|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Dziewczyny byłam dziś na próbnej fryzurze i makijażu. Wklejam zdjęcia fryzury, jeśli któraś chce makijaż (a raczej jakby dwa bo mam jedno oko złote i mocniejsze a drugie różowe i słabsze czarne kreski) to tylko na maila bo mojej facjaty tu umieszczać nie będę
. Proszę o opinie
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
A i nadrobię was później bo dziś nie mam czasu.
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Dark SUPER FRYZURKA!!! Naprawdę świetnie Cie uczesała! bardzo mi sie podoba i grzyweczka i całe podpięcie. Po prostu super, bardzo starannie
chyba, ze na FB wrzucisz to wszystkie zobaczą ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Bardziej mi się podoba opcja z grzywką na czole niż zaczesana
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya zobaczę co da się zrobić z FB
, a i ja wolę opcję bez grzywki, bo jest inaczej niż zwykle. Z tego co patrzyłam to grzywka wyszła super na zdjęciach, ale na żywo lepiej wyglądała opcja zaczesana, no i jest tak bardziej elegancko i wyjątkowo, bo grzywkę mam zawsze ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Dziewczyny, każdą chętną jednak proszę o podanie maila, bo na FB można dodawać ale pojedyncze zdjęcia i szkoda mi czasu bo mam ich ponad 10. |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
takaya buty czadowe
Wybrałaś naprawdę świetny kolor! ![]() Dark lady fryzurka bardzo mi się podoba Stawiałabym na tą bez grzywki
|
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Dark no to pewnie, że jak na co dzień chodzisz z grzywką to jak zaczesana to tak inaczej
No właśnie dlatego, że tak ślicznie ta grzyweczka wyszła i ładnie się włoski błyszczą to mi się spodobało ja to się na ulicach oglądam za dziewczynami, które mają takie śliczne zadbane lśniące włosy bo sama bym takie chciała ![]() Aaa no i znalazlam florystkę Za mój bukiecik z zielonej hortensji chce 60-70zł w zależności jaka będzie cena hortensji w maju. (istnieje spore prawdopodobieństwo, że jeszcze nie będzie to wtedy w grę wchodzą goździki)
|
|
|
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Częściowe nadrobienie:
Cytat:
![]() Cytat:
Takaya z tymi moimi włosami to dzięki, ale ja jak widzę twoje na zdjęciach to też widzę że są super . Poza tym fryzjerka naciska żebym farbowała, a ja się opieram, jak na razie skutecznie.Evelkan dzięki, też stawiam na zaczesaną. |
||
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya boskie masz te butki
![]() Dark wyglądasz cudnie!!!!!!!!! Super!!!
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Opieraj się!!! Bo masz śliczny kolor
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Joasiunia butki z przesyłką kosztowali mnie 171zł Tanie nie są, ale środek jest cały z prawdziwej skórki i są mięciusieńkie, ni u nie mówiąc już o BOSKIM kolorze W sumie to moje najdroższe buty jakie w życiu miałam (tak sobie teraz przypomniałam |
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya wysłałam ci zdjęcia. Mi się tam twoje włosy podobają, a problem z moimi to niby to że końcówki mają inny kolor (bo mają).
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
zdjątka brzdąców
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, ze nie ma zbliżeń na oczy, ale chyba Twoje lewe bardziej mi się podoba
![]() Jak tak 'pacze' to O WIELE lepiej Ci bez grzywki bo rewelacyjnie wtedy wyglądasz! |
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się najbardziej podoba to że mam dwa różne makijaże oczu i jedno oko jest o niebo większe od drugiego, właśnie przez ten makijaż. No i powiem szczerze że ja wybrałam ten delikatniejszy, różowy i z mniejszą linią, bo dla mnie jest zbyt duży szok przy aż tak intensywnym makijażu. Takayko dziękuję za wszystkie porady, i czy makijaż wydaje ci się całkiem fajnie zrobiony?
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Hehe, jaka ze mnie maruda, ale na makijażach to ja się nie znam . No i mój TŻ mówi że dla niego za mocno, ale on nie lubi makijażu z zasady. Fryzurę też widział ale tą z grzywką, a wydaje mi się że zaczesana wygląda inaczej.Teraz normalnie nie mogę się doczekać waszych fryzur i makijaży
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swój makijaż będę miała w przyszłą sobotę
Kurcze wiesz co Dark trudno mi dojrzeć na tych zdjęciach, ale wydaje mi się jakbyś na prawym (delikatniejsze) miała za długą tą kreskę, albo trochę przy szeroka na końcu bo jakoś dziwnie wygląda.![]() Może właśnie dlatego, że ten ciemny ładnie Ci powiększa oko to mi się bardziej spodobał. Wiadomo też, że na zdjęciach makijaż jest znacznie subtelniejszy niz w rzeczywistości. Może kreska powinna iśc bardziej do góry... Nie wiem, nie bardzo mi się ona podoba bo przez nią masz takie smutne oczka bo wyglądasz jakby Ci opadały kąciki. (też już wydziwiam ) OO zoba jak kreska wygląda tu :7f2e70ca0007f4494d828c24.jpg 93b9977c002cd7e74d540bfb.jpg Generalnie podoba mi się makijaż podnoszący kąciki oczu : 56c5e715001ffb264d792e79.jpg Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-26 o 00:04 |
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya ja mam opadające kąciki
i to bardzo, kosmetyczka makijażem bardzo je podniosła i wcale nie widziwiasz.
