|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
, więc z zaciekawieniem oglądałam jej prace i....szczerze mówiąc, bardziej podobały mi się zdjęcia tego fotografa, nad którym magdzia się zastanawia.... Nie porwały mnie.... Ale to oczywiście Wasz wybór, Wasz gust ![]() Natomiast super jest ta firma pamar studio Miałam taką gęsią skórkę jak oglądałam tą czołówkę 1, że aż mnie nogi bolą Przy czołówce 2 jest przepięknie dobrana muzyka........ A jak przeglądałam filmik "przygotowania do wesela" to chyba się zakochałam![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Co do picia na własnym weselu....My też nie zamierzamy PIĆ, wiadomo, nawet nie wiem czy będziemy mieć czas żeby ZJEŚĆ ale toast na bank wypijemy Nie ma nawet innej opcji. A i coś czuję, że podczas całonocnej zabawy nie da rady odmówimy KAŻDEMU wypicia wspólnie za Nas- np. Rodzicom, czy Świadkom.... A dwoma czy trzema łykami wina, czy czegokolwiek innego, chyba się jeszcze nikt nie upił Poza tym i tak się to wytańczy.... A na PICIE przyjdzie jeszcze nieraz czas Pamiętam za to, jak świadkowaliśmy z TŻtem na ślubie Jego Siostry i.... jak po dwóch dniach (ślubie, weselu i poprawinach) dowiedziałam się, że mój TŻ wraz z przyszłym Panem Młodym, w domu, podczas przygotowań, jeszcze przed tym, jak mieli jechać po PM, wypili po kielichu Ooooo........ale co tam, fakt faktem, nic nie wyczułam i nic się z tego powodu złego nie stało Więc szok i złość jak szybko przyszły, tak szybko zniknęły |
||
|
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
![]() Wiesz, ona ma mało zdjęć tutaj na swojej stronce. Troszke więcej ma na blogu a reszte dzisiaj oglądaliśmy w albumach i podobają nam się ![]() Myśleliśmy nad innym- ale niestety już nie ma terminów. Ogółem podobno w ten sam dzień po nas 3 pary pytały O NASZ TERMIN !!!!! ![]() ![]() :p ala: Co za fart !
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-03-26 o 21:18 |
|
|
|
|
#4203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W takim razie, jeśli kobitka ma takie "branie", to musi być dobra i ludzie muszą być z niej zadowoleni, w takim razie oznacza to tylko jedno =DOBRY WYBÓR A na tej swojej www może nienajlepiej potrafiła się zaprezentować i zareklamowac swoje umiejętności??? Bo mnie nie przekonała jakoś do siebie.... Jaaaaa a ja kombinuję czy nie skusimy się na fotografa z Wawy i jeśli się korzysta z jego usług foto to daje zniżki na naukę tańca u siebie, ale niestety nie skorzystalibyśmy z tego, bo do Wawy się tłuc nie będziemy Uwierzysz, że tańczył w Ich Troje????
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I staram się robić tak samo ślepo za jego gustem nie podążam, ale jestem ciekawa tego co jemu się podoba. Gorzej, że on czasami mi mówi, że coś mu się nie podoba w dane sukni, ale nie umie mi wytłumaczyć co - po prostu nie i koniec
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co. Moja pani fotograf, faktycznie mogłaby zmienić zdjęcia na swojej stronie. Szkoda że o to nie dba.. W albumach miała wiele ładniejszych zdjęć(ale może nie każdy zgadza się na taka publikacje.. W sumie ja bym nie chciała
|
|
#4206 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ozywiście nie wtrzymałam i sie popłakałam Nie bedzie juz "zawołaj mnie jak Adam będzie skakał" .. Ahhh, Adaś ...Cytat:
Zdolna z Ciebie bestia ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o przerwę od seksu przed ślubem, to raczej sie nie zdecydujemy :P Mysle, ze to bedzie i tak wyjatkowa noc, bo pierwsza jako Maz i Zona, wiec nie musimy niczego odstawiac ![]() Mam od wczoraj takiego stresa przez moja przyjaciółke i jej chłopaka, ze obgryzłam 2 paznokcie! A fe!
|
||||
|
|
|
#4207 | |
|
Raczkowanie
|
no i moj TŻ ma mnie gdzieś już 3 dzień cisza weekend na osobności! nawet nie pierdnął że mnie przeprosić albo cokolwiek fochy strzela, rece opadają ale mam to gdzieś przynajmniej 1 dzień na podładowanie energii mam
![]() hmmm, jeżeli chodzi o mnie to mamy wszytko dom weselny, fotografa, kapelę, kurs przedmałżeński, o kamerzyscie nie mysle bo nie chce mieć moj TŻ sie upiera wiec jak chce niech zalatwia ja reki nie przykladam do tego ale dalam mu warunek ze jak ma być to góra 1 h z calego wesela i ma być to profesjonalista a nie jakieś denne wstawki---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
a ja siebie dam po ślubie http://mono94.wrzuta.pl/audio/ah7zAv..._dam_po_slubie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
co sądzicie o tym fotografie? http://www.fotograftrojmiasto.pl/zdj...ne_gdynia.html
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4210 |
|
Raczkowanie
|
A propos nocy poślubnej to wczoraj gadaliśmy o tym z TŻ. Zgodnie stwierdziliśmy, że jak zostaniemy małżeństwem to już zupełnie nam się odechce, no bo co to za frajda z własną żoną
A tak na serio to mam nadzieję że TŻ będzie się trochę na weselu oszczędzał pod tym kątem, bo na pewno Mu nie daruję![]() Z innej beczki: dziś znalazłam w szafce w kuchni mleko skondensowane, którego przydatność skończyła się w styczniu zeszłego roku Nie pytajcie co było w środku
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.ak-foto.comweb.pl/ albo spojrzcie na te... kurde normalnie jestem zdesperowana, bo nic mi sie tak szczegolnie nie podoba, no zeby w trojmiescie nic nie bylo ... najbardziej by mi zalezalo zeby byl fotograf razem z kamerzystą... wogole to moj TZ nie chce kamerzysty, ale jakos go moze przekonam
Ostatnio tez mowil ze nie da tyle kasy na fotografa, ale mu przemowilam do rozumu, ze slub sie ma raz, a na sesje zdjęciową pewnie już sie nie nakrecimy bo nie bedzie czasu czy cos, no i wtedy szybko przeanalizowal i stwierdzil ze mam racje:P tak to jest z tymi facetami, nie angazują sie, tylko dają wytyczne czego nie ma byc. Ja i tak robie swoje a w kwietniu jak przyjedziemy, to tylko mu oznajmię ze idziemy tam na spotkanie, tam.. no i jezcze tam...:P heh
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
lecę zrobić sobię dłuugą gorącą kąpiel bo już @ powinnam mieć wszystko mnie boli a jej jak nie ma tak ni widu ni słychu a wolała bym zdychać jutro niż na tyg bo nie mam na to czasu
nie zapomnijcie przestawić zegarów ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
ale wiesz ja to taki mam gust nie lubię tak dużo przerabianych zdjęć na czarno białe
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy jest oki i kupilam sobie ostatnio termoforek, co bedzie mnie wygrzewal z tej "przykrej okazji"
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra już idę tak na prawdę paaa :P
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie, tez zauwazylam ze wiekszosc to czarno-biale fotki, i tez mi sie to niezbyt podoba, wogole to lubie takie zdjecia, ale te są chyba na maxa przesadzone... te z wesela juz wogole..ehhh.. sama juz nie wiem...
|
|
|
|
#4216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba nie chcę wiedziec
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
no paa kicia
ja tez ide pod prysznic oczy mi sie juz kleją...
