Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-26, 23:39   #2491
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Talullah ale zazdroszczę, że włosy ci tak szybko rosną a to za niesystematyczność

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:43   #2492
Kalpana
Zakorzenienie

Shadi jak sprawdzisz, to daj znać

Talullah masz rację. Właśnie czytałam o tych różnych herbatkach i większość nic nie daje, są albo moczopędne, albo wywołują biegunki. Zachwalana jest czerwona pu-erh, którą miałam, ale nie wpływa dobrze na osoby z problemami z jelitami, a ja należę do tych osób i niestety w moim przypadku po wypiciu hej herbaty nasilają się objawy "burczenia"

Znalazłam fajną stronę z naturalną pielęgnacją, czyli domowe sposoby
http://www.naturalne-kosmetyki.net/

Idę spać, dobranoc

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-26, 23:58   #2493
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Talullah ale zazdroszczę, że włosy ci tak szybko rosną a to za niesystematyczność
Oj przydadza sie baciki, przydadza

A co do wlosow to nie ma czego zazdroscic - juz wyjasniam - ja mam bardzo pocieniowane tak ze najkrotsza warstwe mam do poczatku ucha i tak mi sie zawsze najlepiej ukladaly bo kombinacji mialam juz wiele

No i dzis patrze a ja ta gorna warstwe mam do konca ucha czyli o jakies 3 cm za duzo i mi sie wtedy moj ksztalt fryzury nie podoba bo mi sie nie ukladaja i mnie to irytuje i szczerze powiem ze ja mam wrazenie ze nie rosna mi te warstwy spodnie na dlugosc tylko wlasnie te wierzchnie, normalnie wlosy robia mi na zlosc

Jak ide do fryzjera to zawsze scina mi dobre 3 cm z cieniowania a na dlugosc nie rusza czyli naprawde wychodzi ze rosna mi tylko te gorne i psuja fryzure.

Jeszcze raz dobranoc
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 00:00   #2494
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

też idę spać, dobranoc

Stary 2011-03-27, 00:06   #2495
ekomonika
Zakorzenienie

Poszłabym spać, ale zaczęłam słuchać piosenek Queen i Abby, i tak jakoś mi się spać odechciało
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 00:12   #2496
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
buahhot: a którą część filmu? czy serial?
1czesc filmu leciala w tv

oks wysmaruje sie jeszcze balsamem i lece spac

dobranoc

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-03-27 o 00:18
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 00:31   #2497
ekomonika
Zakorzenienie

Ja już jednak muszę lecieć spać bo mi się oczy kleją
Dobranoc piękne
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:27   #2498
91moniaa161
Zadomowienie

Dzień Dobry ooo widzę, że jestem tutaj dzisiaj pierwsza! Idę nadrobic

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny mam ochote na jakas zmiane, te moje wlosy tak sie byle jak ukladaja, kazdy w inna strone,w dodatku sa takie cienkie, znalazlam kilka fryzur dla cienkich wlosow.....moze ktoras by mi przypasowala
Wydaje mi się, że bardziej by Ci pasowały te z drugiego zdjęcia

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja gdybym teraz ścinała wlosy to bym ściela tak jak marthaa ma bo to mi się strasznie podoba

chyba tez wypróbuje ale jak bedę miała taśmę

udanej imprezy

a jak smakują napoleonki??

w końcu nauczyłam się cytować kilka osob naraz bo mi to nie chciało wyjść.
Dziś od rana dużo zrobiłam jak na mnie i na mojego lenia, którego nie moge się pozbyć.
Godzine bralam prysznic - wax na włosy, depilacja, peeling, mydło siarkowe, a na koniec umyłam się ziajką o zapachu gumy balonowej
potem posprzatałam mieszkanie(mimo, że śnieg na za oknem to przewietrzyłam w końcu mieszkanie i pachnie tak ładnie) a nie dawno pedicure i manicure
W miedzy czasie ubralam ziemniaki i zrobiłam mizerie - teraz tylko oczekiwanie na tż.

W tym tygodniu jadłam sałatkę Cezara - jaka ona dobra wyszła (coś dla osób lubiących sosy czosnkowe do pizzy)

Po obiedzie chyba odrobie na uczelnie rzeczy ( zazwyczaj wszystko w sobote/niedziele odrabiam na całe dwa tygodnie a na tygodniu się leniee)

Wy też macie dwutygodniowy system nauki, że np ćwiczenia są co dwa tygodnie? i jeden tydzien jest luźniejszy a drugi cięższy?
kurczę a ja nie umiem cytowac kilka osób naraz :/ nie wiem jak to zrobic, bo nic mi nie wychodzi.. :/

A salatka Cezara mmmm myślę, że bardzo by mi zasmakowała Chyba, muszę się na nią kiedyś skusic

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
kupić tą sukienkę?
zdjęcia w tym poście:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=442
No jasne, że kupic świetna jest!!!

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 09:33   #2499
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziękuję dziewczyny bolało strasznie nie mogłam spać do 2 w nocy robiłam sobie zimne okłady ale na szczęście nie zrobiły mi się pęcherze mam czerwoną plamę która trochę piecze ale już jest o niebo lepiej, zaraz pojadę do apteki kupić jakąś maść

Edytowane przez karolcia198506
Czas edycji: 2011-03-27 o 09:34
karolcia198506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 10:01   #2500
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ooo, na prawdę ma rewelacyjne opinie chyba muszę go zamówic jak tak zachwalacie

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej wkoncu od dzis do was wracam

co prawda dzis mam strasznie słaby przesył neta, nie wiem czemu.

cały dzien siedze z olejkiem rycynowym na wlosach, a teraz czuje ze łapie mnie goraczka eh ta choroba nie chce sie mnie puścić.

nie wiem jak bedzie dzis ze spa bo jezeli mnie goraczka złapie to tylko minimum zrobie..
dużo zdrówka

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
a tak wogule to chciałam zasiegnac porady..
ostatnio mnie naszło aby sciac jakos krucej włosy, mam taie do ramion , i myslałam zeby zrobic sobie cos w stylu ale boba , ale nie wiem czy to jest modne.
co o tym myslicie??

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

ja juz nie dam rady was nadrobic, z poprzedniej częsci i z tej.. ale bede się starać być na bieżąco.
ciesze się że już jestem wkońcu z wami..
Ja obciełam kiedyś na boba jakieś 3 lata temu mmmm... ta fryzurka jest po prostu świetna i bardzo wygodna Ja się w niej bardzo dobrze czułam Ale też zależy co komu pasuje
Smam bym się teraz tak ścięła no ale trzeba zapuszczac

karolcia
współczuje ale dobrze, że Ci się pęcherze nie porobiły!

blackswann zdrowiej

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Dziewczyny miałyście kiedyś ten spray do prostowania włosów ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ay.html&next=1 ja mam go już bardzo długo i praktycznie w ogóle nie używam i szczerze nie polecam!!! Jest okropny..bardzo wysusza włosy :/

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Edytowane przez 91moniaa161
Czas edycji: 2011-03-27 o 09:59
Stary 2011-03-27, 10:20   #2501
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej ślicznotki

buahhot dziekuje za fotki , mówiąc szczerze dzieki nim jeszcze bardziej jestem za tym bobem. To dla mnie dobre rozwiazanie, miałam kiedyś podobnie ścięte włoski i mi pasowało,także z tym nie ma problemu..
Więc jestem zdecydowana na cięcie. Teraz muszę udać się do dobrego fryzjera i już i wtedy się wam pokaże jak wyglądam, bo teraz to nie ma co .. Z każdym myciem włosów mam wrazenie że mam coraz bardziej suche końce, dlatego się ich pozbęde..

Dziś czuję sie lepiej, kawkę już wypiłam zaraz zrobię jakieś śniadanko a potem się ogarne zrobie make up i pujde z tż na spacer i jakieś zkupy żywieniowe..

Na dziś ze spa mam w planach zając sie ciałem , peeling i pożądnie sie nabalsamować..

A teraz malutkie pytanie, ile kubków pokrzywy pijecie dziennie?? i po jakim okresie czasu zauważyłyście jej efekty działania??

Edytowane przez ramoncia217
Czas edycji: 2011-03-27 o 10:44
ramoncia217 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 10:26   #2502
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry

ramoncia, ja piję dziennie dwa kubki pokrzywy, efekty widać po 3 miesiącach chyba

Stary 2011-03-27, 10:42   #2503
ramoncia217
Wtajemniczenie

Czekoladowa1 dziękuje za odpowiedz, ja też piję 2 kubki dziennie.. i ja nie wiem czy mi ta szybko wlosy rosną z natury czy co ale tydzień temu włosy farbowałam a już przy skurze widzę maly odrost. Aż sie przestraszyłam, ale nie wiem czym to jest spowodowane.
Stary 2011-03-27, 10:43   #2504
snowhitee
Zakorzenienie

Dzień dobry dziś jest tak piękna pogoda, że zaraz zbieram pupala i zabieram Monkę i Tż na dłuuugi spacer

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
snow: jest teraz promocja na masła body shop, że 2 jest gratis, ale to tylko przy chyba 6 wariantach zapachowych: jagodowym, wiśniowym i jeszcze jakiś paru.

Tak więc jedno masło wychodzi po 3 dychy, a nie po 6.
aa to spoko ale ja teraz już nie mogę sobie na to pozwolić także jakby co skorzystam dopiero z kartą glamour

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość

Mam pytanie - robiła sobie może któraś z Was refleksy na włosach u fryzjera?
ja miałam robione na całość położony takie złocisty blond i refleksy jaśniejsze i chłodniejsze tak naprawdę je się robi jak pasemka tyle, że tylko z wierzchu i mniej dużo

Cytat:
BlackSwann zdrowieeeej nam szybciutko

karolcia ojej biedna

Soph sukienka leży na tobie idealnie ale wzór mi się nie podoba, ja wolę drobną panterkę

niedawno wróciłam do domu bo byłam mega śpiąca, ale już mi przeszło muszę się wam pochwalić, że dzisiaj tż'ta kumple ciągle obsypywali mnie komplementami a moj tż to myślałam że zaraz pęknie z dumy
to bardzo miło

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Oj przydadza sie baciki, przydadza

A co do wlosow to nie ma czego zazdroscic - juz wyjasniam - ja mam bardzo pocieniowane tak ze najkrotsza warstwe mam do poczatku ucha i tak mi sie zawsze najlepiej ukladaly bo kombinacji mialam juz wiele

No i dzis patrze a ja ta gorna warstwe mam do konca ucha czyli o jakies 3 cm za duzo i mi sie wtedy moj ksztalt fryzury nie podoba bo mi sie nie ukladaja i mnie to irytuje i szczerze powiem ze ja mam wrazenie ze nie rosna mi te warstwy spodnie na dlugosc tylko wlasnie te wierzchnie, normalnie wlosy robia mi na zlosc

Jak ide do fryzjera to zawsze scina mi dobre 3 cm z cieniowania a na dlugosc nie rusza czyli naprawde wychodzi ze rosna mi tylko te gorne i psuja fryzure.

Jeszcze raz dobranoc
Kobiecie nigdy nie dogodzisz

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziękuję dziewczyny bolało strasznie nie mogłam spać do 2 w nocy robiłam sobie zimne okłady ale na szczęście nie zrobiły mi się pęcherze mam czerwoną plamę która trochę piecze ale już jest o niebo lepiej, zaraz pojadę do apteki kupić jakąś maść
biedna

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Dziewczyny miałyście kiedyś ten spray do prostowania włosów ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ay.html&next=1 ja mam go już bardzo długo i praktycznie w ogóle nie używam i szczerze nie polecam!!! Jest okropny..bardzo wysusza włosy :/
ja miałam, użyłam 2x i poszedł na wymiankę okropny pomijając fakt, że wysoko w składzie alko, zlepiał włosy, były sztywne feee

