dla ciebie szczególnie. z Tobą zawsze i wszędzie pójdę, dam łapkę jak będzie źle, przytulę, dam buziaka. Zrobiła bym wszystko z miłości do Ciebie. ' |
|
|
|
#1763 |
|
Zadomowienie
|
Paralogiczna kochanie, dziękuję <3
*
Wiedziałeś, że mam trudny charakter. Uprzedzałam, że nie będzie łatwo i przyjemnie. Byłeś ponad to, za to mnie uwielbiałeś. Za tą odrębność od całej banalnej reszty, za oryginalność wśród wszystkich trzpiotek z żałosnymi pobudkami 14letnich dziewczynek marzących o księciu z bajki, za to, że mam swoje zdanie, i nie przymknę oka na nic, nawet na "niby-bzdurę", za to, że bez szczerego "przepraszam" nie ruszymy się dalej po kłótni. Uwielbiałeś mnie. I ja uwielbiałam Ciebie. Błyski w Naszych oczach należały do siebie. Co się zmieniło? Ja przecież nie.
|
#1764 |
|
Rozeznanie
|
;*
Wszystko, na co pada słońce jest piękne ale słońce jest zaćmione przez księżyc Leżałam w chłodnym cieniu morskich fal Znajome wizje znów spowiła mgła A księżyc sprawił, że płakałam cały czas Wzdłuż długiej drogi i dalej po pagórkach szosą Czy oni wciąż spotykają się tam? Czy to była miłość, czy tylko myśl o miłości? Czy może zrządzenie losu Które zdawało się idealnie pasować? Każde słowo, każdą myśl, każdy dźwięk Każde dotknięcie, każdy uśmiech, Każde zmarszczenie brwi Cały ból, jaki znieśliśmy dotychczas Całą nadzieję, którą zgubiłam, znalazłeś ty Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-03-24 o 19:43 |
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Okradam : notcool
,,W słowach wszyscy mężczyźni są podobni do siebie...Czyny dopiero odsłaniają różnicę ..."
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-03-24 o 19:46 |
|
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
Przywiązać się do kogoś, to tak jak przywiązać swoje serce do serca drugiej osoby za pomocą sznurówki swoich ulubionych trampek. Przychodzi moment, kiedy uzmysławiasz sobie, że pustka przeszywająca Twoje źrenice już nigdy nie będzie wypełniona odbiciem osoby od której zależny jest rytm bicia Twojego serca. Siedzisz na parapecie w za dużym swetrze, nasłuchując odgłosu kropel uderzających o szybę okna. Upuszczasz niezdarnie papierosa, który złośliwie wypala w Twoich rajstopach, dziurę w kształcie serca. A teraz mnie nienawidzi, jakbym była odpowiedzialna za to w jakim rytmie bije moje serce. Mam urlop od ironicznego zanoszenia się płaczem po każdym ze spotkań z Twoim nieskazitelnym spojrzeniem. Nadchodzi moment, kiedy nawet poranna kawa jest zbyt monotonna, aby ją pić. Masz dość codzienności, pragnąc żyć z wciąż przyspieszonym tętnem. Te błahe momenty, kiedy siedzisz i nie wiedząc dlaczego uśmiechasz się do szklanki mrożonej kawy, trzymanej w ręku. Edytowane przez parala Czas edycji: 2011-03-24 o 19:51 |
|
|
|
#1767 |
|
Raczkowanie
|
nie będę się uśmiechała, gdy łzy mam w oczach.
to co jest między miłością, a nienawiścią jest tak cienkie, że nie ma nawet nazwy. gdy zobaczyła go całującego się z inną, zaczęła zastanawiać się czy może nie ma on rozdwojenia jaźni. żeby tylko go usprawiedliwić i móc kochać dalej.
|
#1768 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() Martusssia - zauroczyłaś mnie ___ Naucz mnie tych wszystkich drobiazgów Poczerniałych od kawy kolorów twych ubrań Mój pokój jest wypełniony sekretami miłości, które zaczęły się w szkole i idą dziś spać w regałach i pudełkach pełnych chusteczek . Łowiąc pocałunki, Polując na pieszczoty Opowiedz mi czego pragniesz Czułością słów, słodyczą pocałunków... w snach. Było tam niebo z karuzelami i gołębicami i ja płakałam. Było tam jezioro i łabędzie ze skrzydłami białymi jak zima, która mnie czekała. Pomiędzy nią a nim rozgrywało się moje przeznaczenie. Bawiłam się mając nadzieję, że on weźmie mnie ze sobą, Ale moje serce dzieliło się na pół za każdym razem Już zdecydował.. Odwrócił się plecami, widziałam jak odchodzi.. z nią. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-03-24 o 20:38 |
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
I co z tego ze Ci zaufałam jak robiłeś wszystko żeby to się zmieniło . Udało Ci się zmieniłam zdanie co do Ciebie ale Ty znowu chciałeś to naprawić uwierzyłam a teraz znowu olewanie co to kurde, jestem jakaś zabawką czy moim imieniem nazwałeś grę w której wygrywa ten kto najwięcej zrani. . ?
Teraz jak się kogoś nie lubi, to się go kasuje ze znajomych, zamiast po ludzku zepchnąć ze schodów. Kto powiedział, że piekło jest pod ziemią.? .. Ona twarda dziewczyna licząca zaledwie kilkanaście lat, dziewczyna która nauczyła się życia w tak krótkim czasie, dziś nie umiała, płakała za nim jak małe dziecko z ukochanym pluszowym misiem. Czas powiedzieć, że byłam Twoją jedną wielką pomyłką..
|
|
#1770 |
|
Rozeznanie
|
.
'Nie jak przyjaciel, lecz jak tchórz chowałam głowę w piach. wybacz mi a teraz drogie dzieci, pocałujcie misia w dupę. A piękniejszych oczu od jego nie widziałam. wypadało mi tylko się w nich zakochać - tak więc zrobiłam. Zamieszkam na odludziu, tam nikt nie zabija marzeń. Zainstaluj mnie w swoim czerwonym kawałku mięsa w poświacie stu niemych księżyców. Czas potrafił nas połączyć, chociaż do siebie nie pasowaliśmy. każdy dźwięk, każdy szept... wszystko przypomina Ciebie.'
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

dziękuję za pamięć. ♥