|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Ana juz kiedys pisalam chyba. Jak mialam 12 lat wykryto u mnie nowotwór - ziarnicę złośliwą. Miałam chemioterapie i naswetlania. Nowotwor byl na wezlach szyjnych, i prawdopodbnie zaczynal tez rosnac na wezlach w klatce piersiowej
z tej dokumentacji co maam to tylko 5/10 rozumiem Pobierali mi nawet krew do badania genetycznego ale do dzis nie dostalam wynikow [mialy przyjsc poczta na domowy adres ] Leczenie trwalo rok. Najpierw rzygalam jak kot od chemii, schudlam, a pozniej od sterydow przytylam, bo nikt nie uswiadomil mnie i chyba moich rodzicow na temat diety przy sterydach. wiec jadlam co 30minut bo bylam ciagle glodna. i Bylo minelo. teraz jest ok gucia mi sie wszytskie podobaja, ciezko wybrac jedna, ale ta pierwsza podoba mi sie tez ze wzgledu na kolor. ale koloru takiego sobie nie machne bo na fryzjera i farbowanie co miesiac mnie nie stac Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-03-25 o 20:56 |
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
No ale nawet nie staram się tego porównać do nowotworu... Przepraszam, że wywołam wspomnienia |
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
ana ee ja twarda sztuka jestem, mnie to juz nie rusza
nie spowodowalo to u mnie niczego zlego jak u Ciebie w psychice [bidulka]
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze co pamiętam to, że lekarze w ogóle nie liczą się z "małymi pacjentami", uważają że dziecko albo nie powie rodzicom co się dzieje albo rodzice nie uwierzą... ehhhPamiętam jak doktorka przy rodzicach to anioł była, a tylko oni znikali to... rozszarpałabym ja teraz No ale czasu się nie cofnie, trzeba żyć dalej
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zalezy czy chcecie miec kolor drewnopodobny czy łozeczko ma byc kolorowe
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo podziwiam takie osoby,mam koleżankę,która w dzieciństwie zwalczyła białaczkę,też bardzo twarda sztuka.Myślę,że takie przeżycia zmieniają człowieka i sprawiają,że szybciej dojrzewa. |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ktoś pomyśli, że to naiwne myślenie, no ale... Wiem swoje w tej kwestii. |
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czasem musi byc źle, żeby póź iej b yło juz tylko lepiej atomufka bede Cię męczyć o ten Internet, chyba 3 raz pytam skad wzieliście (sorki jeżeli przeoczyłam Twoje wcześniejsze odp) ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- a tak w ogóle nie pisałam Wam, ale przedwczoraj prawie padłam na zawał jak zobaczyłam fakture z tp na kwote 950zł okazało się, że przysłali kwotę za odszkodowanie, bo nie przedłuzylismy umowy, a w domu został sprzęt- dekoder, karta... i to niby za to. Ale mąż poszedl im dziś wszystko oddać i niby ta faktura ma zostac anulowana- mam nadzieje, ze nie bede nas teraz gnebic jakimis opłatami Głowa nadal mnie boli
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję,że anulują Wam tą fakturę ;/ kurcze pracowałam kiedyś dla tej firmy wrrr |
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak młody, szkoda ![]() Cytat:
Ale to dobrze! Dziewczyny! A. napisał mi smsa, że mają mieszkanko 3-pokojowe!!!
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam moje drogie panie i zawitam pewnie w poniedziałek
a mój mężuś jutro robi na obiadek lasagne dla żonci co wróci padnięta po szkole ![]() już bym chciała wrócić ![]() Miłego weekendu! |
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia - obcinaj wlosy i sie nie zastanwiaj! nie ma jak sexi mamuski
ja tez scielam wlosy po porodzie. Maly mnie za nie co prawda ciagnie ale nie przeszkdza mi to szczegolnie, czuje sie super jak je ułoże i wygladm jak czlowiek ![]() Justynko - dzis sie wlasnie zastanawialm jak Twoja rozmowa w katowicach... to fajnie ze dobrze Ci poszlo. Teraz bedzie trudna decyzja co??... Madzia, Madzia....- kto za Toba nadąży hiiii czytaj, czytaj i kuś sie na dzidziola hah Myszko-dawno Cie nie bylo. Jak tam Tomus? pokaz jak urósł maluch! Agatek - mysle ze wszystko sie Wm ulozy z mezulem! widocznie tak mialo byc z Twoja prca, dzieki temu bedziecie razem i na pewno bedzie dobrze! trzymam kciuki zebys ty fjn prce zalapala i zebyscie juz zawsze na zawsze byli razem A ja coraz intensywniej cwicze moja jazde smochodem i ciiiiii coraz lepie mi idzie najwiekszy problem mialam ze mi auto gaslo przy ruszniu szczegolnie pod gorke, ale jest coraz lepiej. Jutro mamy jechac do zabrz do makro-ja mam prowadzic A i9 chcemy numer mojej mamie zrobic. Ma z nami jechac. Ona sie na razie "boi"jechac ze mna. On w ogole strachliwa w kwestii samochodow-ma prawko a w ogole nie jezdzi. I tak dzis jak gadalismy to wyszlo ze jedziemy fordem-czyli michal jedzie-a podjedziemy punciokiem i jak za kierownica-nie bedzie miala wyjscia bedzie musiala wsiasc Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-03-25 o 22:05 |
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w końcu się przemogłam i jeżdżę sama,wczoraj i dziś sama śmigałam po Poznaniu i już czuję się pewnie
|
|
|
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to niedługo dołączysz do mężula ![]() A co z Mają? zabierasz ją? ![]() ![]() Cytat:
![]() Przede mną we wtorek pierwsza tak daleka trasa i to w dużym, zatłoczonym mieście, gdzie jadę sama... (bo tak zawsze albo z tż albo z tatą) nie wiem czy się nie zgubię Mam nadzieję, że nie będzie źle bo do szkoły dojeżdżam ponad 30km, ale do mniejszego miasta...
|
||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Anika łóżeczko jest teraz brązowe, widać na nim strukturę drewna, koloru nie chcemy zmieniać
|
|
#3648 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
znowu mam mojego laptopa ![]() dzięki za gratulację ale chyba jakoś szczególnie się za mną nie stęsknłyście z tego co widzę ![]() AgatkaL gratuluje laski które urodziły już gratulowałam a dalej to nie wiem co się dzieje bo nie było mnie 3 tygodnie nie vałe w simie ale 100 stron z moim brzdącem nie jestem wstanie nadrobić u mnie ok,, nie długo wszystko się zmieni u nas ale nic nrazie nie mówie co by nie zapeszać , Dominik rośnie jak na drożdżach , jest nie możliwy urwis z meżem jak to z mężem raz lepiej raz gorzej cóz uroki a ja hhmmm.... brakuje mi pracy nie miłosiernie mam dosyć siedzenia w domu
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tez licze na anulowanie faktury, inaczej z torbami pojde przez te rachunki Cytat:
a mama juz jechała, że się "boi" czy po prostu uprzedzona jest do swiezego kierowcy?
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie mogę się doczekać kiedy pojadę do nich, ale to za miesiąc, kiedy się urządzą troszkę, zabiorą pare mebli od nas
Chciałabym Majkę zabrać, ale w razie co jak będzie zjazd do pl na dłużej, jakiś urlop czy coś, to musielibyśmy ją też zabierać, a to jednak długo się jedzie bo 8-9 godzin, a jej serduszko mogłoby takiego stresu nie wytrzymać Więc zostają zwierzątka w domku, będą miały bardzo dobrą opiekę, bo teściowa i szwagier, tylko Maja potrzebuje uwagi, trzeba do niej dzień w dzień zaglądać, ale dadzą radę ![]() a jak ja się strasznie cieszę, w końcu los się do nas uśmiechnął!
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cos nowego w zwiazku z alergiami Dominiczka slychac ? Cytat:
a na dodatek-z mojej mamy taki kierowca jak wcale i moze tez mysli ze skoro ja malo na razie jezdzilam to sobie nie poradze. Ona niestety utknela na nie cwiczeniu po zdaniu prawka, nie jezdzila i teraz juz sie bois za kierownice wsiasc. Musi sie przekonac ze ze mnie bedzie kierowca bombowca Ana - to powodzenia na takiej dlugiej trasie atomufko - no to fajnie, szybciutko sie przyzwyczailas. Dla takiego wprawionego kierowcy to pikus-pan pikus ![]() AgatkaL - widze ze idziecie jak burza przygotowaniami slubnymi-pieknie! fajnie sie czyta o waszych przygotowaniach-czuje sie jakbym sie cofnela w czasie i przezywam razem z Toba to jak przed swoim weselem ![]() A teraz dobranoc kochane, mam nadzieje ze uda mi sie byc juz bardziej na biezaco Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-03-25 o 22:55 |
||
|
|
|
#3652 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale najwazniejsze ze tak jak piszesz teraz jest ok Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jestem ciekawa co to za zmiany sie szykuja
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękujesz że pytasz katunia
a więc staram się caly czas trzymać diety bezglutenowej i mlecznej , jak nic nie je z alergenów to jest ok , ale jak zje coś no to wtedy dostaje plam na polikach i te kupki są zielone i bardzo brzydko pachną do tego Dominik jest nie spokojny bo go brzuch męczy i wtedy noce ciężkie , ogólnie cały czas na mleko jest tym bebilon pepti , wizyta u alergologa dopiero w czerwcu , ot cała nasza kochana służba zdrowia , ok dorosły człowiek się nie miłosiernie naczeka na specjalistę a jeśli chodzi o dzieci szczególnie te mniejsze to powinni jakoś tak szybciej to załatwiać , a nie żyj z nie wiadomą co mu dokładnie dolega , mogłabym prywatnie się pofatygować ale nie stac mnie na takie wydatki zresztą jak trzymam dietę to wszystko jest ok gorzej jak bym nie wiedziała co mu jest no to oczywiście poszłabym jak najszybciej do prywatnego , no ale że to wszystko jest dla mnie wiadme w miarę to się jakoś nie spieszę chociaż nie ukrywam że wolałabym wszystko już do końca wiedzieć mam nadzieje że nie długo wszystko się u mnie zmieni na lepsze oczywiście ale narazie nie chcę pisac o co chodzi żeby nie zapeszać do tego postanowiłam ulepszyć swój angielski i zapsisac się gdzieś na dokształcanie , ale musze dowiedzieć się ile tez to mnie będzie kosztowało kliwia rzeczywiście fajnie ci w kręconych , ale w tych pół długich też ok, jakbyś całkowicie wyprostowało a grzywka prosta na ukos to też by fajnie wyglądało, lubię taki kolor włosków jakie masz AgatkaL ale ci fajnie , znowu ta adrenalinka żeby wszystko było ok, załatwianie wszystkiego i ta atmosfera żabcia tęskniłam co tam u ciebie ? martucha jak tam Patryczek już wszystko w porządku guciolku co u ciebie ? india jak tam budowa ? madzialenka znowu zmiany u ciebie ?
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png Edytowane przez kasiaher Czas edycji: 2011-03-26 o 07:44 |
|
|
|
#3654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj ja też fajnie było sobie go odświeżyć ![]() 7 pożarów zaczęłam ale poszłam szybko spać coś czułam że Pat wstanie o 5.40 ![]() Cytat:
![]() a co ci ostatnio mdłości teraz głowa.. ojj strułaś się? Cytat:
---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- kasiaher u Pata dobrze póki co zęby nie doskwierają może tak jak "mówią" pierwszy najgorszy, trzymam kciuki za Dominika, ja bym chyba nie wytrzymała do czerwca i poszła prywatnie teraz zwłaszcza że pewnie jakieś testy badania a wszystko trwa.. no ale skoro mówisz że jest dobrze, to trzymam kciuki
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Odprawiłam męża do pracy i wpadłam z resztką kawki do was Wczorajsza książka mnie wciągnęła, przeczytałam 100 stron i zasnęłam a książka ma 400. dziś w planach masa roboty. Mega sprzątanie mieszkania, pakowanie rzeczy zimowych w te worki próżniowe . Oczywiście mąż każe poczekać, ale wiecie jaka ja jestem Nie lubię czekać hehe. , przesadzanie kwiatków i mam od Pani dyr kilka poprawek do tego raportu nanieść, ale to już pikuś, tym bardziej, ze wszystko mi ładnie ołówkiem dopisała. A w ogóle za ładnie napisany raport mi pogratulowała przy mojej opiekunce i wicedyrektor i powiedziała, ze na mnie zawsze można liczyć ![]() No ... ale to wszystko jak mąż wróci seseseAgatek, Katunia, Kasia, Żabcia ja też za sobą nie nadążam Agatek super, że mają mieszkanko. A to kto jeszcze tam będzie z wam mieszkał? Katunia super, że jazda coraz lepiej ci idzie
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-26 o 07:55 |
|
|
|
#3656 |
|
Wtajemniczenie
|
marta no to super, ja użeram się z zębami nadal teraz mu wyszły czwórki dolne i czekamy na trójki, a jeśli chodzi o tego lekarza to owszem też bym wolała szybciej ale teraz mieliśmy takie wydatki że hoho... najpierw naprawa samochodu po tym wypadku koszt 500 zł do tego przegląd 200 zł i przysłali tż skierowanie na badania ale nikt nas nie uprzedził że to płatne więc znowu 300 zł , dodatkowo okazalo się że tż musi nosić okulary więc musieliśmu zakupić okulary kolejne 350 zł , jak poszedł zanieść wyniki to kazali zrobić mu zdjęcia i wymenić prawo jazdy bo musi być zaznaczone że ma okulary , więc kolejne jakieś 150 zł , matko nawet nie wiem ile nas to wszystko będzie kosztować tzn , skutki po tym wypadku , masakra
dobrze że z Patrykiem wszystko ok, a nie mówiłam że będzie dobrze , no ale jak tu matkę uspokoić jak tu o jej dziecko chodzi, skąd ja to znam dobrze że mąż się rozwija , czytałam po krótce że parę planów troszkę się pogmatwało ale nie ma co płakac nad rozlanym mlekiem tylko działać , zawsze po deszczu wychodzi słońce także jeszcze wszystko może się lepiej ułożyć , trzymam kciuki madzialenka kobieta zmienną jest ja wysprzątałam wszystko wczoraj także dzisiaj leżę do góry brzuchem ach pamiętacie tą siostrę cioteczną tż co urodziła tego synka co zmarł, a więc we wtorek urodział zdrowego chłopca 3600 wagi i chyba 58 cm , 10 pkt , super wszyscy bardzo się cieszą bo swoje przeszli , już jest w domku dzisiaj oficjalne pępkowe jest , także hmmmm.... piecie piecie i jeszcze raz picie , ja oczywiście nie teges bo wiecie dziecko mam hehehe
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu oj tak, poza tym idzie wiosna więc wiesz
zawrót głowy Dobrze, że tym Twoim znajomym urodził się zdrowy dzieciaczek
|
|
|
|
#3658 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
u nas śnieg pada |
|
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
Martuś dzięki za troskę. Mąż się bardziej przejmuje autem, ale faktycznie jakby mu się coś stało? Brrrr... aż strach pomyśleć!
Gucia dzięki serdeczne za przepisy! Mąż wyprawiony do szkółki. Biedaczkowi nie chciało się jechać, tak przeżył ten samochód. A ja jak zwykle, gdy mąż jedzie do szkoły, zaraz zasuwam do rodziców Człowiek zaczyna bardziej doceniać rodziców, jak nie widzi się z nimi często. Słonecznie dzisiaj. Zapowiada się ładny dzionek. Do zobaczyska niebawem!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

z tej dokumentacji co maam to tylko 5/10 rozumiem
]
teraz jest ok 

najgorsze co pamiętam to, że lekarze w ogóle nie liczą się z "małymi pacjentami", uważają że dziecko albo nie powie rodzicom co się dzieje albo rodzice nie uwierzą... ehhh
rozszarpałabym ja teraz 

żyć nie umierać