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
aaa no to jak tak to dobrze
Ale jakoś lewe oko wydaje się bardziej podniesione
|
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to już była przesada z tym kolorem dlatego na początku zastanawiałam się nad fioletowym bukietem ale obawiam się ze za dużo już tego fioletu by było i dlatego teraz myślę o białym albo biało-różowym
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Takaya butki cudowne ![]() Dark fryzurka super ![]() ja też proszę o zdjęcia makijażu Nie ma już więcej opinii o tekście ktory mam wybrać ??
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Dark fryzurka jest super!!! bardzo mi się podoba. Dla mnie z grzywka czy bez grzywki wygląda równie ładnie (oczywiście nie widząc twarzy
ps jestem zawsze szczera ![]() Co do malowania to bym sobie odpuściła. Masz bardzo ładne błyszczące włoski i kolor też ładny. Byłam na pary weselach gdzie znałam PM wcześniej była nap ciemną blondynką całe życie a tu BUCH na weselu brunetka albo ruda... nigdy jakoś dobrze to nie wyglądało. Chyba że ktoś maluje często. No to jeszcze 3h40min i weekend ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Takaya kociaki przecudne ![]() ![]() te czarno rude są boskie W nocy śniła mi się moja wiewióra i miała tyle ostrych ząbków w tej małej paszczy, o matko aż strach podchodzić. Czemu ona jest taka głupiutka, ciężko mi ją oswoić... |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze pierwsza myśl najlepsza ![]() A my dzisiaj spisaliśmy w końcu protokół
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
O fajnie
my też czekamy na spowiedź... trzeba by się wybrać---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Pytanie do Joasiuni. Jak robi się takiego kwiatka? Będę ich potrzebowała więcej więc zacznę robić sama Podejrzewam że wycina się kółka, opala brzegi i układa jedno na drugim. No ale to by chyba było za proste... Jaki to jest materiał? ewentualnie z jakiego to zrobić żeby było ładnie? Joasiunia pomóż proszę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300355667 Edytowane przez I_K Czas edycji: 2011-03-26 o 11:38 |
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Co za pogoda jak nie deszcz to teraz śnieg sypie
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rewelacyjna fryzurka oczywiscie bez grzywki mi sie bardziej podoba a u nas dzisiaj zima
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też biało...
![]() Ale dziś pakujemy się na imprezkę
|
|
|
|
#1797 | |||||
|
Rozeznanie
|
To super
A jak decydowaliśmy się na tę datę, to myślałam, że jest strasznie nietypowa nie dość, że maj to sama końcówka ale całkiem nas tutaj sporo z 28 majaJak już wiecie będziemy ślubować 28 maja Początkowo ślub miał być 17 września, ale kiedy okazało się, że noszę w brzuchu nasze Maleństwo, przesunęliśmy uroczystości na maj i cieszę się, że tak się stało, bo już niedługo będziemy małżeństwemWiele spraw do załatwienia dopiero przed nami, ale wyrobimy się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo wzruszającaCytat:
![]() O jejuuuuuu!! Ale śliczności Cytat:
W ogóle uwielbiam przydymione okoU nas też jest dziś okropna pogoda. Mokro i zimno ![]() MIŁEGO WEEKENDU DZIEWCZYNY
Edytowane przez Tenaya24 Czas edycji: 2011-03-26 o 16:03 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki smutno mi bardzo
Biała koteczka ma rozszczepienie wargi i nie chce jeść. Dokarmiam ją trochę, ale dziś dowiedziałam się że nie jest to odpowiednie mleko bo daję takie z 3%białka a powinno być 30% więc prawie zero wartości odżywczych dla maluszka. Powinnam go uśpić by się nie mordował, ale nie mogę tego zrobić ono tak walczy o życie! Po prostu pęka mi serce Jutro chyba pojadę i kupię to mleko zastępcze (tyle,że ono kosztuje 40zł!) Musze porozmawiać z TŻtem (on też nie ma serca by uśpić malca) może pójdzie z nim jutro do lecznicy i skróci jego cierpienia...
|
|
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Takaya,
Rozumiem Cię. Ja musiałam uśpić moją suczkę pekińczyka bo miała padaczkę i spadła z tarasu na beton i weterynarz ją uśpił, nawet jej nie ratował bo powiedział, że już dawno powinna być uśpiona bo pies bardzo cierpi gdy ma atak padaczki
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ mówi,że jak mamy wydać 40zł na uśpienie to lepiej wydać 40zł na mleko i próbować go uratować. Pojadę jutro po to mleko i kupię. Na razie będę podawała to co mam by chociaż w brzuszku było mu ciepło. Trzeba wykorzystać to, że TŻ jest bezrobotny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

. Proszę o opinie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Początkowo ślub miał być 17 września, ale kiedy okazało się, że noszę w brzuchu nasze Maleństwo, przesunęliśmy uroczystości na maj
Szczęśliwa Żonka
Biała koteczka ma rozszczepienie wargi i nie chce jeść. Dokarmiam ją trochę, ale dziś dowiedziałam się że nie jest to odpowiednie mleko bo daję takie z 3%białka a powinno być 30% więc prawie zero wartości odżywczych dla maluszka. Powinnam go uśpić by się nie mordował, ale nie mogę tego zrobić
Jutro chyba pojadę i kupię to mleko zastępcze (tyle,że ono kosztuje 40zł!) Musze porozmawiać z TŻtem (on też nie ma serca by uśpić malca) może pójdzie z nim jutro do lecznicy i skróci jego cierpienia...
Rozumiem Cię. Ja musiałam uśpić moją suczkę pekińczyka bo miała padaczkę i spadła z tarasu na beton i weterynarz ją uśpił, nawet jej nie ratował bo powiedział, że już dawno powinna być uśpiona bo pies bardzo cierpi gdy ma atak padaczki