|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Piękności i przystojniakowatości możecie skopać kawę za to, że jej nie było dziś i nie miała czasu nadrobić. Po prostu zawalam sobie dzień najbardziej jak mogę
Mam dziką nadzieję, że jutro po pracy was nadrobię i coś konstruktywnego napiszę. Buziaczki
|
#602 |
|
Rozeznanie
|
napisalam kolejny list. i co? bede tak pisac listy przez cale wakacje i ich nie wysylac. to chore.
|
#603 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny.
Chyba Was powoli opuszczam... aczkolwiek mój były mnie pocałował, gdy spotkaliśmy się żebym oddała mu rzeczy. A ja odwzajemniłam pocałunek. Właściwie ani mnie to ziębi, ani grzeje. Lubię go całować, ale jak mu powiedziałam - nigdy do niego nie wrócę. Btw. inni faceci też nieźle całują. W ogóle to niezła suka ze mnie chyba po tym rozstaniu.... Mam nadzieję, że u Was lepiej i humorki lepiej, ja nie mam czasu wchodzić na kompa, chce mi się żyć a i, przeczytałam dzisiaj coś mądrego i polecam: nie ma sensu płakać po byłym i myśleć, że jak nie ten to żadnego nie pokochamy. Kwestia nastawienia. Im szybciej wmówicie sobie, że pokochacie, tym szybciej wyjdziecie z dołka. Rany, czy nam nie wstyd tak marnować życie na lamenty i płacze po dupkach? Dziewczyny, mi osobiście chce się skakać z radości, nawet jak jestem padnięta uśmiech nie schodzi mi z twarzy... świat jest piękny. Bez facetów, oni ostatnio tylko komplikują mi życie, a ja... mam do tego taki dystans, że aż mi ich szkoda, bo jeszcze mogą się zakochać Pozdro Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-24 o 23:40 |
|
|
|
#604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I nie zakładaj od razu ile będziesz pisać te listy i płakać za tym dupkiem... Pisz i płacz ile potrzebujesz, to z czasem samo przejdzie. Musimy dać sobie dużo czasu i być dla siebie wyrozumiałe . Mnie już nic nie rusza, pare dni temu miałam sen- gorący seks z eksem i żyje. Jedyne co miałam rano na twarzy to zniesmaczenie. To dziwne, jeszcze rok temu on był moim oczkiem w głowie, tylko on mnie pociągał (tu nie żartuje), inni faceci kompletnie mnie nie ruszali. Teraz mam do niego obrzydzenie jak do nikogo innego. I nie przejmuje sie tym .
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogole juz sie zabieralam zeby do niego napisac na gg, i zamiast zamknac okno wtedy kiedy sobie odpuscilam, to wcisnelam enter i wyslalam pusta wiadomosc ;/ to bylo bardzo bardzo bardzo niefajne, ale nie obczailam, ze tam jest spacja, a akurat okno bylo na wierzchu. ;/ bez reakcji na szczescie. ale listy mam nadal ochote wyslac. ;/
|
|
#606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Też was powoli opuszczam, bo nie mam czasu czytać wszystkich wiadomości na forum, a i nie widzę większego sensu zagłębiania się w rozstaniowe sprawy. To już za mną . Fajnie się z wami plotkuje o byle czym
|
|
|
|
|
#607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Leże z maseczką z aspiryny, módlcie się, żeby mnie nie wypryszczyło
|
||
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja zmykam bo jutro muszę wstać o barbarzyńskiej porze
. Dobranoc! |
|
|
|
#609 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie musicie pod oknami, mieszkam sama, mam śpiwór, łóżko i nie zawaham się ich użyć! Cytat:
Cytat:
![]() Byłam na Zawracie w tamtym roku ok.9 rano, ludzi prawie w ogóle, do samej Koziej Przełęczy spotkałam 4 osoby... Cytat:
Nie widzę w tym nic chorego... Nie będzie Ci się chciało pisać przez całe wakacje - matura, rekrutacja i remont zajmą Ci tyle miejsca w głowie, że nie będziesz miała czasu na takie głupoty.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-24 o 23:52 |
||||
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wyczytałam, że przy używaniu kwasów trzeba używać wysokich filtrów... Dobrz e wiedzieć, bo chciałam iść jutro na solarium
|
|
|
|
|
#611 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a powiecie mi, ile macie wszystkie lat i jak długo trwały wasze związki?
|
#613 |
|
Nie depcze krokusów
|
Fubizka - precz z solarium przy kwasach!!!
lallcia - 28 lat, 2 ostatnie związki: 1) 8 miesięcy, 2) 8 lat, no i parę wcześniej
|
|
#614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#615 |
|
Rozeznanie
|
oby bylo tak jak mowicie. bo teraz, nie ze mam za duzo czasu, ale nawet jak sie probuje zrelaksowac, to mi naplywaja mysli.
bardzo dziwne jest dla mnie to, ze normalnie spie. ostatni rok byl bardzo ciezki pod tym wzgledem. potrafilam spac 2/24h ale dawalam rade... dziwne jest to, ze jak klade sie spac, to tych mysli nie ma... sa tylko w dzien. nie mowie, ze to zle, ale z tego co czytam tutaj, to zazwyczaj bywa tak, ze dzien jest caly zapchany, tak, ze nawet nie ma czasu myslec, a dopiero na wieczor nachodzi, u mnie odwrotnie. napisalam 2 listy. jeden bardzo chamski i okraszony przeklenstwami, drugi spokojny- nawet mi sie lezka zakrecila jak to pisalam. ![]() 18- rok i teraz 19 tez rok. generalnie od dwoch lat kazda wiosna zaczyna sie zerwaniem.
|
#616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 20 lat. 1) 1,5 roku 2) 8 miesięcy 3) 1 rok Btw. co myślicie o parach ona 20 lat, a on dobiegający pod 30stkę?
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-25 o 00:14 |
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Ale biorąc pod uwagę, że wszystkie te kremy i inne takie do cery z niedoskonałościami mają kwasy, to znaczy, że w ogóle nie wolno ich używać latem?
Czy wolno, ale jak się siedzi w kanałach z filtrem +50? Masakra ![]() Niby wiek nie ma znaczenia itd itp, ale ja bym się nie pisała na to. Dekada to za dużo. |
|
|
|
#618 |
|
Nie depcze krokusów
|
To zależy od tak wielu czynników, że nie chce mi się o tej porze o nich pisać
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej..
Pierwsza o poranku jestem? ![]() Dzien dobry wszystkim Pogoda sie zepsula.. ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
21 lat( w tym roku 22) Poprzedni zwiazek 1 rok,wczesniejszy przed tym eksem chyba 4m-ce i .
|
|
|
#620 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Wizażanki. Nie udzielałam się na tym forum nigdy, jednak czasem je czytałam tak z ciekawości. Wczoraj definitywnie rozpadł się nasz związek, który trwał 2,5 rok... Od dawna mieliśmy nieporozumienia, ale wczoraj dowiedziałam się o pewnej rzeczy której nie mogę mu wybaczyć...to zbyt wiele dla mnie do zniesienia. Na pożegnanie przytuliłam go, powiedziałam, że chciałabym żeby miał miłe wspomnienia, a potem pocałowałam w policzek i odeszłam.
Następnie przeżywałam kryzys, poszłam do przyjaciółki, upiłyśmy się domowym winkiem, pogadałyśmy od serca. Całą noc nie spałam, myślałam o moim, aczkolwiek już nie moim D. Wiem, że jeśli nie ten to inny, to nie ostatni facet na ziemii itd. Jest mi bardzo ciężko psychicznie, to normalne, ale uczucie pustki w środku wypełnionej nieopisanym bólem jest straszne. Chciałabym oddać mu dziś lub jutro jego rzeczy np aparat... dziś go włączyłam i były w nim nasze wspólne zdjęcia. Jak myślicie-skasować je czy zostawić żeby obejrzał i może też przemyślał to co mi zrobił? Bardzo za nim tęsknie, za wieczornymi i porannymi smsami, jego ochrypłym głosem i zapachem. |
|
|
|
#621 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewuszki
Ilona Ty to ranny ptaszek jesteś ![]() Malla, Giewont to taka ostateczna opcja ![]() Cytat:
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro musze wstac 5.30 i bedzie dramat jak sadze
|
|
|
#623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze byc gotowa na 6.20 ale to wlasnie gdzies 5.20-5.45 musze wstac bo to makijaz itd
|
|
|
#625 |
|
Nie depcze krokusów
|
To ja Was pocieszę - w weekend przestawiamy zegarki i śpimy krócej :P
|
|
#626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Bleee nie lubię tego
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze kiedy?
![]() W sobote w nocy czy w niedziele?Bo pamietam ze rok temu pomylilam
|
|
#628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 24 lata mam, mój związek trwał 4,5 roku, w 4 rocznicę się zaręczyliśmy... no i tyle...
|
|
#630 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bądź silna i konsekwentna, tego Ci życzę Cytat:
Chyba że okazał się zupełnie niegodnym zaufania chamem, to wolałabym, aby nie miał moich zdjęć. Gdy wysyłałam eksowi masę zdjęć z 8 lat naszego wspólnego życia, skasowałam każde jedno, na którym się znajdowałam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

Mam dziką nadzieję, że jutro po pracy was nadrobię i coś konstruktywnego napiszę. Buziaczki 

. Dobranoc! 
Dobrz e wiedzieć, bo chciałam iść jutro na solarium

Czy wolno, ale jak się siedzi w kanałach z filtrem +50?