|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Dziewczyny potrzebna mi Wasza pomoc
W katalogu 6/2011 jest wysuwany pędzelek do ust za bodajże 12,90 czy on jest dobry?Chciałam starą wersję tego pędzelka,ale chyba już go nie ma?
|
|
#3992 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Mniaaaam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nie wiesz jaka jest ta kwota na torebkę, to napisz na jaką kwotę miałaś zamówienie w kampanii z k.1? Wtedy przeliczymy
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
dla siebie krem na przebarwienia solutions i kuracja antycellulitowa, ale to przetestuje dopiero wieczorem lub jutro
mialam teraz bardzo slabe zamowienie od klientek, wiec duzo bralam do sprzedania - Just Play x 2, PB Blossom, TTA Diamond x 2, nowy zestaw lawendowy i kosmetyczke, ten zestaw na lato ze strefy no i ten nieszczesny zestaw Far Away ( Cytat:
zawsze sie na nia tak rzucam, ze juz 2 razy mialam pociete rece tym wieczkiem od pudelka - ale krew nie przeszkodzila mi w grzebaniu
|
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klientki ostatnio slabo zamawiaja wiec nie mam sie tego jak pozbyc
|
|
#3997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten program trwa od katalogu 3-6 tak ?
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to i rzeczywiście ułatwia potem dzielenie paczki na zamówienia poszczególnych klientek Muszę tak spróbować następnym razem.Tymczasem czekam na wiadomość od dokia, czy jak drukuję już zamówienia, to jest podzielone imiennie na klientkę z cenami katalogowymi Chyba, że zgodzi się pokazać tak przykładowo z wymazaniem nazwiska klientki
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kwota kwalifikacyjna do programu torebka Batycki : ile do zdobycia z rekomendacją lub bez xxx sprzedaż w kat.3 xxx sprzedaż w kat.4 xxx sprzedaż w kat.5 xxx sprzedaż w kat.6 xxx suma sprzedaży w kat.3, 4 ,5 i 6 powinna być w wysokości wymaganej kwoty lub większej Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-27 o 15:21 |
|
|
|
|
#4000 |
|
Zadomowienie
|
Napisane przez kenio26
Dziewczyny potrzebna mi Wasza pomoc W katalogu 6/2011 jest wysuwany pędzelek do ust za bodajże 12,90 czy on jest dobry?Chciałam starą wersję tego pędzelka,ale chyba już go nie ma?![]() mam ten pędzelek jest całkiem poprawny. łatwo nakłada się pomadkę i jest sprężysty. Różni się od pędzelków, którem mam. Reszta jest sztywniejsza i ostro zakończona. |
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, sprawdziłam to drukowanie. Możemy wydrukować potwierdzenie złożenia zamówienie a potem pewnie to pokroić na paseczki i dać klientkom. tylko, że jeżeli produkt miał światło żółte czy szare jak u ANNY to też doliczają to do zamówienia co już takie pomocne nie jest (w sumie mogłam zauważyć,że mam szare światło i nie zamawiać) ale z żółtymi nigdy nic nie wiadomo, a wolę jak dziewczyny płacą w momencie otrzymania kosmetyku, a nie z góry.
Edytowane przez _Lusiaczek_ Czas edycji: 2011-03-27 o 14:53 |
|
|
|
|
#4003 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrz załącznik i poszukaj tego na swojej fakturze Cytat:
Fajnie to wygląda na tym zamówieniu i rzeczywiście można sobie pociąć i w ten sposób dodawać do zamówień zamiast wypisywać rachunek ![]() Wygląda to bardziej wiarygodnie
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-03-28 o 11:11 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#4005 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie jeszcze batyckiego to się zastanawiałam, bo ten program trwa w 3-6 lub 4-7, czyli jak np nie uda mi się w 3-6 bo moje zamówienie z 3 było mizerne, a uda mi się w 4-7 to też się załapię na torebeczkę?
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ten blyszczyk ma do nakladania gabeczke czy pedzelek?
|
|
|
|
#4007 |
|
Raczkowanie
|
Wyraźne, orzeźwiające... Z klasą
Myślę, że po godzinie wczuwania się w zapach mogłabym to ładniej ubrać w słowa
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż odszukałam tą ulotkę bo myślałam, że od kat.4- 7 to w okręgach trendsetter obowiązuje a to jednak w national Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-27 o 15:24 |
|
|
|
|
#4009 |
|
Zadomowienie
|
ojjj bosko
już się nie mogę doczekać
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Trudno mi powiedzieć. Jeszcze musze poeksperymetowac z reszta pomadek i blyszczykow. Niewątpliwym plusem jest to, że jest wysuwany. Niebrudzi przez to innym rzeczy. Można go schowac do torebki jesli używa sie pomadek/ blyszczykow w sloiczkach. dobry tez powinien byc do pomadek ochronnych, gdy w sloiczku widac dno. Latwiej będzie wydobyc resztki kosmetyku
Edytowane przez mlodziudka85 Czas edycji: 2011-03-27 o 15:47 |
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten formularz na strefie jest rzeczywiście orientacyjny, ja go drukuję aby pokazać klientce co wprowadzałam do zamówienia na jej nazwisko osobiście korzystam z własnego arkusza w excel ktory liczy mi całą wartość zamówienia i to co na fakturze będę ja miała do zapłaty - podobnie jak w ostatnim kroku składania zamówienia gdzie mamy "wartość zamówienia" |
|
|
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu akurat lotos
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4015 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo jak np. jest jakiś zestaw trzech produktów, z których biorę tylko dwa, trzeci zostawiam na prezent.Cytat:
Nie ufam mojemu komputerowiPrzeglądam właśnie K6, demo i netto i myślę, że chyba zbankrutuję Btw. zostawiacie sobie stare katalogi na pamiątkę czy cuś? Bo zastanawiam się, czy nie odłożyć ich na półkę, bo generalnie wyrzucam stare egzemplarze...
|
|
#4016 | ||
|
Spiritus Movens
|
Witam Was Dziewczynki po szaleństwach imprezowo-zakupowo-pourodzinowych
Cytat:
Cytat:
![]() Musso4 na katalogowym oglądam fotki biżuterii, tam gdzie jest Dare to Dazzle widzę kolczyki Rosa, składające się z 7 "kryształków". Czy one są plastikowe, czy szklane? I jakiego są koloru, przeźroczyste? Bo na Twojej fotce wpadają w błękit... Czy te kolczyki są jeszcze dostępne, może w netto je widziałaś? (Idealnie pasowałyby mi do koszuli, gdzie mam przyszyte identyczne kryształki )
|
|
#4017 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przynajmniej po jednej sztuce ale nawet taka ilość zajmuje sporo miejsca :/ |
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
czuję, że skoro kat.5 jest taki słaby i nie uda mi się złożyć zamówień na 1000zł to w kat.6 będzie coś fajnego do zamówienia z "programu motywacyjnego"
ciekawe czy jutro ta wiosenna oferta będzie interesująca ?? |
|
|
|
#4020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

W katalogu 6/2011 jest wysuwany pędzelek do ust za bodajże 12,90 czy on jest dobry?Chciałam starą wersję tego pędzelka,ale chyba już go nie ma?

Głównie są to produkty z ofert wiązanych lub jakiś promocji/programów motywacyjnych
a ten program trwa od katalogu 3-6 tak ?

Muszę tak spróbować następnym razem.