|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
![]() daaawno nie brałam żadnych próbek ale tej nowej by Reese wzięłam aż dwa blistry, dam każdej klientce - a co! mam gest! ![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- a dziś w "codziennie nowej ofercie", która jest ważna 48 h, mamy biała bur blancę plus kulka za jedyne 25zl netto
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w promocyjnej ofercie zestaw Pur Blanca (woda toaletowa + kulka) za 25zł, kod 71654
Może ktoś mi się skusi na to, tylko musiałabym powiedzieć, że zestaw kosztuje 30zł żebym coś z tego miała
|
|
#3753 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() Jakbym złożyła drugie zamówienie w pon. na paczkomat to kiedy moge sie spowiedziewac paczki wtorek , sroda moze ktoras sie orientuje
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że tak środa/czwartek
|
|
|
|
#3755 |
|
Zadomowienie
|
Aha , pierwszy raz zamowie z ciekawosci paczkomatem a co mi tam
szkoda ze nie jest troche blizej usytuowany ale przejde sie kawalek .
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę warto, ja wybieram tylko paczkomat, w nim można od razu rozpocząć reklamacje jakby karton był mokry czy coś takiego
no i nie muszę czekać na kuriera albo potem jechać do biura. Tylko zawsze staram się odebrać jak najszybciej żeby kosmetyki nie marzły albo się nie grzały
|
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
Aha , to spróbóje a nóż się do nich przekonam i bd tylko tak zamawiac
.Wiadomo pierwszy raz to sie boje jak to wyjdzie ale mam nadzieje ze uda mi sie wybrac paczke hah .
|
|
|
|
#3758 |
|
Raczkowanie
|
Któraś się z Was pytała gdzie są te balsamy za 4,90, więc ja je wypatrzyła w plikach do pobrania tam gdzie są próbki.
![]() A ja mam tak dobrze, że kurier przychodzi tylko w soboty, więc jak składam w środę wieczorem zamówienie to w sobotę około 13 już mam święto paczki |
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te zestawy z promocji internetowej są liczone po cenie netto??
|
|
#3760 |
|
Raczkowanie
|
Hejka powiedzcie mi czy jak wybiorę paczkę dostarczoną przez kuriera to jaka jest opłata i od jakiej kwoty trzeba mieć zamówienie. Bo oczywiście po jakiejś godzince po południu złożyłam domówienie i oczywiście mi tego nie uwzględnili. I przez nich nie mam upustu 30%
?
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Opłata 6,90 i żeby nie doliczyli 10zł za realizacje małego zamówienia to musisz mieć zamówienie standardowo na minimum 150zł. Kurier nie wlicza się do zamówienia.
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety tak ...
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to zielony matujący krem - cudo
|
|
#3764 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, chyba jestem trochę za młoda na Anew
![]() Wczoraj odebrałam nowe soczewki - turkusowe
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
Bez sensu
|
#3766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3767 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo pamiętam że mi też się podobałaCytat:
Cytat:
biorę dwa psiknięcia zawsze![]() ja też już od ups dostałam maila, paczka 9 km ode mnie spędzi weekend bez swojej panci
|
|
#3768 |
|
Rozeznanie
|
ja też już dostałam maila, a paczka jest 6 km ode mnie
|
|
|
|
#3769 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że u mnie zwrot jest już rozliczony Cytat:
dobrze, że na ten odcień nie mam zamówień- oby ten drugi był taki, jak w katalogu bo 3 klientki go zamówiły Cytat:
kilka stron wstecz szczesliwa19 podała skład zestawu |
|||
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3771 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz szczęście, ja też tak miałam, zamówienie w środę paczka u mnie w sobotę, ale teraz avon dostarcza paczkę do N. Sącza dzień później, wiec regularną mam dopiero we wtorek
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten co ja mam połyskuje - jakby to powiedzieć jest delikatnie kremowy, taki szampański nie jest biały ajak dla mnie super
|
|
|
|
|
#3773 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi Piękne
I jeszcze jedno... jeżeli mam zafakturowane zamówienie i złożę teraz domówienie to kiedy ono przyjdzie? z następną paczką?
Edytowane przez agnescha89 Czas edycji: 2011-03-26 o 09:05 |
|
|
|
#3774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Sarunieczko, ja mam maseczkę rumianek/mak i myślę, że może Ci się spodobać zapach tych kosmetyków...jest taki delikatny glicerynowo-rumiankowy. Sama maseczka jest dość fajna, mocno kremowa nie robi cudów, ale jakoś tak dziwnie mnie relaksuje... ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- No to teraz moje nowe zapachy: -FA Dreams dostałam od przyjaciółki i się nawet przekonałam choć zapach mnie nie powalił na kolana ![]() - Perceive Dew fajny świeżak, typowo zielony...niesamowicie podobny do zielonego Kenzo...nie tylko ja to zauważyłam ![]() - Eternal Magic otula takim fajnym tajemniczym ciepłem...po paru minutach jednak wyczuwam wanilię, nie che mi się kopać w wątku, ale można ją pokazać klientce, która poszukuje fajnej wanilii(tak samo FADreams) ... ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie też
Kiedyś uczulił mnie strasznie ten olejek: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,17304,skin-so-soft-super-silk-body-oil-jedwabisty-olejek-do-ciala.html&next=1 Całe moje szczęście, że wypsikałam sobie za pierwszym razem tylko ręce Na rękach miałam wysypkę a dłonie spuchły mi, że skończyło się to u dermatologa ![]() Nie mam już zaufania do avonowych olejków ![]() Cytat:
Bransoletki pewnie dużo nie opuszczą z ceny ale może naszyjnik chociaż będzie w przystępniejszej cenie
|
|
|
|
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
A to sorki ale normalnie nie nadąrzam z czytaniem was
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
święto paczki
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do uczuleń, to na szczęście nigdy żaden kosmetyk mnie nie uczulił Ciekawe, kiedy będzie Pan Paczkowy - w środę, czy w czwartek...
|
|
#3779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wymiana produktu to: -zwrot produktu z jednoczesnym zaznaczeniem na formularzu przesyłki zwrotnej - wymiany, - wymieniony produkt zostanie automatycznie dołączony do kolejnego zamówienia, - Konsultantka zostanie obciążona jego wartością. Jednocześnie firma dokona korekty salda o wartość zwracanego produktu. Także nie ma strachu, po prostu przy następnym zamówieniu będziesz miała cenę jeszcze raz na fakturce. |
|
|
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie podliczyłam zebrane zamówienia z kat.5 -ten katalog to jedna wielka porażka- dobrze, że mam gwarantowany opust z AC |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

taka kolorowa...no nie dla mnie,ale skoro taka droga...to moze faktycznie piękna na żywo

Te zestawy z promocji internetowej są liczone po cenie netto??

spędzi weekend bez swojej panci