|
|
#2911 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXV
To chyba załamanie nerwowe ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Eeee, ten "interes" jakoś mi się kojarzy zawsze Cytat:
--- Idę się ogarnąć
|
|||||
|
|
|
#2912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2913 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kurde, od rana mam wnerwa albowiem wczoraj zapchałam umywalkę winogronem. No i woda nie schodzi. Mondry TŻ zaczął to rano naprawiać ale bidula nie pomyślał, że jak rozkręci rurę, w której stoi woda, a owa rura znajduje się w szafce z MOIMI kosmetykami to mi te kosmetyki zaleje. No więc od rana suszę pędzelki, buteleczki i ku...a mnie trafia. Waciki do wyrzucenia ![]() Najgorzej, że z tej wściekłości pierdyknęłam jego golarką elektryczną o kafelki (była pod ręką) i gdzieś mi jedna część przepadła, słowem nie działa. Brzuszysko przeszkadza mi w poszukiwaniach pod pralką i w ogóle w odsuwaniu sprzętów. A umywalka jak była zapchana tak jest nadal bo winogrono wcisło się w harmonijkową rurę i ma nas w dupie. A ja tej rury ustnie przepychać nie będę, o nie. |
|
|
|
|
#2914 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2916 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak już "po szkodzie" dodam tylko od siebie, że: a) przy odkręcaniu podzlewowego syfonu należy zawsze coś pod niego podstawić b) nie wyrzucamy winogrona do odpływu zlewu Au!
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale znalazłam element od golarki, działa |
|
|
|
|
#2918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() od kiedy ludzie wyrzucają owoce do zlewu? ![]() I od kiedy fogóle się owoce wyrzuca? Bom zawsze myślała, że jeno ogryzki/pestki/skórki cytrusów to odpady do wyrzucenia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-25 o 13:16 |
||
|
|
|
#2919 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie no, ja je myłam I mi jeden spierdo... do odpływu.
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
to dużą dziurę musisz mieć w tym odpływie
![]() Strach się bać, co by kiedyś nie ffciongła
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-25 o 13:22 |
|
|
|
#2921 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Taka durna ta umywalka bo nie ma siateczki przymocowanej na stałe tylko dziurę. I nie ma kolanka tylko od raz harmonijkowa rura - co wpadnie to przepadło. Czy na sali są dziefczęta zorientowane w temacie CG albo ogólnie obcykane co do kręconych włosów? Bo zgłupłam przy polimerach i proteinach. |
|
|
|
|
#2922 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to czemu nie macie syfonu?
|
|
|
#2923 |
|
Nindżopesz
|
Co to jest syfon?
Mamy tylko plastikową nakładkę na dziurę ale przy dużym strumieniu wody wiadomo, nakładka lubi se dryfować po umywalce. |
|
|
|
#2924 |
|
grozi wypollizowaniem
|
syfon to taki prosty kawał rury pod umywalka, jakby kubek i dopiero od niego powinna isc rura w bok....bo piszesz ze od razu od umywalki idzie rura?
|
|
#2925 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jeszcze w umywalce był taki metalowy korek, który się podnosił i opuszczał wajchą schowaną za kranem ale się pooopsuuuł a raczej za naszej kadencji nigdy nie działał. |
|
|
|
|
#2926 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze to jakis specjalistyczny system , a nie smierdzi wam z tej umywalki? powinno sie chociaz zrobic takie S z rury....
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś tu pisała o OMO (olejek mycie odżywka) tak? I jak to czasowo rozłożyć jak myślicie?? I ja bym chciała do jednego O dodać jedwab to lepiej do olejku kokosowego na początek czy do odżywki na koniec??
Red na mojej poprzedniej stancji też był taki zlew z tym pypciem który oczywiście nie działał jak się udało zamknąć to się nie dało otworzyć i na odwrót więc to chyba norma w tych autokorkach zlewowych. I dlatego tez zdecydowałam się na zwykłe sitko w zlewie w kuchni i w łazience.
|
|
#2929 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z tego całego ustrojstwa na obrazku mam tylko rurę łączącą umywalkę z drugą rurą, nakrętkę i drugą rurę rzeczywiście w kształcie S. No i co mi po tym S skoro winogrono i tak utkwiło, phi. Śmierdzieć nie śmierdzi na szczęście. TŻ idzie dzisiaj kupić normalną rurę czy coś tam. W sumie odkąd golarka działa jest mi wszystko jedno, mogę myć zęby pod prysznicem ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Ja bym dała kokosowy na najmarniej godzinę przed myciem, a co, a jedwabiu nigdy nie próbowałam używać jak odżywki tylko nakładałam na koncówki bez spłukiwania jako zlepiacz. Ale może miałam jakiś gówniany ten jedwab bo mi trochę sklejał włosię więc ja bym się bała, że będą strąki a wtedy chyba lepiej dać go z kokosem i potem zmyć porządnie Teoretyzuję.Generalnie ja bym zrobiła: kokos, mycie, odżywka, jedwab tylko na końcówki. |
||
|
|
|
#2930 |
|
grozi wypollizowaniem
|
red-to ja jusz wiem co masz
t otaki syfon dzifny ło:http://rawiplast.pl/index.php?page=s...&Itemid=100053
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
no so? nie podoba sieu obrasek?
![]() Cytat:
dziewczyny, piątek jest, a my o syfonach w barze....
|
|
|
|
|
#2932 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no so takie dochodzenie detektywistyczne-co tez ta red ma pod umywalkom ![]() fiecie co-byłam wczoraj na zakupach w galerii...i wróciłąm po godzinie...normalnie nedza z rozpaczą w tych sklepach, naweyt nie ma na czym oka zawisic ..chcialam małżu jakas kurtke....no nic ni ma ...moze ja w złych sklepach szukam
|
|
|
#2933 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2934 |
|
grozi wypollizowaniem
|
poszłabym do chaty juz
![]() kude gdzie sie kupuje meskie kurtki
|
|
#2935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2936 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tzn. nie grzebię przy pokrętle a na ile jest ustawione nie mam pojęcia, w każdym razie kromkę chleba rozmraża w 30 sek Cieplutka oliwka fajniejsza w użyciu i jeszcze jej nie zagotowałam ani razu. Dziewczyny (z tego co czytałam) rozgrzewają kokosa trąc go w dłoniach.---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- EDIT: albo wstawiają olej do gorącej wody chyba tak do 40 stopni. W sumie może taka mikrofala podgrzewa za bardzo i olejek/oliwa traci jakieś substancje odżywcze, bla bla? |
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
to całkiem barowy temat
![]() http://www.hotelik.pl/data/gfx/pictu.../5/0/705_1.jpg Obejrzałam Amelię Pół filmu lektor coś pierniczy i przeszkadza, a drugie pół to uganianie się za chłopem, co za nuda ![]() Ja to bym je zjadla ![]() http://allegro.pl/v4-kolczyki-cynamo...506256232.html
|
#2938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie też niedawno parę ubrań zapakowałam do wyniesienia
![]() Nie będzie nic bolało, nie bój Jeście, picie itp Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W takim z ubraniami może zobacz ![]() Mnie też czasem trafia jak wchodzę do sklepów ubraniowych i patrzę na te ubrania i idzie się załamać, bo rzeczywiście niektóre te ciuchy to masakra ![]() So tu w ogóle tak pusto? ![]() Rejcz, Flo dotarły do Was She Woody?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2939 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
TŻ wrócił i wyssał winogrono Jak on jest jednak koffany
|
|
|
|
|
#2940 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wybieram śmierć głodową! A pamiętacie domowe syfony na naboje CO2 (takie mniej więcej, jak wkleiła Maja)? ![]() Obstawiam sklep odzieżowy ![]() Nie po oczach! ![]() Cytat:
--- Chyba spać se pójdę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

Jak wolisz

Przecież wtedy nie schudniesz 

Pół filmu lektor coś pierniczy i przeszkadza, a drugie pół to uganianie się za chłopem, co za nuda