|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2882 |
|
BAN stały
|
Parę razy chciałem polować na męską wersję (w ciemno, ale nuty ma ciekawe), ale to tak "od przypadku do przypadku" bardziej, tzn. jak mi się nagle przypomni
Z Dupont'a uwielbiam klasyczne S. T. Dupont pour Femme (mama używa), a sam miałem dawno temu ich wersję męską Polly jest lepsza od Prady! Polly zapoczątkowała ten trend dużo wcześniej! Będzie dobrze, Florensiku ![]() Już Ty dobrze wiesz, Ty-Ty-Ty! ![]() |
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam............
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
No ni fiem, jak Babcię kofam, nie mam pojęcia co tam można u Cię znaleźć
![]() To ja też idę spać, jak już wszyscy idą z Baru i zimno mi się robi
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2885 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To prawda Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Edit: No i jednak sam zostałem, boli... ![]() Dobrej nocy wszystkim Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-03-25 o 02:23 |
|||
|
|
|
#2886 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Piątek
|
#2887 |
|
BAN stały
|
Wstaaawaaać, obiboki!!!
|
|
|
|
#2888 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
łeeeeee, nie kcesz wprowadzić odrobiny piękna w mój świat
![]() ![]() Cytat:
pewnie dlatemu Ju się tak podoba ![]() Cytat:
urlop
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#2889 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2890 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To nie do mnie
Tez sobie kupię magiczną ściereczkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2891 | ||
|
BAN stały
|
Odrobinę piękna (z trzydniowym zarostem) możesz zobaczyć w moim awku, po lewej ofkors Cytat:
Też! ![]() Cytat:
![]() --- Kce mi się nowych perfum, czegoś mocnego i w stylu ejtis ![]() Z braku laku współkupiłem ósemkę L'Or (ciekawe, jak pachną?)
|
||
|
|
|
#2892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bluźnisz, dziecino ![]() zakochanie? Szarpanie wnętrzności rozgrzanym do czerwoności prętem ![]() a takiej huśtawki skrajnych nastrojów radosno-depresyjnych w jaką potrafię wpaść, to już by nikt tu nie zniósł (ze mną włącznie) ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-25 o 10:08 |
||
|
|
|
#2893 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nom..nawet piosenki piszą a takich przypadkach...a ten z piosenki jest zaiste brzydal ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FZjnfscgFXE
|
|
|
#2894 |
|
Wtajemniczenie
|
Bryy
![]() Dalej nie przywieźli nam wody do dystrybutorów, a ta z kranu wczoraj testowałam po raz kolejny nie nadaje się na kawę
|
|
#2895 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Chociaż nie,na razie ten drugi nastrój przeważa Podłogi z lekka sprzątnięte,zbieram się do roboty I deszcz pada
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2896 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pfff, dobre sobie! To tak, jakby "troszkę się umyć" ![]() ![]() --- Pogoda wstrętna, fakt Zastanawiam się od ósmej, czy se spodnie wyprać A teraz idę wywalić zwiędnięte kwiaty z wazonów, bo niezbyt szykownie to wygląda
|
||
|
|
|
#2897 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale kto? ![]() kazek niezły to fakt,ale piosenka jest o jego bracie
|
|
#2898 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiadomość od Flo-nie została aresztowana
Na warunkowym też nie będzie
|
|
|
#2899 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zależy od mieszkania ![]() chyba 1-2 razy w roku, ale w jednym okno kuchenne i w dziecięcym pokoju myłam co miesiąc albo częściej. po prostu na parterze było widać jak było usyfione. a przy tym to było bardzo stare okno z jakimiś skazami, to cały czas wyglądało na usyfione... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() są w każdym sklepie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się tak nie zamierzam nosić przespałam drugą noc z kolei i czuję się fatalnie... nos i gardło zaatakowała mi jakaś bakteria, boli mnie głowa i babski brzuch, oczy mam spuchnięte.... mój kolega zawsze powtarza, że jak się dużo śpi to oczy gniją... chyba ma rację... ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- font na piątek
|
|||||
|
|
|
#2900 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
tyż mam, ale jeszcze sama z sobą wytrzymuję
![]() wtedy też przeważał ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2902 | ||||||
|
BAN stały
|
Aaaaa!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2903 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gryx, czyś Ty zwariował???? Cytat:
Widzimy się!!!!!! Cytat:
coś w tym jest!!!! Śniło mi się, że Scent Bar był drukowany ,rano wychodzilo wydanie poprzedniej doby i mielismy kłopot z Anetunia, bo pisała w miarę dnia coraz większymi i różowymi literami, i tuż przed północą litery miały już po 5 cm wysokości. Rejcz wklejała zdjęcia z XIXw, a ja rysowałam. W ogóle było dużo obrazków. I każdy barowicz dostawał co rano gazetkę ekskluzywnie wydaną i dołączał ją do Wielkiej Księgi barowej w twardej okladce i formacie a4 Żegnajcie- do wieczora!!!! Może zdobedę coś ciekawego do ubrania?
|
|
#2904 |
|
grozi wypollizowaniem
|
smiejcie sie z mojej szmatkomaniii...a ja dopiero teraz wiem skad ludzie maja tak czysto w domach
|
|
#2905 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlaczego ja nie mam takich krejzolskich snów? W zasadzie prawie nigdy nic mi się nie śni O czym to świadczy, drogie wizażystki??
|
|
|
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Rachell ![]() Melk, świadczy to o tym, że masz sny, ale ich nie pamiętasz. Każdy ma. Idę żebrać... |
|
|
|
#2907 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2908 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dla mnie , obawiam sie jedyna
![]() Cytat:
(jakieś 2-3 lata temu kupowałam karnety open i chodziłam 3-4 razy w tygodniu na 2-3 godziny na raz ) ja myję 1-2 razy w roku ![]() ostatnio myłam w lipcu więc zdecydowanie nadają się do mycia... tylko musi przestać wiać bo na 8 piętrze się nie da przy wietrze myć Cytat:
u mnie nie pada ale nadal wieje i słońca niet ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba pójdę coś powyrzucać, mam wenę dziś do tego ![]() poza tym idę dziś do dentysty
|
|||||
|
|
|
#2909 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No a kogo mam szukać chłopa? Jak wolisz ![]() Raczej założy szlafrok zamiast siedzieć w cieniutkiej koszulko-piżamie ![]() Cytat:
Cóż za poetyckie przedstawienie rozgrzanego pręta ![]() Jak się zakochasz z wzajemnością to będziesz się z radości rozpływać, a nie w depresję wpadać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A może ona za dużo Formuły się naoglądała? ![]() Ty się cieszysz ? Przecież wtedy nie schudniesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Idę na zakupy z mężem i dzieckiem w tę "piękną", za chwilę deszczową pogodę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Można, nawet polazłam za Twą radą
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Pije kawe w pracy
![]() Edytowane przez Anetuniaa Czas edycji: 2011-03-25 o 12:44 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

Z drugiej strony erotyzm ten kłóci się z tą "mama i bezpieczeństwem", więc who knows? 

Czyż to nie fatum?
Przecież wtedy nie schudniesz