|
|
#781 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Cytat:
A kto pisze mądre rzeczy gdy czuje ze niedlugo mu sie zycie o 180 stopni zmieni Juz raz przechodzilam przez rozstanie, bardzo bolalo, rok się zbieralam, a obecny facet mnie jeszcze przekonywal po tym jak dwa lata po zerwaniu z bylym nie byłam pewna co do wchodzenia w nowy związek, że wszystko bedzie ok, mam mu tylko zaufać ;] no i dostałam po tyłku za to zaufanie. |
||
|
|
|
#782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nF już rozumiesz o co chodzi?? ![]() Ja boję się sztucznych słów i zbyt podejrzliwie podchodzę do każdego słowa które ktoś wypowie w moim kierunku... Słowa to tylko słowa... Paradox16mój też daleko był bo 400 kilosów w jedną stronę...I bardzooooo brzydko zakończyłam nasz związek czego żałuję do tej pory ale nie miałam nawet jak przekazać mu tego inaczej
|
|
#784 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej teraz jak jest koniec niz po slubie 15 lat z 3 dzieci :P---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Długa historia... Nie zawsze było kolorowo, ale to tak normalnie jak w każdym związku. Ostatnio jednak przegiął maksymalnie czego mu nigdy nie wybaczę. Uderzył mnie... A potem tak jak pisałam założył konto na pewnym portalu i ślinią się do niego jakieś panienki, a jak zobaczyłam co on wypisuje do nich, to po prostu zwaliło mnie z nóg.
|
#787 |
|
Nie depcze krokusów
|
Anett23 - pozostaje tylko cieszyć się, że ZMARNOWAŁAŚ na niego tylko 8 lat...
|
|
#788 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ufff, no ale dowaliłyście, tyle nowych stron... Jak ja mam to nadrobić?
![]() Cytat:
. Pierwszy raz w życiu spróbowałam też wtedy gotowanego w samej wodzie kurczaka i stwierdzam oficjalnie, że to najgorsza przygoda kulinarna mojego życia! Pryszczy też nie miałam. Teraz za to mam. No ale tak to bywa, jak odstawia się tabletki po ponad 7 latach... Cytat:
. Cytat:
. Cytat:
I jeszcze wypisuje sobie do panienek na sieci. Wiesz co, rozumiem - 8 lat (u mnie było ponad 6), ale po takich sytuacjach to chyba powinnaś się cieszyć, że to się skończyło. A ja dalej chora, rano byłam u lekarza i oczywiście zamiast leżeć w łóżku latałam po mieście i załatwiałam miliard spraw. Nie sądzę, żeby pomogło mi to wyzdrowieć .
|
||||
|
|
|
#789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowy który się o mnie ubiega też tylko dużo pepla jaki to on biedny,żałosny,jak to się nie zakochał we mnie...A prawda jest taka,że patrząc na jego zachowania a czytając jego słowa już wiem,że nie jest wart mojej uwagi bo nie robi nic żeby mnie upewnić że to co pisze pokrywa sie z tym co czuje... Nie chcę wysłuchiwać słodkich słówek jaka to jestem piękna,jak to on mnie nie kocha... Wolę żeby był...Czuć jego obecność,ciepło,bliskość. ..Każdy drobny gest świadczący o tym,że jednak kocha wystarczy mi za milion zbędnie wypowiedzianych słów... I moze jestem dziwna,że tak na to patrze ale nie zmienie postępowania...Jeśli ktoś pokazuje,że mu zależy a nie tylko karmi mnie standardowymi formułkami to wiem,że warto dla Niego zaryzykować.... Connff witam w klubie
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czego Ci jeszcze brakowalo/brakuje? |
|
|
|
|
#791 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tyle dobregoDzisiaj, po tym jego tekście ze szmatą ani razu nie zapłakałam. Wręcz przeciwnie, dodało mi to sił bo teraz role się odwrocily i to ja juz wyraznie mu zasugerowalam ze odejde co Go trochę zbiło z pantałyku Cytat:
Ale buc :| nie no przegięcie, najgorsze jest to, że jak czytam takie historie to az sie we mnie gotuje i zawsze gotowalo na mysl o tym, ze facet tak moze traktowac kobiete. A teraz mam to samo, z tym ze moj by mnie nigdy nie uderzyl. Ale mięchem rzucac potrafi, prosto w serce ;] |
||
|
|
|
#792 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie takiego faceta który mi pokaże (a nie tylko wypluje z siebie potoki słów) że dla Niego warto
|
#793 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny...
straszne mysli mi kraza, ciagle mysle, zeby do niego napisac, wkrecam sobie, ze jemu na mnie zalezy, chociaz to nieprawda. to przerazajace, jak mozna bardzo chciec a nie moc... duma mi nie pozwala pisac. brakuje mi go.
|
#794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Szczerze mówiąc czasami jestem tego nawet pewna. Ale nawet jeśli naprawdę mu zależy, i tak nic z tego nie będzie. To po co o tym myśleć? I całe szczęście, że masz dumę. Nie pisz i tyle, koniec, kropka. Mi mojego przecież też brakuje... Za to zaczęłam poważnie rozważać kupno następnego psa. Siostra, jak się dowiedziała, stwierdziła, że powinnam sobie znaleźć faceta. Powiedziałam jej, że psy są fajniejsze, więc doszła do wniosku, że "już totalnie mnie pogięło" . A w przyszłym tygodniu widzę się z jednym z potencjalnych przyszłych. Jakoś głupio to przeżywam, nie wiem czemu, bo... przecież wydaje mi się, że nie chcę z nim być .
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIE BYL CIEBIE WART zapamietajcie jak ex konczy to nie jest wart niczego
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym, ze skonczylismy to razem. powiedzmy, ze ja zapytalam czy to juz na pewno koniec- a on, ze nasz czas sie chyba juz skonczyl. tzn ja caly czas krazylam wokol tematu skonczenia, bo juz nie mialam sily sie meczyc i proponowalam koniec albo naprawianie, on wybral koniec. noo i coz...
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo wczoraj zasypialam z mysle ze nie ten to inny bla bla a dzis znow przychodza wspomnienia, kazdy jego pocalunek, slowo, mozliwosc zasniecia przy Nim.. Wkrecam sobie ze spotkam go na tej samej imprezie na ktora dzisiaj ide i ze bedzie za mna gonil a teraz ja powiem nie, zeby sie postaral.. ale to nierealne ![]() edit: a najbardziej zranil mnie tym ze nie potrafil, nie chcial o to zawalczyc.. ze dzien wczesniej przed tą "akcją" w ktorej od niego wyszlam i majac 6 km do domu nawet mnie nie zatrzymal mowil mi jak to chcialby przy mnie zasnac itp... po co te slowa?
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2011-03-26 o 08:08 |
|
|
|
|
#800 |
|
Nie depcze krokusów
|
Po co przywiązywać tak wagę do słów? Żaden facet nie jest Pinokiem.
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam taki problem, że nie potrafię się pogodzić ze świadomością, że on może się z kimś związać. Czy do tej myśli w ogóle można się przyzwyczaić? Zauważyłam, że odkąd ogłosił całemu światu na fb, że nie jesteśmy już parą to jego znajoma ze studiów nadudziela się na jego profilu. Czuję, że chce zarzucić na niego sieć... Boże jak ja się boję, że jej się uda. Aż pisząc tego posta nie zapanowałam nad łzami... a już 2 dni ich nie było. Wiem, że powinnam dać mu spokój i pozwolić mu na szczęście. Ale to tak cholernie boli... Jak ja bym chciała już mieć to wszystko za sobą. Jestem umęczona już tym wszystkim. Mam dość swojego życia.
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-03-26 o 10:54 |
|
|
|
#802 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dlatego wywaliłam go ze znajomych i nie muszę na to patrzeć, polecam
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Malla ja niestety nie jestem w stanie tego zrobić. Jeszcze nie teraz. Zresztą jak usunę ze znajomych to nic nie da, bo pewnie i jak co 15 minut wyszukiwałabym go przez wyszukiwarkę i sprawdzała jego profil. Może, gdy zobaczę informację F..... ..... zmienił status z "wolny" na "w związku" to przyjdzie mi to łatwiej. Tylko czy podołam jeszcze później dalej z tym żyć? Wątpię...
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. W zeszłym tygodniu nawet widziałam go z jakąś dziewczyną, niby bez wielkich scen, bo tylko z nią gadał. I co? Nic. Nie obeszło mnie to za bardzo. Tyle tylko, że gust mu się pogorszył . Ale pomyśl logicznie: dlaczego miałby z kimś nie być? Prędzej czy później i tak znajdzie sobie kogoś nowego. Jeśli rzeczywiście dojdzie do tego tak szybko po rozstaniu, to albo totalnie mu na Tobie nie zależało, albo szuka sobie jakiegoś przysłowiowego klina. Obie wersje średnio fajne. Nie ma sensu wylewać łez. |
|
|
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podołasz. Jeśli trudno Ci wyrzucić go ze znajomych to może na jakiś czas zawieś swoje konto na FB ? Mi to bardzo dobrze zrobiło po rozstaniu
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja najpierw stanowczo usunelam a pozniej podgladalam i tak co sie dzieje na jego tablicy az chyba sam sie zorientowal ze go usunelam i zablokowal tablice dla nieznajomych no i teraz mam swiety spokoj chociaz ciekawa jestem co tam sie dzieje..
|
|
#808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#809 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiesz, że pomyślałam o tym samym :troba: Nauka, nauka, nauka... Cytat:
Cytat:
Nie wiem już co do niego czuję. Wiem, że zdrowego związku z nim już nie stworze, jednak bardzo bym chciała, zeby zaczął żałować i sie przede mną płaszczyć. Cytat:
Cytat:
Musze odremontować ten swój rower... Cytat:
Kurcze, tylko się cieszyć, że już z nim nie jesteś!!!
|
||||||||
|
|
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Nie czaję facetów, chcesz się niezobowiązująco pospotykać, wykładasz co jest na rzeczy a i tak dostajesz esy, że mu brak, że chciałby, że przy sobie mieć teraz. I inne słodziaki. Eh, ja to mam szczęście ![]() Ps. mój były to szuja, dalej mi nie daje żyć
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-26 o 11:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

Wczoraj przepłakałam całą noc, a on nic sobie z tego nie robi... Nie wiem co w niego ostatnio wstąpiło, ale ten człowiek chyba nie ma uczuć. Jest mi obcy... ;( Co do nowego faceta, to wiem, że tak się mówi, ale nie zamierzam szukać... Bo wiem, że i tak się rozpadnie prędzej czy później. Szkoda życia na cierpienie przez faceta, a poza tym nie wiem czy by ktoś mnie zechciał 

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

szczerze??
).

. Szczerze mówiąc czasami jestem tego nawet pewna. Ale nawet jeśli naprawdę mu zależy, i tak nic z tego nie będzie. To po co o tym myśleć?