|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Fajne wrażenie robi mam nadzieję, że wszystko bedzie ok![]() Fotograf tak ten od bocianów, a nie wiem czy Ci pisałąm, że jak byłam u niego podpisywać umowe to była jeszcze jego żona. Oboje rozmawiali ze mną tak jakby zajmowali się nie tylko fotografią, ale i całą organizacją wesela. Rozmawialiśmy o wszystkim, zaczynając od zaproszeń, przez zespół, wystrój sali, aż po wygląd sukni. Pokazywali mi albumy zagraniczne z najnowszą modą ślubną, rewelacja. Siedziałam tam 2,5 godziny i w końcu wyszłam bo już późno było ![]() A na marginesie oni polecili nam kamerzystę ![]() Mój zespół http://www.farellband.pl/ Mi się podoba, ale u Ciebie odpada chyba. niby jest saksofon, ale jest i kobieta. Posłuchaj bo facet tez śpiewa może akurat wam się spodoba. trochę sobie liczą, ale jak dla mnie muzyka i jedzenie na weselu są najważniejsze. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- A ta Twoja Pani fotograf też śliczne zdjęcia robi. Bardzo mi się podobają. Mają w sobie coś wyjątkowego. ![]()
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cieszę się, ale wolałabym być gdzieś w środku, mieć więcej wskazówek od Was
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zauważyłam że z dziewcząt które się udzielają jestem tak po środku
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tyum terminy ślubne nie kończą się na 1 września
|
|
#4175 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam dopiero 6 października a myślę ze do 2012 znajdzie się więcej dziewczyn które będą miały w tym okresie śluby a nawet jeszcze później![]() Co do relacji ślubnych to również uważam,że pomysł świetny i fotki z tego dnia obowiązkowe
|
||
|
|
|
#4176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem wielką przeciwniczką mieszkania z teściami czy z rodzicami wiem, że mam szczęście bo nie muszę tego nawet rozważać, ale myślę że jakbym miała do wyboru niedaleki ślub i mieszkanie z kimś, albo poczekanie ze ślubem i dorobienie się własnego kąta (choćby wynajmowanego) to bym wybrała odłożenie ślubu do czsu aż bym mogła sobie pozwolić na radzenie sobie tylko samej z mężem ![]() Cytat:
podobno od jutra ma się znów wiosna rozkręcać ![]() Cytat:
![]() i moja mama ma takie samo zdanie jak Twoja z własnego doświadczenia, bo zamieszkała z teściami i (mimo własnej kuchni, łazienki) nigdy nie poczuła się tam jak we własnym domu. Cały czas czuje się że to cudze (no i dziadkowie niestety, często dawali jej to odczuć swego czasu, teraz już nie - dziadek jest już w podeszłym wieku i złagodniał, chociaż jeszcze mu czasem odbija ) ja chciałam oglądać ale jak na razie to śnieg pada i nie skaczą ![]() też mi smutno chociaż już od paru lat rzadko oglądałam,ale skoki mi się kojarzą z licealnymi czasami taki sentyment ogólny Cytat:
![]() Co do pokazywanie sukni TŻowi, to razem przeglądamy katalogi i zdjęcia na stronach i wiem co mu się podoba mniej więcej, a on wie co mi się podoba, ale w wybranej sukni zobaczy mnie, mam nadzieję, dopiero w dniu ślubu niespodzianka musi być ![]() Co do daty ślubu to ja się ciesze że jestem jedną z pierwszych, mimo wszystko po prostu już się nie mogę doczekać i żal by mi było czytać tyyle relacji przede mną ![]() Oczywiście po będę służyć radą
|
||||
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i baaaardzo praktyczny prezent ![]() dziewczyny co myślicie o takich winietkach??
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie super
|
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
bo sztuka kosztuje od 1zł-2,50zł . A jest dziewczyna na allegro co sprzedaje szablon wskazówki itd do zrobienia samemu za 9.99zł i 0zł za przesyłkę bo przesyła to mailem i tak myślę czy nie zamówić
w środku krzesełka można schować rafaello albo jakieś migdały słodkie
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-26 o 18:25 |
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
lecę do TŻta (może dzisiaj się nie pokłócimy) aleeee za wczoraj mnie przeprosił
a co ;p przynajmniej tyle dobrego ;p udanej sobotki
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
A wogóle o której Ty masz ślub jeśli już ustalałas godzinę? Bo nie pamiętam
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i mam nadzieję jak wszystkie już wyjdziemy za maż w przyszłym roku co do ostatniej dziewczyny to zaczniemy wątek bocianowy co by się również nawzajem wspierać w porannych mdłościach i innych cudach ![]() Cytat:
![]() a tutaj strona z butami ślubnymi, może którejś z was się przyda ---> http://fleq.pl/sklep/produkt,kategoria,obuwie-slubne,1
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-03-26 o 19:00 |
||
|
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurka, ale mi smutno teraz!!!! Aż się popłakałam jak Małysz skoczył... A i jestem bardzo dumna z Romoerena (mojego przeulubieńca), bo zrezygnował z Mistrzostw Norwegii dla Adasia.
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziewczyny będą siedzieć i zgadywać co która z nas w danym momencie robi---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- A ja z Amanna że jako jedyny z czołówki skoczków oddał skok. Prawdziwy przyleciel
|
|
#4190 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() W Polsce snieg, z tego co widze w TV ogladając Adasia i z tego, co czytam tutaj To ja Wam powiem, że w Irlandii pięęęęęęęęęękne słonko już od paru dni świeci Właśnie skończyłam smażenie naleśników oraz ich konsumpcję ![]() Teraz pora na kawkę..... ![]() niunia po takim balowaniu, musze przyznac, długo nie pospałaś Ja i bez picia wstałam dziś 13:30 ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- kicia a to nie czasem Ty pisałaś o tej PRZERWIE przed ślubem...???
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam ja i jagodzia ale jagodzia chce od teraz a my z TŻ to pewnie dopiero za jakiś czas a nie teraz
|
#4192 | |
|
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny nie nadążam
![]() biedroneczek i melod_y zastanawiałam się właśnie nad kamerzystą z PAMAR STUDIO, ale miałam jakieś opory po kontakcie mailowym. Podpisywałyście umowę? Jest określona cena usługi? Ja dostałam cennik z cenami poglądowymi na 2011r i zastanawiam się jakby to wyglądało w rzeczywistości, a nie mam jak się z nim spotkać (jednak mieszkam dosyć spory kawałek od studia). I jeszcze wydaje mi się, że 500zł zaliczki to trochę sporo...? Jakbyście mogły odpisać, to byłoby super, może nawet lepiej na priv ![]() Ja dzisiaj jak wróciłam z uczelni prosto trafiłam na lot Małysza ![]() Uważam, że w dobrym momencie kończy. Lepiej wybrać nie mógł, bo w końcu odchodzi jako świetny skoczek z sukcesami. A i zapomniałabym wybrałam pracę w barze. Tak więc od 1 kwietnia zaczynam na dobre i mam nadzieję, że nie jest to primaaprilisowy żart ![]() Cytat:
Ja też jestem wrześniowa i to tydzień później niż Ty, więc się nigdzie nie wybieram. Podoba mi się Wasza data ślubu, mój TŻ nie chciał 1 września, bo się mu źle kojarzy Uciekam odprężyć się przed telewizorem. Mój TŻ jest w Zakopanym pod skocznią, więc pójdę wcześniej spać. Jutro już od 7 zajęcia, a ja mam przy tej pięknie zaśnieżonej trasie godzinę drogi...:/ Już nawet nie mówię, że dziś/jutro zmiana czasu OMG chyba nie podołam ![]() Dobranoc wszystkim ![]() A i zapomniałabym zakochałam się w naszej pierwszej wątkowej sukni. Nena1984 ta suknia jest piękna
Zaręczyny 14.02.2011 Ślub 08.09.2012 ![]() http://s10.suwaczek.com/20120908560214.png http://www.suwaczek.pl/cache/179e0294f1.png Edytowane przez Mała999 Czas edycji: 2011-03-26 o 20:06 |
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
co by tu porobić jak nic mi się nie chcę po 5 dniach pracy i w dodatku bez TŻ
|
#4194 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze się tak konkretnie za suknią nie rozglądam- czasem rzucę okiem na to, co tu dziewczyny zamieszczą i zostanę na dłużej na takiej stronie, pooglądać więcej modeli sukni.....to wtedy jeśli coś wg. mnie jest fajniejszego lub okropnego, to pytam TŻ co On myśli o tej sukni.... a one zawsze są pokazane na modelce, więc suknia wtedy wygląda najlepiej jak tylko może No i On mi wtedy mówi.....jak powie swoje zdanie, wtedy dopiero ja mówię swoje, czyli np. że do mnie też ta suknia nie przemawia albo coś w tym stylu i na tej podstawię uczę się Jego zdania na temat różnych fasonów, kolorów itp. Nie oznacza to, że przy zakupie sukni będę się kierować tylko tym, co On lubi (np. mój TŻ uwielbia wszystko, co jest ręcznie haftowane- stąd Jego biała koszula w tym stylu i czarny krawat też z haftem....taki też dostałam od Niego kiedyś gorset/bieliznę ), to będzie przede wszystkim strzał w mój gust, ale będę pamiętać wszystko, co mi powie....i np. jeśli spodoba mi się dana suknia, będę jeszcze bardziej ZA nią, jeśli będzie miała np. haft Ale jeśli go nie będzie to też się nic nie stanie Rozumiesz mnie? ![]() Cytat:
Do samego końca, w trakcie i po![]() Cytat:
Pięknie napisane, dokładnie tak samo myślę. A swoje zdanie na ten temat mam, bo i w Polsce mieszkałam z kumpelą, podczas studiów- wynajmowałyśmy wspólnie mieszkanko- i w Irlandii też przeszłam przez różnych współlokatorów.... Z tą różnicą, że kolżeństwo, czy współlokatorzy na obczyźnie, to nigdy nie będzie to samo, co Rodzice- niezależnie czy to moi czy TŻ, na jednych i drugich mi zależy oraz na utrzymaniu dobrych kontaktów z nimi.... BAHARI super to ujęłaś, naprawdę. Cytat:
A zaznaczę, że byleczego sobie nie posyłamy, tylko oferty godne uwagi i polecenia![]() Jak będziesz znała już jego cennik, to pisz ![]() Cytat:
Superowy ten torcik!!!! Pięknie wygląda ![]() Nooo super są, nigdy takich nie widziałam... Ciekawy pomysł jeszcze z tym rafaello czy migdałem schowanym do środka. Mail do TŻ
|
|||||
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=(kicia);25980047]Jak będziesz miała na 16 to Ty już będziesz po a ja dopiero przed
a dziewczyny będą siedzieć i zgadywać co która z nas w danym momencie robiWyslę Ci smsa jak juz będzie po wszystkim jak bede miala na 16 ![]() |
|
|
|
#4196 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Noc przed ślubem, pewnie będzie niespokojna, będę już żyła TYM DNIEM, więc raczej nie pośpię... Później tyle przygotowań...fryzjer, make-up itp itd stressssss kościół, sala, impreza, zdjęcia, oczepiny, zabawa, pożegnanie z gośćmi może o 5 rano pójdziemy "spać" ???? I co??? Myślicie, że nie padniemy wtedy nieżywi? Jeszcze pewnie na weselu jakiegoś kielona się przechyli.....toast wypije.... Ja tam nie widzę tej nocy poślubnej.... wolę więc teraz cieszyć się Bliskością i nie stwarzać niepotrzebnych, złudnych pozorów.... Mała999 No, to powodzenia i wytrwałości w nowej pracy
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
jezuuu dziewczynki muszę napisać do głupie sprawozdanie na wtorek mam jedną stronę ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-03-26 o 20:39 |
|
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wam chodzi o przerwe od sexu? :P juz teraz..?:P hehe
|
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie teraz bez przesady
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wogole nie planuje zadnej przerwy :P no chyba dopiero jak zaniemogę:P albo On:P heh:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

Fajne wrażenie robi

wiem, że mam szczęście bo nie muszę tego nawet rozważać, ale myślę że jakbym miała do wyboru niedaleki ślub i mieszkanie z kimś, albo poczekanie ze ślubem i dorobienie się własnego kąta (choćby wynajmowanego) to bym wybrała odłożenie ślubu do czsu aż bym mogła sobie pozwolić na radzenie sobie tylko samej z mężem 

18.08.2010 - zaręczyny

oraz ich konsumpcję 
Do samego końca, w trakcie i po
Noc przed ślubem, pewnie będzie niespokojna, będę już żyła TYM DNIEM, więc raczej nie pośpię... Później tyle przygotowań...fryzjer, make-up itp itd stressssss kościół, sala, impreza, zdjęcia, oczepiny, zabawa, pożegnanie z gośćmi może o 5 rano pójdziemy "spać" ???? I co??? Myślicie, że nie padniemy wtedy nieżywi? Jeszcze pewnie na weselu jakiegoś kielona się przechyli.....toast wypije.... Ja tam nie widzę tej nocy poślubnej.... wolę więc teraz cieszyć się Bliskością i nie stwarzać niepotrzebnych, złudnych pozorów....