Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 21:02   #4201
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
kamerzyste mamy- pamar studio. Super filmiki robi. I w miedzy czasie zapytał kogo chcemy jako fotografa. Powiedzieliśmy że zastanawiamy się nad Pania Moniką Kwiatkowską. Co się okazało Oni często współpracują i z ręką na sercu polecał. No i fajnie bo Oni się znają i dobrze im się współpracuje, więc na plenerze nikt nikomu nie będzie przeszkadzał
a orkiestra- Eden z Limanowej, babiorze,
Orkiestra to największy kłopot. Bo TZ nie chce aby kobieta śpiewała i chce saksofon. No i ciężko jest nam znaleźć.
Szukałam tych Grześków co ich wszyscy polecają a nikt nie widział (z okolic nawojowej ) Ale niestety nie doszukałam się żadnej ich piosenki
Właśnie byłam na stronie tej kobitki-fotografa, bardzo spodobała mi się opcja fotografa-kobiety, więc z zaciekawieniem oglądałam jej prace i....szczerze mówiąc, bardziej podobały mi się zdjęcia tego fotografa, nad którym magdzia się zastanawia.... Nie porwały mnie.... Ale to oczywiście Wasz wybór, Wasz gust

Natomiast super jest ta firma pamar studio Miałam taką gęsią skórkę jak oglądałam tą czołówkę 1, że aż mnie nogi bolą Przy czołówce 2 jest przepięknie dobrana muzyka........ A jak przeglądałam filmik "przygotowania do wesela" to chyba się zakochałam w pantofelkach PM........

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ja tam wogole nie planuje zadnej przerwy :P no chyba dopiero jak zaniemogę:P albo On:P heh:P
My też nie Chyba, że ja jeszcze nic o tym nie wiem...????

Co do picia na własnym weselu....My też nie zamierzamy PIĆ, wiadomo, nawet nie wiem czy będziemy mieć czas żeby ZJEŚĆ ale toast na bank wypijemy Nie ma nawet innej opcji. A i coś czuję, że podczas całonocnej zabawy nie da rady odmówimy KAŻDEMU wypicia wspólnie za Nas- np. Rodzicom, czy Świadkom.... A dwoma czy trzema łykami wina, czy czegokolwiek innego, chyba się jeszcze nikt nie upił Poza tym i tak się to wytańczy.... A na PICIE przyjdzie jeszcze nieraz czas
Pamiętam za to, jak świadkowaliśmy z TŻtem na ślubie Jego Siostry i.... jak po dwóch dniach (ślubie, weselu i poprawinach) dowiedziałam się, że mój TŻ wraz z przyszłym Panem Młodym, w domu, podczas przygotowań, jeszcze przed tym, jak mieli jechać po PM, wypili po kielichu Ooooo........ale co tam, fakt faktem, nic nie wyczułam i nic się z tego powodu złego nie stało Więc szok i złość jak szybko przyszły, tak szybko zniknęły
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:09   #4202
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Właśnie byłam na stronie tej kobitki-fotografa, bardzo spodobała mi się opcja fotografa-kobiety, więc z zaciekawieniem oglądałam jej prace i....szczerze mówiąc, bardziej podobały mi się zdjęcia tego fotografa, nad którym magdzia się zastanawia.... Nie porwały mnie.... Ale to oczywiście Wasz wybór, Wasz gust

Natomiast super jest ta firma pamar studio Miałam taką gęsią skórkę jak oglądałam tą czołówkę 1, że aż mnie nogi bolą Przy czołówce 2 jest przepięknie dobrana muzyka........ A jak przeglądałam filmik "przygotowania do wesela" to chyba się zakochałam w pantofelkach PM........
Tyle że fotograf nad którym magdzia sie zastanawia jest z okolic bielska (chyba) a szczerze myślałam ciągnąc fotografa z krakowa, ale zrezygnowałam... a co dopiero z tego bielska
Wiesz, ona ma mało zdjęć tutaj na swojej stronce. Troszke więcej ma na blogu a reszte dzisiaj oglądaliśmy w albumach i podobają nam się
Myśleliśmy nad innym- ale niestety już nie ma terminów.
Ogółem podobno w ten sam dzień po nas 3 pary pytały O NASZ TERMIN !!!!!:p ala: Co za fart !

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-03-26 o 21:18
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 21:22   #4203
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Tyle że fotograf nad którym magdzia sie zastanawia jest z okolic bielska (chyba) a szczerze myślałam ciągnąc fotografa z krakowa, ale zrezygnowałam... a co dopiero z tego bielska
Wiesz, ona ma mało zdjęć tutaj na swojej stronce. Troszke więcej ma na blogu a reszte dzisiaj oglądaliśmy w albumach i podobają nam się
Myśleliśmy nad innym- ale niestety już nie ma terminów.
Ogółem podobno w ten sam dzień po nas 3 pary pytali O NASZ TERMIN !!!!!:p ala: Co za fart !
Ooooo!!! No to rzeczywiście się Wam udało!!! Gratuluję W takim razie, jeśli kobitka ma takie "branie", to musi być dobra i ludzie muszą być z niej zadowoleni, w takim razie oznacza to tylko jedno =DOBRY WYBÓR A na tej swojej www może nienajlepiej potrafiła się zaprezentować i zareklamowac swoje umiejętności??? Bo mnie nie przekonała jakoś do siebie....

Jaaaaa a ja kombinuję czy nie skusimy się na fotografa z Wawy koleś w ogóle ma też szkołe tanca i jeśli się korzysta z jego usług foto to daje zniżki na naukę tańca u siebie, ale niestety nie skorzystalibyśmy z tego, bo do Wawy się tłuc nie będziemy Uwierzysz, że tańczył w Ich Troje????
Stary 2011-03-26, 21:33   #4204
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
No i ja myślę, że zrobię tak samo, jak Ty, niuto Jeszcze się tak konkretnie za suknią nie rozglądam- czasem rzucę okiem na to, co tu dziewczyny zamieszczą i zostanę na dłużej na takiej stronie, pooglądać więcej modeli sukni.....to wtedy jeśli coś wg. mnie jest fajniejszego lub okropnego, to pytam TŻ co On myśli o tej sukni.... a one zawsze są pokazane na modelce, więc suknia wtedy wygląda najlepiej jak tylko może No i On mi wtedy mówi.....jak powie swoje zdanie, wtedy dopiero ja mówię swoje, czyli np. że do mnie też ta suknia nie przemawia albo coś w tym stylu i na tej podstawię uczę się Jego zdania na temat różnych fasonów, kolorów itp. Nie oznacza to, że przy zakupie sukni będę się kierować tylko tym, co On lubi (np. mój TŻ uwielbia wszystko, co jest ręcznie haftowane- stąd Jego biała koszula w tym stylu i czarny krawat też z haftem....taki też dostałam od Niego kiedyś gorset/bieliznę), to będzie przede wszystkim strzał w mój gust, ale będę pamiętać wszystko, co mi powie....i np. jeśli spodoba mi się dana suknia, będę jeszcze bardziej ZA nią, jeśli będzie miała np. haft Ale jeśli go nie będzie to też się nic nie stanie Rozumiesz mnie?
Rozumiem
I staram się robić tak samo ślepo za jego gustem nie podążam, ale jestem ciekawa tego co jemu się podoba. Gorzej, że on czasami mi mówi, że coś mu się nie podoba w dane sukni, ale nie umie mi wytłumaczyć co - po prostu nie i koniec
Stary 2011-03-26, 21:37   #4205
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Ooooo!!! No to rzeczywiście się Wam udało!!! Gratuluję W takim razie, jeśli kobitka ma takie "branie", to musi być dobra i ludzie muszą być z niej zadowoleni, w takim razie oznacza to tylko jedno =DOBRY WYBÓR A na tej swojej www może nienajlepiej potrafiła się zaprezentować i zareklamowac swoje umiejętności??? Bo mnie nie przekonała jakoś do siebie....

Jaaaaa a ja kombinuję czy nie skusimy się na fotografa z Wawy koleś w ogóle ma też szkołe tanca i jeśli się korzysta z jego usług foto to daje zniżki na naukę tańca u siebie, ale niestety nie skorzystalibyśmy z tego, bo do Wawy się tłuc nie będziemy Uwierzysz, że tańczył w Ich Troje????
szukając zespołu wiem że natknęłam się na taki co grywał z Jopek, Krawczykiem i kimś tam. Ale TŻ mówi że ich muzyka nie pasuje mu na wesele.. Więc zrezygnowałam.

Wiesz co. Moja pani fotograf, faktycznie mogłaby zmienić zdjęcia na swojej stronie.
Szkoda że o to nie dba.. W albumach miała wiele ładniejszych zdjęć(ale może nie każdy zgadza się na taka publikacje.. W sumie ja bym nie chciała) Nie żałujemy wyboru

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:03   #4206
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Boże, skąd ja to znam. Naprawdę często ludzie wyjeżdżający tam do pracy przesadzają z oszczędzaniem na jedzeniu, żywią się baked beansami i udają że czują się świetnie. Ja rozumiem że jedzenie jest tam drogie, ale ja już wolę wydać kasę na zróżnicowane posiłki niż potem bulić za szpital i leki jak gdzieś padnę wyczerpana brakiem jakiegoś składnika w diecie
No własnie. Tzn. nie chce pokazać tate TZ w bardzo złym swietle :P Bo to nie tak, ze on nie jadł nic, albo same shity, żeby oszczedzic. Chodzi o to, ze my skoro pracowalismy, chcielismy od czasu do czasu zjesc cos ekstrawaganckiego = drogiego. Niestety, bardzo dużo osób, które wyjeżdzają na Zachód zatraca sie w oszczedzaniu. Trzeba miec troche radości z życia, bo jest tylko jedno!

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dotk4 ja bankowo będę ryczeć dzisiaj!!!!!!!! I komu będę dmuchać w telewizor???
Ale jestem mu mega wdzięczna za wszystkie emocje, za promowanie Polski i za to, że zawsze był i jest skromnym kolesiem z Wisły
Najwyższy czas, żeby odpoczął.
No i juz po wszystkim Ozywiście nie wtrzymałam i sie popłakałam Nie bedzie juz "zawołaj mnie jak Adam będzie skakał" .. Ahhh, Adaś ...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Zrobiłam Marysi tort z pampersów Jutro wraca do domku
Na samym czubku ma świeczkę "0" tak symbolicznie.
Jestem pod wrażeniem! Zdolna z Ciebie bestia

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A ja z Amanna że jako jedyny z czołówki skoczków oddał skok. Prawdziwy przyleciel
No nie? Bo Austryjakom to sie juz nie chciało

Jeśli chodzi o przerwę od seksu przed ślubem, to raczej sie nie zdecydujemy :P Mysle, ze to bedzie i tak wyjatkowa noc, bo pierwsza jako Maz i Zona, wiec nie musimy niczego odstawiac

Mam od wczoraj takiego stresa przez moja przyjaciółke i jej chłopaka, ze obgryzłam 2 paznokcie! A fe!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:11   #4207
czwartkowa
Raczkowanie

no i moj TŻ ma mnie gdzieś już 3 dzień cisza weekend na osobności! nawet nie pierdnął że mnie przeprosić albo cokolwiek fochy strzela, rece opadają ale mam to gdzieś przynajmniej 1 dzień na podładowanie energii mam

hmmm, jeżeli chodzi o mnie to mamy wszytko dom weselny, fotografa, kapelę, kurs przedmałżeński, o kamerzyscie nie mysle bo nie chce mieć moj TŻ sie upiera wiec jak chce niech zalatwia ja reki nie przykladam do tego ale dalam mu warunek ze jak ma być to góra 1 h z calego wesela i ma być to profesjonalista a nie jakieś denne wstawki

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez

Jeśli chodzi o [B
przerwę od seksu przed ślubem[/B], to raczej sie nie zdecydujemy :P Mysle, ze to bedzie i tak wyjatkowa noc, bo pierwsza jako Maz i Zona, wiec nie musimy niczego odstawiac

a ja siebie dam po ślubie http://mono94.wrzuta.pl/audio/ah7zAv..._dam_po_slubie
czwartkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:46   #4208
__Paulinka__
Zakorzenienie

co sądzicie o tym fotografie? http://www.fotograftrojmiasto.pl/zdj...ne_gdynia.html
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 22:50   #4209
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
fotki ze ślubu i pleneru ok tylko te z wesela trochę za bardzo pokombinowane jak na mój gust
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:15   #4210
bahari
Raczkowanie

A propos nocy poślubnej to wczoraj gadaliśmy o tym z TŻ. Zgodnie stwierdziliśmy, że jak zostaniemy małżeństwem to już zupełnie nam się odechce, no bo co to za frajda z własną żoną A tak na serio to mam nadzieję że TŻ będzie się trochę na weselu oszczędzał pod tym kątem, bo na pewno Mu nie daruję

Z innej beczki: dziś znalazłam w szafce w kuchni mleko skondensowane, którego przydatność skończyła się w styczniu zeszłego roku Nie pytajcie co było w środku
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:21   #4211
__Paulinka__
Zakorzenienie

http://www.ak-foto.comweb.pl/ albo spojrzcie na te... kurde normalnie jestem zdesperowana, bo nic mi sie tak szczegolnie nie podoba, no zeby w trojmiescie nic nie bylo ... najbardziej by mi zalezalo zeby byl fotograf razem z kamerzystą... wogole to moj TZ nie chce kamerzysty, ale jakos go moze przekonam Ostatnio tez mowil ze nie da tyle kasy na fotografa, ale mu przemowilam do rozumu, ze slub sie ma raz, a na sesje zdjęciową pewnie już sie nie nakrecimy bo nie bedzie czasu czy cos, no i wtedy szybko przeanalizowal i stwierdzil ze mam racje:P tak to jest z tymi facetami, nie angazują sie, tylko dają wytyczne czego nie ma byc. Ja i tak robie swoje a w kwietniu jak przyjedziemy, to tylko mu oznajmię ze idziemy tam na spotkanie, tam.. no i jezcze tam...:P heh
Stary 2011-03-26, 23:24   #4212
(kicia)
Zakorzenienie

lecę zrobić sobię dłuugą gorącą kąpiel bo już @ powinnam mieć wszystko mnie boli a jej jak nie ma tak ni widu ni słychu a wolała bym zdychać jutro niż na tyg bo nie mam na to czasu

nie zapomnijcie przestawić zegarów

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
http://www.ak-foto.comweb.pl/ albo spojrzcie na te...
tu mi się tylko plener podoba ale wiesz ja to taki mam gust

nie lubię tak dużo przerabianych zdjęć na czarno białe

Stary 2011-03-26, 23:27   #4213
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
lecę zrobić sobię dłuugą gorącą kąpiel bo już @ powinnam mieć wszystko mnie boli a jej jak nie ma tak ni widu ni słychu a wolała bym zdychać jutro niż na tyg bo nie mam na to czasu

nie zapomnijcie przestawić zegarów

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

tu mi się tylko plener podoba ale wiesz ja to taki mam gust

nie lubię tak dużo przerabianych zdjęć na czarno białe
Moja sposob na @ jest taki: 2 tabletki nurofenu, i to nie jak mnie juz zacznie na maxa boleć, tylko jak juz czuję ze bedzie, a jak nie mam akurat przy sobie, to zwijam sie z bólu, płacze a moj TZ mi masuje brzuszek wtedy jest oki i kupilam sobie ostatnio termoforek, co bedzie mnie wygrzewal z tej "przykrej okazji"
Stary 2011-03-26, 23:28   #4214
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
moj TZ mi masuje brzuszek wtedy jest oki i kupilam sobie ostatnio termoforek, co bedzie mnie wygrzewal z tej "przykrej okazji"
właśnie dlatego chcę zdychać jutro bo jutro mam ze sobą TŻ a potem to dopiero w środę ale muszę się uczyć więc nie mogę zdychac

dobra już idę tak na prawdę paaa :P

Stary 2011-03-26, 23:28   #4215
__Paulinka__
Zakorzenienie

no wlasnie, tez zauwazylam ze wiekszosc to czarno-biale fotki, i tez mi sie to niezbyt podoba, wogole to lubie takie zdjecia, ale te są chyba na maxa przesadzone... te z wesela juz wogole..ehhh.. sama juz nie wiem...
Stary 2011-03-26, 23:30   #4216
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
A propos nocy poślubnej to wczoraj gadaliśmy o tym z TŻ. Zgodnie stwierdziliśmy, że jak zostaniemy małżeństwem to już zupełnie nam się odechce, no bo co to za frajda z własną żoną A tak na serio to mam nadzieję że TŻ będzie się trochę na weselu oszczędzał pod tym kątem, bo na pewno Mu nie daruję

Z innej beczki: dziś znalazłam w szafce w kuchni mleko skondensowane, którego przydatność skończyła się w styczniu zeszłego roku Nie pytajcie co było w środku
Yyyyyy........ Chyba nie chcę wiedziec
Stary 2011-03-26, 23:31   #4217
__Paulinka__
Zakorzenienie

no paa kicia ja tez ide pod prysznic oczy mi sie juz kleją...
Stary 2011-03-27, 00:07   #4218
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Niektóre fajne fotki ma z pleneru...tzn. pomysły Reszta fotek- ze ślubu i wesela- no, zdjęcia, jak to zdjęcia

Cytat:
A propos nocy poślubnej to wczoraj gadaliśmy o tym z TŻ. Zgodnie stwierdziliśmy, że jak zostaniemy małżeństwem to już zupełnie nam się odechce, no bo co to za frajda z własną żoną

No NIEEEEEEEEE........ Aż tak to nawet nie mów

Cytat:
a w kwietniu jak przyjedziemy, to tylko mu oznajmię ze idziemy tam na spotkanie, tam.. no i jezcze tam...:P heh
HEHEHE Prawidłowo, prawidłowo

Cytat:
Moja sposob na @ jest taki: 2 tabletki nurofenu, i to nie jak mnie juz zacznie na maxa boleć, tylko jak juz czuję ze bedzie, a jak nie mam akurat przy sobie, to zwijam sie z bólu, płacze a moj TZ mi masuje brzuszek wtedy jest oki i kupilam sobie ostatnio termoforek, co bedzie mnie wygrzewal z tej "przykrej okazji"
NOOOO, koniecznie termofor!!!! Ja też już poczyniłam taki zakup, kilka miesięcy temu, może nawet z pół roku... I nie ma nawet takiej opcji teraz żeby nie wyleżeć się w pierwszy dzień w łóżq z termoforem to na brzuszku, to na plecach.....Ojjjjjj..... Na szczęście ja mam tragedię tylko pierwszy dzień.... A dziś już trzeci

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

A czarno-białe fotki mają w sobie pewien urok.... Ale gdy jest ich zbyt wiele, wprawiają w taką nostalgię......i wtedy już nie czuję tej podniosłości i radości związanej ze ślubem, tylko mam wrażenie, że oglądam zdjęcia z pogrzebu jakiegoś..... Za dużo zdjęć czarno-białych to już bardziej powaga i smutek niż radość.....

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Paulinka bardzo fajny ten fotograf "ak", którego podałaś parę postów temu Bardzo fajne te plenerowe fotki i te z przygotowań też spoczko Bardzo ładne zdjęcia robi
Stary 2011-03-27, 00:14   #4219
__Paulinka__
Zakorzenienie

od patrzenia na zdjęcia, to mnie juz glowa boli:P a przed chwilą moj TZ oznajmił mi ze On sie za to zabierze tydzien przed Naszym wyjazdem do Polski i umowimy sie z kilkoma, tak wiec zobaczymy jak jemu to pojdzie hehe:P

My idziemy juz spac, czy cos w tym rodzaju:P wiec Dobranoc* karaluchy pod poduchy
Stary 2011-03-27, 00:30   #4220
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Nie wiem już która z Was ten zespół tu dodała.....Paulinka??? Nie wiem... Ale farell band : ehem: supcio Jeśli się nad nim zastanawiasz, to warto, bo jest nad czym się zastanowić Przez kilka lat zarabiałam tak, śpiewając w zespole weselnym i serio przyznaję, że baaardzo fajny zespół
Stary 2011-03-27, 00:43   #4221
jagodzia133
Zakorzenienie

ooo widzę jeszcze tutaj nocne marki hihi ja już padam wróciłam od TŻ przeczytałam ;p tylko co pisałyście i mykam spać ;p
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 07:40   #4222
Madziuniusia
Zakorzenienie

Witojcie Boże ja nie wiem jak to zrobiłam, ale nadrobiłam wszystko. Internet mi odcieli i nie miałam jak do was zajrzeć. A teraz jestem w pracy i nadrabiam wszystko. Nie mam siły nic odpisać, sporo tematów się przewinęło. Eh niedziela w pracy

A ja jestem strasznie zła. Od 1 lutego na moim osiedlu otworzyli fitnes. Bardzo mi przypadła do gustu ich oferta, bo czynne od 6, a już o 6:15 pierwsze zajęcia, na które bardzo często chodziłam. Fakt faktem, mało osób na nie chodziło. No i wyrzuciliz grafiku te zajęcia. Pierwsze zaczynają się dopiero o 8:30. Ja miałam do tej pory karnet studencki, który ważny był od 6 do 16. Kosztował grosze. I chyba musze kupić członkostwo, bo bez sensu teraz zrobili. A tak to przynajmniej nie będą mnie żadne godziny ograniczały, a w sumie teraz, jak doszła mi jeszcze opieka nad dzieckiem i godziny będą różne, to będzie dobre rozwiązanie... Tylko 80 zł droższe...

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2011-03-27 o 08:14
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 08:45   #4223
Magda MM
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem już która z Was ten zespół tu dodała.....Paulinka??? Nie wiem... Ale farell band : ehem: supcio Jeśli się nad nim zastanawiasz, to warto, bo jest nad czym się zastanowić Przez kilka lat zarabiałam tak, śpiewając w zespole weselnym i serio przyznaję, że baaardzo fajny zespół
Ja posłuchałam "Simply the best" w ich wykonaniu i wrażenia mam niespecjalne. Kobieta śpiewa jakby się dusiła - nieczysto i nieciekawa barwa. A o chórkach w refrenie lepiej nie mówić...
Magda MM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:20   #4224
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień doberek

Jakie macie plany na niedzielę?

U mnie wkońcu święci słoneczko mam nadzieję że jest cieplutko

Stary 2011-03-27, 09:21   #4225
jagodzia133
Zakorzenienie

dzieńdoberek ale u mnie słoneczko świeci aż się chciało z łóżka wstać
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-27, 09:22   #4226
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magda MM Pokaż wiadomość
Ja posłuchałam "Simply the best" w ich wykonaniu i wrażenia mam niespecjalne. Kobieta śpiewa jakby się dusiła - nieczysto i nieciekawa barwa. A o chórkach w refrenie lepiej nie mówić...
Nie widzę wśród utworów piosenki o której mówisz
Stary 2011-03-27, 09:42   #4227
(kicia)
Zakorzenienie

Miałam dziś ślubny sen ale nie wiem czy koszmar. Ogólnie nie wiem o co w nim chodziło. Ale coś mi świta że TŻ nie chciał ślubu i że było to tak na siłę. I pamiętam że mi się obrączki nie podobały

Stary 2011-03-27, 10:17   #4228
niki19
Zadomowienie

Witam
U mnie dziś mroźno,ale za to słoneczko pięknie świeci przez okno

Cytat:
Dzień doberek

Jakie macie plany na niedzielę?

U mnie wkońcu święci słoneczko mam nadzieję że jest cieplutko
Moje plany niedzielne hmm lenistwo do południa później obiadek z Tż-em i rodzinką, a po południu na pewno spacerek z narzeczonym

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 10:18   #4229
jagodzia133
Zakorzenienie

ale nudy buuuu chyba sobie obejrzę zaległe 2 odcinki must be the music ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-27, 10:23   #4230
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ale nudy buuuu chyba sobie obejrzę zaległe 2 odcinki must be the music ;p
To na spacerek trzeba wyjść

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości