|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VII
Cytat:
![]() piekne wlosy ci wyszly ciekawe jak kolor bedzie sie trzymal...?
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo mi własnie też ta 10,13 się podobała
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() no mógłby się trochę potrzymać, bo trochę drogo mnie to farbowanie wyszło
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Jaką farbką mogę uzyskać taki kolorek jak poniżej? ![]() |
|
|
|
#3184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A mnie się własnie robią takie bolące zapalne i pewnie na to wypisał.. Może jakiś kremik który zapobiega wywalaniu nadmiernego sebum ?? No i nie ścinaj Cytat:
|
|||
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
mieleuse
ja uzyskałam bardzo podobny, prawie identyczny odcieniem 9,13 z Richessa infatuated pisałam o tych kolorkach, są też te nowe pianki. Ale mnie nie zachwyciły asia widziałam filmik ale sama się nie pokuszę o podcinanie, nic dobrego by z tego nie wyszło ![]() caskada to zdjęcie co dziś wklejałaś super, kolorek widać że się trzyma, a włoski Mam nadzieję że u mnie bedzie podobnie z tym kolorkiem ![]() infatuated jak myslisz czy są jeszcze jakieś dobre produkty do włosów z tej serii Alfaparf Diamante? Czytałam na KWC że te ampułki sa takie sobie, na szampon szoda kasy. Chyba głównie maska i kryształki? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-24 o 22:11 |
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tonik migdałowy to po prostu idziesz do apteki i mówisz że chciałabyś tonik z kwasem migdałowym o stężeniu 5 % http://mazidla.com/index.php?option=...d=109&Itemid=2 http://mazidla.com/index.php?option=...d=110&Itemid=2 Tu masz przepisy, ale mysle ze jak powiesz farmaceutce dokładnie o co chodzi to bedzie wiedziała Niestety nie powiem ci jaki to by był koszt bo ja mam znajomą z farmacji która mi to robi a nie pamietam teraz ile placilam wczesniej
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladowo
No tak, robione kosmetyki są lepsze niż kupowane ale na większość fajnych toników trzeba mieć receptę, niektóre są super robione takie z granulkami super ściera naskórek i wągry. A w ogóle moja Mama była całkiem przypadkiem w salonie fryzjerskim gdzie pracują na Revlonie, babka zrobiła Jej super odrosty i to farbą a nie rozjasniaczem, taki beżyk teraz ma, ale nie żaden żółty ani nic. I włoski jakie gładkie, w świetnym stanie. I Mama kupiła przy okazji kosmetyki do włosów i m.in. ten spray: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...do-wlosow.html Super jest
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-24 o 22:20 |
|
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
No mi ten normalnie farmaceutka zrobiła ale to było 2 lata temu, nie wiem może teraz sie coś zmieniło ale takie małe stężenie to wydaje mi sie ze powinno być bez problemu. A w ostatecznosci mozna robic samemu.
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wielkość w ml?)
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#3190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() to samo do Snow
|
|||
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie robi żadnych poświat jak joanna ![]() i nie przesusza włosów nic a nic
|
|
#3192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od czasu do czasu robią mi się zwykłe malutkie pryszczątka (głównie w zgięciu brody).. a te zapalne wielkie bolące wtedy kiedy grzebie sobie przy buzi Chociaż zawsze przed myje rączki i zawijam palce w papier ![]() A kremik hamujący sebum? Można taki kupić? Po mikrodermabrazji zawsze mi kosmetyczka jakąś ampułke wklepuje która ma zapobiec wywalaniu sebum.. ale może kremik jakiś mogłabym używać ? Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yatamanka ale ja nie wiem jakim kolorem robiła, nic nie wiem
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-24 o 22:28 |
|
|
|
|
#3194 |
|
Magda ;)
|
juz jestem
Lady nie pamietam dokladnie,ale czekalam niecaly miesiac Kotka no cos Ty u mnie w kazdej biedro ich pełno,u mni9e leza na srodku ,tam gdzie promocje może poszukaj w jakiejs innej ![]() Infatuated sliczne włoski daj znać w klubie co slychac ![]() a teraz ide puścic TŻta na kompa,bo sobie sciagnal FIFE 2011 ![]() do jutra
|
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ja.html&next=1najlepszy matujący jaki używałam nakładasz i po 2 sekundach masz idealnie matową twarz, u mnie cały dzien się trzyma Cytat:
chyba będę probować teraz tej 2 wersji kryształków
|
||
|
|
|
#3196 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki.
Dzis jakos mnie wzielo ...zrobilam sobie krwawą mery ![]() Znow bede molestować TŻ-a a co do fla to czy ktoras z was ma falownice? |
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale że mi robi ta znajoma w buteleczkach 50 ml to ja to sobie w 2 tygodnie zużyje.Yatta no ciebie musi po prostu zobaczyc profesjonalny lekarz i już, poszukaj może w internecie opini o jakimś dobrym doktorku. A z kremem hmmm ja po prostu używam nawilżających kremów, Teraz mam z Oceanica z olejkiem avocado i oliwką i mi sie do matu ładnie wchłania Musiałabys jakichś matujących kremów poszukać, przejrzyj KWC może cos bedzie sensownego A kosmetyczka może z Clareny ci coś wklepywała Oni mają serie właśnie "control sebum" czy jakoś tak. Mam próbke kremu w domu to przetestuje i dam znac
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też może kupię te nowe teraz ![]() Tyle że zostala mi jeszcze połowa opakowania tych co mam więc może za 2 mce się skończą
|
|
|
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jak dam maskę a potem kryształki to moje włosy niczego wiecej nie potrzebują...no moze tylko tego, żeby ich nie prostować ;p |
|
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle że ja nie prostuję już od kilku mcy-moim włosom to nie służy, może gdyby były proste, ale teraz kiedy są pocieniowane to prostowanie odpada. |
|
|
|
|
#3201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze się wstrzymam z kupowaniem, może jednak uda mi się znaleźć dermatologa z prawdziwego zdarzenia jak nie to się pochlastam |
||
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty i bez prostowania masz sliczne proste włoski ![]() dla mnie rozwiazaniem może by było chodzenie w koku/kitce..ale to i tak najpierw bym musiała suszarką suszyc, bo nie pojde spać z mokrymi a rano nie mam czasu zeby wyschły same.. |
|
|
|
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a która maska? a kryształki te ,,żółte''?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-03-24 o 23:01 |
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, skąd wiecie ilu % wodę ma dana farba ( chodzi mi o drogeryjne ) oprócz tego, że dzwonicie na infolinie ?
|
|
|
|
#3207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
spodziewam się na dniach i ruszam do poznania
|
|||
|
|
|
#3208 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Blond Princeska Lady, katie100, asiabb1983
dziękuje nie myślałam, że moga się komuś podobać moje włosy, bo ich kondycja pozostawia wiele do życzenia ![]() buahhot farbowane były Garnierem 100% color Ultrajasny popielaty blond, niestety farbe wycofali ![]() Rinaa super wyszły włoski po stockholmie ładnie ![]() cascada Twoje włosy są poprostu boskie katie100 ładnie wyszedł kolorek wszystko pokryło ładnie ![]() czekoladowo tak szczerze mówiąc też uważam, że w brązie Ci naprawde ładnie, ale nie będę Ci już mącić w głowie, zostań blondyną i jakie już długasne masz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czekam na sobote ![]() Cytat:
![]() a z tym lekarzem to porażka chodzisz prywatnie płacisz to powinien odpowiednio się Tobą zająć co to jest teraz tylko kasa najważniejsza i następny pacjent jak najszybciej zmień lekarza to nie ma sensu wyrzucać pieniędzy w błoto i jeszcze się denerwować przez takich idiotów ![]() jutro ide do fryzjerkiego namyśleć się wkoncu z tą farba i chyba wymyslilam, że jednak sprobuje ten matrix 10av bo on mi nie da spokoju zobacze czy się bedzie zmywał jesli tak to wtedy juz sie poddaje i kupuje jakis blond z garniera i juz, nie bede kupowala drogich farb trudno ![]() ile ja miałam nadrabiania
|
||||
|
|
|
#3209 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zachwycałyśmy się tym szamponem już jakiś czas temu, chyba jeszcze nie było Cię tu z nami - zobacz linka Łoł.. włączyłam linka z Twoją lokówką i wyskoczyło mi ostrzeżenie o złośliwym url ![]() Mam tego antywira już 6 lat i 1 raz coś takiego widzę ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
więc nie sądzę by na to przepisywał ![]() Hmm a co do farbki to już szykujesz się do farbowania? Ja się właśnie zastanawiam kiedy farbować.. bo teraz na tym poziomie ledwo widać odrosty, więc mogłabym przetrzymać.. ale.. z drugiej strony jak przetrzymam a matrix wyjdzie dupowato to znów będzie lament
|
|||
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy długaśne... a pamietasz jakie krotkie miałam? Albo mój goły karczek po ścięciu pierwszym ? Ja mam do przetestowania albo Wellaton 9.1, albo Matrixa 9av. I nie wiem co 1. W sumie, a nóż mi Wellaton podpasuje, a tańszy A jak nie wyjdzie to sie wypłucze i wrazie co Matrixem poprawie pozniej. Niee wiem cholera ![]() Znowu jak zrobie Matrixem i nie wyjdzie albo sie wyplucze po 2 myciach jak Viking to sie niezle wkurze ze tyle kasy wydałam na te farby a dupa ![]() P.S. Juz nie mowie ile mi zajelo napisanie tego posta bo mi sie literki przestawiaja Lubie winko
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.