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 10:56   #2505
Soph
Zakorzenienie

witam

jestem trochę 'zmięta' po imprezie...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 10:58   #2506
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
hej ślicznotki

buahhot dziekuje za fotki , mówiąc szczerze dzieki nim jeszcze bardziej jestem za tym bobem. To dla mnie dobre rozwiazanie, miałam kiedyś podobnie ścięte włoski i mi pasowało,także z tym nie ma problemu..
Więc jestem zdecydowana na cięcie. Teraz muszę udać się do dobrego fryzjera i już i wtedy się wam pokaże jak wyglądam, bo teraz to nie ma co .. Z każdym myciem włosów mam wrazenie że mam coraz bardziej suche końce, dlatego się ich pozbęde..

Dziś czuję sie lepiej, kawkę już wypiłam zaraz zrobię jakieś śniadanko a potem się ogarne zrobie make up i pujde z tż na spacer i jakieś zkupy żywieniowe..

Na dziś ze spa mam w planach zając sie ciałem , peeling i pożądnie sie nabalsamować..

A teraz malutkie pytanie, ile kubków pokrzywy pijecie dziennie?? i po jakim okresie czasu zauważyłyście jej efekty działania??
Ja piję jeden ale w takim kubku XXL.. a co do rezultatów to chyba jeszcze za wcześnie bo dopiero 2 tyg piję

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-27, 10:59   #2507
ramoncia217
Wtajemniczenie

No ja już też uciekam.. Wpadnę do was za pewne wieczorkiem jak wrócę do domku.. Miłego dnia wam kochane życzę
Stary 2011-03-27, 11:21   #2508
samaraNW
Zakorzenienie

witam

ja dzisiaj odkurzając wyrwałam gniazdko ze ściany
jakoś nie czuję tej zmiany czasu. chociaż teraz może będę o dobrej godzinie wstawała, bo ostatnio budziłam się bardzo wcześnie, ok.5-6-ej
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:01   #2509
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dziewczyny, czy do farby z goldwell'a może być utleniacz z innej firmy? bo kurcze na all z goldwell'a są tylko 1 litrowe, po co mi aż tyle

Stary 2011-03-27, 12:08   #2510
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc
Cytat:
hej ślicznotki

no to moze faktycznie, skoro mowisz ze masz suche koncowki i decydujesz sie na sciecie to postaw na boba
i czekamy na zdjecie

mi sie troszke pospalo... dzis jest piekne slonce, resztki (naprawdę niewiele) śniegu wiec chyba wybiore sie pozniej z Tztem na spacer
Cytat:
dziewczyny, czy do farby z goldwell'a może być utleniacz z innej firmy? bo kurcze na all z goldwell'a są tylko 1 litrowe, po co mi aż tyle
pewnie

Stary 2011-03-27, 12:11   #2511
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Karolcia biedna... Na pewno strasznie boli

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Mnie się podoba fryzurka, którą Agusiownik ma w avie
miło mi się zrobiło jak to przeczytałam teraz mam dłuższe tak do ramion i zapuszczam na wesele... ale znając mnie pewnie je obetnę wkrótce

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:14   #2512
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

dzień dobry

właśnie wyczytałam, że Revlon wypuścił na rynek pachnące lakiery do paznokci. Pierwszy raz słyszę, ale podobno są super. Takie paznokcie pachnące owocami
Stary 2011-03-27, 12:24   #2513
agusiownik
Zakorzenienie

coś mnie choroba bierze, ale się nie dam..
zielone oko a po jakim czasie zauważyłaś, że krem działa?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:26   #2514
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
dzień dobry

właśnie wyczytałam, że Revlon wypuścił na rynek pachnące lakiery do paznokci. Pierwszy raz słyszę, ale podobno są super. Takie paznokcie pachnące owocami
ciekawe czy są dostępne w PL

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:27   #2515
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:

Ja piję 2 na dzień. Tylko ja pije liściasta.
Co do rezultatów to nie wiem. Choć pije już prawie pół roku z przerwami.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:31   #2516
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
miło mi się zrobiło jak to przeczytałam teraz mam dłuższe tak do ramion i zapuszczam na wesele... ale znając mnie pewnie je obetnę wkrótce
Cieszę się, że zrobiło Ci się miło Naprawdę bardzo ładnie Ci w takich włosach i z tą opalenizną Ale może zapuszczaj do wesela, bo z długich coś fajnego się zawsze zrobi Chyba, że lepiej się czujesz/wyglądasz w krótkich

Znalazłam fajną stronę z "kosmetykami" domowej roboty
http://www.naturalne-kosmetyki.net/index.html

Od dzisiaj zaczynam stosować olej kokosowy na sylwetkę Mam nadzieję, że pomoże A zaraz idę poskakać na skakance, bo wolę przed obiadkiem, niż po

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2011-03-27 o 12:34
Stary 2011-03-27, 12:33   #2517
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
dzień dobry

oo to jestem ich ciekawa i ciekawe, gdzie będzie można je kupić i za ile.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:34   #2518
loluska
Zakorzenienie

Dzien dobry Oj piekna dzis pogoda, przez tą zmianę czasu w ogóle sie nie wyspałam :P Zaraz będę mieć cały dom gości bo taty imieniny więc na chwilkę wpadłam...

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Mi tak samo się podobają, ale nie każdemu jest w takiej fryzurze dobrze

Zdrówka

Ja miałam, co prawda już dawno ale pomógł mi. Choć ja używałam go na przebarwienia bo blizn żadnych nie mam i spisał się bardzo dobrze.

Ojejku masakra.. Współczuję

I zniwelował ci całkiem przebarwienia?? Ja ostatnio właśnie szukałam czegoś, na ten problem i zdecydowałam się na krem z Perfecty, o tym który polecasz nie słyszałam opowiedz cos o nim.

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Pamiętam że moja babcia kiedyś na oparzenia stosowała białko z jajka, ponoć czuć właśnie po posmarowaniu nim ulgę, może spróbuj??

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam

jestem trochę 'zmięta' po imprezie...

Udana imprezka??

Miłego dnia

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 12:36   #2519
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cieszę się, że zrobiło Ci się miło Naprawdę bardzo ładnie Ci w takich włosach i z tą opalenizną Ale może zapuszczaj do wesela, bo z długich coś fajnego się zawsze zrobi Chyba, że lepiej się czujesz/wyglądasz w krótkich

Znalazłam fajną stronę z "kosmetykami" domowej roboty
http://www.naturalne-kosmetyki.net/index.html

Od dzisiaj zaczynam stosować olej kokosowy na sylwetkę Mam nadzieję, że pomoże A zaraz idę poskakać na skakance, bo wolę przed obiadkiem, niż po
na sylwetke to znaczy?

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Pamiętam że moja babcia kiedyś na oparzenia stosowała białko z jajka, ponoć czuć właśnie po posmarowaniu nim ulgę, może spróbuj??
faktycznie, bialko z jajka, tez o tym slyszalam

Stary 2011-03-27, 12:41   #2520
Kalpana
Zakorzenienie

Ramoncia ja piję pokrzywę od 1 lutego i efekty były w postaci mniej wypadających włosów. Nie wiem, kiedy zaczęła działać, ale jak farbowałam włosy tym przeklętym Palette, to włosy wypadają mi garściami. Muszę kupić witaminę B, którą pokrzywa wypłukuje z organizmu i mam nadzieję, że znowu pokrzywa mi pomoże

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
na sylwetke to znaczy?
To znaczy zaczęłam nim smarować pieczywo zamiast margaryną + 2-3 łyżeczki dziennie do zjedzenia i mam nadzieję, że mi pomoże spalić zbędny tłuszczyk do wesela

K

Sz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości