![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Po 19 skakali
![]() Oglądałam ten film, dobry jest motyw z Miley ![]() ![]()
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
To faktycznie akurat kiedy wracaliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Pewnie będą jeszcze pokazywać
![]()
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
Rosół mi dzisiaj nie bardzo wyszedł ale zrobiłam z niego pomidorówkę (z ryżem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Nie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardziej dobija mnie to co rząd chce zrobić z lekami - między innymi sztywne ceny i zakaz promocji w aptekach - teraz mogę kupić Yaz po 37zł kiedy w innych aptekach normalna cena to 48 a po tych zmianach wszędzie będzie drogo ![]() Pyszna ![]() ![]() Przełączyłam na Pretty Woman ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-26 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2347 | |
|
Cytat:
![]() Będę czekać na listonosza ![]() Miałam w planie obejrzeć Hostel 2, ale chyba sobie odpuszczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2348 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Napiszę jedynie : Quo vadis ? Takie "sezonowe" ceny były zawsze, ale nie aż takie. Ta cena pomidorów, którą przykładowo podałam, to cena przeciętna. Pomidory pod nazwą : "krajowe" kosztują u mnie 16,80. I nie tylko ja odczuwam te podwyżki. Parę dni temu rozmawiałam ze znajomym {właściciel dwóch sklepów jubilerskich}. "Przeniósł się " z BONI-ego do Kauflandu. Za swój standardowy, tygodniowy wózek zakupów w BONI płacił około 200 zł. Teraz zapłacił około 400 zł. W Kauflandzie około 300 zł. Ja już dwa razy robiłam zakupy w Biedronce i jak kiedyś nie był to na moim terenie oblegany sklep, tak teraz wcisnąć się jest trudno. Na przystanku autobusowym stały zawsze cztery- pięć osób, a samochody tylko śmigały. Dwa dni temu, o tej samej porze, naliczyłam piętnaście osób i autobus zapchany. To o czymś świadczy. Nie wiem, ale ja mam coraz czarniejsze myśli. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ty mnie nie strasz ... Już teraz wydaję miesięcznie na leki około czterystu złotych. A "latam" do najtańszej apteki w mieście. U mnie mróz ! Dwa stopnie poniżej zera. Zabieram się za przestawianie zegarków. Miłej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Spróbuję, może mi się uda wstawić. http://mistrzowie.org/uimages/201103...cherro_500.jpg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
Zimny Lech-okrutne
![]() Jakoś już mi się nie chce myśleć o naszym kraju...
![]() |
#2350 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że jak wszyscy rzucą się na Biedronkę bo tam najtaniej to nie podwyższą cen. Cytat:
![]() Mam nadzieję, że to nie przejdzie - zabierają się za jakieś głupie reformy w ogóle nie myśląc o tym, że najbardziej stracą na tym ludzie, dla których nawet te parę złotych oszczędności w miesiącu to bardzo dużo ![]() Ja nienawidzę ministra zdrowia a mój TŻ minister edukacji ![]() Wczoraj kiedy szliśmy spać i przestawialiśmy zegarki mówiłam do mojej psicy, żeby nie obudziła mnie za wcześnie - obudziła o 8.30 nowego czasu czyli 7.30 starego - czarna małpa ![]() Cytat:
![]() Edit. A propos zabawnych rzeczy ![]() http://i2.pinger.pl/pgr230/0458ef320...47ecb1cb/0.jpg ![]() http://www.youtube.com/user/graannat#p/u/28/tJiVs2K1aOg Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-27 o 09:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
co do minister edukacji to dla uczniów nie jest tak źle, nowe zarządzenie, ze mozna miec 1 kape na semstr itp są good
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z kolei mój TŻ jej nie znosi za dokładnie kolejnych papierków, które tak naprawdę nic nie wnoszą i za jej kolejny genialny pomysł, że w ciągu jednej lekcji powinien równocześnie realizować 3 programy nauczania - dla uczniów zdolnych, mało zdolnych i normalnych. Być może 4 jeśli w klasie są jacyś uczniowie z lekkim upośledzeniem ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-27 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
no przecież mówię, że nie planuję 1, ale to takie ubezpieczenie dla uczniów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
nie przesadzajmy, niby w szkole ma się więcej czasu dla siebie itd, a w szkole spędza się 7 godzin, potem nauka + obowiązki w domu, bo żyjemy w takich czasach, ze mamusia ciepłego obiadku nie ugotuje i nie posprząta domu, bo też pracuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
Ale dawniej przecież też tak było, moi rodzice oboje pracowali, zresztą kogo dzisiaj stać na to, żeby tylko jedna osoba w rodzinie pracowała?
Wiesz co mnie np dobija w szkole TŻ'a? Że kiedy uczniowie zażyczą sobie dyskoteki jest ona robiona np w środę czy w czwartek i następnego dnia są zwolnieni z pytania, kartkówek i w ogóle przygotowania się do lekcji ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-03-27 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to za probcielem dla nauczyciela żeby nie pytał? to jest fizycznie nie możliwe żeby być codziennie przygotowanym na każda lekcje, bo moze nauczyciel zapyta... dobrze, że w LO rzadko się zdarza żeby nauczyciele ot tak pytali ![]() w ogóle ja wychodzę z żałozenia, ze dobry nauczyciel to taki, który lubi swoją pracę, a taki raczej nie ma problemu z 1 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Podejrzewam, że nauczyciel nie ma problemu z tym, żeby nie pytać, chodzi tylko o to, że uczniowie mają oficjalne przyzwolenie, że nie muszą się uczyć i nauczyciel nie ma prawa nikogo zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2362 | |||||||
|
Cytat:
![]() Dojrzewam je potem na oknie i stają się zjadliwe. Biedron daje niezłe oszczędności, szczególnie na produktach wyprodukowanych dla sieci. Często są to ci sami producenci, którzy pod własną marką biorą sporo więcej. Np. Cola Hoop - 3,69 w markecie i 2,25 w Biedro, albo Smakija 1,99/1,59. I słynny żel micelarny Be Beauty Tołpy, który jest w ogóle 5 razy tańszy ![]() Z komunikacji korzystam już od dawna ![]() Samochodem nijak się nie opłaca, zwłaszcza dla jednej osoby. Cytat:
TŻ zamówił szaszłyk, ja pstrąga z nadzieniem serowym. Szaszłyk zbójnicki... to rozbój w biały dzień, trzy kawałki wyschniętego mięsa i dwie cebulki ![]() Chociaż ogólnie, to ceny przyzwoite, bo za dwudaniowy obiad 14 zł, a piwo tańsze niż u mnie w mieście. Ale ogólnie nudy. Jak nie chodzi się w góry, to nie ma co robić. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie tak, mam takie sam zdanie. Mają przecudny, porcjowany schab ![]() ![]() ![]() BTW. Ten nasz żel ulubiony chyba na stałe wszedł do oferty. Poszukaj różowego, on do cery suchej jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2364 | |
|
A testowałaś??? Ja też mam na niego ochotę, te żele są tak zaje-delikatne
![]() ![]() ![]() Tylko mam jeszcze w zapasie ten jeden od Ciebie, ten z drobinami i jeszcze Mineral Flowers ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Szczęśliwie większość imprez odbywała się właśnie we czwartki, a w piątek już zazwyczaj było wolne, albo jakieś warsztaty, więc luz. Co prawda niby na laborki trzeba było być przygotowanym na wstępniaka, ale zazwyczaj dawało się uprosić prowadzącego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę właśnie z kokosem na włosach, niech się włosy napiją trochę ![]() Zostało mi Glorii jeszcze tylko na 2 użycia i wreszcie będę mogła otworzyć Bingo albo Romantic - obiecałam sobie, że otworzę którąś z tych nowych dopiero kiedy wykończę Glorię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że studia to i tak inna sprawa
![]() U nas jest tak, że w sumie rzadko kiedy jesteśmy pytani, kartkówek niezapowiedzianych też nie ma. Ogólnie wydaje mi się, że są luzy-praktycznie nic nie robię i oceny mam ok(mama mówi, ze jakbym się zaczęła uczyć to i bym na jakiejś olimpiadzie wylądowała). Więc pomysł z 1na koniec jest bez sensu, a żeby nie zdać(u nas) wystarczy być na lekcjach od czasu do czasu i robić dobre ściagi- co i tak nam nie da wiedzy,ale oceny przynajmniej będą dobre.
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
nie bo 3 klasie nie mozna mieć żadnej kapy
![]() zjadłam 3 bułki, 2 ciastka i zupke chińską ![]() zrobię sobie później koktajl jak mi się truskawki rozmrożą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zarejestrujcie się i zagłosujcie na schronisko w Radomsku
![]() http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13353 Wczoraj w tv widziałam reportaż - zwierzaki umierają z głodu bo nie ma wystarczającej ilości jedzenia, pani prezydent Radomska stwierdziła, że postara się pomóc ale to jest schronisko a nie hotel i nie należy spodziewać się luksusów - jakby jedzenie było luksusem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 | |||
Zakorzenienie
|
Coś dzisiaj w TV mówili, że sejm uchwalił jakąś nową ustawę dot. służby zdrowia. Nie wiem o co chodzi, bo zbyt późno włączyłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
Banany kupowałam . Zgadza się, że są dobre. Mięsa - jeszcze nigdy. Wędlinę - chyba ze dwa razy. Niezjadliwa, sama sól. Ja muszę uważać na to co jem { tak na sto procent to nie uważam} i dokładnie czytam etykiety. Toż tam w tych wędlinach prawie cała tablica Mendelejewa. Chociaż obecnie w mięsnych też tak samo. Muszę spróbować jakieś ścierwo w Biedronce kupić. Pomidory raz mi sąsiad z Biedronki przywiózł. Zielone w środku. Nie pomyślałam o dojrzewaniu na oknie. Kupię następnym razem. Razowy chleb mają barwiony karmelem. Ale miałam ten ich zwykły, niekrojony. Zjadliwy. Ja kupuję chleb niekrojony, bo w krojonym kromki dla mnie zbyt grube. Nie mogę jeść chleba w ogóle, a nie umiem żyć bez niego. Jak sobie w domu pokroję tak cieniutko jak gazeta, to udaję, że chleba nie jem. Zrobię we wtorek zakupy w Biedronce, to opowiem. Podrzućcie jakieś typy. Nie przeczytałam wszystkiego, ale tam jest napisane, że pieniądze na schroniska to z tych rabatów przyznawanych przez Krakvet. Jak tak - to ja odpadam. Nie kupuję u nich. Kiedyś kupowałam, ale trzy razy zrobili mnie w bambuko i już nie kupuję. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam mądrość krokodyli i czuję niedosyt... film nie wyjaśnił dlaczego główny bohater tak szybko tracił krew... można by tłumaczyć, że jest porfirykiem ale to pójście na łatwizne...
no i jak widziałyscie to wiecie co on kolekcjonował po tych kobietach? takie podłużne? ![]() a Jude Low mega ![]() ![]() lubię takie filmy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.