|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cześć
![]() U mnie jeszcze średnio ale już wczoraj i dzisiaj wychodziłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też staram się unikać, ale czasem trzeba. Ostatnio miałam gardło w takim stanie, że bez antybiotyku nie dałoby rady ![]() Cytat:
![]() w dzieciństwie nawet dentysta mi powiedział, że ciekawe jak urodzę dzieci jak się tam dentysty boję i mnie boli ![]() Można zwrócić, to jest dobre ![]() ![]() A ja poprzymierzałam sobie dzisiaj biustonosze z firmy, które bym chciała teraz (m.in. Panache) i wiem jakie mam rozmiary więc sobie zamówię chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobno kobiety w ciąży zawsze wyglądają ładnie ![]() A wielkość brzucha chyba zależy od danej kobiety. Moja kuzynka miała ogromny brzuch, skórę miała tak napiętą, że masakra a dziecko nie urodziło się duże. A moja koleżanka miała malutki, jak przyszła na wywołanie porodu 3 tygodnie po terminie to myśleli, że jest w 7 miesiącu gdzieś ![]() Cytat:
![]() U mnie są dostępne chociaż dzisiaj byłam w w moim rozmiarze nie było dużego wyboru kolorów, chciałam właśnie Panache. Ale już wiem, że od nich wszystkie modele które na mnie pasowały to 65D i mogę zamawiać ![]() Jak Ci nie pasuje to może uda się sprzedać, bo te staniki sporo kosztują nawet używane ![]() Cytat:
Poza tym jeśli to Ty sprzedawałaś to nie powinnaś im wystawiać zanim oni tegfo nie zrobią ![]() Tak, pisałam w środę ![]() To był taki trzydniowy tylko, na zapalenie ucha bo mnie bolało od kataru, właśnie skończyłam go brać ![]() Mam nadzieję, że teraz dłuższy czas będzie spokój z wszystkim. Jeszcze wyrównanie za gaz przyszło ![]() Cytat:
![]() To mieszkanie jest w tym samym stopniu Twoje co jego, ok. Ale Ty w nim mieszkasz i sama kupujesz jedzenie itd., nie ma tego na mieszkaniu ot tak. Więc jak on tam spędza kilka dni to powinien to sobie zapewnić ![]() Może jak nie zrobisz zapasów, on przyjedzie i zobaczy, że nie ma tego czy tamtego to kupi. Poza tym jak nie jest Twoim gościem to nie musisz się nim przejmować. On może przyjechać sobie tam a Wy możecie mieć w tym czasie plany i wyjechać na pół dnia czy iść wieczór do znajomych. Chyba nie będzie czekał aż kupisz mu jedzenie...
![]() |
#3632 |
Wtajemniczenie
|
Znacie jakis fajny film , zebym sobie z Tz obejrzala?
![]()
#3633 |
Zakorzenienie
|
sjoanna to normalne wymagania
![]() silvyetta ile!!?? ![]() ![]() a na komentarzach mi jakoś bardzo nie zależy, ale od tego jest taka możliwość, żeby z niej korzystać i żeby inni wiedzieli, czy człowiek jest w porządku. ja kupowałam i wystawiłam im, a oni mi nie wystawili. ja to widzę tak, że se zbierają pozytywy, a innym ![]() ![]() a tu na wizażu się wystawia przekupki i zależy dziewczynom na wystawieniu. są wtedy bardziej wiarygodne. aczkolwiek zdarza się tak, że dostaną te powiedzmy 10 pozytywnych, inne patrzą-o, ta ma już 10, czyli jest w porządku, a nie wysyłają. ja do dziś od miesiąca czekam na swoją paczkę od dziewczyny z 16 przekupkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() co wakacji to rzeczywiście z dzieckiem nie są takie same, ale też mogą być fajne ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jeszcze nie wiem czy do Was nie dołącze, bo się poważnie zastanawiamy nad remontem kuchni ![]() certi kochana, super że mama przyjeżdża ![]() ![]() sjoanna, mam ten sam problem z miarami ![]() ![]() ja dziś na uczelnie musze jechac i jutro też, eh ... ale pocieszające jest to że już niewiele zjazdów mi zostało bo w tym tygodniu, za tydzień a potem dopiero mam w maju dwa zjazdy i na początku czerwca ostatni ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-03-26 o 05:29 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Natomiast teście super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. A co do brata to nie zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny muszę się wyżalić ![]() ![]() ![]() Jak wstanie to albo mu wygarnę jaki jest, albo nie będę się odzywać, choc szkoda mi tego weekendu, tym bardziej że się właśnie tylko w weekendy widujemy ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() Przez ten paskudny kaszel znów się nie wyspałam ![]() Obudziłam się pół godziny temu i już nie mogłam zasnąć po się zaczął koncert smarkająco-kaszlący, więc wylazłam z wyrka, żeby nie obudzić TŻta i sobie leżę w innym pokoju. No ale dość narzekania - nadrabiam ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Masz rację ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na innych gatunkach się nie znam, bo rzadko oglądam filmy inne niż komedie ![]() Aaaa.. i chyba Wam nie pisałam, że oglądałam "jedz, módl się, kochaj" - w porównaniu z książką film moim zdaniem dość słaby, nie przekazuje dużej części emocji i dylematów zawartych w książce. Szkoda, że nie mam teraz żadnej ciekawej książki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do teściów, to super ![]() Ja jak będę w ciąży to swoim bym najchętniej nic nie mówiła, wolałabym, żeby się dowiedzieli już po porodzie, albo najlepiej jak dziecko będzie już dorosłe ![]() ![]() ![]() 2. Koniecznie przyślij nam TŻta na pogadankę wychowawczą ![]() ![]() A tak z innej beczki, to chyba macie na mnie zły ![]() ![]() Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2011-03-26 o 07:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() oglądałam dzisiaj jakie kazusy były na kolokwiach w Łodzi, Białymstoku i Warszawie i się załamałam, jeszcze o ile te z Białegostoku i Warszawy w miare do napisania, chociaż bardzo dużo szczegółów i trzeba być bardzo czujnym, ale ten z Łodzi to jakaś masakra ![]() ![]() mmmmmmm odpisałam Ci ( wiesz gdzie) odnośnie brata ![]() magolina nie bardzo rozumiem na co Twój TŻ zapuścił focha ![]() silvetta tyle przyszło??? nie mogę ![]() wiecie, że u mnie od 7 rano pada ciągle śnieg ![]() ![]() Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2011-03-26 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak na powaznie to przekroczylismy predkosc o ponad 30km,mandat przyszedl po27miesiacach,wiec odsetki tez sa ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
nie ![]() niestety dla nich przekroczenie predkosci to jak powazne przestepstwo i stad takie wysokie stawki,i to nie tylko mandat,ale jeszcze 400 frankow szwajcarskich w zawieszeniu na dwa lata,w razie jakby nam sie cos znowu przytrafilo,to bedziemy musieli zaplacic i reszte,wiec pewnie przez najblizsze 2 lata bedziemy latac samolotem snieg??? ![]()
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
ej no nie mogę, 11 godzin temu ostatnia wiadomość!?
![]() wywiało, zapadało, zaśnieżyło, do tego po wyłączeniu prądu jak wszyscy naraz włączyli, to pewnie korki poszły i linie się uszkodziły ![]() no, jedna silvyetta się pokazała ![]() magolina oj ja nie cierpię jak mi ktoś mówi co mam robić. dlatego się czasem odgrywam na TŻ i mu mówię "co tak na tej czwórce męczysz nasze autko", albo coś w ten deseń ![]() ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-26 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej ależ u nas na wątku puściutko
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. No coś Ty, kochana mój tż tak łatwo nie odpuszcza. Wkurzyłam się wczoraj strasznie bo jak się obudził i wszedł do pokoju to ani be ani me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłej niedzieli ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Wróciłam ze szkolenia i ze szkoły ![]() ![]() ![]() Lecę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Acelinka, dziękuję ![]() O wakacjach nie myślimy, bo kasy brak ... Moze za rok ![]() Certi, dziekuję, już lepiej ![]() Kręgosłup na razie ucichł, a po weekendzie z gorączką śladu nie ma, tylko kaszel mi został straszny (bo w sumie nic więcej mi nie było - kaszel i gorączka) ... Trzymam kciuki, żebyś się wyrobiła ze wszystkim do egzaminu, na pewno będzie dobrze ![]() A co do brata ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() magolinka dziękuję chyba tylko dobre słowa mnie będą podtrzymywały niedługo na duchu, bo im więcej się uczę tym ciągle mam wrażenie że nic nie umiem... a w ogóle rzeczy których nie powtarzam, bo nie mam czasu to aż się boję tam zaglądać, bo się okaże że muszę się ich uczyć jeszcze raz... ![]() dobrze, że TŻtowi wygarnęłaś, ale nie powinnaś się tak denerwować w ciąży, on też to powinien rozumieć i nie narażać Cię na takie sytuacje ![]() witaj agawoo ![]() silvetta no to na prawdę współczuję tego mandatu, ale tak jak mówisz będziecie musieli się przestawić na samolot, zawsze to dużo czas zaoszczędzone i mniej nerwów ![]() no padało i to ostro przez kilka godzin, jeszcze dzisiaj pomimo tego, że słoneczko pięknie świeci śnieg zalega w wielu miejscach, na szczęscie z maski mojego samochodu już zniknął ![]() a ja wracam do nauki, jeszcze chwilkę i się zbieram do dziadków na obiad, przynajmniej sama nie muszę dzisiaj robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Konto usunięte
|
dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku
![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Wtajemniczenie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku
![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło ![]() Guska lepiej się już troszkę czujesz? Agawoo cieszę się, że lepiej się czujesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do sytuacji z TZtem - współczuje.Mój też czasem tak robi, nienawidzę tego ... Pogadaj z nim, powiedz, że Cię zdenerwował, a teraz to niewskazane dla Ciebie .. Następnym razem niech prowadzi sam ![]() Sylvietta, masakra ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku ![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
martoolka: dzieki za propozycje filmów
![]() ![]() bezaczek: musisz tz do porzadku sprowadzic, nie wolno krzyczec na kogos jak prowadzi ![]() ![]() ja wczoraj nic nie pisalam, bo nawet nie mialam kiedy ![]() Od jutra Tz nie bedzie na 4 dni bo jedzie do szpitala na tą operację przegrody nosowej
#3648 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Agawoo mam litość , zapraszam jeszcze zostały, chętnie się podzielę ![]() A tak z innej beczki to za 27 dni mamy rocznicę i już myślę co zrobić fajnego, kupiłam bilety na nędzników do Romy ale o tym TŻ wie...jeszcze jaką niespodziankę bym chciała mu zrobić. Wiem, że TŻ myśli o wypadzie do Pragi. macie pomysła? Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2011-03-27 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Wtajemniczenie
|
mnie też chyba czeka operacja przegrody, ciągle mam zatoki.... teraz już też walczę od wtorku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3653 | ||
Raczkowanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku
![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło ![]() ja tez chce!! ![]() ![]() a co do pomyslu na rocznice to mysle,ze wypad do Pragi to swietny pomysl,jak znajdziecie czas to czemu nie... Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25997321]a dziekuję , mi nic nie było, zdrowa jestem jak dzwon! tfu tfu
Agawoo mam litość , zapraszam jeszcze zostały, chętnie się podzielę ![]() A tak z innej beczki to za 27 dni mamy rocznicę i już myślę co zrobić fajnego, kupiłam bilety na nędzników do Romy ale o tym TŻ wie...jeszcze jaką niespodziankę bym chciała mu zrobić. Wiem, że TŻ myśli o wypadzie do Pragi. macie pomysła?[/QUOTE] Wypad do Pragi to świetny pomysł, przepiękne miasto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a swoją drogą ja też nie lubie jak mi sie ktoś wtryniala do rpowadzenia auta ![]() fajnie, że teście tak zareagowali ![]() ![]() Certi, dasz rade z nauką przecież ambitna i zdolna kobita z Ciebie ![]() ![]() silvyetta, masakra z tym mandatem ![]() ![]() dziewczyneczka, ![]() Guska wypad do pragi to super pomysł ![]() ![]() Wiecie co? Nasza babka z którą miałyśmy egzamin przeszła sama siebie, wiemy że jest zakręcona ale normalnie już nie możemy z nią ![]() ![]() ![]() Dzisiaj pożyczam autko od kuzynki w końcu będe mogła pojechać na zajęcia do Orzesza. No ale najpierw i tak musze busem podjechac do niej, ciekawe jak długo będe je mogła mieć ![]() popołudniem mam wizyte i już mnie skręca ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]()
#3657 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nic mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |||||
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie tylko Twój tak ma, facetom trzeba mówić wprost ![]() ![]() ![]() No ale porozmawialiśmy i każde z nas przedstawiło swój punkt widzenia i jest OK ![]() Cytat:
![]() Ja sobie nie odpuszczałam i mój organizm sobie sam zorganizował tygodniowy odpoczynek, który może się przeciągnąć nawet do 2 tygodni ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667] dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło ![]() Ale masz fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Piękny ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. Powinna sobie kalendarz kupić i wszystko notować ![]() 5. Oooo... to już dziś ![]() ![]() Koniecznie zdaj nam później relację ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
czesc
magolina Ty sie kobieto tak nie przejmuj, wiem ze w ciazy sa takie mysli zeby wszystko bylo ok z dzidzia ale nie nakrecaj sie, wszystko na pewno bedzie dobrze, acelinka no jestem ciekawa czy moj szymcio bedzie mial druga wizazowa kolezanke czy moze kolege ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.