|
|
|
|
#4218 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Reszta fotek- ze ślubu i wesela- no, zdjęcia, jak to zdjęcia Cytat:
No NIEEEEEEEEE........ Aż tak to nawet nie mów Cytat:
![]() ![]() ![]() Prawidłowo, prawidłowo![]() Cytat:
I nie ma nawet takiej opcji teraz żeby nie wyleżeć się w pierwszy dzień w łóżq z termoforem to na brzuszku, to na plecach.....Ojjjjjj..... Na szczęście ja mam tragedię tylko pierwszy dzień.... A dziś już trzeci ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- A czarno-białe fotki mają w sobie pewien urok.... Za dużo zdjęć czarno-białych to już bardziej powaga i smutek niż radość.....---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Paulinka bardzo fajny ten fotograf "ak", którego podałaś parę postów temu Bardzo fajne te plenerowe fotki i te z przygotowań też spoczko Bardzo ładne zdjęcia robi
|
||||
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
od patrzenia na zdjęcia, to mnie juz glowa boli:P a przed chwilą moj TZ oznajmił mi ze On sie za to zabierze tydzien przed Naszym wyjazdem do Polski i umowimy sie z kilkoma, tak wiec zobaczymy jak jemu to pojdzie
hehe:PMy idziemy juz spac, czy cos w tym rodzaju:P wiec Dobranoc * karaluchy pod poduchy
|
|
|
|
#4220 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem już która z Was ten zespół tu dodała.....Paulinka??? Nie wiem... Ale farell band
Jeśli się nad nim zastanawiasz, to warto, bo jest nad czym się zastanowić Przez kilka lat zarabiałam tak, śpiewając w zespole weselnym i serio przyznaję, że baaardzo fajny zespół
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
ooo widzę jeszcze tutaj nocne marki hihi ja już padam wróciłam od TŻ przeczytałam ;p tylko co pisałyście i mykam spać ;p
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie
Boże ja nie wiem jak to zrobiłam, ale nadrobiłam wszystko. Internet mi odcieli i nie miałam jak do was zajrzeć. A teraz jestem w pracy i nadrabiam wszystko. Nie mam siły nic odpisać, sporo tematów się przewinęło. Eh niedziela w pracy![]() A ja jestem strasznie zła. Od 1 lutego na moim osiedlu otworzyli fitnes. Bardzo mi przypadła do gustu ich oferta, bo czynne od 6, a już o 6:15 pierwsze zajęcia, na które bardzo często chodziłam. Fakt faktem, mało osób na nie chodziło. No i wyrzuciliz grafiku te zajęcia. Pierwsze zaczynają się dopiero o 8:30. Ja miałam do tej pory karnet studencki, który ważny był od 6 do 16. Kosztował grosze. I chyba musze kupić członkostwo, bo bez sensu teraz zrobili. A tak to przynajmniej nie będą mnie żadne godziny ograniczały, a w sumie teraz, jak doszła mi jeszcze opieka nad dzieckiem i godziny będą różne, to będzie dobre rozwiązanie... Tylko 80 zł droższe...
Zostaniesz na stałe? Edytowane przez Madziuniusia Czas edycji: 2011-03-27 o 08:14 |
|
|
|
#4223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Jakie macie plany na niedzielę? U mnie wkońcu święci słoneczko mam nadzieję że jest cieplutko
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
ale u mnie słoneczko świeci aż się chciało z łóżka wstać
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś ślubny sen ale nie wiem czy koszmar. Ogólnie nie wiem o co w nim chodziło. Ale coś mi świta że TŻ nie chciał ślubu i że było to tak na siłę. I pamiętam że mi się obrączki nie podobały
|
#4228 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
U mnie dziś mroźno,ale za to słoneczko pięknie świeci przez okno Cytat:
później obiadek z Tż-em i rodzinką, a po południu na pewno spacerek z narzeczonym |
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
ale nudy buuuu chyba sobie obejrzę zaległe 2 odcinki must be the music ;p
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
To na spacerek trzeba wyjść
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

Nie porwały mnie.... Ale to oczywiście Wasz wybór, Wasz gust
Przy czołówce 2 jest przepięknie dobrana muzyka........ A jak przeglądałam filmik "przygotowania do wesela" to chyba się zakochałam
Ooooo........ale co tam, fakt faktem, nic nie wyczułam i nic się z tego powodu złego nie stało 

A na tej swojej www może nienajlepiej potrafiła się zaprezentować i zareklamowac swoje umiejętności??? Bo mnie nie przekonała jakoś do siebie.... 
Ozywiście nie wtrzymałam i sie popłakałam 

Nie pytajcie co było w środku

Chyba nie chcę wiedziec
ja tez ide pod prysznic
I nie ma nawet takiej opcji teraz żeby nie wyleżeć się w pierwszy dzień w łóżq z termoforem to na brzuszku, to na plecach.....Ojjjjjj..... Na szczęście ja mam tragedię tylko pierwszy dzień.... A dziś już trzeci
Za dużo zdjęć czarno-białych to już bardziej powaga i smutek niż radość.....
18.08.2010 - zaręczyny