Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-25, 18:11   #2011
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
ja nie mam problemu z teściową bo nic jej nie kupuję, ona mi też. tż na ur dała piankę do golenia i pastę do zębów nie wiem jakaś aluzja to była czy co? smutno mi że koleżanką to zawsze prezenty na ur i imieniny a mój tż to inna bajka jakby dla niej! na wnuki więcej wydaje bo daje im kasę np jak oni dadzą jej czekoladę na dzień babci to ona im np 10zl. ale najlepsze jest to ze ona ich tego nauczyła i one przyjdą czasami np z paroma polnymi kwiatkami lub laurką i czekają żeby coś dostać (tak bez okazji) i najlepiej nie same, bo jak przyjdą dwie to obydwie dostaną

ja dzisiaj jestem mega zła teraz. bo od 3 miesięcy próbuję sobie tel kupić i jak miałam na koncie kasę odłożoną to zawsze pomogłam i było tak-ktoś dał mi w gotówce ja zapłaciłam z konta i był plan że później wpłace ta gotówkę na konto ale zawsze ta kasa w końcu się wydala na coś. wczoraj znalazłam super telefon, nowy i spełnia moje wszystkie wymagania tylko że mi teraz na niego brakuje kasy, jest używany 100zł taniej, kończy mu się gwarancja i jest do niego tylko kabel i jest trochę porysowany, ale uważam że się nie opłaca go używanego kupić. I jestem jeszcze bardziej zła bo wygrałam parowar i blender ale nie mam komu tego sprzedać, chciałam dać siostrze ciot w prezencie ślubnym to powiedziała że takiego prezentu nie chce wolałaby garki a zależy mi na tym żeby mieć już telefon bo mam dwa takie stare graty ze do szału mnie doprowadzają, tylko do dzwonienia. a ja bym chciała mieć chociaż muzykę do słuchania. o tym jak bardzo mi brakuje tel przekonałam się jak byłam w szpitalu i umierałam z nudów...

sorry ze tak nie na temat ale jestem mega zła o to
Po co kupowałaśskoro nie potrzebujesz? Ja nie mówię co kupuję na prezenty, zeby nie było właśnie takich sytuacji Ewentualnie się pytam, czy jest coś co dana osoba by chciała

Dzisiaj byłam u dentysty Ale mnie pani pomęczyła, bez znieczulenia ale dałam radę Najgorsze jest to, ze od jednej dziury zrobiła się druga I jeszcze jedna taka sama sytuacja jest na poniedziałek A później już lakierowanie. Najgorsze były separatory! Tak miałam je wbite że ażkrew poszła ale jak zajrzałam później to nie widać w ogóle że jest plomba Ogólnie pochwała za zęby bo ubytki były malutkie

Pani dentystka powiedziała, żeby płukać usta po sokach i owocach czystą wodą i od czasu do czasu wypić wapno ale żeby z tym nie przesadzać, raz na jakiś czas.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Golgie to dobrze że wszystko ok

Magialena witaj ponownie dziś

Zjadłam obiadek, rybkę z ziemniaczkamii i suróweczką, ale nie najadłam się jak świnka, zaspokoiłam swój głód
Męża to rozpieszczam ostatnio codziennie inny przybajerzony obiadek, tyje równo ze mną
Ciastka też mi wyżarł
jak to przeczytałam to sobie przypomniałam że mam tiramisu w torebce

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:18   #2012
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Po co kupowałaśskoro nie potrzebujesz? Ja nie mówię co kupuję na prezenty, zeby nie było właśnie takich sytuacji Ewentualnie się pytam, czy jest coś co dana osoba by chciała
ja nie kupiłam tylko wygrałam w konkursie i parowar i blender. i chciałam siostrze dać zamiast kasy. wolalam sie spytac bo sama dostalam blender tylko taki najtanszy i wiem ze chyba nie uzyje, a ten co wygralam to porzadny firmowy. tak samo dostalismy pare prezentow ktorych nie uzyje poki jest tesciowa bo ona uwaza ze nie ma potrzeby (stare sa jeszcze dobre) albo bedzie dla dziecka za kilka lat nie wiedziałam ze nasze prezenty slubne sa dla naszego dziecka ale ona jest taka ze sie ja nie przegada i wyjdzie ze ja jestem ta zla
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:41   #2013
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
ja nie kupiłam tylko wygrałam w konkursie i parowar i blender. i chciałam siostrze dać zamiast kasy. wolalam sie spytac bo sama dostalam blender tylko taki najtanszy i wiem ze chyba nie uzyje, a ten co wygralam to porzadny firmowy. tak samo dostalismy pare prezentow ktorych nie uzyje poki jest tesciowa bo ona uwaza ze nie ma potrzeby (stare sa jeszcze dobre) albo bedzie dla dziecka za kilka lat nie wiedziałam ze nasze prezenty slubne sa dla naszego dziecka ale ona jest taka ze sie ja nie przegada i wyjdzie ze ja jestem ta zla
A ja bym się niczym nie przejmowała. Wy to dostaliście i możesz używać kiedy chcesz! Specjalnie bym wyjęła i używała. Jeszcze bym powiedziała, że stare są nieekonomiczne, zużywają dużo prądu i są zużyte i niebezpieczne A prezenty może sprzedaj na all?My też dostaliśmy kilka prezentów ale praktycznie wszystkie są super i dobrej jakości Jedynie za mała pościel i expres do kawy był nietrafiony, bo mamy taki z prawdziwego zdarzenia a dostaliśmy taki plastik na filtry Najbardziej chyba jestem zadowolona z garnków Ogólnie nikomu nie narzucaliśmy co chcemy dostać. Powiedziałam rodzicom i teściom że ogólnie pieniądze się przydadzą a jeśli ktoś bedzie chciał prezent i zapyta co to powiedzieliśmy że np pościel, ręczniki itp

Wczoraj tż zaczął u nas układać płytki jeszcze tydzień i wreszcie nasza kuchnia będzie realnym punktem na mapie naszego domku Tż powiedział, że nie sądził, że tak go ta robota podnieci Oczywiście twierdzi że to wszystko dla dzidziusia a ja już sięnie mogę doczekać, żeby użyć tych wszystkich bajerów, które kupiliśmy i dostaliśmy na ślub

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Czują jakieś piękne zapachy chyba będzie domowa pizza

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2011-03-25, 18:54   #2014
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Uf skończyłam nadrabianie Dziś nadal nie czuję się najlepiej. Do tego doszedł katar cieknący z nosa non stop i zatkane uszy od niego. Ale jutro akurat idziemyt do gina na usg zTŻ więc jak nie przejdzie to na pewno lekarz coś poradzi. Troszkę się martwię czy z amluszkiem jest wszystko ok. Oczywiście pewnie niepotrzebnie
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:55   #2015
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
ale mam dzisiaj zgagę, po takim pseudo soku, którego zachciało mi się dziś na zakupach. Znacie jakiś sposób żeby się jej pozbyć?

Migdały pomagają czasem

Witam nowe i odnalezione brzuszki

Łoł parę godzin mnie nie było a tu 4 strony naprodukowane

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 18:57   #2016
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Uf skończyłam nadrabianie Dziś nadal nie czuję się najlepiej. Do tego doszedł katar cieknący z nosa non stop i zatkane uszy od niego. Ale jutro akurat idziemyt do gina na usg zTŻ więc jak nie przejdzie to na pewno lekarz coś poradzi. Troszkę się martwię czy z amluszkiem jest wszystko ok. Oczywiście pewnie niepotrzebnie
na pewno niepotrzebne ale i tak

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:00   #2017
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Archinta ale pech z tym zębem współczuję.... mnie też zawsze wszelkie plomby wypadają przed weekendem, złośliwość taka
No zawsze jak cos sie dzieje to akurat week.
Jak ostatnio miałam "wypadek" z zębem i potrzebowałam pilnie dentysty to byłam w centrum Wa- wy - czyli 500 km od domu, a niestety na jednej wizycie by się nie skończyło, więc zamiast iść na zajęcia musiałam wracac pierwszym lepszym pociągiem. A jeszcze wspomne, że do Wawy dojechałam 2 godziny wcześniej!
Cytat:
Hihi- dzielna jesteś z tym nadrabianiem
3mam kciuki za jutrzejszą wizyte i poprawę zdrówka !
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:15   #2018
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Mięso pewnie kazał Ci jeść bo zawiera dużo białka, a jak białko to wapń. W okresie ciąży jest wzmożone zapotrzebowanie bo maluszek je "wysysa" z mamy, żeby móc zbudować swój układ kostny. Dlatego często w ciąży się psują zęby, przez niedobór wapnia. Ja wcinam jajka i białe serki.
ale przecież białko to nie wapń

Cytat:
A to moje wybory:
fotelik maxi cosi cabrio fix i wózek tako jumper.
http://allegro.pl/tako-jumper-x-70ko...511660744.html
Jeszcze na żywo chcę obejrzeć i się upewnić.
A to łóżeczko i komódka:
http://allegro.pl/hit-mega-zestaw-wy...527676124.html
ile kolorów nie wiedziałabym, który wybrać

te wózki zauważyłam bardzo popularne są
misie na łóżeczku słodkie

Cytat:
Napisane przez beti801 Pokaż wiadomość
też ciekawe dzięki

Cytat:
Napisane przez beti801 Pokaż wiadomość
ja wiem tylko, że ma być a tak konkretnie to niestety nic.. jak spotkam szwagra to go zapytam, bo oni się wybierają
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
Moonik koncert scorpionsów w tarnowie chyba potwierdzony, mój TZ coś wczoraj mówił, że czytał
na oficjalnej stronie Scorpions nie ma żadnej info o planowanym koncercie. Jak na razie widziałam tylko różne dyskusje na forach. Trochę się boję, że to jednak ściema Kurde już mnie jeden koncert minie, chciałabym się na nich chociaż wybrać

Cytat:
zdrówka i powodzenia na wizycie

psióła była i już poszła..ale przyniosła domowe rogaliki z marmoladą pyyyszne

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:21   #2019
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

A wy znowu kusicie pysznościami! Coś bym zjadła ale nie wiem co Narazie jem kanapki z łososiem wędzonym ale to nie to...
Stary 2011-03-25, 19:28   #2020
minio1984
Zadomowienie

A pro po jedzonka zaraz będę wsuwać śledzie mojej mamy!!! pychaaa

A ja was tu zamęczam pytaniami o prezent dla teściowej, a tz kupił bukiet tulipanów i był złożyć już życzenia, a ja siedziałam i kombinowałam co tu mozna kupić

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:30   #2021
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

no to problem z głowy co mam zjeść?!
Stary 2011-03-25, 19:33   #2022
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam prośbę
Doradźcie mi co można kupić niedrogiego Teściowej? Bo ma dziś imieniny i nie mam pojęcia co kupić, a najgorsze, że nie lubi słodyczy i czekoladki odpadają i za kwiatami też nie przepada i nie maluje się i kosmetyki też odpadają
apaszkę
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:37   #2023
minio1984
Zadomowienie

Spray dzięki za podpowiedź ale małż już "załatwił temat"

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:41   #2024
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Pusto jakoś tam... Zawsze jak mam czas na wizaż to mało was tutaj No nic to ja chyba skoczę pod prysznic bo czuję się strasznie nieświeża przez to przeziębienie. Może później zajrzę ale weekend się zaczyna więc pewnie mało nas tutaj będzie dziś
Stary 2011-03-25, 19:42   #2025
MalgosiaM8
Zakorzenienie

hELP!

Sprzedawałam już ciuszki ze 3 razy na all w pakietach .. pierwszy raz zdarzyło mi się że Pani jest nie zadowolona znalazła plamki z proszku (nie doprane na czarnym) stwierdziła że wysłałam poplamione! Z jedynch spodni było minimalne przetarcie, dwie nitki wystawały, do zwrotu, na jednej bluzce 1mm dziurka, o której nawet nie wiedziałam a nosiłam o lol , do zwrotu, coś tam jeszcze już nawet nie pamiętam. Stwierdziła że to nie moje ciuchy , że kupiłam je w ciuchu i sprzedaje, obczajacie i że chce zwrot połowy wartości (100zł ) albo odsyła do mnie .. Nie wiem co mam zrobić, ciuchy nadają się do noszenia, a że kobieta zmienną jest to zwyczajnie sprzedałam
Zazwyczaj ludzie mi dziękowali że nie spodziewali się takiej jakości ubrań... a tym razem aż jestem zszokowana jak ta Pani przejrzała ciuchy. Spodziewała się nówek, a przecież napisane jak byk że używane
Miałyście taką sytuację ? Co zrobić ..

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:44   #2026
archinta
Zakorzenienie

dokładnie -weekedn- brzuchatki ruszyły w miasto
Tylko rzyguski i szczerbole w domu siedzą
Co do kwestii jedzenia nie pomogę- ja dziś jem bułkę z masłem
Stary 2011-03-25, 19:46   #2027
aa2
Zakorzenienie

heja
jestem badania prenatalne zrobione na razie wszystko ok serduszko bijenie poznałam płci bo jednak to moje lekarka ciut za wcześnie mnie wysłała -głupia pipka!!!
no ale pomierzyć sie dało wiec jest ok
najważniejsze ze dzidzia rośnie i bije serducho-nawet nie wiecie jaki mi wielki kamień spadł z serducha
maluszek był uparty i trzymał rączkę na nosie i nie chciał odsłonic, na szczęście dało sie w końcu cosik zobaczyc , powiem wam ze troszkę jestam rozczarowana bo myslałamze fotki beda lepszej jakości no ale , pewnie na drugim badaniu bedzie wyraźniej, musze sie uzbroić w cierpliwość

a oto mój malutek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg malutek.jpg (59,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg malutek2.jpg (82,4 KB, 39 załadowań)

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2011-03-25 o 19:50
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:55   #2028
archinta
Zakorzenienie

Małgosia- no ja właśnie mam stresa jak sprzedaję używki na all, ze ktoś napisze,że jakość nie taka czy łaśnie zacznie wydziwiać jak ta babeczka. Przy takich aukcjach pisałam,że proszę o przemyślane zakupy bo zwrotów nie przyjmuję... i na szceście nic takiego się nie trafiło.
Ja bym chyba wolała by mi odesłała ciuchy- moze to jakas naciągaczka Jakie ma opinie?

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
heja
jestem badania prenatalne zrobione na razie wszystko ok

A zdjęcia spoko- ja na Photoshopie troche kontrast podkręcam i od razu lepiej widać
Stary 2011-03-25, 19:55   #2029
BordAna
Zadomowienie

ja już nie mogę się doczekać 4.04 kiedy wszystko o tym krwawieniu opowiem ginowi no i nie mogę doeczkać się żeby zobaczyć bijące serduszko
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 19:55   #2030
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Ja bym wolała żeby zwróciła te ciuchy.
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 20:01   #2031
spray
KWC

Cytat:
Ja bym wolała żeby zwróciła te ciuchy.
Pewnie, niech odsyła na własny koszt. Naciagaczka jedna.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 20:10   #2032
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Pewnie, niech odsyła na własny koszt. Naciagaczka jedna.
Napisałam na aukcji ,że zwrotów nie przyjmuję, a i napisała że spódnica nie jest biała a szara, no ludzie spódnice miałam ze 2 razy na sobie.. :/ mąż mówi żeby mi negatywa waliła, on zwrotu nie chce jak ona wydziwia.
Przyczepiła się do 5 przedmiotów z 30 sztuk.

25.08.2011

Stary 2011-03-25, 20:22   #2033
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Malgo to faktycznie nieciekawie :/
Wiecie co? Chyba zaczyna mi się brzuszek uwypuklać No najwyższy czas! Szkoda ze nie mam czym zdjęcia zrobić to byście zerknęły fachowym okiem
Stary 2011-03-25, 20:43   #2034
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
hELP!

Sprzedawałam już ciuszki ze 3 razy na all w pakietach .. pierwszy raz zdarzyło mi się że Pani jest nie zadowolona znalazła plamki z proszku (nie doprane na czarnym) stwierdziła że wysłałam poplamione! Z jedynch spodni było minimalne przetarcie, dwie nitki wystawały, do zwrotu, na jednej bluzce 1mm dziurka, o której nawet nie wiedziałam a nosiłam o lol , do zwrotu, coś tam jeszcze już nawet nie pamiętam. Stwierdziła że to nie moje ciuchy , że kupiłam je w ciuchu i sprzedaje, obczajacie i że chce zwrot połowy wartości (100zł ) albo odsyła do mnie .. Nie wiem co mam zrobić, ciuchy nadają się do noszenia, a że kobieta zmienną jest to zwyczajnie sprzedałam
Zazwyczaj ludzie mi dziękowali że nie spodziewali się takiej jakości ubrań... a tym razem aż jestem zszokowana jak ta Pani przejrzała ciuchy. Spodziewała się nówek, a przecież napisane jak byk że używane
Napisałabym jej, że jeśli chciała kupić nowe ubrania to trzeba było iść do sklepu. Towar opisałaś, za dziurkę ewentualnie przeproś, a te nitki niech sobie obetnie. Może po prostu nie moze wsadzić tyłka Skoro baba jest taka głupia to licz siez tym, ze cokolwiek byś nie zrobiła to dostaniesz negatywa. Więc lepiej nie zgadzaj się na jej warunki. A ty też zawsze możesz odpowiedzieć na jej komentarz zarówno na jej koncie jak i swoim Ewentualnie podziel cenę przez ilość sztuk i powiedz że możesz jej oddać pieniądze za poszczególne rzeczy, czyli jakieś 3,3 za szt i to tylko w sytuacji gdy stan się faktycznie nie zgadza. Niech zrobi zdjęcie i ci przyśle. A to, że sobie nie doczytała to już jej sprawa. Nie daj sięzastraszyć.
Cytat:
heja
jestem badania prenatalne zrobione na razie wszystko ok serduszko bijenie poznałam płci bo jednak to moje lekarka ciut za wcześnie mnie wysłała -głupia pipka!!!
najważniejsze ze dzidzia rośnie i bije serducho-nawet nie wiecie jaki mi wielki kamień spadł z serducha
maluszek był uparty i trzymał rączkę na nosie i nie chciał odsłonic, na szczęście dało sie w końcu cosik zobaczyc , powiem wam ze troszkę jestam rozczarowana bo myslałamze fotki beda lepszej jakości no ale , pewnie na drugim badaniu bedzie wyraźniej, musze sie uzbroić w cierpliwość

a oto mój malutek
faktycznie trochęźle widać ale i tak ci zazdroszczę ja idę w poniedziałek

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

gerda, nie wiem czy cie pocieszę, ale też mam dzisiaj potężną zgagę i mnie kiszki pieką normalnie wyciągnęłabym wszystko z siebie

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2011-03-25 o 20:44
Stary 2011-03-25, 21:02   #2035
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
hELP!
Kurcze nieciekawa baba Jeśli już to oddałabym pieniądze tylko za te kilka rzeczy, chociaż z drugiej strony skoro kupuje się używane to wiadomo, że nie będą w idealnym stanie i skoro kupiła to powinna się z tym liczyć i kropka. A jeśli zaznaczyłaś, że zwrotów brak to nie ma nic do gadania. Takie moje zdanie ale nigdy nie sprzedawałam na allegro.

Cytat:
heja

a oto mój malutek
U mnie na prenatalnych też były fatalne zdjęcia a niby sprzęt lepszy

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 21:17   #2036
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
hELP!

Niech zwróci na swój koszt , albo wlepi negatywa jeden czy dwa nie zrujnują Ci opinii a po co znowu tachać te ubrania, męczyć się z wystawianiem? Ja już wiem po swoich doświadczeniach, że na all można spotkać dziwaków i nie ma co się przejmować

I broń Boże nie rób jej radochy i nie odsyłaj kasy za ciuchy które zostaną u niej - znając życie pewnie sama je wystawi i sobie jeszcze dorobi , albo będzie nosiła i cieszyła się swoim "sprytem". Już ja znam takie cwaniary.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-03-25 o 21:18
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 21:51   #2037
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Niech zwróci na swój koszt , albo wlepi negatywa jeden czy dwa nie zrujnują Ci opinii a po co znowu tachać te ubrania, męczyć się z wystawianiem? Ja już wiem po swoich doświadczeniach, że na all można spotkać dziwaków i nie ma co się przejmować

I broń Boże nie rób jej radochy i nie odsyłaj kasy za ciuchy które zostaną u niej - znając życie pewnie sama je wystawi i sobie jeszcze dorobi , albo będzie nosiła i cieszyła się swoim "sprytem". Już ja znam takie cwaniary.
Zaproponuje zwort za te ciuchy tylko, a zresztą doczytałam w prawach konsumenta że z używanym rzeczami od osób prywatnych jest tak iż nie podlegają zwrotowi (10 dni na zwrot- tylko u przedsiebiory za nowe)

No nic tak się zdenerwowałam że umyłam piekarnik, płyte, zlew, pozmywałam blaty, płytki pomiędzy szafkami, czajnik domyłam,garniki, aż mnie nosi

Mój mąż własnie dostał oferte pracy ze Szwecji od znajomego za dużą kasę, od maja. Nie przyją powiedział że mnie nie zostawi

25.08.2011

Stary 2011-03-25, 21:53   #2038
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Zaproponuje zwort za te ciuchy tylko
Małgosiu , ale to wyzysk Nie lepiej żeby odesłała wszystko i za wszystko jej oddać - wystawić ponownie ? Nie dawaj się takim babom

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 22:53   #2039
aa2
Zakorzenienie

Małgosiu mam wrażenie ze baba chce cie naciągnąć, przecież jak kupuje sie używki to trzeba zdawać sobie sprawe ze nie będą wygladac jak nowe, no i bravo dla męza za męska decyzję

kurcze chciałam se z wami posiedzieć i oczywiście przyszli goście he he a teraz to juz pewnie spicie ze swoimi rybkami

kupiłam lecha free i ma mniej 0,5 %-przynajmniej tak pisze nie wiem jak smakuje bo na razie chęci nie mam i stoi sobie w lodówce czeka na specjalna okazje ciekawe kiedy sie na nie skuszę mąż ze mnie leje i mówi ze wiedział ze tak będzie że kupimy i bedzie stać bo po 1on nie chce żebym je wypiła a po drugie wiedział ze sama i tak sie na razie nie połaszę he he ależ on mnie zna
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-25, 23:20   #2040
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Małgosiu mam wrażenie ze baba chce cie naciągnąć, przecież jak kupuje sie używki to trzeba zdawać sobie sprawe ze nie będą wygladac jak nowe, no i bravo dla męza za męska decyzję

kurcze chciałam se z wami posiedzieć i oczywiście przyszli goście he he a teraz to juz pewnie spicie ze swoimi rybkami

kupiłam lecha free i ma mniej 0,5 %-przynajmniej tak pisze nie wiem jak smakuje bo na razie chęci nie mam i stoi sobie w lodówce czeka na specjalna okazje ciekawe kiedy sie na nie skuszę mąż ze mnie leje i mówi ze wiedział ze tak będzie że kupimy i bedzie stać bo po 1on nie chce żebym je wypiła a po drugie wiedział ze sama i tak sie na razie nie połaszę he he ależ on mnie zna
I tak zrobie!

Moja rybka dziś aktywna była, namówiłam mężą co by uszko przystawił i mówił że słyszał takie bulgotanie zaraz potym jak poczułam rybkę, mam nadzieję że moich jelit nie słyszał

Mój Lech Free stoi od stycznie i czeka na dobra okazję doczeka się lata coś czuję

Dobranoc Mamusie

Ps. Idę męża dopaść

25.08.2011

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości