|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
|
|
#4262 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Jeśli chodzi o targi ja pojechałam tam z myślą, że dostane jakiś katalog sukien ślubnych niestety nie było takowych
były pokazy makijażu i bielizny, wystawione były różne wiązanki ślubne. Były zespoły muzyczne, kamerzyści i fotografi ale ja już mam ich zaklepanych więc nawet tam nie szłam. Przed budynkiem były po ustawiane różne samochody, które można wynająć do ślubu. Na takich targach jest co zwiedzać i oglądać i można coś napewno znaleźć dla siebie więc ja serdecznie polecam, żeby choć raz na takie targi się wybrać
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę z psem potem do przyjaciółki na ploty bo przyjechała
a potem do TŻta **** trzymajcie się kochane
|
#4264 | ||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u nas były oficjalne zaręczyny, bo Tż chciał. ale na zaręczynach ja już miałam pierścionek na palcu (zanim było spotkanie z rodzicami, zaręczyliśmy się sami we dwoje). nie mam dziś na nic siły. jakas taka przybita jestem i nie wyspana
|
||
|
|
|
#4265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie były oficjalne oświadczyny
mój TŻ oświadczył mi się jak byliśmy na wakacjach (w piękny zachód słońca nam morzem ) po powrocie do domu TŻ kupił flaszkę przedniego alkoholu dla papy smerfa i przepiękny ogromny bukiet kwiatów dla mojej mamy - sama takiego od TŻ nie otrzymałam spytał się papy czy mnie odda (oczywiście papa na początku nie chciał ) natomiast moja mama oddała mnie natychmiast jak tylko otrzymała ten bukietzapoznanie rodziców i mamy TŻ odbyło się w moje 25 urodziny, miałam małego stresa ale wszystko się ułożyło i mamy się polubiły, teraz nawet dzwonią do siebie i mama TŻ przyjeżdża do nas na święta więc jest rodzinnie
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też już się zrobiło rodzinnie:a to na święta się zapraszają a to na imieniny, urodziny
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie oficjalnych zaręczyn nie było i nie będzie. Jedynie prawdopodobnie w drugi dzień świąt będzie zapoznanie rodziców.
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho??
|
#4271 |
|
Zadomowienie
|
A ja Ranczo oglądałam :P Jak to mnie bawi :P:P
X Factor obejrze jak wrócę na Wyspy, z TZ, bo mu obiecałam, ze razem zobaczymy
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
a ja??
piszę sprawozdanie z ćwiczeń.
|
#4273 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Wpadłam się tylko przywitać, cały dzień byłam w szkole, jestem mega wykończona i chyba za chwilę zasnę :/ A i chciałam Wam powiedzieć, że jutro idę pierwszy dzień do pracy. I strasznie się denerwuję z tego powodu ;(. Ehh, mogło by już być po ![]() Także do jutra dziewczyny
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie ok---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- no to skoro tak to ja ide spać
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4277 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrozumiałam Cię inaczej i już myślałam, że jakieś jedno wielkie nieporozumienie wyszło....![]() Jeśli chodzi o jakieś zwątpienie czy zawahanie, czy aby na pewno Twój wybór był słuszny....to napiszę Ci tak: czystość, to wiesz, mogli to "wyczyścić" i podkręcić różnymi programami do obróbki dźwięku, na kompie, ale nie zrobili tego, i dobrze! To ani nie są profesjonalni muzycy, od których by się tego wymagało, ani nie startują do jakiejś wytwórni płytowej o wydanie im płyty, więc chcą się zaprezentowac perfect....to "tylko" kapela na imprezę.... TAK BRZMIMY NA IMPREZIE-chcesz? Bierz! I tak ma być, fair play. A nie....podrasują się komputerowo, a potem na żywo jakby zupełnie inni ludzie grali/śpiewali A czystość to nie wszystko, choć dla mnie, jako osoby, która z muzyką ma do czynienia od dziecka, oni właśnie bardzo czysto i grają i śpiewają. Nie ma fałszu, super trafiają w dźwięk, dodają też co nie co od siebie, więc czują to, co grają, ale dodają w granicach zdrowego rozsądku, bo jednak, bądź co bądź, MA TO BYĆ cover . Mają o wiele lepszą wymowę j.angielskiego od nie jednej kapeli weselnej, która zabiera się za utwory anglojęzyczne, a straaasznie mnie to razi.... Ciekawe zróżnicowanie instrumentów (uwielbiam sax). Nie tylko męski wokal, ale też damski, który albo jest prowadzącym, albo robi chórki (bomba!). No i brzmią po prostu jak kapela na poziomie, a nie jakieś podwórkowe disco polo boys I teraz spośród wieeeelu kapel weselnych masz wybór...jak dla mnie, oni plasują się wysoooko w tabeli takich właśnie kapel. Ja się cieszę z Twojego wyboru i Ty sama na pewno też nie będziesz żałowała po weselu Zobaczysz. Uffff....normalnie chyba zostanę ich managerką Cytat:
Ale w POLSCE targi ślubne Ojjjj to MUS!!!! Obowiązkowo muszę się wybraćAhhhh super, że tak Wam się fajnie to zapoznanie udało Jeju, mam nadzieję, że u Nas będzie choć podobnie Nie mogę już normalnie.... muszę coś wymyślić, żeby do maja dożyć!!!! Cytat:
Przeznaczenie Rozumiem, że wytrwałaś przy Nim w najcięższych dla Niego chwilach, co okazało się świadectwem Twojej Miłości Pięknie.. . Tak sobie kombinuję i kombinuję....i mi wyszło, kicia, że My to chyba w tym samym wieq jesteśmy No, najwyżej może być rok różnicy Hehe pamiętam, jak pierwszy raz zobaczylam Twoj nick Oszalałam, bo właśnie mój TŻ często zwraca się do mnie per kicia |
|||
|
|
|
#4278 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I bielizna, no widzisz... Nie no, bankowo, trza iść i już! Przekonałaś mnie ![]() Cytat:
A zaręczyny cudne I jak to napisałaś, że milion ludzi, ale jak klnęknął to widziałaś już tylko jego Super po prostu ![]() No dokładnie, ja też oglądałam, w przerwie robienia kremówek Laseczka była dobra, ta mieszanka polsko-karaibska i ten koleś przed nią- po prostu wymiatał "małolat" ![]() Cytat:
![]() ....Ahhh napisałam Wam o moich majowych zamiarach i proszę! Jaka wrzawa od razu, każda o swoich zaręczynach pisała i zapoznaniu się Rodziców Fajnie Z tego co widzę tu, na wizażu, jednak większość z Was, dziewczyny, zaliczyła oficjalne zaręczyny Czyli nawet jeśli ten "rytuał" umiera (choć Nasze historie tego nie wskazują) to na pewno jest to śmierć baaaarrrrrdzo pooowooooolnaaaaa I dobrze![]() nena zapomniałam się zapytać, te buciki, co masz, to dobrze widziałam, że to atmosphere? Jeśli tak, to radzę je rozchodzić w domu najpierw przez parę godzin bo para, którą ja mam, jest znośna przez maks godzinę ale to zupełnie inne buty-botki, więc na szczęście nie jest powiedziane, że Twoje też muszą być tak niewygodne Moje są bardzo wygodne, po prostu mają swój limit czasowy noszenia
|
|||
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jestem rocznik 90 Pewnie znowu się dziwicie co ja tu robię o tej porze. A wiecie co to jest ironia losu? To jestem ja. @ spóźnił mi się o tydzień a jak już dostałam to mi słabo nie spalam całą noc i mam poranne mdłości. Czekam teraz na mojego biednego TŻ który został brutalnie zmuszony wstać i zawieść mnie na uczelnie przynajmniej na pierwsze zajęcia bo muszę na nich być a bałam się jechać busem. Ale jest kochany i wstał
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Weekend minął mi cudownie ![]() Cytat:
Co do tematu zaręczyn to u nas najpierw były nieoficjalne moje i tż-a a jakiś czas później zaprosiliśmy rodziców Tż-a do mnie Tż oczywiście przyszedł z flaszeczką i kwiatami i zapytał moich rodziców czy się zgadzają abym została jego żoną ![]() Było wesoło ![]() Nasi rodzice znają się bardzo dobrze, ponieważ mieszkamy w tej samej miejscowości więc spotkanie było na luzie Dziewczyny znacie może jakiegoś godnego polecenia kamerzyste z okolic Krakowa, lub Kielc??? Zmykam ,odezwe się wieczorem
|
|
|
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! mozna sie przyłączyć?
![]() od lutego tego roku jestem szczęśliwą narzeczona (czekajacą 8 lat ) a w przyszlym roku, bede żoną |
|
|
|
#4282 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mój też nie raz musiał wstać wcześniej i zawieść mnie na zajęcia albo na jakieś szkolenia. i to zawsze było w weekend, jak sobie biedaczek mógł dłużej pospać ale wtedy za każdym razem powtarzałam mu, że jest wspaniały i za to go kocham i od razu na jego buźce malował się śliczny uśmieszek ![]() Cytat:
zabieram się do pracy- miłego dzionka dziewczynki. |
||||
|
|
|
#4283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i opowiadaj nam tu wszystko szybciutko
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
buziaczki wielkie oby ten nowy tydzień minął ja najszybciej ;pCytat:
ja też rocznik 90 ;pCytat:
|
|
#4285 |
|
Zadomowienie
|
Witaj vesna84, dzień dobry wszystkim;-)
Dziewczyny ja już za parę dni chyba zamówię suknię;-)) Przez prawie dwa tygodnie jedna była moją faworytką ale w sobotę obleciałam sklepy z mamą i na razie inna zwyciężyła;-) Cena w porównaniu z innymi w Warszawie bardzo niska bo to jest ostatnia i już mi nowej nie uszyją tylko miałabym tą. Oczywiście pani mi ją pięknie wyszykuje i dopasuje. Ale jak myślicie czy coś sie może stać z materiałem do czasu ślubu? Kurcze chyba nie, mam nadzieję. Przecież jak szyją na zamówienie to też z materiału który jakiś czas leży. Co o tym myślicie? |
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4287 |
|
Zadomowienie
|
No własnie tez mi się tak wydaje. Z tego co pamiętam to chyba nena też już ma swoja sukienkę w domu i też będzie czekać chyba nawet dłuzej. Moja by była w salonie do zimy. Nowe kolekcje wchodzą pod koniec roku, dla mnie to będzie za późno dlatego już oglądam teraz co jest.
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny pamiętacie jak wam pisałam że schudłam w ciągu 10 dni 6kg to okazała się nieprawda. Mam wagę elektryczną a ona powinna stać całkowicie na płaskim a u mnie w bloku są krzywe podłogi mój TŻ to obcykał. Więc wtedy schudłam 4,5kg. Dzisiaj się znowu zważyłam i w sumie już poleciało mi 7kg Wczoraj byłam u psiapsiółki a wcześniej jej nic nie mówiłam o tym że się odchudzam ;p i wiecie co odrazu zauważyła że schudłam mówi że widać po twarzy udach brzuchu nawet po rękach.... Aj jaka jestem z siebie dumna a dzisiaj jest 18 dzień diety ;p do tej pory nie ćwiczyłam bo byłam na 1 fazie a tam warzywa i mięso zero cukrów(węglowodanów) teraz jestem w 2 fazie i dodałam trochę węglowodanów. Dopiero teraz zacznę ćwiczyć bo wiedziałam że 1 fazie waga będzie leciała a jak dodam węglowodany to może być ciężej dlatego wstrzymywałam się tyle z ćwiczeniami. Przepraszam za mój wywód ale jestem taka dumna
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-28 o 10:25 |
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej!
Nie było mnie 2 dni a tu znów oczywiście wysyp postów Weekend minął mi pod znakiem uczelni od rana do wieczora. Ale za to wczoraj wieczorem widziałam się z TŻ ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, za ciepłe przyjęcie
![]() no więc tak.... mieszkam w Krakowie, parą jestesmy od 8 lat znamy sie prawie 10 ![]() oświadczyn doczekałam sie w Walentynki tego roku, odbyło sie to tak jak chciałam ja +on dajemysobie prezenty walentynkowe i jak z prekonaniem, ze pewnie dostane kolejny flakonik perfum...a tu taki suprise ![]() myslalam, że po tylu latach razem mnie nie zaskoczy niczm a jednak!! ![]() oboje pracujemy i teraz ostro oszczedzamy na wesele,. Termin mamy- to 2.06.2012, sale juz zarezerwowalismy, teraz wszystko po kolei planujemy...ehh..sporo tego, co do foty pierścionka jak wróce do domku, to wrzuce
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Yyy...na pewno nie w głowie mi były jeszcze zaręczyny!!!!
Podziwiam dojrzałość i konsekwentne dążenie do celu, no i jak się okazało- prawidłowe podejmowanie decyzji
No i masz pewność, widać jak czarne na białym - to prawdziwa silna, wytrwała Miłość 

były pokazy makijażu i bielizny, wystawione były różne wiązanki ślubne. Były zespoły muzyczne, kamerzyści i fotografi ale ja już mam ich zaklepanych więc nawet tam nie szłam. Przed budynkiem były po ustawiane różne samochody, które można wynająć do ślubu. Na takich targach jest co zwiedzać i oglądać i można coś napewno znaleźć dla siebie więc ja serdecznie polecam, żeby choć raz na takie targi się wybrać
Wojciech 22.02.2013
**** trzymajcie się kochane
18.08.2010 - zaręczyny

spytał się papy czy mnie odda (oczywiście papa na początku nie chciał 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
będzie ok
A czystość to nie wszystko, choć dla mnie, jako osoby, która z muzyką ma do czynienia od dziecka, oni właśnie bardzo czysto i grają i śpiewają. Nie ma fałszu, super trafiają w dźwięk, dodają też co nie co od siebie, więc czują to, co grają, ale dodają w granicach zdrowego rozsądku, bo jednak, bądź co bądź, MA TO BYĆ cover
Nie mogę już normalnie.... muszę coś wymyślić, żeby do maja dożyć!!!!
ale to zupełnie inne buty-botki, więc na szczęście nie jest powiedziane, że Twoje też muszą być tak niewygodne