|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
|
|
|
#3692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie możemy , ale ja myślę ,że np niektóre KK z Polski sprzedają produkty na all.. za pośrednictwem znajomych itp i wtedy nie tak łatwo dojść która to KK tak robi
|
|
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem po jakimś czasie po prostu przestaniesz być nawet kandydatem na lidera- nic nie trzeba robić więcej ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- też tak myślę |
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ma któraś pachnące lakiery z netto 6 i mogłaby się wypowiedzieć na ich temat? Bardzo podobają mi się kolorki, w sam raz na wiosnę
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie naszyjnik Dare to dazzle (i kolce też ), bo ten wykrzyknik mnie zachęcił
mam nadzieję że będą warte tego wydatku---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- ja kiedyś pomalowałam jeden paznokieć zanim oddałam go klientce bo był zamówiony, przy malowaniu smrodził jak każdy, a potem no ciut było czuć tę gruszkę.. ale słabo krył .... efekt taki jak spryskać dłonie mgiełką do ciała |
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w tych pachnących lakierach bardziej mnie kolor interesuje niż zapach A sprawdzałaś jak długo się trzymał? Szybko się ścierał? Bo mam lakiery z serii Arabian Glow i z nich nie jestem zadowolona Poza tym muszę ci osobiście podziękować Dokia
|
|
|
#3698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mój szwagier chociaż ma żel pod prysznic ascent to woli używać garden of eden też ślicznie pachnie![]() ufff właśnie Was doczytałam... miałam ponad 15 stron, ale dałam rade a promocja z avon dalej taka sama.
|
|
#3699 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie czy ten balsam skin so soft dotyk jedwabiu miniwersja za 4,90 netto 75 ml opłaca się?
|
|
|
|
#3700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3701 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam pytanko.
Chciałam teraz złożyć swoje pierwsze zamówienie i klikam na złóż zamówienie, wybieram katalog i rodzaj dostawy, ale jak klikam na rozpocznij to nic się nie dzieje. co jest? |
|
|
|
#3702 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Przyczajenie
|
ze strefy:
Temat: Błędne zdjęcie Różu w kamieniu Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W katalogu 05/2011 na stronie 47 zaprezentowano trzy odcienie Różu w kamieniu. Informujemy, że odcień Russet (22426) przedstawiony, jako jasny beż w rzeczywistości jest w tonacji ceglasto- brązowej i jest ciemniejszy niż na zdjęciu. Prosimy o przekazanie informacji Klientom zainteresowanym zakupem tego produktu. Przepraszamy za niedogodności. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek. szkoda, że nie wspomnieli o tym, jak był w demo:/ |
|
|
|
#3704 |
|
Raczkowanie
|
Mam już fakturę, wszystko jest nawet Pur Blanca Blossom a była żółta kropka
![]() Miało być skromnie.. a dla siebie wzięłam za 150..eh..same drobiazgi dopisywałam kiedy składałam zamówienie...mocno zaszalałam, większość na zapas i ze względu na dobre wasze opinie... Nie mogę was czytać już więcej...
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dżizas ale zrobilam byka ![]() w zyciu nigdy nie mialam problemow z orto...dopoki szkola sie nie skonczyla, a co za tym idzie koniec pisania odrecznego...tylko komp ze slownikiem wczoraj w coku wachalam te nowe wody rozowa i pomaranczowa. pomaranczowa mi nie podeszla. rozowa przypomina mi zapach jakis co byl..nawet pokusilabym sie o porownanie do pink suede... psiknelam nadgarstek i po 5 godzinach nadal byl wyczuwalny. co w tych perfumikach za 20zl sezonowych rzadko sie zdarza. zakupie sobie na pewno
|
|
#3706 |
|
Raczkowanie
|
a gdzie ten balsam? bo ja jakoś nie widzę;/
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
nic nie piszę ostatnio, ale staram się być na bieżąco pomimo braku czasu. Wiecie co spotkała mnie dziwna sytuacja - pierwszy raz z taką reakcją się spotkałam. W kat. 6 kuzynka zamawiała u mnie odświeżającą piankę do mycia twarzy Źródło Energii i krem na noc z tej serii Solutions pomarańczowej i wiecie co - wczoraj do mnie zadzwoniła, że chce je oddać bo wyskoczyły jej plamy na buzi. specjalnie zrobiła zdjęcia by mi pokazać -żebym nie myślała że sciemnia i kurcze doznałam szoku... policzki i okolice nosa miała tak jakby poparzone - czerwone. Mówi ,że zaraz po nałożeniu go na twarz wszystko ją piekło... Stosowała go 5 dni i musiała odstawić. Spotkałyście się z podobną reakcją? bo u mnie inne klientki sobie chwalą ten krem - a tu takie coś...Będę pisać do avonu bo nie uśmiecha mi się odsyłać tego- poproszę o korektę. tylko ciekawe czy pójdą na to ![]() a tak poza tym brakuje mi 50 zł do Batyckiego a miałam ponad 2300 do osiągnięcia ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak mam komunikat w historii zamówień, że mam zamówienie usuniete lub dołączone do innego zamówienia- ale fakturę mam wystawioną to mi paczka przyjdzie?
|
|
|
|
#3709 |
|
Rozeznanie
|
A mnie ta woda smierdziala:p Zaraz ja zwrocilam po pierwszym poniuchaniu
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie wysyłałaś jedno po drugim 2 zamówienia na ten sam adres i rodzaj odbioru- wtedy wpakowują w jeden karton
|
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3714 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na komputerze swoim i u siostry mamy zainstalowanego Firefoxa. Myślałam, że to wina przeglądarki i sprawdziłam na kompie siostry i u niej normalnie mogłam zamawiać więc to nie to. Ale na swoim na Firefoxie nie działało. Jak Zalogowałam się przez Internet Explorer już było wszystko ok. Nie wiem więc czyja to wina |
|
|
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
u mnie juz 3 osoby (wliczając mnie) mają uczulenie na niebieską linię kremów do twarzy z solutions (nawilżające). Po użyciu strasznie wysypuje skórę na twarzy i jest zaczerwieniona.
|
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tylko chciałam podziękowac tym z Was, które tutaj wychwalały niebieska tarke do stóp.. jest BOSKA!!! Dzieki
![]() Porzadnie się zastanawiam nad rezygnacja z liderowania.. Nawet nie... już postanowiłam, że to robię.. |
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny !
wyslalam pierscionek demi na wymiane, bo okazal sie za duzy. teraz patrze w strefie, ze odliczyli mi jego wartosc netto, tak, jakby byl to zwrot. czy oni zawsze tak postepuja? bardzo mi na nim zalezalo a tu jak mi uznali zwrot... ![]() zamowienie bede skladac dzisiaj, mialam nadzieje, ze przysla mi go w paczce, z tym wlasnie zamowieniem i rozmiar mniejszy...
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mi pozazdrościł, a swojej tykać nie pozwalam. Tylko się spóźnił, bo zamówienie już w drodze i musi poczekać |
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslałam, że źle się odżywiam, zmieniałam dietę, odstawiałam krem, -przechodziło, wracałam do kremu to i "zasyfienie" wracało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

co się stanie jeśli będę miała mniejsze zamówienie niż 250zł? Jak chce zrezygnować z bycia liderką to co muszę zrobić?

)