Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 10:58   #631
OtTakaJa
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To ja Was pocieszę - w weekend przestawiamy zegarki i śpimy krócej :P
A ja się nie mogę już doczekać tego. W końcu dni będą coraz dłuższe

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 10:58   #632
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
To i ja napiszę
24 lata mam, mój związek trwał 4,5 roku, w 4 rocznicę się zaręczyliśmy... no i tyle...
To był długi związek i osiągnął ten moment, w którym należało zadecydować "wóz czy przewóz" zamiast to dalej ciągnąć bez celu.
Szkoda, że zdecydował się na oświadczyny bez pokrycia.
Stary 2011-03-25, 11:00   #633
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ale biorąc pod uwagę, że wszystkie te kremy i inne takie do cery z niedoskonałościami mają kwasy, to znaczy, że w ogóle nie wolno ich używać latem? Czy wolno, ale jak się siedzi w kanałach z filtrem +50? Masakra
W teorii nie powinno używać się kosmetyków z kwasami wiosną i latem, gdy wtedy skóra jest najbardziej narażona na działanie promieniowania UV. Wszystko zależy od stężenia kwasów... ja kiedyś stosowałam latem tonik chyba z L'Oreala z kwasem salicylowym i przeżyłam Aczkolwiek jeżeli stosujesz jakieś dermokosmetyki, kosmeteucyki lub kosmetyki profesjonalne, które mają już znacznie wyższe stężenia kwasów to radziłabym odstawić do jesieni. Domyślam się, że używasz głównie produktów z kwasem salicylowym. On wyjątkowo silnie działa drażniąco na skórę, a słońce może tylko zwiększyć to powodując drobne poparzenia, czego następstwem mogą być przebarwienia bądź drobne blizny. Jednak to co opisuję to ekstremalny przypadek Jedynym dopuszczalnym kwasem stosowanym latem jest kwas migdałowy, który także jest bardzo dobry dla cer z problemami trądzikowymi badź przebarwieniami. Tak czy inaczej stosujc kwasy nawet teraz, należy stosować kremy z wysokim filtrem , takim minimum SPF 20.

Ja mam 23 lata ( w maju 24 ), związek z którego się leczę trwał najpierw 2 lata, 6 lat przerwy i prawie kolejne 2 lata. W trakcie tej przerwy byłam w ok. 7 miesięcznym związku.

Edytowane przez Dearlie
Czas edycji: 2011-03-25 o 11:02
Dearlie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 11:11   #634
Malla
Nie depcze krokusów

Dearlie - jak sobie pomyślę, że masz za sobą łącznie 10 lat w tej znajomości, to mnie ciary przechodzą...
Stary 2011-03-25, 11:25   #635
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Dearlie - jak sobie pomyślę, że masz za sobą łącznie 10 lat w tej znajomości, to mnie ciary przechodzą...
Ja myślę, że te 10 lat mnie właśnie zabija... jak tylko najdalej sięgam pamięcią, on zawsze gdzieś tam był w moim życiu. Najdłużej nie mieliśmy kontaktu ze sobą jakieś 2 lata, a przez cały pozostały okres zawsze gdzieś się przewijał, nawet jeżeli mieliśmy kilkumiesięczne przerwy w kontaktowaniu się ze sobą. Ja mam ciary jak pomyślę ile jeszcze takiego czasu przede mną...
Stary 2011-03-25, 11:48   #636
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
To był długi związek i osiągnął ten moment, w którym należało zadecydować "wóz czy przewóz" zamiast to dalej ciągnąć bez celu.
Szkoda, że zdecydował się na oświadczyny bez pokrycia.
No był długi, tyle, że mi się wydaje, że on nie potrafił sobie przetłumaczyć tego, że z biegiem czasu uczucia trochę słabną i tak jakby zatacza się koło - tzn. wracasz do momentu, od którego zacząłeś - tzn. jesteś z człowiekiem z tych samych powodów, z których zaczynałeś być. Że motylki i to zafascynowanie niestety mijają i że ważne jest to, że się z człowiekiem dogadujesz, że o Ciebie dba, że chce dla Ciebie jak najlepiej -tak samo jak na początku związku. Wtedy też nie można było mówić o miłości, czy kochaniu. Pewne rzeczy przychodzą później. No ale jak się myśli, że motylki w brzuchu trwają wiecznie, to życzę powodzenia!
Stary 2011-03-25, 11:49   #637
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Halo

Dzisiaj nie poszłam na uczelnię, nie byłam w stanie wytargać się z łóżka nawet o 8 rano żeby iść na drugą grupę. Nigdy więcej nie pójdę spać o 1 w nocy jak na drugi dzień mam wstać o 5.. Zresztą, jak już wyszłam z łóżka o tej piątej czułam się strasznie, chyba jakaś choroba mnie bierze..

Ale nic tak nie leczy jak kawa z rana i maleństwa (które już takie małe nie są) w kieszeni

Dearlie - zawsze Twoja historia wywoływała u mnie jakieś zmieszanie i niepewność.. ten facet musiał Ci nieźle w głowie namieszać.. 10 lat.. a w ciągu 6 lat tylko jeden krótki związek. Wiesz, może i lepiej że chodzisz do specjalisty, uda Ci się zbudować wszystko od nowa. 3mam mocno kciuki

Malla - co u Ciebie? jak sprawy z Zakalcem?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 12:00   #638
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Że motylki i to zafascynowanie niestety mijają i że ważne jest to, że się z człowiekiem dogadujesz, że o Ciebie dba, że chce dla Ciebie jak najlepiej -tak samo jak na początku związku. Wtedy też nie można było mówić o miłości, czy kochaniu. Pewne rzeczy przychodzą później. No ale jak się myśli, że motylki w brzuchu trwają wiecznie, to życzę powodzenia!
Ja sie zgadzam... z moim bylym byly o tym "rozwazania "dochodzace do klotni..
Bo on mowil ze kiedys bylo tak magicznie i kolorow i juz nie ma magii a juz tak wszystko spowszechniało..
Ja mu mowilam ze to normalna kolej rzeczy w zwiazku a on szukal magii z inna ktora podsumowal(na moja niekorzysc) ze "Ciebie znam x czasu ja miesiac a ona potrafi szalec a Ty nie"
O to zawsze batalie byly miedzy nami..jemu sie marzyl spacer w nocy po miescie a ja uznawalam to za chore.. bo byla zima.. ja latwo choruje i zajecia mialam na 8 rano..a on wolne..
2 swiaty ehh.

A w ogole swietny cytat jest z "samotnosci w sieci"
"Płomienie co noc maja tylko strażacy"

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 12:04   #639
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Dearlie - zawsze Twoja historia wywoływała u mnie jakieś zmieszanie i niepewność.. ten facet musiał Ci nieźle w głowie namieszać.. 10 lat.. a w ciągu 6 lat tylko jeden krótki związek. Wiesz, może i lepiej że chodzisz do specjalisty, uda Ci się zbudować wszystko od nowa. 3mam mocno kciuki
Czy namieszał, nie nazwałabym chyba tak tego. To naprawdę niezwykły facet, za którego niejedna dziewczyna dałaby się pociąć. Oczywiście, że nie doskonały, ale naprawdę jeden z tych, których ze świecą szukać. Kobieta, która kiedyś się z nim wiąże i będzie w stanie docenić go jako człowieka, będzie wielką szczęściarą. Jeden krótki związek tylko utwierdził mnie w przekonaniu co do mojego F. Główny problem niestety polega na tym, że ja nadal nie akceptuję tego, że to koniec. Jego niestety też coś do mnie ciągnie... nazwał to sentymentem. Tak czy inaczej ów sentyment nie jest tak silny, żeby dać mi szansę. Mówie Wam... zawsze byłam histeryczką i szybko się załamywałam itd., ale w takim dołku jak teraz nie byłam jeszcze nigdy...
Stary 2011-03-25, 12:14   #640
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

A mnie najbardziej wkurza delikatnie to ujmując, jak na każdych rodzinnych spotkaniach zaczynają się tematy ślubów, rodzenia dzieci
Stary 2011-03-25, 12:20   #641
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
A mnie najbardziej wkurza delikatnie to ujmując, jak na każdych rodzinnych spotkaniach zaczynają się tematy ślubów, rodzenia dzieci
U mnie to samo, ciągłe pytania "masz już jakiegoś narzeczonego"?
Albo czy się z kimś spotykam. Dla mniej wtajemniczonych "Jak tam z tym Twoim M?"

Stary 2011-03-25, 12:21   #642
lallcia
Raczkowanie

GG do lallcia

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja sie zgadzam... z moim bylym byly o tym "rozwazania "dochodzace do klotni..
Bo on mowil ze kiedys bylo tak magicznie i kolorow i juz nie ma magii a juz tak wszystko spowszechniało..
Ja mu mowilam ze to normalna kolej rzeczy w zwiazku a on szukal magii z inna ktora podsumowal(na moja niekorzysc) ze "Ciebie znam x czasu ja miesiac a ona potrafi szalec a Ty nie"
O to zawsze batalie byly miedzy nami..jemu sie marzyl spacer w nocy po miescie a ja uznawalam to za chore.. bo byla zima.. ja latwo choruje i zajecia mialam na 8 rano..a on wolne..
2 swiaty ehh.

No i nie zdawał sobie sprawy z tego, czy z Tobą, czy z kimś innym w pewnym momencie będzie tak samo... To po prostu normalne. No ale jeśli nie chce się tego przyjąć do wiadomości, ewentualnie spróbować coś zmienić, to pech. Ale ich pech, nie nasz!!
Stary 2011-03-25, 12:24   #643
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, a powiecie mi, ile macie wszystkie lat i jak długo trwały wasze związki?
22 lata , ostatni związek trwał rok , a najdłuższy prawie dwa lata pewnie trwałby dłużej ( mój chłopak nie mogę go nazwać byłym dziwne uczucie, zginął w swoją 18 ... )
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 12:29   #644
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
22 lata , ostatni związek trwał rok , a najdłuższy prawie dwa lata pewnie trwałby dłużej ( mój chłopak nie mogę go nazwać byłym dziwne uczucie, zginął w swoją 18 ... )
Jakie to smutne
Stary 2011-03-25, 12:31   #645
Malla
Nie depcze krokusów

Dearlie - trudno będzie ot, tak zakończyć tę znajomość... Jeśli Was do siebie jeszcze ciągnie, ale za mało, by się wiązać, to urwijcie kontakt na jakiś czas, zajmijcie się nareszcie swoim życiem jako odrębne jednostki i spotkajcie za pewien czas. Nie ma sensu czekać na siebie, bo jak na razie nie macie szans na bycie ze sobą, ale też całkowite odcięcie nie jest łatwe.

Nie przejmuj się, ile czasu przed Tobą, bo za jakiś czas będzie to czas z innym mężczyzną.

wypalona - mam taką nowoczesną babcię ze wsi, która na wieść o rozstaniu z eksem po tylu latach zapytała:
- Bił Cię? Ty biłaś jego?!?!

Cytat:
No ale jak się myśli, że motylki w brzuchu trwają wiecznie, to życzę powodzenia!
Również życzę mu powodzenia przy takim myśleniu...
Cytat:
Nigdy więcej nie pójdę spać o 1 w nocy jak na drugi dzień mam wstać o 5.. Zresztą, jak już wyszłam z łóżka o tej piątej czułam się strasznie, chyba jakaś choroba mnie bierze..
Ale nic tak nie leczy jak kawa z rana i maleństwa (które już takie małe nie są) w kieszeni
Malla - co u Ciebie? jak sprawy z Zakalcem?
Ponieważ jesteś w szkole medycznej, nie będę Ci zalecać żadnych lekarstw, bo doskonale wiesz, co w tym momencie wziąć, przypomnę tylko, byś sobie coś łyknęła, bo nikt tak o Ciebie nie zadba jak Ty sama
Maleństwa szybko rosną, ale to tylko dodatkowe gramy do kochania
Zakalec rozważa przeprowadzkę w celach zarobkowych i nie ukrywam, urządzałoby mnie to, gdyby nie znajdował się w pobliżu.
Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Taaaak, a życiowe cele znają dobrze tylko więźniowie
Stary 2011-03-25, 12:38   #646
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Jakie to smutne

ehhhh wracał do domu chodnikiem i auto go potrąciło. Facet uciekł z miejsca wypadku ...
Stary 2011-03-25, 12:44   #647
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
bo nikt tak o Ciebie nie zadba jak Ty sama
Maleństwa szybko rosną, ale to tylko dodatkowe gramy do kochania
Zakalec rozważa przeprowadzkę w celach zarobkowych i nie ukrywam, urządzałoby mnie to, gdyby nie znajdował się w pobliżu.
Oj wiem, muszę po prostu chodzić prędzej spać, bo wydaje mi się to zmęczenie nie jest stricte przez chorobę a niewysypianie się. Zamiast siedzieć do 00;30 na komputerze i jeszcze potem połazić, iść do łazienki, pobawić się z małymi i zasnąć o 1, to muszę chodzić spać o 22. Pamiętam że jak jeszcze byłam z eksem to jak poszliśmy na domówkę to o 23 miałam już muła i chciałam spać zawsze miał do mnie o to pretensje, bo jak Ilona kiedyś chodziłam spać z kurami. Dopiero od rozstania mogę siedzieć do 1 na komputerze, potem jeszcze godzinę leżeć w łóżku i nie spać.

Malla a teraz jak daleko od siebie mieszkacie?

Howdoi - strasznie mi przykro..

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-25 o 12:45
Stary 2011-03-25, 12:44   #648
Malla
Nie depcze krokusów

Howdoi - I to jest prawdziwy dramat, a nie to, jak nas jeden z drugim rzucił, bo mu się odwidziało...

bejbe - jakieś 40 km

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-25 o 12:45
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:07   #649
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Malla lajtowną babcie masz
Moja za to stwierdziła że ten krasnal do mnie nie pasował ehhh babcie...

Howdoi przykro mi
Stary 2011-03-25, 13:08   #650
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Howdoi - I to jest prawdziwy dramat, a nie to, jak nas jeden z drugim rzucił, bo mu się odwidziało...

Do tej pory gdy idę na cmentarz nie potrafię obyć się bez łez... Współczuję kobietą , matką które chowają swoje dzieci...

Aż mnie ciary przeszły :|

Niekiedy myślę, co by było gdyby... Ale doszłam do wniosku, że muszę cieszyć się, doceniać każdy dzień.

A mój eks sama nie wiem co on chce. Co on oczekuje. Ciągłe nadzieje, pisanie z innymi lalami, które wyglądają jak plastik.

Sam nie chce, ale nikomu nie da
Stary 2011-03-25, 13:18   #651
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

19 lat , ostatni zwiazek prawie 3 lata,2 miesiace po rozstaniu
Stary 2011-03-25, 13:36   #652
natalcia1655
Raczkowanie

ja wprawdzie jestem raczej biernym "czytaczem", ale bardzo pomagał mi ten wątek... do tej pory lubię Was czytać, cieszę się każdym nowych krokiem, każdym uśmiechem dziewczyn po rozstaniu. Najbardziej chyba Ilony i Zjedzmniebejbe, bo to były chore związki, a one w nich tkwiły nie wiem w imię czego....
Opowiadając na pytanie, mam 21 lat, pierwszy poważny związek, 3 i pół roku, perfidna zdrada i podwójne życie, 4 miesiące od rozstania. Brak uczuć co do niego, obojętność.... Nie tylko niestety do niego, do całego świata... Zamknęłam się w swojej skorupie, nie ufam nikomu, nie pozwalam się zbliżać nikomu do siebie.... w swoim świecie czuję się bezpiecznie, bo wiem, że nie ufając nikomu nikt mnie nie skrzywdzi...Żyję na pełnych obrotach, uczelnia, koła, dbam o siebie, spotykam się ze znajomymi, ale mam poczucie, że życie ucieka mi przez palce.... Mam nadzieję, że to minie.... Nie mam żadnych myśli, żeby pozwolić mu wrócić, przynajmniej tyle zrobił dla mnie, że kiedy urwałam kontakt, nie dobija się do mnie.... brak kontaktu jest najzdrowszy.... tylko taka pustka.... takie odgrodzenie się.... ufam tylko rodzinie i starym przyjaciołom...
natalcia1655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:43   #653
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Ja zabieram się za malowanie paznokci, zobaczę co z tego wyjdzie. Jak mi się spodoba to Wam wrzucę.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez natalcia1655 Pokaż wiadomość
cieszę się każdym nowych krokiem, każdym uśmiechem dziewczyn po rozstaniu. Najbardziej chyba Ilony i Zjedzmniebejbe, bo to były chore związki, a one w nich tkwiły nie wiem w imię czego....
Czuję się w jakiś sposób wyróżniona.. no tak, chory i toksyczny. Ale jak same widzicie, już dużo lepiej ze mną Nie jestem może gotowa na nowy związek, ale już nie tęsknie, nie rozpamiętuję. Czasami tylko brakuje mi bliskości, jak każdej z nas..

Cytat:
Zamknęłam się w swojej skorupie, nie ufam nikomu, nie pozwalam się zbliżać nikomu do siebie.... w swoim świecie czuję się bezpiecznie, bo wiem, że nie ufając nikomu nikt mnie nie skrzywdzi..
Z czasem pewnie wyjdziesz z tej skorupki, będzie lepiej, kiedyś na pewno zaufasz komuś i oddasz mu swoje serce. Może jeszcze za mało czasu minęło, może nie jesteś jeszcze gotowa.
Ale nie możemy odgradzać się od ludzi, człowiek nie jest samotną wyspą i to ludzie nas 'kształtują'

Cytat:
.Żyję na pełnych obrotach, uczelnia, koła, dbam o siebie, spotykam się ze znajomymi
No i bardzo dobrze!

Cytat:
ale mam poczucie, że życie ucieka mi przez palce.... Mam nadzieję, że to minie..
Masz takie wrażenie bo nie masz faceta u boku?

Cinderella - jak tam ten Twój lowelas? piszę, dalej prosi i błaga?

Stary 2011-03-25, 13:47   #654
mimimka
Zadomowienie

Dziewczyny, postaowilam ciutke zmienic styl i oprocz, obcasikow i kwiatuszkow nosic tez sneakersy i spodnie z obnizonym krokiem Spodnie juz mam, dzis ide po swoje pierwsze sneakersy Nie kupowalam ich od kiedy bylam dzieckiem
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:49   #655
natalcia1655
Raczkowanie

Cytat:
J

Masz takie wrażenie bo nie masz faceta u boku?
Nie, nie ja wiem, że jestem pełną, wartościową osobą bez faceta. Nie chce nawet mieć nikogo na razie bo wiem, że podświadomie bym go krzywdziła przenosząc swoje rozterki i obawy z tamtego związku.
Chodziło mi raczej o to, że czuję, że coś mi ucieka zamykając się w swoim świecie... I próbuję znaleźć na to rozwiązanie... Czytałam ostatnio, że Malla ma podobny problem...
natalcia1655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:54   #656
Reggaenator
Rozeznanie

Wróciłem z bardzo nudnych zajęć

Bejbe - jakie zwierzaki masz? Bo chyba coś przeoczyłem

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, postaowilam ciutke zmienic styl i oprocz, obcasikow i kwiatuszkow nosic tez sneakersy i spodnie z obnizonym krokiem Spodnie juz mam, dzis ide po swoje pierwsze sneakersy Nie kupowalam ich od kiedy bylam dzieckiem
Kurcze, ja jestem przesiąknięty kulturą Hip-Hop no ale...nie widzą mi sie po prostu dziewczyny w baggie jeansach i sneakersach

Ja sam posiadam Dunki, pare szerszych spodni, ale ja preferuje te bez obniżanego kroku. Cześciej chyba nawet ubieram ciaśniejsze rzeczy. Wiecie, jak się ma sylwetke, to jej się nie powinno ukrywać pod szerokimi ubraniami
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 13:56   #657
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Kurcze, ja jestem przesiąknięty kulturą Hip-Hop no ale...nie widzą mi sie po prostu dziewczyny w baggie jeansach i sneakersach

Ja sam posiadam Dunki, pare szerszych spodni, ale ja preferuje te bez obniżanego kroku. Cześciej chyba nawet ubieram ciaśniejsze rzeczy. Wiecie, jak się ma sylwetke, to jej się nie powinno ukrywać pod szerokimi ubraniami
Ja mam haremki, nie baggie i na gore zakladam zawsze obcisle koszulki lub koszule A moje sneaki nie sa kolorowe, tylko brazowe Wszystko jest pod kontrola
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!

Edytowane przez mimimka
Czas edycji: 2011-03-25 o 13:57
Stary 2011-03-25, 13:59   #658
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam haremki, nie baggie i na gore zakladam zawsze obcisle koszulki lub koszule A moje sneaki nie sa kolorowe, tylko brazowe Wszystko jest pod kontrola
Musiałem sprawdzić co to są za spodnie, bo nie wiedziałem jak wyglądają

Podobają mi się
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 14:03   #659
mimimka
Zadomowienie

Mniej wiecej takie:
http://allegro.podroze.onet.pl/harem...507293810.html

Tylko maja dluga nogawke
Stary 2011-03-25, 14:03   #660
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie tak czasami się odpimpować na luźno, kiedyś moje życie tylko kręciło się wokół trampek i luźnych spodni i bluza. Dzisiaj nie wyobrażam sobie wyjść więcej niż raz w tygodniu w takim outficie, preferuję kobiece szpilki, spodnie ale rurki czy sukienka. Sweterki, kwiatki we włosach i w ogóle inne słodkie kobiece dodatki
Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość

Mam dwa szczury malutkie, w poniedziałek będzie trzeci. To takie małe pieski są. Mądre, śliczne i bardzo przywiązują się do ludzi, reagują na imię, są niesamowicie inteligentne, w przeciwieństwie do chomika.

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-25 o 14:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości