|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja trzymam miesiąc lub dwa a następnie szybko utylizuje dowody zbrodni ![]() chyba się boje że padła bym na atak serca jakby mi do głowy wpadł niemądry pomysł podsumowania np. rocznych zakupów ![]() ![]() już wolę żyć w nieświadomości ale fakt faktem - chyba tylko 2 razy w życiu cokolwiek reklamowałam
|
|
|
|
|
|
#3303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a przyjmą mi (czysto hipotetycznie, obym nie musiała nic reklamować ) jeśli nie mam już paragonu czy tylko z?
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
cegielska w zakiecie z zary i kisio w pomaranczowych butach
chyba to te zarowe
|
|
|
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie blakną |
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
O matko jaki słodziak
I ja dzis stałam sie szczęśliwa posiadaczka różowej marynarki
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ładnie Ci w tej bluzce Kingo ![]() w jakiej ona jest cenie? Przydałaby się taka masz XS? |
|
|
|
|
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
muszę wypróbować ten patent
|
|
|
#3310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. najlepiej wlasnie trzymac je w jakims pudelku, ale w szarej kopercie. paragony sa drukowane na papierze swiatloczulym i wlasnie blakna pod wplywem swiatla Cytat:
tylko nie kus ta marynarką!! bo
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zbiore wszystko do koperty i do lodowy
|
|
|
|
|
#3312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam okolo 16 i jeszcze wszystko bylo. Jak wchodzilam do przymierzalni to wszystkie nasze wizazowe rzeczy (glownie rozowe marynarki i koralowe spodniczki) wisialy masowo na tym przymierzalnianym wieszaku ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Dziewczyny, a jak wyglada skladanie reklamacji?
|
|
|
#3314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już kilka razy go mierzyłam i za każdym razem ten sam problem: guziki były źle wszyte (lub żakiet był źle skrojony), gdyż linia zapięcia nie była równa, i na dole wystawał kawałek materiału, który powinien być zapięty ![]() poza tym, ten żakiet chyba tylko po zapięciu wygląda "tak łądnie", gdy jest rozpięty nabiera takiego bezkształtnego wyrazu
Edytowane przez Rarrka90 Czas edycji: 2011-03-25 o 19:45 |
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
tez mi sie podoba ten zakiecik ,ale nosilabym go jak plaszczyk
fajnie wyglada zapiety;p ale rozpiety juz mniej![]() Ja bylam ok 15 i byla pelna rozmiarowka rozowych marynarek. Koralowa spodniczka jest piekna ,ale niestety nie do mojej figury. Ja musze mniec rozkloszowane fasony i nie za krotkie (uda:P) Nie mam pojecia jak sie sklada reklamacje, jeszcze nigdy w zarze tego nie robilam
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-03-25 o 19:50 |
|
|
|
|
#3316 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że nasze grono się powiększa. Możemy czuć się coraz bardziej rozgrzeszone![]() ![]() [QUOTE=Mariola13;25958242] Cytat:
Trzymam kciuki za Was dziewczynki! A jeśli chodzi o leki na nadciśnienie to nie ma się co obawiać - zamienia się je na te, które są bezpieczne w ciąży - np. metyldopę i jest ok i dla mamy i dla dzieciaczka - nie trzeba odstawiać. A wiek - znam kobitkę, która nie mogła zajść w ciążę do 40roku życia, a 2 lata później miała 2 zdrowych dzieciaczków - rok po roku je urodziła
|
|
|
#3317 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#3318 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
pytała tylko, kiedy towar został zakupiony (ponad rok). pani reklamująca tłumaczyła się właśnie tym, że ma paragon, ale wyblakły.
|
||
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak łopatologicznie
![]() podchodzisz do kasy i mowisz, ze chcialas reklamowac towar zazwyczaj wołają kogos (chyba menadżerkę ), żeby spisała "zeznania"mają gotowe druczki, podajesz swoje dane łacznie z adresem i nr telefonu mowisz co sie stało/opisujesz problem i tu pada pytanie kiedy to zauważyłaś i UWAGA!!! jesli zauwazysz wadę towaru, to MUSISZ towar reklamowac do 3 miesiecy od tego dnia, wiec najbezpieczniej podac, że zauwazylas to wczoraj/przedwczoraj ![]() i potem Pani informuje cie, ze w pierwszej kolejnosci jest niby naprawa (no ale nie wszystko da sie naprawic ), potem wymiana na ten sam towar (ale często jest tak, ze juz go nie mają), potem wymiana na cos innego (masz na to 3 miesiące, wiec nie musisz od razu sie na cos decydowac) i na koncu zwrot gotówki.i niestety, ale ZARA prowadzi polityke niezgodną z prawem konsumenta. Faktycznie w pierwszej kolejnosci masz naprawe, potem wymiane, ale NA TEN SAM TOWAR!!!, a jesli go nie mają to zwrot gotówki obowiązkowo. wiec ta ich polityka z wymiana na cos innego jest ich wymyslem. jesli faktycznie nie chcesz wymieniac na cos innego, to od razu po rozpatrzeniu reklamacji, mowisz, ze niestety to jest niezgodne z prawem konsumenta i prosisz o zwrot gotowki. no ale.............. jak tu cos takiego powiedziec jak te wszystkie albo prawie wszystki sukienki, bluzki, spodnie, marynarki, buciki, torebki i Bóg wie jeszcze co az proszą się o to, zeby je kupić
|
|
#3321 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio naszła mnie pewna refleksja nt tej słynnej plisowanej sukienki zauwazyłam, że ona na wysokości biutu ma takie cięcia, która niby mają układać się na biuscie. Gorzej jeśli ktoś nosi rozmiar xs, ma 163 wzrostu i te cięcia wypadaja niżej niż biust
Nie mam teraz jak zrobic zdjęcia "na sobie" (ew. w poniedzialek ) ale zastanawiam się, czy wiecie o co mi chodzi? Już kilka razy podchodzialam do tej sukienki, miałam ja w domu , oddałam, potem znowu kupiłam i za kazdym razem pod biustem odstawały mi te "przeszycia" I w koncu jej nie kupie, bo wg mnie strasznie dziwnie to wyglada.. Nie wiem, czy któras z Was się z tym spotkała. A moze to po prostu jakas "wada" ?
Edytowane przez Rarrka90 Czas edycji: 2011-03-25 o 20:43 |
|
|
|
|
#3322 |
|
Zadomowienie
|
I ja dołączyłam do posiadaczek różowej marynarki
Jest PIĘĘĘĘKNA!
|
|
|
#3323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3324 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Rozeznanie
|
a ja dzis widzialam i macałam różowa marynarke i kompletnie do mnie nie przemawia. Ani materiał, ani krój, ani kolor (choc niektórym w takim różu bardzo do twarzy).
|
|
|
|
|
#3326 |
|
Wtajemniczenie
|
Gabi jesli mozesz to przymierz te buty i obfotografuj je
![]() ![]() Bo mniemam ze aparat jakis zabierasz ze soba, jesli nie to poprosze o relacje naocznego swiadka
|
|
#3327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję zdecydowanie kupię koralową Cytat:
haha prawda to, prawda ![]() Cytat:
w sumie dopiero teraz zwróciłam na to uwagę ):i w ZT widziałam Sochę wchodzącą do Zary, może znów gdzieś się pokaże w ich ubraniach albo którymś z naszych hitów
|
|
|
#3329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A powiedzcie mi Kochane czy nosicie na co dzień ta sukienke plisowana??
Żooonkaa i przyszła mamusia od lipca / sierpnia Edytowane przez ESTEE87 Czas edycji: 2011-03-25 o 21:53 |
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam opory ale camelową założyłam na uczelnie
to czarnej ramoneski z ćwiekami i kopytek chyba.. a czarna ogolnie wisi w szafie, może 3 razy miałam ją na sobie ;/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

, w sumie nie wiem po co), te z ostatnich 3 miesiecy w portfelu, potem lądują w specjalnym koszyczku, a po roku wkladam je do pudelka. ja chyba jakas nienormalna jestem 

i na tej podstawie reklamacja musi zostac uwzględniona. warto sie na to powolac przy pisaniu odwolania.

.
. najlepiej wlasnie trzymac je w jakims pudelku, ale w szarej kopercie. paragony sa drukowane na papierze swiatloczulym i wlasnie blakna pod wplywem swiatla 

ja w styczniu skończyłam...38
Córcia była wymodlona, ale przyszła na świat poprzez cc, a ja niestety wpadłam w choróbska typu skaczące nadciśnienie na tle nerwowym, biorę leki i wszystko jest ok, ale strasznie się boję co by było, gdybym musiała je odstawić