|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VI
Mi też włosy zaczęły mocniej wypadać. Szarpnęłam się więc na olej z korzenia łopianu z ziołami. Był w takiej fajnej buteleczce... nie mogłam się oprzeć ^^. Oby dobrze działał.
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
malina miałam merz
|
#3393 |
|
Rozeznanie
|
ściełam włosy..!!!!!!!!!!
to był dla mnie szok , ale nie żałuje fakt ze 40 cm a nawet wiecej mniej ale dobrze to wygląda jutro kupuje jedwab , który poleciła mi fryzjerka i bedzie "szał pał" ps. ścięcie włosów do jakby superdoładowanie pozytywnej energii ;D (szczęśliwa) |
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam trochę dobroci dla włosów
|
|
|
|
#3396 |
|
Konto usunięte
|
Ja po ścięciu na faceta czuję się jak 19+
Moja sis lubi jedwab, a mi jakoś nie służy. Na noc nałożę olej kokosowy 100% (ten co ostatnio kupiłam w Namaste India). |
|
|
|
#3397 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
a on jakiś jest fajny?
![]() Powiedzcie coś więcej
|
|
|
|
#3399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zakupiłam rumiankowy Johnsons Baby , i mam w planach wypróbowanie jeszcze lawendowego.BD znudzil mi sie;/ jakies tak. Też poluje na maski bingo niestety przy mojej ostatniej wizycie w Auchanie byly tylko drożdzowe jeśli sie nie mylę. Dziś zakupiłam taki foliowy czepek i planuje umyć włosy porządnie tzn zmyć silikony jedwab etc.. i nałożyć lorysa na jakies 20 minut, jutro kupie gliceryne https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wilzajacy.html , fakt też zawiera silikon.
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
szampon issana
maseczkę alterra maseczke jajeczną joanna kompres nawilzajaco-regenerujacy joanna |
|
|
|
#3401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ten szampon, delikatnie mówiąc - podrażnił... Co do masek bingo to ja jutro podjadę do Tesco i Auchan, zobaczymy. Ja też dzisiaj planuję nałożyc coś treściwego ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3402 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
w mnie w tesco nie ma bingo ;(
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
O. To coś dla mnie (kurcze, coraz więcej kosmetyków i innych włosowych specyfików określam tymi słowami
Muszę go poszukać! |
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj mnie nie było i ile juz zdązyłyscie zapisać
![]() Loczuśku - przepraszam ze nie odpisałam ale wczoraj miałam tak zapchany dzien i nie byłam na kompie ![]() koniecznie daj znac czy kupiłas glorie ![]() prostowanie mlekiem? interesujące ![]() a czy któraś z dziewczyn jest w stanie cos więcej o tym powiedziec? ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
jakbym słyszła siebie ![]() za duzo tego wszystkiego, ale to dobrze jest co testować ![]() jutro roie ten rozjasniajacy experyment z cynamonem postanowiłam, chyba ze nie bd mieć czasu
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Niby tak, ale dziwnym trafem - mamy 25.03 a ja już nie mam ani grosza - za dużo kasy wydałam na włosy
|
|
|
|
#3407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zdjęcie, zrób zdjęcie ![]() Cytat:
z alterrry maseczkę nabędę ![]() w moim też już niestety nie, a kiedyś były
|
|||
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez stwierdziłam ze trzeba sie opamiętac, ale to tak wciąga
|
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, napaliłam się na tą odżywkę:
http://shea.pl/?475,odzywka-z-shikakai-i-miodem Niby jej skład jest bardzo krótki, prezentuje się następująco: Aqua, Shikakai, Honey, Reetha, Oil of Jojoba, Parabenes Zastanawiam się, czy ta odżywka przyczyniłaby się do regeneracji/odżywienia włosów ![]() Brać czy nie brać.... Myślę jeszcze nad tym szamponem: http://shea.pl/?477,szampon-neem-aloe-vera Aqua, Cocamidopropyl Betain, Aloe barbadensis extract (Aloe Vera), Melia azadirachta (Neem), Glycerin-Citric Acid (Glicerin) , Lanolin, Methylparaben Nie ma ani SLS ani SLeS , ma na trzecim miejscu w składzie aloes plus ten neem, gliceryna, lanolina- brzmi nieźle. Jak myślicie? Nie za słabe do zniszczonych włosów?
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sie skusila, szampon bez drażniących detergentów więc pownien być dobry, odzywka tez ciekawa , zapewne nawilży bo zawiera miód.
produkty godne zainteresowania, ale nie potrafię powiedziec czy sprawdza się bardzo dobrze na zniszczonych włosach, wydaje mi się ze powinny być w porządku ![]() ale Namietne Usta pamiętaj ze trzeba iśc na odwyk kosmetyczny, wiec na razie może sobie odpuść bd cie pilnowac ]:->
|
#3411 |
|
Konto usunięte
|
Namiętne usta - ty kusicielko - napaliłam się na szampon
Ja się kokosuję (ten olej kokosowy cudnie pachnie
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć nie wiadomo, jakie procentowo użyte składniki, ale wyglądają ładnie
|
|
|
|
|
#3413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurde to co teraz?
![]() Chyba spróbuję. Ale muszę poczekać do wypłaty - jak ja to przeżyję? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() Ja kusicielka? A KTO wkleił linka do sklepu shea.pl, he?! ![]() Wiesz,ile tam wynalazłam perełek, które "muszę mieć"? No! ![]()
|
||
|
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
A co to za sklep, a co to za sklep
muszę zobaczyć
|
|
|
|
#3415 |
|
Konto usunięte
|
Kokosuję - a tym - Marico, Parachute, 100% Coconut Oil (Olej kokosowy)
A co do shea.pl to w dobrej wierze Ja dałam adres, a ty perełki znajdujesz. myszko - sklep z kosmetykami naturalnymi - shea.pl - na woli Wa-wie - Młynarska 52, przystanek Długosza - linie 13, 23, 24. Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-03-25 o 20:32 |
|
|
|
#3417 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi zależało na przyspieszeniu porostu i pod tym względem nic mi nie pomogło. Włosy trochę się wzmocniły. Wiadomo jak zapuszczam to one rosną mocniejsze. Tak, z dwóch saszetek, ale w kwietniu mam miesiąc przerwy i od maja mam zacząć pic 1l pokrzywy osobno i ok 0.5l skrzypu.
Dbam o włosy od września 2010. cel-35-37-39-41-43-45-47-49-51-60cm- na początek. Od lutego 2011r. wracam do naturalnego koloru włosów. Odrost-13cm Kuracja drożdżowa: 14.03. Pasemko kontrolne 28cm. ________________ "Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci." |
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
karmazynka
Oczywiście, że napisze jak nie bd przechodzić koło herbapolu to nic sie nie dzieje, w ruch pójdzie Kallos al Latte Chodz też mam bardzo ochotę na tą Glorię . A skoro w herbapolu w krakowiejest Gloria to może i bd w Nowym Sączu. Dowiedziłam się od kuzynki że herbapol jest w NS wiec poproszę ją aby tam zawitała. Skoro ta sama sieć to mam nadziję, że bd
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Chodz też mam bardzo ochotę na tą Glorię
. A skoro w herbapolu w krakowiejest Gloria to może i bd w Nowym Sączu. Dowiedziłam się od kuzynki że herbapol jest w NS wiec poproszę ją aby tam zawitała. Skoro ta sama sieć to mam nadziję, że bd