Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 14:14   #2791
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Pooglądałam debatę Tuska z artystami
Ale snieg u mnie padał Na szczescie juz przestał

Lolus, mimbi
- z rodzicami moimi gadałam ale oni są z kolei zdania, ze nie beda sie w ogóle wtrącac i nic nam sugerować. Mamy zrobić jak uważamy za słuszne i przede wszystkim musimy podjąć wspólną decyzję.
Własnie z TŻ przed chwilką rozmawiałam i powiedziałam, aby uświadomił rodziców, ze nie wiem czy bedziemy robić ten remont bo rozważamy inne opcje a poza tym nikogo nie prosiliśmy o załatwianie ekipy remontowo-budowalnej więc jest to troche poza naszymi plecami - odpowiedział mi krótko "dobrze myszko, tak też powiem" I koniec rozmowy
Czuje, ze jemu jest po prostu kredyt nie na rękę, myśli o zmianie auta, wie że ja tez bym chciała w bliższej czy dalszej przyszłości to zrobić, wie że byle czym jesli chodzi o remont się nie zadowolę, że na wakacje do koziej wólki też sie nie wybiore i pewnie przeraża go myśl, czy ze wszystkim naraz podołamy. Oczywiscie małz tez ma zachcianki tylko z innej bajki jak np rózne gadzety...
Chwilowo mam dość i straciłam zapał do wszystkiego. Czekam do 01 o4. Pewnie skończy sie na tym, ze zostaniemy w tym miejscu gdzie jestesmy-bez remontu poddasza i bez kupna domu a mnie będzie wstyd kogolowiek do domu zaprosić (tak jak to jest do tej pory, nikt z moich znajomych jeszcze u "mnie" nie był)

atiz; kiara - świetne wnętrza !! z duszą i pomysłem. Gratuluję inwencji twórczej

agus87; GRATULACJE !! 9 msc......... ostatni ! W kazdej chwili może sie zacząć

mimbi; zależy ile kto w kuchni robi.. jakieś weny twórczej niestety nie posiadam do wymyslania posiłkow i ten sprzęt byłby u mnie dla "miecia" choć czasem lubię własnie z tego powodu cosik kupować... ale jednak w tym przypadku sobie odpuszcze
no nastepna będzie rodzic w szpitalu full wypas
ja nawet nie wiem gdzie mój dokładnie zlokalizowany nie wspominając, ze pojęcia nie mam jak jest w srodku Musze iść na otwarte drzwi koniecznie.

cucciola, ja też wczoraj zaczełam 30 tydzień
Wcinaj, musisz mieć siłe na poród i późniejsze wychowywnie dzidziusia
Cięzko będzie znaleźć potem czas dla siebie Szukaj ziomali !!!

moria44; rewelacyjna torba, bardzo mi się podoba, tylko boję sie, ze za mała by mogła byc dla mnie... ale poza tym nie mam do niej zadnych zastrzeżeń !
Miłego weekendu Tobie także

Paulizia, własnie ogladałam na youtubie filmy instruktażowe o wyrywaniu nitką i fajnie to wygląda ale sama osobiście nie potrafię
całkiem już wyzdrowiałas ??

gusiagatko, podziw i szacunek dla Twojego TŻ ale komplement też bym ryczała

antropia, moze lodem posmaruj wcześniej brwi przed skubaniem - wtedy mniej boli
Ale sama wstajesz o 9 czy z budzikiem ? Jak ja bym chciala spac do 9

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:16   #2792
sandrunia1511
Raczkowanie

listopadowa80,
enchantresss

dziękuję

SiLLee
, nie nie bede tam rodziła, bo mieszkam teraz w Niemczech..
wiesz, opinie jak opinie..
pisałam wyżej co przeżyłam jak wyszłam z tamtad ze szpitala..
miałam problemy z nerka, a oni ze kolka nerkowa i tabletki na podtrzymanie mi dali i d u p a .. :/
całkiem nie potrzebnie te tabletki i wgl z nerka mi nic nie zrobili..
po przyjezdzie tutaj do DE po tygodniu dostalam sie do szpitala..
( poczytaj sobie, bo za duzo pisania ;/ )

każdy ma inna opinie..

Paulizia, no.. najadłam się, bo nie wiedziałam co mi jest a oni też jeszcze nie wiedzieli i jeszcze ta wiadomość, że jak to zakażenie od łożyska albo od dziecka i bd musieli mi przerwać ciąże to się załamałam ;(

anulinka2009,antropia, musiałam dać radę dla naszego maleństwa, choć łatwo nie było..

tydź temu byłam u lekarza i Maja ważyła 1355g i 40cm miała..
lekarz pow ze wszystko wporządku jak pytalam o wymiary itd.
ale jak dla mnie to troche mało waży..
mam nadzieje, że bd ważyła 3 kg
Stary 2011-03-26, 14:18   #2793
Kiara76
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
mi sie wydaje bez sensu kupowanie tych miniaturek w Rossmannie do porodu. Przeciez to sie w ogole nie oplaca! A co to jest za problem wlozyc do kosmetyczki pol pasty do zebow (ja tak zrobilam - jedna zuzylam do polowy i ona czeka na szpital)? Ja na wszystkie wyjazdy bralam zawsze albo probki albo szampon+zel 2w1 (jest taki z Isany Sport za 3 zlote chyba pelne opakowanie http://www.rossmannversand.de/Deskto...=59894&id=1084 - tak swiezo pachnie, troche po mesku, ale ladnie, mialam go na wyjazdach i super sie sprawdza, z Adidasa tez sa, z Joanny). Oczywiscie jak chcecie kupowac te male opakowania, to jest Wasza decyzja, podpowiadam tylko ze macie tansza alternatywe.
Masz rację, co do kosztów, bo te małe gów..... ienka są bardzo drogie w porównaniu ze zwyklymi, ale mnie chodzi głównie o miejsce w torbie. Z tych maleństw mam pastę do zębów i szampon. Niby to tylko dwie rzeczy, ale zawsze, bo w torbie miejsca jak na lekarstwo i każdy cm się liczy A mam taką płaską kosmetyczkę, że to co mam wchodzi na styk, a jakbym miała tradycyjne rozmiary to musiałabym brać większą - kuferek, a większa już do mojej torby nie wejdzie, ot i cały problem.
Stary 2011-03-26, 14:22   #2794
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

klask i:
Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
no właśnie godzinę krócej jutro w ciągu dnia będzie trzeba to nadrobić

i dodatkowo za robienie mi ochoty na słodkie
Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość
po 1. gratuluję 9 miesiąca już coraz bliżej !!
po 2. ale apetyczne te drożdżóweczki dzięki za przepis, kiedyś na pewno wypróbuję dziś szarlotkę z mami robimy, więc też smakowicie powinno być

no, mi też łzy same poleciały jak zobaczyłam tą kruszynkę
dar od Boga, cud, po prostu cud..
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość

Wow! 36 tydz.. jak ten czas leci

Gratki Aga
Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość

gratuluję ja mam na obiad zupkę szczawiową ugotowana wczoraj

niesamowite....jakie kruszynki...to są własnie cuda

ale ładnie mieszkanko

rewelacja, już niedługo, coraz bliżej...

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry mamusie
Wczoraj bylysmy na wizycie u gine malutka rosnie i rozwija sie dobrzedluga ok 35 cm.najpierw trzymala sie za glowke jakby chciala nam powiedziec ,ze ma problemika pozniej wsadzila paluszek do buzki i zaczela ssac

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Agus87 gratuluje nowego tygodnia!
.

ide robic drozdzoweczki
Stary 2011-03-26, 14:40   #2795
enchantresss
Rozeznanie

Paulizia, nie płakuniaj Nie chciałam żeby komuś było smutno
Ja też zawsze się wzruszam, a taka sytuacja, gdy takie maleństwo okazuje się takie silne i daje radę przeżyć to jest naprawdę cud i wyciska łzy..
A co muszą czuć tacy rodzice to nawet sobie nie potrafię wyobrazić i nawet nie zamierzam wyobrażać, bo też się zapłaczę zaraz
Najważniejsze, że nasze dzidzie już coraz większe i nie ma aż takiego ryzyka , ja też dziękuję Bogu za każdy dzień, który Gabi spędza w brzuszku oby jak najdłużej..

a teraz z pozytywnych rzeczy : wcinam pyszną, cieplutką szarlotkę i za 20min zaczynam śledzić relację online z meczu tż-ta

gusiagatko
, śliczny komplement Ci TŻ sypnął

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 14:41   #2796
Paulizia
Wtajemniczenie

Mimbi biedny jez. na szczescie nic mu sie nie stalo????

Daisunia i co? Zjedli tego Tuska? Mialam ogladac, ale nie moge pilota znalezc i olalam ja juz sie lepiej czuje!!! Zdecydowanie. Nawet juz sie odklejam co jest cudownym uczuciem, bo moge oddychac

Wlasnie kupilam malutkiemu kocyk celularny i reczniczek z Elli & Raff.
Matall pokochalabym ta serie Elli & Raff to slonik i zyrafka

Reczniczek
http://cgi.ebay.co.uk/BABY-HOODED-TO...item1e60679ac0

I kocyk ZIELONY
http://cgi.ebay.co.uk/MINT-PRAM-CRIB...item4aa29ea684

Ostatni kocyk, niebieski kupie jak Antos sie urodzi. Bedzie mial osobisty z personalizacja i data narodzin
Stary 2011-03-26, 15:04   #2797
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
antropia, moze lodem posmaruj wcześniej brwi przed skubaniem - wtedy mniej boli
Ale sama wstajesz o 9 czy z budzikiem ? Jak ja bym chciala spac do 9
zawsze je zwilżam lodowatą wodą
z budzikiem jeszcze takiej wprawy nie mam
za to muszę wcześniej spać chodzić....23 już w łóżeczku leżę
Stary 2011-03-26, 15:14   #2798
MoniaK
Zakorzenienie

Co za beznadziejny depresyjny dzień Ciemno, śnieg pada i na dodatek siedzę sama w domu
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:20   #2799
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Co za beznadziejny depresyjny dzień Ciemno, śnieg pada i na dodatek siedzę sama w domu
Stary 2011-03-26, 15:31   #2800
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiara76 Pokaż wiadomość
Niestety na bębenku nie potrafię fachowo grać, postukam sobie czasami, ale to nic ciekawego To futerko to tarcza rytualna, pewnie jest ze skóry jakiegoś biednego futrzka, jak kupowałam to szczerze nawet się nad tym do końca nie zastanawiałam. Staram się kupować mniej, ale przedmioty oryginalne, chociaż kilka figurek tez pochodzi z masówki, są to prezenty glównie od mojej mamy i nigdy ich nie wyrzucę
.
słyszałam kiedyś jak ktoś grał właśnie na takich bębenkach, fajna sprawa

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Dzien Dobry mamusie
Wczoraj bylysmy na wizycie u gine malutka rosnie i rozwija sie dobrzedluga ok 35 cm.najpierw trzymala sie za glowke jakby chciala nam powiedziec ,ze ma problemika pozniej wsadzila paluszek do buzki i zaczela ssac jeju jaka juz jest kochanaPan doktor mnie op......ze za malo przytylam i od dzisiaj zaczynam jesc wiecej mieskapoza tym powiedzial mi ,ze wczoraj zaczelam 30tydzienz moich obliczen wychodzil 29 no ale jak Pan doktor mowi to pewnie i ma racje
a dzisiaj u mnie robia Swieto europejskie tzn.beda budki z jedzonkiem i rzeczami z Europy a wiec wybieramy sie z Tz szukac polakowi poprobowac smakowitosci europejskich a jutro Rzym robia Fiere taka duza dla kobiet w ciazy i dzieci z nowinkami i nowosciami na rynku jak porobie fotki to Wam wrzuce
a Wy jakie plany na ten weekend??
gratuluje wizyty, i jedz, jedz i jeszcze raz jedz

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

U mnie dzionek też wspaniały, mimo że słonka nie ma. Tż zadbał o to aby taki właśnie był.
Normalnie płakałam jak dziecko, tak mi się miło zrobiło. Malowałam się właśnie i mówię do niego :
"Wiesz my to chyba córeczkę będziemy mieć, bo co się za makijaż zabiorę to mnie kopie"
a on na to: " ehh to nie dlatego, że dziewczynka. Dzidzia daję Ci po prostu do zrozumienia, że nie potrzebujesz makijażu bo jesteś najpiękniejszą mamusią na świecie"

I tak się spłakałam, że aż mi makijaż spłynął !!
o ja tż spisał się na medal

ddaaiissyy masz świętych rodziców, tak powinno być że nikt nie powinien sie wtrącać, a teście troszkę wam chcieli wetknąć swoją pomoc i to chyba tak przesadnie troszkę, a co do dalszych planów to chyba kwestia dogadania z tż.

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:43   #2801
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Paulizia; Tusk sie nie dał
taki reczniczek to pamiatka na całe zycie supero

MoniaK; u mnie to samo o 17.00 umówiłam sie z kolezankami a tak mi sie nie chce nic mi sie nie chce, dobija mnie pogoda i w ogole wsio.. chyba Cie nie pocieszyłam

zosiaaa, nie moge sie z Tobą nie zgodzic, co do moich rodziców. nigdy do niczego mi sie nie wtrącali i tak też jestem wychowana...

antropia robisz juz postepy Jestem z Ciebie dumna

andziotka, gdzie Ty? Bo wizyta zdaje się dziś miała byc ??

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 15:50   #2802
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość

antropia robisz juz postepy Jestem z Ciebie dumna

andziotka, gdzie Ty? Bo wizyta zdaje się dziś miała byc ??
ach dziekuje
a andziotka chyba jeszcze buty Zosi kupuje
Stary 2011-03-26, 15:51   #2803
SiLLee
Raczkowanie

sandrunia1511 o jej to nie zaciekawie w tym szpitalu ;/ ech w Rybniku zle Raciborzu tez i nie wiadomo co wybrac ;/
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥

Moje Maleństwo ♥
Pusta miska - napełnij miske
SiLLee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 16:00   #2804
Renessme1985
Rozeznanie

Daisy tak sobie myślę o tych Twoich teściach i o całej tej sytuacji... Wiadomo, że najfajniej jest mieszkać na swoim i nie musieć się z nikim użerać i czuć się skrępowanym... wcześniej pisałaś, że Twoi teściowie są w sumie spoko i za bardzo się nie wtrącają, więc może jednak jest jakaś szansa, że się dogadacie... może Twoi teściowie wspominali coś o tym remoncie Twojemu TŻ tylko nie zarejestrował, a co za tym idzie nie powtórzył Ci, a Ty żyłaś w błogiej nieświadomości i potem się wywiązała taka nieciekawa sytuacja... dobra, bo przynudzam generalnie chciałam Ci powiedzieć, że ja doskonale rozumiem Twojego TŻ i jego podejście do kredytu, bo sama jak sobie myślę, że jest się przez 30 lat krótko mówiąc udupionym z kasą, bo wszystko w kredyt i że w zasadzie ciężko jest przewidzieć, co przyniesie przyszłość, to aż mnie ciary przechodzą, gdyby miała w coś takiego się wpakować, gdybym nie musiała... trzeba też brać pod uwagę ile kasy więcej trzeba temu bankowi oddać... bo przy 30 latach kredytowania to jest prawie drugie tyle... takie złodziejstwo Może da się jakoś dogadać z Twoimi teściami i może mieszkanie z nimi wcale nie jest takim bardzo głupim pomysłem, tym bardziej że nie są bardzo wtrącalscy... najważniejsze to w zasadzie, żeby mieć wszystko oddzielnie wejście, łazienkę, kuchnię itp... tzn tak jakby zupełnie oddzielne mieszkanie, tyle że w tym samym budynku... ja bym to na Twoim miejscu rozważyła, bo przecież kredyt na 50 tyś na remont to nie to samo, co kredyt na 800 tyś na dom Sama przyznajesz, że lubisz mieć poczucie komfortu, do koziej wólki na wakacje nie pojedziesz itp... mam dokładnie tak samo jak Ty, że przyzwyczaiłam się do pewnego komfortu życia i do pewnych wygód i myślę, że bardzo ciężko byłoby mi się teraz przestawić na to, by połowę naszych zarobków oddawać do banku i jeszcze z tą świadomością, że połowa z tej połowy to odsetki, które zdziera ze mnie bank a gdzie te egzotyczne wycieczki, dobre auto itp?? Na szczęście mnie i TŻ ominęło zaciągnie kredytu na mieszkanie, bo je dostaliśmy w spadku ale gdybyśmy go nie dostali, to prawdopodobnie też mieszkalibyśmy z moimi rodzicami (czyli dla mojego TŻ teściami) w ich domu, bo mają całe piętro wolne i poddasze, więc wielkościowo super, poza tym dom, no i za mieszkanie o takim metrażu musielibyśmy zapłacić baaaaardzo dużo kasy, a to już się nie kalkuluje, gdy ma się gdzie mieszkać w godnych warunkach). Oczywiście jeśli tylko chcemy to możemy się tam wprowadzać od zaraz, tylko że skoro mamy swoje to wiadomo, że lepiej jednak samemu. Ale się rozpisałam Mam nadzieję, że mnie nie ukatrupicie za tego posta
Nie chodzi mi też o to, że kredyty są złe i że w ogóle nie należy ich brać i każdy powinien mieszkać z rodzicami... mam nadzieję, że nikt nie poczuł się urażony... chodzi mi o to, że jeśli nie ma takiej bezwzględnej potrzeby, by brać ogromny kredyt na dom, mieszkanie itp, to może warto zastanowić się nad opcją, którą się ma i rozważyć ja tak do końca uwzględniając wszelkie argumenty za i przeciw... Skoro Twoi teściowie są w miarę spoko i się nie wtrącają, to może jednak przy rozmowie z mężem, która na pewno po powrocie do krk Cię czeka rozważycie jednak też możliwość pozostania tam, gdzie jesteście Przedstawiłam tylko druga część medalu, bo wziąć kredyt łatwo ale spłacać go potem, to już inna bajka... Oczywiście to Wy ostatecznie podejmiecie decyzję, co chcecie zrobić, ale warto rozważyć wszystkie za i przeciw, wszystkich opcji, które macie... W każdym razie ja za owocne rozmowy

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 16:16   #2805
Lolka1212
Zadomowienie

Ddaaiissyy urwanie głowy z tymi problemami.. Rozumiem Cię, że nie chcesz rezygnować z dotychczasowego standartu życia, ale z drugiej strony wiadomo też że kredyt, zwłaszcza taki ogromniasty, wymagać będzie niejednych wyrzeczeń.. Teraz wydaje mi się, że twój TŹ też nie ma łatwej sytuacji, jeśli chodzi o podjęcie decyzji

Paulizia
ale piękne zakupki poczyniłaś Czyżbyś ściągła już sobie szlaban na e-bay?

A propo kocyków ile macie? albo ile wedłiug was potrzeba??
Stary 2011-03-26, 16:25   #2806
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Ddaaiissyy urwanie głowy z tymi problemami.. Rozumiem Cię, że nie chcesz rezygnować z dotychczasowego standartu życia, ale z drugiej strony wiadomo też że kredyt, zwłaszcza taki ogromniasty, wymagać będzie niejednych wyrzeczeń.. Teraz wydaje mi się, że twój TŹ też nie ma łatwej sytuacji, jeśli chodzi o podjęcie decyzji

Paulizia
ale piękne zakupki poczyniłaś Czyżbyś ściągła już sobie szlaban na e-bay?

ja mam dwa ale jak będzie potrzeba do dokupię po urodzeniu

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 16:28   #2807
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam jeden ten dziurawiec z Mothercare i jeden taki puchaty z Pepco, super milutki. Jak bedzie zimno w maju to kupie jeszcze moze jakas kolderke dodatkowa do wozka, a jak nie, to zostane z tym co mam.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 16:30   #2808
agus87
Zakorzenienie

ja mam 2 kocyki

a co temperatury w maju
mowia, ze ma byc baaardzo upalny maj
Stary 2011-03-26, 16:32   #2809
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
a co temperatury w maju
Boze, czy ja sie aby nie ugotuje wtedy w tej wannie???
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 16:36   #2810
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Boze, czy ja sie aby nie ugotuje wtedy w tej wannie???
eee orzezwi cie
Stary 2011-03-26, 16:53   #2811
bzyczka1
Zakorzenienie

ja mam 3 kocyki, jeden welurowy, drugi taki puchaty chyba z mikrofazy i jeden dziurkowany z all (jeszcze go nie mam ale w piątek został wysłany) . Jeden będzie do łóżeczka, jeden do kołyski i jeden do wózka jak będzie trzeba

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 17:03   #2812
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Stary 2011-03-26, 17:05   #2813
agus87
Zakorzenienie

bry grazin
Stary 2011-03-26, 17:09   #2814
atiz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Rewelacja normalnie

Mam dziś mega niepasztetowy dzień
Czuję się LEKKO, czuję się ładna i w ogóle w pełni sił - maseczka, kremik, balsamik, regulacja brwi działają cuda
tez tak bym chciała, ale dziś nie mój dzień

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
no i właśnie dlatego dzis nie mój dzień, przed chwilą grałam 2 godziny w The Sims na PS3 hehe już dawno tego nie robiłam

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja mam 2 kocyki

a co temperatury w maju
mam nadzieje

Moria torba extra ale na pewno bym się w nia nie spakowała

Andziot jak tam? Jakieś wieści? Gdzie jesteś?

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 17:11   #2815
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

bry agus i reszta ferajny
nie mam weny dziś ale podglądam Was popijając kawkę
Stary 2011-03-26, 17:13   #2816
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
tu dzisiaj cisza w eterze
Stary 2011-03-26, 17:14   #2817
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

szukam kocyka na all.
który polecicie??

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

antropia no wlasnie widze ze cichutko
kazda pielęgnuje rodzinne gniazdko
Stary 2011-03-26, 17:16   #2818
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
ja wlasnie wybombalam
Stary 2011-03-26, 17:18   #2819
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
szukam kocyka na all.
który polecicie??

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

antropia no wlasnie widze ze cichutko
kazda pielęgnuje rodzinne gniazdko
albo cichutko podczytuje

ja kocyki kupiłam u nas w sklepie to nie pomogę
Stary 2011-03-26, 17:22   #2820
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

co myslicie o takkim?
http://allegro.pl/puszysty-kocyk-mik...519318575.html

ma któras?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości