|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Cytat:
![]() Z lumiere to zależało by mi na Neutralkach, przymierzam sie to tych minerałków ale nie bardzo wiem w jakie kolory celować... bo nie wszystkie neutralki są dla mnie dobre ![]() No i wymienione wyżej LPR, jak byś się zdecydowała wydać też kremik Clinique to też chętnie przygarnę ![]() Oprócz tego tego co mam w moim poscie, może znajdę coś jeszcze co by ci sie przydało ![]() Co ty na to?? |
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna tuż tuż, a wraz z nią BB creamy, Lush, The Body Shop, minerałki i inne c
Cytat:
![]() Moja lista chciejstw znajduje się w pierwszym poście, looknij, może coś masz
|
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ailive 0 Adorabelle 0 i Finisher Kiss of Sun (mogę zrobić odsypkę do fiolki) Finishing Dust EDM - odsypki lub część ?? No i to co ci si wcześniej spodobało... Cienie Big - większość otwarta - zużycie ok 5% - mogę porobić odsypki Southern Belle (jasny różowo-brzoskwiniowy) Live Justin Live (fiolet) Cliche (jasny z poswiatą siwo-fioletową) 11:59 (jasny zimny brąz) Little Black Dress (błyszczący czarny) - zużycie wieksze ok 10% EDM - sample róż - mniej niż pół słoiczka: NR Medium Bronzer Sprung! Kaolin Powder Sunight - finishing |
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, myślę że jeszcze Ci posłuży. Użyłam go tylko kilka razy więc nie ma opcji żeby wysechł czy skończył się po tygodniu. W dodatku ma taką niezbyt gęstą szczoteczkę więc nie nabiera się też zbyt dużo tuszu przy nakładaniu więc tym bardziej powinien Ci starczyć na długo.. Otworzyłam go w styczniu, można go używać 6 miesięcy po otwarciu. Moim obecnym tuszem jest zwykły masterpiece, używam go od września, nadal nie zasechł a pozdzierały sie literki na opakowaniu
Nie wiem jak na jak dlugo starcza masterpiece max ale ogólnie mam bardzo dobrą opinie o tuszach max factora.
|
|
|
|
|
#276 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
+ The Body Shop - seria Świąteczna wanilia - Spiced vanilla - wszystkie nowe: - peeling do ciała 200 ml - balsam do ust 15 ml The Body Shop - Pędzel do pudru face&body, nowy - świetne opinie na kwc The Body Shop - Algowa maska do twarzy do skóry zanieczyszczonej, ubytek 3 użycia - LRP Effaclar M 5 ml x 3 tubki Oriflame - Tender Care Vanilla - nowy + L'oreal - Podkład True Match, C2 - apricot ivory, trudno ocenić ile zostało, ale używałam go niewiele, także przynajmniej połowa jest ![]() . The Body Shop brązer baked |
|
|
|
|
#277 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem, no tak żebym mogła tego poużywać przez jakiś czas
decyzję zostawiam Tobie - ufam Ci
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
okeeeeeyyyyy
podoba mi się jeszcze ceramiczna szczotka do stylizacji oprócz lepo i pędzla tbs, jestem w stanie zrezygnowac z lepo dla niej ![]() ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- no to pasuje mi taka wymianka
|
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ailive 0 Odsypki róży - raczej takie samplowe, nie jakieś wielkie po 1/3 opakowania :Tea Time Email Me Pink Ribbon Waffle Cone Soft Bronze Odsypki cieni: Live Justin Live (fiolet) Cliche (jasny z poswiatą siwo-fioletową) 11:59 (jasny zimny brąz) Little Black Dress (błyszczący czarny) - zużycie wieksze ok 10% ![]() Cytat:
Cytat:
Miesiąc na przykład? Więcej, mniej?
