Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-24, 23:21   #601
kopamatakawa
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Piękności i przystojniakowatości możecie skopać kawę za to, że jej nie było dziś i nie miała czasu nadrobić. Po prostu zawalam sobie dzień najbardziej jak mogę Mam dziką nadzieję, że jutro po pracy was nadrobię i coś konstruktywnego napiszę. Buziaczki
Stary 2011-03-24, 23:23   #602
ver_million
Rozeznanie

napisalam kolejny list. i co? bede tak pisac listy przez cale wakacje i ich nie wysylac. to chore.
Stary 2011-03-24, 23:36   #603
solideja
Zadomowienie

Hej, dziewczyny.
Chyba Was powoli opuszczam...
aczkolwiek mój były mnie pocałował, gdy spotkaliśmy się żebym oddała mu rzeczy. A ja odwzajemniłam pocałunek. Właściwie ani mnie to ziębi, ani grzeje. Lubię go całować, ale jak mu powiedziałam - nigdy do niego nie wrócę. Btw. inni faceci też nieźle całują. W ogóle to niezła suka ze mnie chyba po tym rozstaniu....

Mam nadzieję, że u Was lepiej i humorki lepiej, ja nie mam czasu wchodzić na kompa, chce mi się żyć

a i, przeczytałam dzisiaj coś mądrego i polecam: nie ma sensu płakać po byłym i myśleć, że jak nie ten to żadnego nie pokochamy. Kwestia nastawienia. Im szybciej wmówicie sobie, że pokochacie, tym szybciej wyjdziecie z dołka. Rany, czy nam nie wstyd tak marnować życie na lamenty i płacze po dupkach? Dziewczyny, mi osobiście chce się skakać z radości, nawet jak jestem padnięta uśmiech nie schodzi mi z twarzy... świat jest piękny. Bez facetów, oni ostatnio tylko komplikują mi życie, a ja... mam do tego taki dystans, że aż mi ich szkoda, bo jeszcze mogą się zakochać

Pozdro

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-24 o 23:40
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:40   #604
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
napisalam kolejny list. i co? bede tak pisac listy przez cale wakacje i ich nie wysylac. to chore.
Chore czy nie, ale pomaga. Napisałam 4 takie listy, każdy z nich przynosił ulgę. I nie zakładaj od razu ile będziesz pisać te listy i płakać za tym dupkiem... Pisz i płacz ile potrzebujesz, to z czasem samo przejdzie. Musimy dać sobie dużo czasu i być dla siebie wyrozumiałe.
Mnie już nic nie rusza, pare dni temu miałam sen- gorący seks z eksem i żyje. Jedyne co miałam rano na twarzy to zniesmaczenie. To dziwne, jeszcze rok temu on był moim oczkiem w głowie, tylko on mnie pociągał (tu nie żartuje), inni faceci kompletnie mnie nie ruszali. Teraz mam do niego obrzydzenie jak do nikogo innego. I nie przejmuje sie tym.
siaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:42   #605
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
Chore czy nie, ale pomaga. Napisałam 4 takie listy, każdy z nich przynosił ulgę. I nie zakładaj od razu ile będziesz pisać te listy i płakać za tym dupkiem... Pisz i płacz ile potrzebujesz, to z czasem samo przejdzie. Musimy dać sobie dużo czasu i być dla siebie wyrozumiałe.
Mnie już nic nie rusza, pare dni temu miałam sen- gorący seks z eksem i żyje. Jedyne co miałam rano na twarzy to zniesmaczenie. To dziwne, jeszcze rok temu on był moim oczkiem w głowie, tylko on mnie pociągał (tu nie żartuje), inni faceci kompletnie mnie nie ruszali. Teraz mam do niego obrzydzenie jak do nikogo innego. I nie przejmuje sie tym.
ale ja mam ochote mu to wyslac. tylko to jakis bezsens.
w ogole juz sie zabieralam zeby do niego napisac na gg, i zamiast zamknac okno wtedy kiedy sobie odpuscilam, to wcisnelam enter i wyslalam pusta wiadomosc ;/ to bylo bardzo bardzo bardzo niefajne, ale nie obczailam, ze tam jest spacja, a akurat okno bylo na wierzchu. ;/ bez reakcji na szczescie. ale listy mam nadal ochote wyslac. ;/
Stary 2011-03-24, 23:47   #606
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny.
Chyba Was powoli opuszczam...
aczkolwiek mój były mnie pocałował, gdy spotkaliśmy się żebym oddała mu rzeczy. A ja odwzajemniłam pocałunek. Właściwie ani mnie to ziębi, ani grzeje. Lubię go całować, ale jak mu powiedziałam - nigdy do niego nie wrócę. Btw. inni faceci też nieźle całują. W ogóle to niezła suka ze mnie chyba po tym rozstaniu....

Mam nadzieję, że u Was lepiej i humorki lepiej, ja nie mam czasu wchodzić na kompa, chce mi się żyć

a i, przeczytałam dzisiaj coś mądrego i polecam: nie ma sensu płakać po byłym i myśleć, że jak nie ten to żadnego nie pokochamy. Kwestia nastawienia. Im szybciej wmówicie sobie, że pokochacie, tym szybciej wyjdziecie z dołka. Rany, czy nam nie wstyd tak marnować życie na lamenty i płacze po dupkach? Dziewczyny, mi osobiście chce się skakać z radości, nawet jak jestem padnięta uśmiech nie schodzi mi z twarzy... świat jest piękny. Bez facetów, oni ostatnio tylko komplikują mi życie, a ja... mam do tego taki dystans, że aż mi ich szkoda, bo jeszcze mogą się zakochać

Pozdro
A ja myśle że świat może być piękny i z facetami, trzeba tylko trzymać dystans i nie pozwalać im wejść sobie na głowę.

Też was powoli opuszczam, bo nie mam czasu czytać wszystkich wiadomości na forum, a i nie widzę większego sensu zagłębiania się w rozstaniowe sprawy. To już za mną. Czekam tylko aż porobicie twittery, albo założycie ten klub na wizażu. Fajnie się z wami plotkuje o byle czym
Stary 2011-03-24, 23:49   #607
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Ja też się nie zgadzam, paru normalnych facetów jest na pewno, a szkoda ich trochę...
Normalnych czy nie, ale potrzebni czasem są
Cytat:
A skąd wiesz co będzie za miesiąc? A wakacje będziesz miała do października, a mamy dopiero marzec

Leże z maseczką z aspiryny, módlcie się, żeby mnie nie wypryszczyło
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:49   #608
Connff
Zadomowienie

Dziewczyny, ja zmykam bo jutro muszę wstać o barbarzyńskiej porze . Dobranoc!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:50   #609
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Zapraszam, zaczniemy skromnie od zdobycia Giewontu a później coś się wymyśli
Ja też planuję w któryś weekend kwietnia nawiedzić Krk, więc możemy się zgadać Rozbijemy namioty pod oknami Malli
Tylko nie Giewont, błagam!!! Podobną wysokość i piękne widoki bez tłumu klapkowiczów ma się z Ornaku, Trzydniowiańskiego czy Grzesia, a koło samego Giewontu lepiej już wejść na Kopę Kondracką lub Małołączniak...

Nie musicie pod oknami, mieszkam sama, mam śpiwór, łóżko i nie zawaham się ich użyć!
Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Dlatego, że dostałaś za przeproszeniem w dupę i to Cię zabolało. I stwierdziłaś, że skoro boli, to to "TO". Poczekaj, przemyśl na spokojnie, nie za dzień, nie za dwa, a może za tydzień, miesiąc. Na takie decyzje potrzeba czasu z jednej i drugiej strony!
Otóż to
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Malla, masz bardzo ładne trzecie imię .
wypalona, na Giewont zawsze są kolejki! Chociaż z drugiej strony, dwa lata temu były takie kolejki na Zawrat, że to chyba żadna różnica - już wszędzie są .
A drugie imię takie, jakie pierwsze naszej bejbe, też ładne

Byłam na Zawracie w tamtym roku ok.9 rano, ludzi prawie w ogóle, do samej Koziej Przełęczy spotkałam 4 osoby...
Cytat:
Napisane przez Miss Ameryka Pokaż wiadomość
Macie racje, ja to wiem wszystko jak pomysle zdroworozsadkowo, ale czasem ciezko mi sie ogarnac i biora gore uczucia.
To normalne, emocje muszą ochłonąć, nie podejmuj żadnej decyzji pochopnie
Cytat:
Nie widzę w tym nic chorego... Nie będzie Ci się chciało pisać przez całe wakacje - matura, rekrutacja i remont zajmą Ci tyle miejsca w głowie, że nie będziesz miała czasu na takie głupoty.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-24 o 23:52
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-24, 23:57   #610
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tylko nie Giewont, błagam!!! Podobną wysokość i piękne widoki bez tłumu klapkowiczów ma się z Ornaku, Trzydniowiańskiego czy Grzesia, a koło samego Giewontu lepiej już wejść na Kopę Kondracką lub Małołączniak...
Rozmarzyłam się

Właśnie wyczytałam, że przy używaniu kwasów trzeba używać wysokich filtrów...Dobrz e wiedzieć, bo chciałam iść jutro na solarium
Stary 2011-03-24, 23:57   #611
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
ale ja mam ochote mu to wyslac. tylko to jakis bezsens.
w ogole juz sie zabieralam zeby do niego napisac na gg, i zamiast zamknac okno wtedy kiedy sobie odpuscilam, to wcisnelam enter i wyslalam pusta wiadomosc ;/ to bylo bardzo bardzo bardzo niefajne, ale nie obczailam, ze tam jest spacja, a akurat okno bylo na wierzchu. ;/ bez reakcji na szczescie. ale listy mam nadal ochote wyslac. ;/
To pisz o tym co czujesz. Pisz mu, że masz ochote wysłać mu te listy, ale jako to ma sens, że nie umiesz sobie poradzić z tym rozstaniem, wal wszystko jak leci. I oczywiście nie wysyłaj. Kurcze, pamiętam jak pisałam eksowi mega długie mejle, we wstępie był luz, później pisałam ze łzami w oczach, chwilami nic nie widziałam przez ten płacz, na końcu wyzywałam go od najgorszych, chamów, tępaków. Mi to pomagało, bo czułam sie mniej więcej jak po rozmowie z nim. Ja produkowałam sie resztkami siły, mówiłam, prosiłam, kłociłam się, on z reguły milczał. Taka bezpieczna dawka narkotyku...
Stary 2011-03-24, 23:58   #612
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Dziewczyny, a powiecie mi, ile macie wszystkie lat i jak długo trwały wasze związki?
Stary 2011-03-24, 23:59   #613
Malla
Nie depcze krokusów

Fubizka - precz z solarium przy kwasach!!!

lallcia - 28 lat, 2 ostatnie związki: 1) 8 miesięcy, 2) 8 lat, no i parę wcześniej
Stary 2011-03-25, 00:04   #614
siaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Rozmarzyłam się

Właśnie wyczytałam, że przy używaniu kwasów trzeba używać wysokich filtrów...Dobrz e wiedzieć, bo chciałam iść jutro na solarium
Nie mieszałabym kwasów z solarium... Chyba że masz mega niewrażliwą cerę.

Cytat:
Dziewczyny, a powiecie mi, ile macie wszystkie lat i jak długo trwały wasze związki?
20 lat, ostatni związek 2 lata.
Stary 2011-03-25, 00:11   #615
ver_million
Rozeznanie

oby bylo tak jak mowicie. bo teraz, nie ze mam za duzo czasu, ale nawet jak sie probuje zrelaksowac, to mi naplywaja mysli.
bardzo dziwne jest dla mnie to, ze normalnie spie. ostatni rok byl bardzo ciezki pod tym wzgledem. potrafilam spac 2/24h ale dawalam rade... dziwne jest to, ze jak klade sie spac, to tych mysli nie ma... sa tylko w dzien. nie mowie, ze to zle, ale z tego co czytam tutaj, to zazwyczaj bywa tak, ze dzien jest caly zapchany, tak, ze nawet nie ma czasu myslec, a dopiero na wieczor nachodzi, u mnie odwrotnie.
napisalam 2 listy. jeden bardzo chamski i okraszony przeklenstwami, drugi spokojny- nawet mi sie lezka zakrecila jak to pisalam.

18- rok
i teraz 19 tez rok.
generalnie od dwoch lat kazda wiosna zaczyna sie zerwaniem.
Stary 2011-03-25, 00:11   #616
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siaaaa Pokaż wiadomość
A ja myśle że świat może być piękny i z facetami, trzeba tylko trzymać dystans i nie pozwalać im wejść sobie na głowę.
Racja. Miałam na myśli, że faceci nie są niezbędni żeby być szczęśliwą. Żeby się codzień uśmiechać i dobrze bawić. O wiele lepiej mi się żyje kiedy nie krzywdzę sama siebie roztrząsaniem ani moich uczuć, ani wspomnień. Co było dobre, to minęło, widocznie tak musiało być, co było złe - dobrze, że się skończyło

20 lat. 1) 1,5 roku 2) 8 miesięcy 3) 1 rok

Btw. co myślicie o parach ona 20 lat, a on dobiegający pod 30stkę?

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-25 o 00:14
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 00:23   #617
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Fubizka - precz z solarium przy kwasach!!!
Ale biorąc pod uwagę, że wszystkie te kremy i inne takie do cery z niedoskonałościami mają kwasy, to znaczy, że w ogóle nie wolno ich używać latem? Czy wolno, ale jak się siedzi w kanałach z filtrem +50? Masakra
Cytat:
Niby wiek nie ma znaczenia itd itp, ale ja bym się nie pisała na to. Dekada to za dużo.
Stary 2011-03-25, 00:25   #618
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
To zależy od tak wielu czynników, że nie chce mi się o tej porze o nich pisać
Stary 2011-03-25, 09:29   #619
ilo16na
Zakorzenienie

Hej..
Pierwsza o poranku jestem?

Dzien dobry wszystkim

Pogoda sie zepsula..

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
To ja tez sie dolacze.

21 lat( w tym roku 22)
Poprzedni zwiazek 1 rok,wczesniejszy przed tym eksem chyba 4m-ce i .

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 09:41   #620
Francuska Fantazja
Zadomowienie

GG do Francuska Fantazja

Witam Was Wizażanki. Nie udzielałam się na tym forum nigdy, jednak czasem je czytałam tak z ciekawości. Wczoraj definitywnie rozpadł się nasz związek, który trwał 2,5 rok... Od dawna mieliśmy nieporozumienia, ale wczoraj dowiedziałam się o pewnej rzeczy której nie mogę mu wybaczyć...to zbyt wiele dla mnie do zniesienia. Na pożegnanie przytuliłam go, powiedziałam, że chciałabym żeby miał miłe wspomnienia, a potem pocałowałam w policzek i odeszłam.
Następnie przeżywałam kryzys, poszłam do przyjaciółki, upiłyśmy się domowym winkiem, pogadałyśmy od serca. Całą noc nie spałam, myślałam o moim, aczkolwiek już nie moim D.
Wiem, że jeśli nie ten to inny, to nie ostatni facet na ziemii itd. Jest mi bardzo ciężko psychicznie, to normalne, ale uczucie pustki w środku wypełnionej nieopisanym bólem jest straszne.
Chciałabym oddać mu dziś lub jutro jego rzeczy np aparat... dziś go włączyłam i były w nim nasze wspólne zdjęcia. Jak myślicie-skasować je czy zostawić żeby obejrzał i może też przemyślał to co mi zrobił?
Bardzo za nim tęsknie, za wieczornymi i porannymi smsami, jego ochrypłym głosem i zapachem.
Francuska Fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 09:46   #621
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cześć dziewuszki
Ilona Ty to ranny ptaszek jesteś

Malla, Giewont to taka ostateczna opcja

Cytat:
22lata, 3 i pół roku w związku, chociaż te ostatnie pół roku było już jedną wielką porażką
Stary 2011-03-25, 09:48   #622
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewuszki
Ilona Ty to ranny ptaszek jesteś

22lata, 3 i pół roku w związku, chociaż te ostatnie pół roku było już jedną wielką porażką
Bo ja chodze spac z kurami.. i wstaje najpozniej o 8..
Jutro musze wstac 5.30 i bedzie dramat jak sadze

Stary 2011-03-25, 10:33   #623
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Bo ja chodze spac z kurami.. i wstaje najpozniej o 8..
Jutro musze wstac 5.30 i bedzie dramat jak sadze
Jeśli Cię to pocieszy ja też jutro przed 6 muszę wstać, także nie będziesz sama
Stary 2011-03-25, 10:36   #624
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli Cię to pocieszy ja też jutro przed 6 muszę wstać, także nie będziesz sama
A pocieszy ja musze byc gotowa na 6.20 ale to wlasnie gdzies 5.20-5.45 musze wstac bo to makijaz itd

Stary 2011-03-25, 10:38   #625
Malla
Nie depcze krokusów

To ja Was pocieszę - w weekend przestawiamy zegarki i śpimy krócej :P
Stary 2011-03-25, 10:40   #626
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Witam Was Wizażanki. Nie udzielałam się na tym forum nigdy, jednak czasem je czytałam tak z ciekawości. Wczoraj definitywnie rozpadł się nasz związek, który trwał 2,5 rok... Od dawna mieliśmy nieporozumienia, ale wczoraj dowiedziałam się o pewnej rzeczy której nie mogę mu wybaczyć...to zbyt wiele dla mnie do zniesienia. Na pożegnanie przytuliłam go, powiedziałam, że chciałabym żeby miał miłe wspomnienia, a potem pocałowałam w policzek i odeszłam.
Następnie przeżywałam kryzys, poszłam do przyjaciółki, upiłyśmy się domowym winkiem, pogadałyśmy od serca. Całą noc nie spałam, myślałam o moim, aczkolwiek już nie moim D.
Wiem, że jeśli nie ten to inny, to nie ostatni facet na ziemii itd. Jest mi bardzo ciężko psychicznie, to normalne, ale uczucie pustki w środku wypełnionej nieopisanym bólem jest straszne.
Chciałabym oddać mu dziś lub jutro jego rzeczy np aparat... dziś go włączyłam i były w nim nasze wspólne zdjęcia. Jak myślicie-skasować je czy zostawić żeby obejrzał i może też przemyślał to co mi zrobił?
Bardzo za nim tęsknie, za wieczornymi i porannymi smsami, jego ochrypłym głosem i zapachem.
Witaj Jak napisałaś Twój eks zrobił coś, czego nie potrafisz mu wybaczyć, myślę że on może z czasem doceni to kogo miał i uświadomi sobie jaką Ci krzywdę wyrządził. Wasze wspólne zdjęcia niekoniecznie muszą w nim obudzić poczucie żalu, czy jakieś głębszych przemyśleń. TY zakończyłaś ten związek?

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Bleee nie lubię tego
Stary 2011-03-25, 10:41   #627
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ze kiedy?

W sobote w nocy czy w niedziele?Bo pamietam ze rok temu pomylilam

Stary 2011-03-25, 10:43   #628
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ale ze kiedy?

W sobote w nocy czy w niedziele?Bo pamietam ze rok temu pomylilam
Z soboty na niedzielę
Stary 2011-03-25, 10:50   #629
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
To i ja napiszę
24 lata mam, mój związek trwał 4,5 roku, w 4 rocznicę się zaręczyliśmy... no i tyle...
Stary 2011-03-25, 10:56   #630
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Od dawna mieliśmy nieporozumienia, ale wczoraj dowiedziałam się o pewnej rzeczy której nie mogę mu wybaczyć...to zbyt wiele dla mnie do zniesienia.
Bardzo mi przykro
Cytat:
Na pożegnanie przytuliłam go, powiedziałam, że chciałabym żeby miał miłe wspomnienia, a potem pocałowałam w policzek i odeszłam.
Słodko
Cytat:
...
To naturalne, że będziesz o nim myśleć, tęsknić, mieć wątpliwości i nawet jeśli wiesz, że z nim nie stworzyłabyś szczęśliwego związku na całe życie, nawet jeśli wiesz, że kiedyś będziesz kochać kogoś innego, to trudno przekonać swój mózg i serce, aby wybiły sobie zupełnie byłego partnera z każdej swojej komórki...

Bądź silna i konsekwentna, tego Ci życzę
Cytat:
Jestem wredna i skasowałabym tylko te, na których brzydko wyszłam :P

Chyba że okazał się zupełnie niegodnym zaufania chamem, to wolałabym, aby nie miał moich zdjęć. Gdy wysyłałam eksowi masę zdjęć z 8 lat naszego wspólnego życia, skasowałam każde jedno, na którym się znajdowałam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości