|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
spotykam sie z trzema a zakochalam w czwartym
Dziewczyny! mimo 24 lat czuje sie jak skonczona 15latka!
Spotykam sie z trzema facetami, z czego jeden nazwijmy go F1 ewidentnie do mnie wkreca, drugi F2 byl zakochany rok temu, F3 zna mnie od lat i czasem przynosi mi kwiaty. Zaden nic o sobie nie wie! Gdy tylko sie dowiedzialam iz F2 sie zakochal przestalam sie z nim spotykac . Teraz po roku stwierdzilam ze co mi zalezy sie z nim spotkac czasem wyjsc z domu Jednak po glebszej analizie z jego strony moze to inaczej wygladac. Z F1 spotkam sie z samotnosci, wiem , ze jest to egoistyczne ale juz sie w to wpakowalam i nie latwo sie wypakowac. F1 chyba podobnie mnie traktuje, nie czuje by miedyz nami specjalnie iskrzylo, on jest sam ja jestem sama... Nie zmienia to faktu , ze wysyla do mnie romantyczne smsy. F3 jest moim przyjacielem choc na przekor sobie nie do konca wierze w ta przyjazn. Moim prawdziwym problem jest to, ze zakochalam sie w koledze z pracy! niedlugo rozpoczniemy wspolny projekt, co za tym idzie wiecej spotkan wiecej rozmow, a w pracy jest zakaz zwiazkow, wiec nawet gdyby... Milosc nie wybiera i to jest idealnym przykladem. F1 i F2 i F3 nie sa super przystojni , ale zwyczajni, a ten... jets troche otyly, nie mam nic do tego jak kto wyglada, jednak gdzies mi to przeszkadza. (Z kazda taka mysla karam sie w glowie) . Facet ma nieziemskie spojrzenie, swiat przestaje istniec. Jest na maa symapatyczny, ma swiety charakter , poki co nie widze zadnych wad po za tym +50kg. Dopiero teraz zdalam sobie sprawe o tych wszystkich spojrzeniach , ktore byly ewidentnie dlugie, ktore ktos przerywal, bo gapilibysmy sie chyba w swoje oczy godzine. Dopiero teraz do mnie dotarlo, ze cos z mojej strony zaiskrzylo. pojawilo sie to cos! czego nie ma do F1 i F2 i F3. Dlatego, mysle ze z F1, F3 i F2 wybralambym F4 , tylko nie mam zielonego pojecia jak mam zwrocic na niego swoja uwage, dac mu do rozumienia ze mogloby cos z tego byc, ze jesli sie boi to ma szanse. A moze wszystkie spojrzenia kompletnie nic nie znaczyly a mi sie po prostu wydawalo. Uwazacie ze powinnam sie spotykac z F1 , F3 i F2? traktuje ich jako kolegow i mam nadzieje ze z ich strony mimo wszystko jest tak samo. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: spotykam sie z trzema a zakochalam w czwartym
ja bym postawiła na F16
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
zdecydowanie za dużo tu zmiennych...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem kim jesteś, ale lubię Cię
Droga Autorko, może przestaniesz mydlić wszystkim oczy, tylko jak na 24latkę przystało, przystaniesz i zastanowisz się nad swoim życiem?
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
wtf?
![]() Pogubiłam się żadnego nie wybieraj, wybierz siebie i się nad sobą zastanów |
|
|
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
![]() Gdzie to reguluje Kodeks Pracy? W razie co jestem za powszechnym egzekwowaniem! ![]() Liczba zawieranych małżeństw zmniejszy się o połowę, bo zamiast myśleć o miłostkach ruszą tyłki do roboty i na chleb w końcu zarobią. ![]() ... z tego równania chyba nic nie będzie.
|
|
|
|
|
#7 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
To jest idealny przykład powiedzenia: "Zakazany owoc najlepiej smakuje" .Cytat:
. Koszmar![]() Cytat:
.A tak w ogóle czy musisz któregoś z nich wybrać? Ktoś Cie widłami zagania przed ołtarz? Daj sobie czas, bo ewidentnie miesza Ci się w głowie od tych facetów. Jeśli z F4 coś iskrzy to spokojnie poczekaj na rozwój sytuacji. A z F1,F2,F3 spotykaj się ile chcesz . Tylko wiesz... żadnych podrywów, sugestii, że może coś z tego będzie, po co masz im robić nadzieje? Cierpliwości kochana, cierpliwości |
||||
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
a kobiety mowia ze to faceci kombinuja.....
![]() jestes hardcorem to juz moi koledzy casanovy przy Tobie sie chowaja
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Założę się, że jej to weźmiesz i normalnie wyliczysz. ![]() Nie kombinują, a po prostu liczą sobie.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Był taki program w TV - randka w ciemno
)))
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dziwić się czemu potem faceci zakładają wątki na wizazu i pytają: czy wszystkie kobiety takie są, czy to tylko ja miałem takiego pecha?
Edytowane przez wandaweranda Czas edycji: 2011-03-25 o 10:09 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
dzieki wszystkim! tak wiem poprzestawialo mi sie w glowie, jestem tego w 100% świadoma. mialam przestoj w randkach :P, to wszystko spadlo jak grom z jasnego nieba teraz zaraz juz i troche nie ogarniam, ale ogarne. juz ja to zalatwie! wybiore F0 i zostane singielka choc oficjalnie nadal nia jestem
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem krótko...kto czym wojuje od tego ginie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
ee tam zaraz 15nastolatka zalezy kto kiedy zaczynał randkowanie ja w wieku 15 lat niestety nie dostąpiłam tego zaszczytu randkowania
![]() lool ale wątek ciekawy. A mówią że od przybytku głowa nie boli. Laseczko co ci powiem to Ci powiem - komplikujesz sobie życie. Widać że Cie to męczy zakończ nie rokujące znajomości, a z tego co widze to wszystkiego eFy nie są zbyt rokujące.
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
astro-loszka
|
Ale łączy cię coś głębszego z panami F1, F2 i F3? jesteś z którymś z nim w związku? łączy was coś więcej niż tylko miłe spotkania? są jakieś intymne kontakty, pocałunki, obłapianki, seks? czy któryś ma prawo uważać się za twojego chłopaka? Czy po prostu spotykasz się z nimi ot tak, z jednym do kina, z innym na ryby, kolejny z kolei parzy świetną kawę?
Jeśli nie, w czym problem? jesteś wolna, nikogo nie krzywdzisz. Może poza sobą, bo widać, że się trochę pogubiłaś. Co do kolegi z pracy...radziłabym ostrożność, bo z romansowaniem w pracy bywa różnie. Jak jest fajnie, to fajnie, ale jak coś nie wyjdzie, to będziecie się nadal mijać na korytarzu.
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
JA bym radzila uwazac..
-by siebie nie skrzywdzic -lub ktoregos F ![]() Ja tez zaplatalam sie w cos takiego i wychodzenie jest ciezkie. .. i trudne. Tylko u mnie doszly uczucia i seks.( a jak to zazwyczaj bywa chce sie tego niedostepnego..) I uwazaj by sie to wszystko nie wydalo bo stracisz F- jako przyjaciol. A jesli Ci zalezy na koledze z pracy to idz w ta strone..
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Hahah jakbym o sobie czytała
Ja myślę, że żaden tak naprawdę Cię aż tak nie kręci. Poczekaj na następnego ewentualnie, daj im samym rozegrać to według ich gustu, nic nikomu nie obiecuj a potem zdecydujesz. Albo i nie.
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciezko skonczyc pytanie dlaczego? mi sie wydaje ze z kims nie chcesz konczyc a jednoczesnie chcesz aby bylo...tak jakby "miec ciastko i zjesc ciasto"...bo raczej nie powiesz "wiesz co ograniczmy ta nasza znajomosc" bo wtedy facet pomysli "oho ma mnie w dupie czas sie ewakuowac".. z jednej strony bys tak powiedziala = strata adoratora....jesli nie = szarpaniny ciag dalszy po2; traktujesz ich jak kolegow...ale moim zdaniem czytajac co piszesz to dochodze do wniosku, ze nie bylo rozmow i OKRESLENIA oraz nazwania danej relacji z danym facetem... po3; spotykajac sie = daje sie nadzieje...tzn jesli komus nie powiedzialas "moge zaoferowac Ci tylko przyjazn nic wiecej" to nie dziw sie ze faceci beda sie zakochiwac....Twoj problem polega na tym ze WPROST nie nazywasz relacji...bo co z tego jak traktujesz ich jak kolegow skoro oni o tym nie wiedza bo im nie mowisz?... owszem spotykac sie mozna ale na konkretnych zasadach a nie wolna amerykanka...bo rozdrabniasz uczucie na wiele elementow, a potem bedzie zdziwienie ze nie wystarczy dla tego jedynego...troszeczke sie ogarnij i zmien podejscie bo nie dosc ze strasznie egoistycznie...to na dodatek wstyd
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
nieee, to na pewno nie jest prowokacja... ;P
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Czy mi się wydaje, czy ktoś sobie tutaj jaja robi z forum
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
watek z tak zwanych rozrywkowych
![]() Bardzo przedmiotowo traktujesz tych kolesi, a i zazdroszcze wolnego czasu, bo ja bym dla trzech nie znalazla technicznie czasu. Moze czas rozwinac jakies hobby? Co do plus 50 kg to sprawa inwidualna, ale jak dla mnie to b. sexy jest. O ile oczywiscie jest wysoki.... jaki nie przystojny? Misie sa bardzo przystojne.... no wiesz... Sytuacja watpie by trwala dlugo, wiec pewnie lada moment sie wyjasni, wiec po co ten stres? A i tez "zakaz" zwiazkow w pracy, to powiedz ze jakas sciema, bo to juz w uderza w prawa wolnosci i konstytucje.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
O ile jestes pewna ze naprawde iskrzy (obustronnie) z panem F4, to bierz sie za niego, spojrzenia mozesz zostawic, zagadaj ze ma fajny krawat albo fajnie sie scial i zeby fryzjera polecil, bo kolega jak siedem nieszczesc wyglada. Cokolwiek, zagadaj, zobacz jak sie rozwinie ; ) Bedziecie sie widywali przy projekcie, duzo czasu spedzicie razem, to dobry sposob zeby sie przekonac czy cos z tego bedzie.
A F1, F2, F3 - o ile okreslilas wszystkim ze zwiazku nie szukasz i nic z waszej relacji nei bedzie, a lubisz i tak spedzac z nimi czas to rob to nadal, jezeli nie okreslilas - najwyzsza pora ich uswiadomic,co z tym zrobia to juz ich broszka, jak cos wyjdzie z F4 to innym efom o tym powiedz i tyle, szczerze mowiac, nie wiem do konca w czym problem ; )
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

.
.

)))