Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 18:43   #4261
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
WOOOOW!!!! 17?????!!! Ostroooo!!!! Co ja robiłam jak miałam 17 lat??? Yyy...na pewno nie w głowie mi były jeszcze zaręczyny!!!! Podziwiam dojrzałość i konsekwentne dążenie do celu, no i jak się okazało- prawidłowe podejmowanie decyzji No i masz pewność, widać jak czarne na białym - to prawdziwa silna, wytrwała Miłość
No prawie 18bez 5msc. A byliśmy razem 2lata. Wcześniej miałam innych partnerów ale żaden nie był taki kochany. Więc wiedziałam że to ten jedyny. Szczególnie że 2msc przed zaręczynami los nas trochę wystawił na próbę ale nie w miłości a w zdrowiu a że wszystko zmieniło się pod koniec maja to TŻ wiedział że będę z nim na dobre i złe więc myślę że dlatego mi się oświadczył.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:46   #4262
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

Jeśli chodzi o targi ja pojechałam tam z myślą, że dostane jakiś katalog sukien ślubnych niestety nie było takowych były pokazy makijażu i bielizny, wystawione były różne wiązanki ślubne. Były zespoły muzyczne, kamerzyści i fotografi ale ja już mam ich zaklepanych więc nawet tam nie szłam. Przed budynkiem były po ustawiane różne samochody, które można wynająć do ślubu. Na takich targach jest co zwiedzać i oglądać i można coś napewno znaleźć dla siebie więc ja serdecznie polecam, żeby choć raz na takie targi się wybrać
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:47   #4263
jagodzia133
Zakorzenienie

Lecę z psem potem do przyjaciółki na ploty bo przyjechała a potem do TŻta **** trzymajcie się kochane
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:07   #4264
evoonia86
Zakorzenienie

hello
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a zauważyłyście że dawno sztuczki nie było na wątku?? ciekawe co się u niej dzieje
jakoś całkiem niedawno też o niej pomyślałam.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Zrobiłam Marysi tort z pampersów Jutro wraca do domku
Na samym czubku ma świeczkę "0" tak symbolicznie.
tort jest genialny

u nas były oficjalne zaręczyny, bo Tż chciał. ale na zaręczynach ja już miałam pierścionek na palcu (zanim było spotkanie z rodzicami, zaręczyliśmy się sami we dwoje).

nie mam dziś na nic siły. jakas taka przybita jestem i nie wyspana
Stary 2011-03-27, 19:10   #4265
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

u nas były oficjalne zaręczyny, bo Tż chciał. ale na zaręczynach ja już miałam pierścionek na palcu (zanim było spotkanie z rodzicami, zaręczyliśmy się sami we dwoje).
U mnie było identycznie
Stary 2011-03-27, 19:30   #4266
kindziulindzia
Zakorzenienie

u mnie były oficjalne oświadczyny

mój TŻ oświadczył mi się jak byliśmy na wakacjach (w piękny zachód słońca nam morzem było z milion ludzi ale jak kleknął nie widziałam nikogo tylko jego ) po powrocie do domu TŻ kupił flaszkę przedniego alkoholu dla papy smerfa i przepiękny ogromny bukiet kwiatów dla mojej mamy - sama takiego od TŻ nie otrzymałam spytał się papy czy mnie odda (oczywiście papa na początku nie chciał ) natomiast moja mama oddała mnie natychmiast jak tylko otrzymała ten bukiet

zapoznanie rodziców i mamy TŻ odbyło się w moje 25 urodziny, miałam małego stresa ale wszystko się ułożyło i mamy się polubiły, teraz nawet dzwonią do siebie i mama TŻ przyjeżdża do nas na święta więc jest rodzinnie
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:41   #4267
evoonia86
Zakorzenienie

u nas też już się zrobiło rodzinnie:a to na święta się zapraszają a to na imieniny, urodziny i bardzo dobrze, bo bałam się, że może sie nie polubią i będą tylko zgrzyty przed weselem.
Stary 2011-03-27, 20:00   #4268
Madziuniusia
Zakorzenienie

U mnie oficjalnych zaręczyn nie było i nie będzie. Jedynie prawdopodobnie w drugi dzień świąt będzie zapoznanie rodziców.
Stary 2011-03-27, 21:01   #4269
(kicia)
Zakorzenienie

a co tu tak cicho??

Stary 2011-03-27, 21:10   #4270
evoonia86
Zakorzenienie

ja podziwiam muzyczne talenty w "X Factorze"
Stary 2011-03-27, 21:12   #4271
D0tk4
Zadomowienie

A ja Ranczo oglądałam :P Jak to mnie bawi :P:P

X Factor obejrze jak wrócę na Wyspy, z TZ, bo mu obiecałam, ze razem zobaczymy
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:13   #4272
(kicia)
Zakorzenienie

a ja??

piszę sprawozdanie z ćwiczeń.

Stary 2011-03-27, 21:23   #4273
ewika19
Zadomowienie

Witajcie
Wpadłam się tylko przywitać, cały dzień byłam w szkole, jestem mega wykończona i chyba za chwilę zasnę :/
A i chciałam Wam powiedzieć, że jutro idę pierwszy dzień do pracy. I strasznie się denerwuję z tego powodu ;(. Ehh, mogło by już być po
Także do jutra dziewczyny
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:29   #4274
evoonia86
Zakorzenienie

ewika19 trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek
Stary 2011-03-27, 23:03   #4275
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Witajcie
Wpadłam się tylko przywitać, cały dzień byłam w szkole, jestem mega wykończona i chyba za chwilę zasnę :/
A i chciałam Wam powiedzieć, że jutro idę pierwszy dzień do pracy. I strasznie się denerwuję z tego powodu ;(. Ehh, mogło by już być po
będzie ok

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

no to skoro tak to ja ide spać

Stary 2011-03-27, 23:21   #4276
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Trzymam kciuki Na pewno wszystko pójdzie dobrze Odezwij się jutro i opowiedz jak było
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 00:41   #4277
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Właśnie dlateg Ci dziękuję
Pocieszyłaś mnie, że fajnie grają. Wcześniej jedna z dziewczyn pisała, ze nieczysto, źle i nieładnie
Trochę zwątpiłam w swój wybór, ale Ty podniosłaś mnie na duchu
Aaaaa no to fajnie to słyszeć Zrozumiałam Cię inaczej i już myślałam, że jakieś jedno wielkie nieporozumienie wyszło....
Jeśli chodzi o jakieś zwątpienie czy zawahanie, czy aby na pewno Twój wybór był słuszny....to napiszę Ci tak: czystość, to wiesz, mogli to "wyczyścić" i podkręcić różnymi programami do obróbki dźwięku, na kompie, ale nie zrobili tego, i dobrze! To ani nie są profesjonalni muzycy, od których by się tego wymagało, ani nie startują do jakiejś wytwórni płytowej o wydanie im płyty, więc chcą się zaprezentowac perfect....to "tylko" kapela na imprezę.... TAK BRZMIMY NA IMPREZIE-chcesz? Bierz! I tak ma być, fair play. A nie....podrasują się komputerowo, a potem na żywo jakby zupełnie inni ludzie grali/śpiewali A czystość to nie wszystko, choć dla mnie, jako osoby, która z muzyką ma do czynienia od dziecka, oni właśnie bardzo czysto i grają i śpiewają. Nie ma fałszu, super trafiają w dźwięk, dodają też co nie co od siebie, więc czują to, co grają, ale dodają w granicach zdrowego rozsądku, bo jednak, bądź co bądź, MA TO BYĆ cover. Mają o wiele lepszą wymowę j.angielskiego od nie jednej kapeli weselnej, która zabiera się za utwory anglojęzyczne, a straaasznie mnie to razi.... Ciekawe zróżnicowanie instrumentów (uwielbiam sax). Nie tylko męski wokal, ale też damski, który albo jest prowadzącym, albo robi chórki (bomba!). No i brzmią po prostu jak kapela na poziomie, a nie jakieś podwórkowe disco polo boys I teraz spośród wieeeelu kapel weselnych masz wybór...jak dla mnie, oni plasują się wysoooko w tabeli takich właśnie kapel. Ja się cieszę z Twojego wyboru i Ty sama na pewno też nie będziesz żałowała po weselu Zobaczysz. Uffff....normalnie chyba zostanę ich managerką

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
OOooo .. Ja bym sie z checia wybrała na jakieś targi ślubne! Ale niestety teraz nic w moim regionie takiego w planach nie ma, a na Wyspach, to nawet nie wiem czy organizuja cos takiego .. W sumie mogłabym się zainteresować :P
A znalazłaś coś ciekawgo albo inspitujacego?

Moich rodziców znał już 2 lata w zasadzie to poznał ich już na samym początku naszego zwiazku, bo poszliśmy razem na moją studniówkę, wiec musiał sie u mnie pojawić poza tym, jestesmy z róznych czesci Polski, wiec jak jestesmy w kraju, to z regułu wspólnie odwiedzamy naszych rodziców, wiec dosyc czesto razem ze mna tu pomieszkuje Moi rodzice baaaardzo go lubia, TZ wzajemnie, wiec na prawde nie mam na co narzekac

Co do spotkania rodziców, to tak, planowaliśmy. 3 miesiące po zareczynach bylismy w Polsce, wiec ustalilismy, ze w tym czasie TZ przyjedzie ze swoimi rodzicami do moich I tak spedzilismy razem 2 swietnie dni Było naprawde fajnie i swietnie to wspominam
Hmmm....ja też się jakoś nie zainteresowałam niczym tutaj, choć widziałam kiedyś pokaz sukien ślubnych w jednym z hoteli, ale porażka totalna, jak dla mnie.... Jeśli chodzi o Wyspy, to nic w sumie stąd nie przyda Ci się w Polsce- ani sala, czy catering...ani kamerzysta czy kapela.... Można by jedynie ewentualnie za sukniami czy dodatkami popatrzeć, no nie?
Ale w POLSCE targi ślubne Ojjjj to MUS!!!! Obowiązkowo muszę się wybrać
Ahhhh super, że tak Wam się fajnie to zapoznanie udało Jeju, mam nadzieję, że u Nas będzie choć podobnie Nie mogę już normalnie.... muszę coś wymyślić, żeby do maja dożyć!!!!

Cytat:
No prawie 18bez 5msc. A byliśmy razem 2lata. Wcześniej miałam innych partnerów ale żaden nie był taki kochany. Więc wiedziałam że to ten jedyny. Szczególnie że 2msc przed zaręczynami los nas trochę wystawił na próbę ale nie w miłości a w zdrowiu a że wszystko zmieniło się pod koniec maja to TŻ wiedział że będę z nim na dobre i złe więc myślę że dlatego mi się oświadczył.
Oooo no to widzę historia jak z filmu Przeznaczenie Rozumiem, że wytrwałaś przy Nim w najcięższych dla Niego chwilach, co okazało się świadectwem Twojej MiłościPięknie.. .
Tak sobie kombinuję i kombinuję....i mi wyszło, kicia, że My to chyba w tym samym wieq jesteśmy No, najwyżej może być rok różnicy Hehe pamiętam, jak pierwszy raz zobaczylam Twoj nick Oszalałam, bo właśnie mój TŻ często zwraca się do mnie per kicia
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 01:01   #4278
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o targi ja pojechałam tam z myślą, że dostane jakiś katalog sukien ślubnych niestety nie było takowych były pokazy makijażu i bielizny, wystawione były różne wiązanki ślubne. Były zespoły muzyczne, kamerzyści i fotografi ale ja już mam ich zaklepanych więc nawet tam nie szłam. Przed budynkiem były po ustawiane różne samochody, które można wynająć do ślubu. Na takich targach jest co zwiedzać i oglądać i można coś napewno znaleźć dla siebie więc ja serdecznie polecam, żeby choć raz na takie targi się wybrać
Oooo...samochody też??? Spoko I bielizna, no widzisz... Nie no, bankowo, trza iść i już! Przekonałaś mnie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
mój TŻ oświadczył mi się jak byliśmy na wakacjach (w piękny zachód słońca nam morzem było z milion ludzi ale jak kleknął nie widziałam nikogo tylko jego ) po powrocie do domu TŻ kupił flaszkę przedniego alkoholu dla papy smerfa i przepiękny ogromny bukiet kwiatów dla mojej mamy - sama takiego od TŻ nie otrzymałam spytał się papy czy mnie odda (oczywiście papa na początku nie chciał ) natomiast moja mama oddała mnie natychmiast jak tylko otrzymała ten bukiet
No widzisz, przynajmniej teraz wiem, czego mogę się spodziewać po moim Tacie, no i MAMIE!!!! Ale się uśmiałam po tym tekście hehehehe Udana jesteś
A zaręczyny cudne I jak to napisałaś, że milion ludzi, ale jak klnęknął to widziałaś już tylko jego Super po prostu

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
ja podziwiam muzyczne talenty w "X Factorze"
No dokładnie, ja też oglądałam, w przerwie robienia kremówek Laseczka była dobra, ta mieszanka polsko-karaibska i ten koleś przed nią- po prostu wymiatał "małolat"

Cytat:
POWODZENIA!!!!!!!!

....Ahhh napisałam Wam o moich majowych zamiarach i proszę! Jaka wrzawa od razu, każda o swoich zaręczynach pisała i zapoznaniu się Rodziców Fajnie Z tego co widzę tu, na wizażu, jednak większość z Was, dziewczyny, zaliczyła oficjalne zaręczyny Czyli nawet jeśli ten "rytuał" umiera (choć Nasze historie tego nie wskazują) to na pewno jest to śmierć baaaarrrrrdzo pooowooooolnaaaaa I dobrze

nena zapomniałam się zapytać, te buciki, co masz, to dobrze widziałam, że to atmosphere? Jeśli tak, to radzę je rozchodzić w domu najpierw przez parę godzin bo para, którą ja mam, jest znośna przez maks godzinę ale to zupełnie inne buty-botki, więc na szczęście nie jest powiedziane, że Twoje też muszą być tak niewygodne Moje są bardzo wygodne, po prostu mają swój limit czasowy noszenia
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 05:49   #4279
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Oooo no to widzę historia jak z filmu Przeznaczenie Rozumiem, że wytrwałaś przy Nim w najcięższych dla Niego chwilach, co okazało się świadectwem Twojej MiłościPięknie.. .
Tak sobie kombinuję i kombinuję....i mi wyszło, kicia, że My to chyba w tym samym wieq jesteśmy No, najwyżej może być rok różnicy Hehe pamiętam, jak pierwszy raz zobaczylam Twoj nick Oszalałam, bo właśnie mój TŻ często zwraca się do mnie per kicia
Wiesz nasza historia ma jeszcze wątek szkolnej wycieczki. W 2003roku w mojej 5kasie podstawówki byliśmy razem na wycieczce w Zakopcu. Nie znaliśmy się osobiście ale znałam jego nazwisko bo znałam jego wujka z którym kiedyś u mnie był-w każdym razie w dniu ogniska jak siedzieliśmy sobie przed domkiem z koleżankami on cały czas święcił mi latarką po oczach a ja tylko" .... No przestan mi glupku świecić ta latarką "i uciekłam. Potem masz kontakt odnowił się gdy zablokowałam jego kolegę na gg i ten poprosił mojego TŻ żeby napisał do mnie abym go odblokowala. A było to 31.03.2005roku

A jestem rocznik 90

Pewnie znowu się dziwicie co ja tu robię o tej porze.
A wiecie co to jest ironia losu? To jestem ja. @ spóźnił mi się o tydzień a jak już dostałam to mi słabo nie spalam całą noc i mam poranne mdłości. Czekam teraz na mojego biednego TŻ który został brutalnie zmuszony wstać i zawieść mnie na uczelnie przynajmniej na pierwsze zajęcia bo muszę na nich być a bałam się jechać busem. Ale jest kochany i wstał

Stary 2011-03-28, 07:18   #4280
niki19
Zadomowienie

Cześć
Weekend minął mi cudownie całe popołudnie spacerowaliśmy z Tz-em a wieczór spędziliśmy oglądając film

Cytat:
Witajcie
Życzę powodzenia

Co do tematu zaręczyn to u nas najpierw były nieoficjalne moje i tż-a a jakiś czas później zaprosiliśmy rodziców Tż-a do mnie Tż oczywiście przyszedł z flaszeczką i kwiatami i zapytał moich rodziców czy się zgadzają abym została jego żoną
Było wesoło
Nasi rodzice znają się bardzo dobrze, ponieważ mieszkamy w tej samej miejscowości więc spotkanie było na luzie

Dziewczyny znacie może jakiegoś godnego polecenia kamerzyste z okolic Krakowa, lub Kielc???

Zmykam ,odezwe się wieczorem

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 08:25   #4281
vesna84
Zakorzenienie

Witam! mozna sie przyłączyć?
od lutego tego roku jestem szczęśliwą narzeczona (czekajacą 8 lat ) a w przyszlym roku, bede żoną
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 09:11   #4282
evoonia86
Zakorzenienie

dzien dobry
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
od lutego tego roku jestem szczęśliwą narzeczona (czekajacą 8 lat ) a w przyszlym roku, bede żoną
Witaj opowiedz coś więcej o sobie, o Was, wybraliście już jakąś datę? no i koniecznie pochwal się pierścionkiem

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie może jakiegoś godnego polecenia kamerzyste z okolic Krakowa, lub Kielc???
no niestety, nie pomogę- nie moje rejony

Cytat:
Czekam teraz na mojego biednego TŻ który został brutalnie zmuszony wstać i zawieść mnie na uczelnie przynajmniej na pierwsze zajęcia bo muszę na nich być a bałam się jechać busem. Ale jest kochany i wstał
jak dobrze, że są jeszcze tacy wspaniali mężczyźni mój też nie raz musiał wstać wcześniej i zawieść mnie na zajęcia albo na jakieś szkolenia. i to zawsze było w weekend, jak sobie biedaczek mógł dłużej pospać ale wtedy za każdym razem powtarzałam mu, że jest wspaniały i za to go kocham i od razu na jego buźce malował się śliczny uśmieszek

Cytat:
No dokładnie, ja też oglądałam, w przerwie robienia kremówek Laseczka była dobra, ta mieszanka polsko-karaibska i ten koleś przed nią- po prostu wymiatał "małolat"
ten chłopaczek to było dla mnie wielkie zaskoczenie nie wyglądał na gościa, który ma taki power

zabieram się do pracy- miłego dzionka dziewczynki.
Stary 2011-03-28, 09:12   #4283
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

i opowiadaj nam tu wszystko szybciutko
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 09:27   #4284
jagodzia133
Zakorzenienie

Dzieńdoberek buziaczki wielkie oby ten nowy tydzień minął ja najszybciej ;p
Cytat:
Wiesz nasza historia ma jeszcze wątek szkolnej wycieczki. W 2003roku w mojej 5kasie podstawówki byliśmy razem na wycieczce w Zakopcu. Nie znaliśmy się osobiście ale znałam jego nazwisko bo znałam jego wujka z którym kiedyś u mnie był-w każdym razie w dniu ogniska jak siedzieliśmy sobie przed domkiem z koleżankami on cały czas święcił mi latarką po oczach a ja tylko" .... No przestan mi glupku świecić ta latarką "i uciekłam. Potem masz kontakt odnowił się gdy zablokowałam jego kolegę na gg i ten poprosił mojego TŻ żeby napisał do mnie abym go odblokowala. A było to 31.03.2005roku

A jestem rocznik 90

Pewnie znowu się dziwicie co ja tu robię o tej porze.
A wiecie co to jest ironia losu? To jestem ja. @ spóźnił mi się o tydzień a jak już dostałam to mi słabo nie spalam całą noc i mam poranne mdłości. Czekam teraz na mojego biednego TŻ który został brutalnie zmuszony wstać i zawieść mnie na uczelnie przynajmniej na pierwsze zajęcia bo muszę na nich być a bałam się jechać busem. Ale jest kochany i wstał
biedna ja też rocznik 90 ;p
Cytat:
Witamy witamy a można zapytać z jakiego regionu Polski jesteś???
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 09:31   #4285
Seagirl
Zadomowienie

Witaj vesna84, dzień dobry wszystkim;-)

Dziewczyny ja już za parę dni chyba zamówię suknię;-))
Przez prawie dwa tygodnie jedna była moją faworytką ale w sobotę obleciałam sklepy z mamą i na razie inna zwyciężyła;-)

Cena w porównaniu z innymi w Warszawie bardzo niska bo to jest ostatnia i już mi nowej nie uszyją tylko miałabym tą. Oczywiście pani mi ją pięknie wyszykuje i dopasuje.

Ale jak myślicie czy coś sie może stać z materiałem do czasu ślubu? Kurcze chyba nie, mam nadzieję.
Przecież jak szyją na zamówienie to też z materiału który jakiś czas leży.
Co o tym myślicie?
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 09:40   #4286
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Witaj vesna84, dzień dobry wszystkim;-)

Dziewczyny ja już za parę dni chyba zamówię suknię;-))
Przez prawie dwa tygodnie jedna była moją faworytką ale w sobotę obleciałam sklepy z mamą i na razie inna zwyciężyła;-)

Cena w porównaniu z innymi w Warszawie bardzo niska bo to jest ostatnia i już mi nowej nie uszyją tylko miałabym tą. Oczywiście pani mi ją pięknie wyszykuje i dopasuje.

Ale jak myślicie czy coś sie może stać z materiałem do czasu ślubu? Kurcze chyba nie, mam nadzieję.
Przecież jak szyją na zamówienie to też z materiału który jakiś czas leży.
Co o tym myślicie?
Nie no mi się wydaje że nie bo to tylko no powiedzmy 11 miesięcy. Jak jest dobrze uszyta i z dobrego materiału to nie ma prawa się coś stać. Co innego jakby leżała 10 czy 20 lat.
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-28, 10:07   #4287
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Nie no mi się wydaje że nie bo to tylko no powiedzmy 11 miesięcy. Jak jest dobrze uszyta i z dobrego materiału to nie ma prawa się coś stać. Co innego jakby leżała 10 czy 20 lat.
No własnie tez mi się tak wydaje. Z tego co pamiętam to chyba nena też już ma swoja sukienkę w domu i też będzie czekać chyba nawet dłuzej. Moja by była w salonie do zimy. Nowe kolekcje wchodzą pod koniec roku, dla mnie to będzie za późno dlatego już oglądam teraz co jest.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 10:21   #4288
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
No własnie tez mi się tak wydaje. Z tego co pamiętam to chyba nena też już ma swoja sukienkę w domu i też będzie czekać chyba nawet dłuzej. Moja by była w salonie do zimy. Nowe kolekcje wchodzą pod koniec roku, dla mnie to będzie za późno dlatego już oglądam teraz co jest.
tak nena już ma i ma o wiele później ślub niż ty a jeszcze ta amerykanka ją miała przez jakiś czas. Także widzisz bez obaw.

Dziewczyny pamiętacie jak wam pisałam że schudłam w ciągu 10 dni 6kg to okazała się nieprawda. Mam wagę elektryczną a ona powinna stać całkowicie na płaskim a u mnie w bloku są krzywe podłogi mój TŻ to obcykał. Więc wtedy schudłam 4,5kg. Dzisiaj się znowu zważyłam i w sumie już poleciało mi 7kg Wczoraj byłam u psiapsiółki a wcześniej jej nic nie mówiłam o tym że się odchudzam ;p i wiecie co odrazu zauważyła że schudłam mówi że widać po twarzy udach brzuchu nawet po rękach.... Aj jaka jestem z siebie dumna a dzisiaj jest 18 dzień diety ;p do tej pory nie ćwiczyłam bo byłam na 1 fazie a tam warzywa i mięso zero cukrów(węglowodanów) teraz jestem w 2 fazie i dodałam trochę węglowodanów. Dopiero teraz zacznę ćwiczyć bo wiedziałam że 1 fazie waga będzie leciała a jak dodam węglowodany to może być ciężej dlatego wstrzymywałam się tyle z ćwiczeniami. Przepraszam za mój wywód ale jestem taka dumna
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-03-28 o 10:25
Stary 2011-03-28, 10:22   #4289
tusia_m
Zakorzenienie

Hej hej!
Nie było mnie 2 dni a tu znów oczywiście wysyp postów Weekend minął mi pod znakiem uczelni od rana do wieczora. Ale za to wczoraj wieczorem widziałam się z TŻ

Miłego dnia

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 10:26   #4290
vesna84
Zakorzenienie

dziękuję, za ciepłe przyjęcie
no więc tak....
mieszkam w Krakowie, parą jestesmy od 8 lat znamy sie prawie 10
oświadczyn doczekałam sie w Walentynki tego roku, odbyło sie to tak jak chciałam ja +on dajemysobie prezenty walentynkowe i jak z prekonaniem, ze pewnie dostane kolejny flakonik perfum...a tu taki suprise
myslalam, że po tylu latach razem mnie nie zaskoczy niczm a jednak!!
oboje pracujemy i teraz ostro oszczedzamy na wesele,.
Termin mamy- to 2.06.2012, sale juz zarezerwowalismy, teraz wszystko po kolei planujemy...ehh..sporo tego, co do foty pierścionka jak wróce do domku, to wrzuce
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości