|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
koronka/pod poduszkę ![]() ja wróciłam z uczelni, głowa mi pęka , od 2 dni się zmagam. Cytat:
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-03-25 o 15:01 |
||
|
|
|
#1982 |
|
Rozeznanie
|
kiciulec piękny zestawik mebelków
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama. Igor ur. 16.09.2011 Mia ur. 13.08.2014 Edytowane przez AgnesD Czas edycji: 2011-03-25 o 14:54 |
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
ten Miś zauroczył mnie od pierwszego wejrzenia. A o wózku przeczytałam właśnie na tym wątku
Później pisałam do producenta czy foteliki maxi cosi pasują do niego i odpisał, że tak więc jak tylko na żywo mi się spodoba to wybór przesądzony Marzy mi się taki zieloniutki jak wiosenna trawa
|
#1984 | ||
|
kosmitka
|
Cytat:
zazdraszczam, też ![]() Cytat:
. Kot przy dziecku jest raczej bezobsługowy, ale to już sama wiesz najlepiej.Ja z tym wapniem faktycznie chyba mam problem, jajek jem mało, a białych serków w ogóle. Chyba jestem mięsożerna. Wybory są super, bardzo mi się szczególnie fotelik i wózek podoba! Śliczne, naprawdę.
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
jestem!
dopiero dzisiaj znalazłam kontynuację wątku.
|
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukać narazie nie szukam, ale pewnie jak się sam znajdzie to przygarnę, u mnie w domu wszyscy kochają zwierzęta. Psy i koty towarzyszyły mi od zawsze i chciałabym żeby moje dziecko też miało kontakt z nimi. Ja w sumie mało jem bo mało co mi smakuje :/ Na śniadanie zjadłam bułkę z lenczem, serem i pomidorem. Teraz za jakieś pół godziny obiad- pewnie ze 2 jajka sadzone, ziemniaki i mizeria. A potem może jakaś kromka na kolację. Wydaje mi się, że powinnam więcej jeść, ale jakoś mi nie wchodzi.. Pocieszam się tym, że mam sporo tłuszczyku to jak maluszek potrzebuje to ma u mnie zapas spory :P
|
|
#1987 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
![]() Co to jest ten lencz miałam spytać, pierwszy raz słyszę takie określenie?
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak wygląda mniej więcej: http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/...-17767-big.jpg
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
zanim was nadrobiłam to mineło 1,5 godziny he he
niezłe jestesmy z tym naszym watkiem![]() co do mieska w piątki jak sie zapomne to zjem czasem tez jak nie kupimy nic wiecej i w lodówce samo mięcho to też co do kawusi to nie pije codziennie , ale jak mam chęc to robie sobie rozpszczalną z mleczkiem jakoś specjalnie mi nawet nie brakuje no ale za to cola wczoraj ukradłam męzulkowi jak poszedł do kuchni i mu wypiłam(on nawuedzony mi nie pozwala-no chyba ze uda mi sie mu podkraśc to wtedy wybacza![]() )golgie no w końcu sie odezwałaś super że z dzieciatkiem wszystko okwitam nowa koleżankę ale obiecuje poprawe |
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
aaa zapomniałam napisać
MAGDALENA klask i: za znalezienie atku |
|
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciulec śliczne rzeczy wybrałaś, wózek mi się bardzo spodobał
Wysłałam mężula na zakupu spożywcze Kolka przejść nie chce a jutro szkoła |
|
|
|
#1994 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mieszkam w samym T A Ty?Cytat:
![]() Dziewczyny - głupie pytanie mam - czy kawa bezkofeinowa smakuje tak jak ta zwykła? ![]() Sharifa witaj Też Ci zazdroszczę ciepłego klimatu Cytat:
http://www.wielkiezarcie.com/recipe24587.html u mnie w domu hit ![]() a dziś spróbuję upiec takie z krówkami ![]() Caltea muszę Twój przepis muffinkowy wypróbować ![]() Golgie gratuluję zdrowego 7centymetrowego maluszka ![]() Archinta o kurcze .. kicha z ta koronką ![]() to chodzi o zawartość żelaza szczególnie czerwone mięsa mają go dużo. I białka.
|
|||
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam prośbę
![]() Doradźcie mi co można kupić niedrogiego Teściowej? Bo ma dziś imieniny i nie mam pojęcia co kupić, a najgorsze, że nie lubi słodyczy i czekoladki odpadają i za kwiatami też nie przepada i nie maluje się i kosmetyki też odpadająGolgie gratuluję zdrowego dzidziusia Kisiulec piękne mebelki, oglądałam podobne, pasowałyby kolorystycznie do naszego regału , a tak w ogóle to witaj w naszym gronie
To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę ![]() 30.05.2009 ![]() 30.08.2011 Adaś Edytowane przez minio1984 Czas edycji: 2011-03-25 o 16:29 |
|
|
|
#1996 |
|
Rozeznanie
|
a może jakieś winko
|
#1997 |
|
Raczkowanie
|
a może jakiś fajny kwiatek doniczkowy..
|
|
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio kupiłam jej jakąś książkę z gatunku romansideł, bo takie lubi. Tylko poszukałam jakiejś takiej grubszej.
|
|
#1999 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za pomysły
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Golgie to dobrze że wszystko ok
Magialena witaj ponownie dziś Zjadłam obiadek, rybkę z ziemniaczkamii i suróweczką, ale nie najadłam się jak świnka, zaspokoiłam swój głód ![]() Męża to rozpieszczam ostatnio codziennie inny przybajerzony obiadek, tyje równo ze mną Ciastka też mi wyżarł
|
|
#2001 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
. Organizm już się upomni jak mu czegoś zabraknieCytat:
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Caltea książka też fajny pomysł ale zupełnie nie wiem jakie lubi czytać, a perfumki kupiliśmy ostatnio na urodziny, a miała miesiąc temu jakoś co roku mam problem z kupieniem czegoś fajnego
|
|
#2003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Beti801 to jednak nie jesteśmy sąsiadkami .
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2005 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Normalnie tez lubie jak jest cieplo, ale jako ciezarowka obawiam sie letnich upalow. Z wielkim brzuchem latem bede wychodzic chyba tylko wieczorami
|
|
|
#2007 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zagubiona, znaleziona, witaj ponownie ![]() ale mam dzisiaj zgagę, po takim pseudo soku, którego zachciało mi się dziś na zakupach. Znacie jakiś sposób żeby się jej pozbyć? |
||
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
no jak słowo! myślalam, że może sie pokłóciłyście i zamknęłyście wątek.
|
|
|
|
#2009 |
|
Rozeznanie
|
ja nie mam problemu z teściową bo nic jej nie kupuję, ona mi też. tż na ur dała piankę do golenia i pastę do zębów
ja dzisiaj jestem mega zła teraz. bo od 3 miesięcy próbuję sobie tel kupić i jak miałam na koncie kasę odłożoną to zawsze pomogłam i było tak-ktoś dał mi w gotówce ja zapłaciłam z konta i był plan że później wpłace ta gotówkę na konto ale zawsze ta kasa w końcu się wydala na coś. wczoraj znalazłam super telefon, nowy i spełnia moje wszystkie wymagania tylko że mi teraz na niego brakuje kasy, jest używany 100zł taniej, kończy mu się gwarancja i jest do niego tylko kabel i jest trochę porysowany, ale uważam że się nie opłaca go używanego kupić. I jestem jeszcze bardziej zła bo wygrałam parowar i blender ale nie mam komu tego sprzedać, chciałam dać siostrze ciot w prezencie ślubnym to powiedziała że takiego prezentu nie chce wolałaby garki a zależy mi na tym żeby mieć już telefon bo mam dwa takie stare graty ze do szału mnie doprowadzają, tylko do dzwonienia. a ja bym chciała mieć chociaż muzykę do słuchania. o tym jak bardzo mi brakuje tel przekonałam się jak byłam w szpitalu i umierałam z nudów...sorry ze tak nie na temat ale jestem mega zła o to |
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
witam weekendowojeśli chodzi o bycie na bieżąco w wątku to ja się poddaje nie mam przy waszym tempie najmniejszych szans przez weekedn tez pewnie nie nadrobię, bo jutro mam wizytę a wieczorem wybieramy się ze znajomymi do knajpki. W niedziele idziemy odwiedzić chrzesnika TZ-a, a jeszcze gdzieś w tym wszystkim trzeba posprzątać chałupkę.... ale się cieszę, że jutro nie ide do roboty ![]() Sharifa witaj....Maroko, wow też zazdroszczęGolgie super,że wizyta udana a dzidziol juz duuuży ![]() Małgosia ja właśnie wszamałam taki sam zestaw obiadowy jak twój uwielbiam takie jedzonkoMagialena dzielna jesteś fajnie, że dotarłaśMoonik koncert scorpionsów w tarnowie chyba potwierdzony, mój TZ coś wczoraj mówił, że czytał ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Archinta ale pech z tym zębem współczuję.... mnie też zawsze wszelkie plomby wypadają przed weekendem, złośliwość taka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

zazdraszczam, też 
Takie jakieś osiedle, że ludzie koty porywają :/ Rozmawiałam z panią weterynarz to mówiła, że są tacy nadgorliwi ludzie co jak widzą kota co się nie boi ludzi to myślą, że porzucony i przynoszą do niej żeby znaleźć im nowy dom :/ Następnym razem kot będzie nosił obróżkę i mam nadzieje, że będzie z nami dłużej. Póki co mam psa i świnkę morską.

klask i:
za znalezienie atku

teraz. bo od 3 miesięcy próbuję sobie tel kupić i jak miałam na koncie kasę odłożoną to zawsze pomogłam i było tak-ktoś dał mi w gotówce ja zapłaciłam z konta i był plan że później wpłace ta gotówkę na konto ale zawsze ta kasa w końcu się wydala na coś. wczoraj znalazłam super telefon, nowy i spełnia moje wszystkie wymagania tylko że mi teraz na niego brakuje kasy, jest używany 100zł taniej, kończy mu się gwarancja i jest do niego tylko kabel i jest trochę porysowany, ale uważam że się nie opłaca go używanego kupić. I jestem jeszcze bardziej zła bo wygrałam parowar i blender ale nie mam komu tego sprzedać, chciałam dać siostrze ciot w prezencie ślubnym to powiedziała że takiego prezentu nie chce wolałaby garki
przez weekedn tez pewnie nie nadrobię, bo jutro mam wizytę a wieczorem wybieramy się ze znajomymi do knajpki. W niedziele idziemy odwiedzić chrzesnika TZ-a, a jeszcze gdzieś w tym wszystkim trzeba posprzątać chałupkę....