|
|||
|
|
|
|
#280 |
|
Kici kici miau miau
|
sloniku interesuja
![]() tylko chcialabym koniecznie AGM
|
|
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
no ok, powiedzmy, że miesiąc
zdążę wypróbować i sprawdzić czy fajny ![]() a kod z superbalmu to AC9 przepraszam że dopiero teraz sprawdziłam
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-03-26 o 10:22 |
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, dziś postaram się poszukać jakichś żółtków
![]() Na pewno mam Sinnie 0 z pixie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bo nie znosze strun ![]() Także mi by pasowało to co wcześniej wypisałam: -LRP Effaclar M 5 ml x 3 tubki - LRP - Effaclar - Tonik zwężający pory 15 ml x 1 - LRP - Hydreane legere 5 ml x 4 - LRP Redermic + 5 ml Sample Lumiere (ubytek znikomy - test paskowy) Light Medium Neutral Fair Golden Light Neutral Jeśli taka wymianka ci pasuje to super! Czekam na info albo PW
|
|
|
|
|
|
#285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może brandt, masło, superbalm i kula za + Sweetscents - Hide-a-pore - proszek mineralny służący jako primer bądź puder wykończeniowy, ma za zadanie zmniejszać widoczność porów i zapewnić mat na cały dzień + The Body Shop - Natrulift - Serum ujędrniające 15 ml, nowe + brązer TBS + The Body Shop - Mgiełka do ciała/pomieszczeń/pościeli o zapachu granatu i maliny, 60 % i z każdej z tych kostek po kawalku wielkość jak uważasz ![]() Lush - niewielki kawałek na próbę - mydełko sexy peel Lush - kostka do masażu therapy - cała lub część Lush - Strawberry feels forever - kostka do masażu - mogę odstąpić kawałek na próbę Lush - peeling Aqua Mirabilis - mogę odstąpić pół kostki
|
|
|
#286 |
|
Kici kici miau miau
|
to czekam
![]() musze miec cos jasnego - kiedys uzywalam Linen EDM ale on byl neutralny ale teraz musze celowac cos z kropla zolci ale poziom jasnosci byl dobry
|
|
|
|
|
#288 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
połowa gentle lentil szampon BIG (na 2-3 użycia) połówka sunny side Chrome Carmine Mica glorious mud okruszynę na próbę czekam na pw o której i gdzie jutro się widzimy cały dzień jestem wolna, tylko nie rano, bo muszę odespać
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
myślę, że łyżeczką, może odrobinkę więcej.
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski |
|
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
To czy zamiast brązerka może być Clarena - Owocowy, krzemowy peeling do ciała - nowy?
nie szukam nic konkretnego, wymieniam niepotrzebne mi rzeczy na coś co może mi się przydać ![]() mam nadzieję że będzie pasować
|
|
#291 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanowię się jeszcze i dam znać, ok?![]() Cytat:
![]() A goldeny z lumiere testowałaś? ![]() niestety nic Zastanowię się i dam znać, oki? ![]() Cytat:
Masz jakąś fotkę dr brandta?
|
|||
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Oto zdjęcia
![]() Jeżeli wszystko Ci odpowiada to zapraszam na PW
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. / Andrzej Sapkowski |
|
|
|
|
#295 |
|
Kici kici miau miau
|
z Lumiere chyba nic nie mialam. mialam EDM, MEOW - ale ajs ie zle czulam wnich, to byla cos ala maka na twarzy.
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja osobiście jestem bardzo z nich zadowolona
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Jak tam nasza wymiana?
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Bardzo mi zależy na odlewce AoD
Edytowane przez lena44 Czas edycji: 2011-03-27 o 16:32 |
|
|
|
|
#299 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za pędzel The Body Shop lub Essence - Into the wild - 03 heart chakra lub brązer The Body Shop?
Ewentualnie mogę oddać 2 pudełeczka z sitkiem
|
|
|
|
|
#300 |
|
Kici kici miau miau
|
ok, to jak by to mialo wygladac?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

podoba mi się jeszcze ceramiczna szczotka do stylizacji oprócz lepo i pędzla tbs, jestem w stanie zrezygnowac z lepo dla niej 

cały dzień jestem wolna, tylko nie rano, bo muszę odespać