|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
a mam jeden z drewexu, kolorino
zolty ok 28 plus przesylka jest przecudowny, szwagierka ma go 2 lata, pierze go czesto a nie stracil na jakosci nic a nic |
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
śliczny ten kocyk
ja mam z takiego samego materiału, tylko mój ma dłuższe włosie, tzn nasza córcia ma my też taki mamy ale z krótszym
|
|
#2823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Wtajemniczenie
|
zmieniam podpis pod postami, bo jutro pewnie zapomnę
![]() jutro zaczynamy 30 tydz. ale nie wiem czy wpadnę do was bo tz ma wolne i jutro ja będę pielęgnować moje gniazdko
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mikroibra jest taka mięciunia i moim zdaniem nie mechaci sie jak polar. mam taki z mikrofibry i prałam go kilka razy i nic sie z nim nie stało wiec chyba zamowie ten bezowy z misiem
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
no mikrofibra to coś innego niż polar
zupełnie co innego
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
A no to ja mam taki z mikrofibry pomaranczowy z kotkiem. A mi sie tez najbardziej ten z misiem podoba co pokazalas.
ps. Nowe paznokcie, juz chyba ostatnie... |
|
|
|
#2829 |
|
Rozeznanie
|
pauliza a my robimy dzisiaj grillka
karkoweczka zapeklowana ,kiełbaski ponacinane i kaszaneczka nafaszerowana(brat faszerował) juz mi slinka leci ![]() i zrobiłam sałatke mary poziomkowej warstwowa z łososiem marchewka i jajem i paste z tuńczyka z przepisu aguś z ogórami i pomidorami,a nie lybie ryb i ich pochodnych ,ale tacie i tz smakuja dzieki dziewczynki za przepisiki
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu ostatnie?
![]() ja sie na Twoim wątku nie wypowiadam, ale zawsze oglądam te przedostatnie z czarnym były boskie....
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tam prosze kliknac piec gwiazdek ze Ci sie watek super podoba i marzysz o nim po nocach.Ostatnie bo to chyba tylko do poniedzialku trwa, potem komisja oglosi wyniki. Ale jak tak patrze co czaruja inne laski, to zbieram szczeke z podlogi... |
|
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
to to jest jakiś kjionkurs??
ależ ja nie wiedziałam!:P a co jest do wygrania?
|
#2833 |
|
Rozeznanie
|
mimbi gdzie te gwiazdki????????????:conf used:
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba nie myslalyscie ze ja tak sama z siebie nie mam co robic i se codziennie paznokcie maluje z nudow?
Wariacje kolorystyczne z IsaDora Graffiti Nails! 50 Ambasadorek testuje online zestawy lakierów marki IsaDora, dzięki którym można stworzyć niezwykły efekt graffiti. Ambasadorki na własnych wątkach-blogach przez 2 tygodnie będą dzielić się wrażeniami z używania lakierów i pochwalą niezwykłymi efektami stylizacji paznokci. Im ciekawsze wątki, tym lepiej! Po dwóch tygodniach komisja konkursowa wybierze 25 najciekawszych, najbardziej oryginalnie prowadzonych wątków i nagrodzi autorki zestawami kosmetyków IsaDora o łącznej wartości 426zł każdy! A gwiazdki to sa u gory na kazdej stronie - obok "narzedzia", "przeszukaj ten watek". |
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj maz wlasnie mi wreczyl dwa bilety do kina na dzisiejsza premiere los numeros idziemy do kina idziemy do kina ![]() od wczoraj u nas graja a dzisiaj mu rano zarzucilam pomysla fajowy ten kocyk z mikrofibry, mysl;alam nad nim :tak: ok ogladam geslerowa, co by sie doksztalcic
|
|
|
|
|
#2836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja myślałam, że własnie Ci się tak nudzi i ,ze dla nas to piszesz bo lubimy to czytac
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, któraś pisała, że w Kauflandzie jest promocja pampersów.
Nie mam w okolicach żadnego, ale byliśmy dzisiaj w realu i tam też pampersy są w promocji - kupiliśmy opakowanie 2 new baby - 94 sztuki za 44,99 zł ( normalna cena chyba z 10 zł większa ). Poza tym są w promocji również kosmetyki z Hipp'a. Żel z pompką do mycia ciała i włosów kosztuje 13,99 zł ( pierwotna cena 19,99 zł ). Też kupiliśmy dla Pepe
|
|
|
|
#2838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2839 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiedziałam Poszukam zaraz tych gwiazdek :PCytat:
|
||||||
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
atiz bardzo ładne mieszkanie
![]() enchantresss jenyyyyyyy jaki malutki człowieczek zastanawia mnie jak się będzie rozwijać to dziecko ...... agus87 co za smakołyki masz na tej blasze ale sliny mi się i tak już narobiło .dziewczyny nie wklejajcie tych zdjęć porodówek bo ja się poryczę że muszę w takich okropnych warunkach rodzić cucciola79 za wizytę, słodko wygląda jak dzidzia ssie paluszka, a jeszcze lepiej jak jest to palec od stopy ![]() moria nie ma dla nas czasu ostatnio gusiagatko jaki słodki twój Tż ... ![]() ddaaiissyy trochę rozumiem też twojego Tżta, bo skoro macie wizję swojego domu w przyszłości, to po co się zadłużać ... teściom pewnie do głowy by nie przyszło że chcecie brać kredyt na 30lat tylko po to żeby mieszkać samemu, skoro możecie mieć całe poddasze a później i cały dom ... ja Ciebie rozumiem bo ja chyba bym nie dała rady mieszkać z teściami ... ale z drugiej strony to ma swój sens .... Grazin ja polecam kocyki z Drewexu, Zosia ma i nic się z nim nie dzieje, teraz kupiłam drugi dla Gabrysi, tyle że on raczej nie na lato ... choć bardzo gruby nie jest . .. jestem .... buty dla Zośki kupione ale nie jestem usatysfakcjonowana, bo chciałam tanie, a wiadomo że tanie nie zawsze ładne .... do piachu mają być ... to teraz co na wizycie ... atiz na Borowską wszyscy mają zacząć pracę dokładnie 20kwietnia i tam już ma to działać, takie jest założenie, więc teoretycznie zdążą tyle że mój doktor przekonany nie był czy aby na pewno im się uda .... więc tak naprawdę nadal nic nie wiem ... no ale jak to powiedział "będziemy w kontakcie" przez to wszystko nie zapytałam kiedy mam przyjść na następną wizytę Gabrysia waży ok 2600 ![]() czyli przez miesiąc przybrała 1200 ![]() główkę ma dość nisko szyjka 2cm ale trzyma ... miedniczki nadal minimalnie powiększone ale nic się nie dzieje ... (miałam cichą nadzieję że Gabi będzie ciut mniejsza od Zosi ale chyba się nie zanosi )no to chyba tyle z grubsza ... Dziękuję za kciuki,kochane jesteście |
|
|
|
#2841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gabrysia rośnie
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze, ze sie szyjka 3ma no i gabrysia jak slicznie rosnie
|
||
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za udaną wizytę. Gabrysia jak pięknie rośnie |
|
|
|
|
#2844 |
|
Rozeznanie
|
mimbi gwiazdeczki klikniete
andziot kawał kobity z Twojej Gabrychy ![]() ja zjadłam karkoweczke i kaszaneczke, zaraz pekne a mały skacze w brzuszku jak wariat,chyba mu smakował ten pierwszy w jego zyciu grill
|
|
#2845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak Cytat:
stąd że problem zaparć w 1 ciąży nie był mi obcy.Teraz z resztą też, ale mam już patent ![]() Też chciałam się przepłukać, ale ponoć w ciąży to niewskazane Miałabym stracha, że wywołam szybciej poród.http://www.ciazowy.pl/artykul,krepuj...ale,829,1.html Tu jak i wielu innych miejscach o tym trąbią, więc tobie muszę pogratulować odwagi. Domyślam się że ulga bezcenna ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- acha, i te pytania męża-w opisie o akcji porodowej, to strzał w 10 ![]() Popieram, prawda
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2846 |
|
Rozeznanie
|
mimbi ***** dałam
grazin kocyk boski, ja mam jeden w spadku a drugi polarowy andziot dobrze że na wizycie wszystko w porządku kurcze to może damy radę, jeśłi nic wczesniej nam nie wyskoczy (dosłownie )Mój kot ogląda NationalGeographic HD pogram o hienach jest zafascynowana "Hieny mistrzynie w łamaniu kości" A my siedzimy i oglądamy ją i jesteśmy jeszcze bardziej zafascynowani i polewamy z niej. Stwierdziliśmy że jest lepsza niż druga nasza kicia która ogląda bajki z misiem na HBO.
|
#2847 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() super rośnie Gabrysia, kawał kobitki już z niej ![]() Witam wieczorową porą ![]() Ale ja dziś kreatywna byłam Dziś ziemniaki przypaliłam Ale w tej ciąży lubie przypalać juz raz buraki przypaliłam i warzywa na sałatkę Kolejny gar do szorowania |
|
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kliknełam i jak chcesz to napisze do administratorów, że Twoj wątek śni mi się po nocach i jest prze cudowny![]() myślę ze masz ogromne szanse bo Twoj wątek jest bardzo ciekawy ![]() andziotku ale wielkoludek z Gabrychy!! brawo!![]() a ile taka " zdrowa " szyjka ma cm? co do kocyka to też myślkałam o tych z drewexu bo są śłitaśne, ale własnie wydaje mi sie dosc gruby i na te cieplejsze miesiace mysle ze wybiore mikrofibre a późneij taki z dreweksU ![]() katarzynka ja polecam czopki glicerynowe, własnie tez słysząłam ze lewatywa moze wywołac poród ale to chyba jak juz jest sie przy końcówce. a czopek gliceryowy sobie wkładasz i po 10 min spokój nie działa tak głeboko jak lewatywa ale tez moze nieźle odkorkowac
|
|
#2849 |
|
Rozeznanie
|
Ja się odmeldowuje dziewczynki, idę jakiś filmik z mężulem i spać, bo jutro ważny dzień - 8 rano F1 początek sezonu a my maniacy rajdów i wyścigów F1.
Papatki
|
#2850 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam kochane
miłej niedzieli wam życzę mamusie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

ja mam z takiego samego materiału, tylko mój ma dłuższe włosie, tzn nasza córcia ma
my też taki mamy ale z krótszym 

no ja myślałam, że własnie Ci się tak nudzi 

zastanawia mnie jak się będzie rozwijać to dziecko ......
stąd że problem zaparć w 1 ciąży nie był mi obcy.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)