|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
dzien dobry
u mnie dzis piekne słonce, ale i ak zmino bedziemy dzis werandować łobuzerkeniech sie przyzwyczaja ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
ale mi brakowało odmóżdzyłam sie kompletnie w drodze do lekarza i na zakupy![]() wczoraj probowałam mała troche oszukac i kupilismy z mezem sikilonowe nakładki co by imitowały smoczek w butelce ale chyba złe kupilismy bo bardzo odstawały i o ile pierwsze pociagniecia były super to potem po chwili juz tylko ciumkała i nie było slychac zeby cos przełykala eh czyli mordegi ciag dalszy... jeden plus ze nic nie bolało.. w sumie nei wiem od czego to zalezy ale przez jakies 1,5 tyg nic mnie nie bolało jak mała jadla a od pol tygodnia jak ja przystawiam to az mam zły w oczach i zęby zacisniete
|
|
|
#3752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
![]() cieszę się że jechałaś sama i mama nie dostała zawału ![]() w zabrzu mam koleżankę kiedy robimy zlot w silesi? w kwietniu czy maju? ![]() Cytat:
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
anika z tego co widzialam to nakladki sa w one size
![]() ja probowalam je uzyc jak mialam strupy, ale wielkie byly, dzicko musi mocno zassac zeby wciagnac sutek do tej oslonki najpierw by ja cala wypelnial wczoraj zjadlam czastke pomaranczy ale byla pyyycha - a dzis mala kilka krostek ma na buzi :d ale mi to nie przeszkadza jej chyba tez dzis zjadlam pol banana zobaczymy co bedzie
|
|
|
|
#3754 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ,ale wczoraj popiliśmy
od razu mam pytanie na wstępie ,która jest godzina? ![]() edit: już wiem ,jest przed 13,a na 14 mieliśmy być na obiedzie u rodziców Cytat:
![]() Cytat:
ważne że jest ogródek.Cytat:
a maszynę pożyczę od mamy,miałam kiedyś własną,ale nie wiem co się z nią stało![]() Dziewczyny cieszę się ,że nasze mieszkanko się Wam podoba ![]() katunia kosztowało nas to 240 tyś w stanie developerskim .Cena tak niska,bo 30 km za Poznaniem. Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-27 o 12:42 |
|||
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka eee to zdolna jestes! ja nie umiem obsluzyc maszyny
w necie hcyba sa instrukcje jak to zorbic. jak ma sie system do rolet rzymskich [paleczki obciazajace i sznureczki z oczkami] to hcyba super filozofia to to nie jest ![]() Moja mama to by wiedziala jak to uszyc bo ta tez zdolniacha jest, od mlodych lat sobie duzo rzeczy szyla. od sukienek, w tym mi na komunie, po narzuty i firany i organizer na lozeczko haha
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się dzieje, ale kolejny dzień gdzie nie usiądę to zasypiam
idę się szykować i zmykam na spacer i na obiad do rodziców
|
|
|
|
#3757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co najbardziej lubisz u chińczyka? Ja makaron sojowy z kurczakiem - mogłabym jeść codziennie! Cytat:
Kliwia, super, że Zuzia też się przestawiła, jak w zegarku! ![]() Cytat:
jejjjjj, ale zaszaleliśmy wczoraj, znajomi poszli przed 3... bosko było! Już dawno się tak dobrze, nie bawiliśmy. A dzisiaj słońce i właśnie idziemy na spacer i nadrobimy wczorajszy dzień!
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak w tym stnadardowym to wyglada
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale zrobie przy najblizszej okazji ![]() co lubi u chinczyka? WSZYSTKO makaron , ryz , krewetki , kraby , suszi mniaaaammm ![]() U nas jest taki bufet ze placisz 15$ na wejscie i jeszcze ile chcesz mozesz siedziec caly dzien i dokladac sobie jedzenie .. maja strasznie duzy wybor .... wczoraj znajomi jechali 100km specjalnie do nas na obiad ![]() No my tez wczoraj siedzielimy do 3 rano ![]() a dzisiaj jedziemy na zakupy chcemy kupic wypoczynek na taras
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
film nie byl jakis super ciekawy czy super smieszny ale do tego to juz sie przyzwyczailam, bo naprawde dawno nie ogladalam polskiej super smiesznej komedii nie byl zly mozesz sie wybrac ![]() a my mielismy stluczke jechalismy za takim jełopem, 30 na godzine, i dojezdzalismy do swiatel i doslownie pod samymi swiatlami zaswiecilo sie pomaranczowe i idota po hantlach i piskach hamuje, a przeciez sie tak nie robi no i mu wjechalismy ostro w d.upe a nam jeszcze jeden, ktory po wyjsciu z auta i zobaczeniu swojej wgniotki - a na nasszej du.pie nie bylo nic bo hak mamy, swteirrdzil, ze on sie tu nie przyda i pojechal se policji nie wzywalismy bo by z ubezpieczalni pociagneli meza, a ze to tez byla nasza wina, bojednak za szybko jechalismy (no ale kto by sie spodziewal takich idiotow no) to skonczylo sie na daniu im 400 zl chociaz i tak za malo bo porzadnie im rypnelismy ale sie zgodzili nam nic a nic nie jest, ja praktycznie nic nie poczulam, przestraszylam sie tylko aha i on ma caly zderzak, krzywa klape, masakra a my peknieta ramke od rejestraxcji - ktora po 15 minutach maz kupil z nowa w brico z napisem "nie placz kiedy odjade" bardzo sceptycznie do tego podszedl i nie przejmuje sie niczym, ale 400 zl w plecy |
|
|
|
|
#3761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak pisałam wcześniej,ja kiedyś praktycznie wszystko sobie szyłam sama a do tych roletek nie opłaca się kupować gotowego miechanizmu,bo wtedy gra już nie jest warta świeczki znalazłam instrukcję jak można samemu ją wykonać przy minimalnych kosztach![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, dobrze, że jesteście cali!!
a my kupilismy dzisiaj listwy przypodłogowe, kosz na bielizne, kosz na śmieci do łazienki, dozownik do mydła i inne pierdółki do łazienki. w piątek kupilismy firanki i w ogóle przez ten weekend wydalismy tyle kasy że masakrejszyn!!! Wszytsko Wam pokazę jak posprzątam, poukładam i wtedy machnę fotki!
|
|
|
|
#3763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez lubie zapach herbat owocowych, szkoda, ze tak fajnie nie smakuja jak pachna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe co z tej firmy by wyszło ale powiem Ci szczerze, że to mogłoby być cos co sprawiało by mi radość i moglabym z takiej pracy czerpac stysfakcje atomufka a duzy macie ten ogródek? Cytat:
Tobie tez zazdroszcze...jak ja tesknie za takimi spotkaniami ![]() Gucia jak Twe oczeta? Cytat:
ale najwazniejsze,ze obyło sie bez ofiar ale sie dzis nasprzątałam wrzucam fotki mojego "dzieła" tzn tego co zrobilam na korytarzu. Mnie sie efekt koncowy podoba, a to chyba najwazniejsze. tylko prosze sie nie śmiac
|
|
#3764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ledwo zyję już jestem w łóżeczku Wiesz my teraz nadrabiamy zaległości ze znajomymi,bo jak przyjeżdzaliśmy do kraju,to spotkania zawsze odbywały się przelotem i w pośpiechu,więc mamy teraz sporo do nadrobienia .Nawet nie wiesz jak mi to poprawia humor!!!Dziś wlecieli do nas moi rodzice i mama Tż ,pierwszy raz po tym jak się umeblowaliśmy i byli wprost zachwyceni.Mój tato to chodził i wszystko dotykał heheh Takie chwile z rodziną i znajomymi są bezcenneindia a co to jest na tej ścianie?Fajnie to wygląda ,bardzo oryginalnie to jest tapeta?ogródek mamy 120 m2 ,moim zdaniem ani za duży ani za mały. martucha nie wiem czy Ci pisałam wcześniej ,bo jestem dziś zakręcona.Chciałam powiedzieć ,że bardzo cenię taki model rodziny jaki prezentują Twoi rodzice. U mnie w domu zawsze wszystko było na głowie mamy,bo tato ma dwie lewe ręce do wszytskiego no i dużo pracował ,bo moja mama przez lata siedziała w domu.Teraz na "starość" zauważyłam ,że stara się nadrobić te stracone lata i pomaga mamie,oczywiście wychodzi mu to niezdarnie i mama się tylko denerwuje Ale dobrze,że chociaż teraz jakoś ją wspiera.Dlatego zawsze chciałam wyjść za przeciwieństwo mojego taty i udało mi się mój Tż bardzo mi pomaga we wszystkim i częściej siedzi w kuchni niż ja
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-27 o 20:47 |
||
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
India- fajnie CI to wyszlo!
widzę, że tu same talenty są!a ja co? ehhh
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
dziieki dziewczyny
|
|
|
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za Ciebie trzymam kciukia ze znajomymi pewnie, że trzeba nadrobic, ja uwielbiam takie spotkania ![]() no u Was w domku super, więc się nie dziwie, że rodzinka się zachwyca ![]() to coś na ścianie to mój twór ![]() wykorzystałam gładz, ktorą "poczochrałam" szczotka, następnie uzyłam farb w 3 kolorach i na koniec wszystko pokryłam werniksem srebrnym ![]() a ogródek w sam raz ![]() Cytat:
oczywiscie czekamy na fotki od Ciebie Ja jeszcze wrzucam salon z nowymi meblami ![]() oczywiście pufa chwilowo robi za stolik hihi ten komp na szafce RTV to tez tylko na moment
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic tylko sie wprowadzac ![]() jedynie mi sie te szklane kwadraty nie podobaja
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-03-27 o 21:01 |
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
salon świetnie się prezentuje
|
|
|
|
|
#3770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żabcia opisałam wyżej z czego robiłam te kwadraty to luksfery, gdybym budowała na nowo to juz bym sie na nie nie zdecydowała - miało to wyglądac inaczej - niestety okazalo sie, ze w projekcie jest male niedopatrzenie no i dlatego jest tak jak widac ![]() Cytat:
mączarni duzo z tym nie było... sama przyjemność
|
|
#3771 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aniu ja pamietam ze tez tak mialam ze po jakims czasie znow zaczelo bolec przy karmieniu i nieraz plakalam na prawde jak sie maly przyssawal-ale to minelo bardzo szybko! bedzie dobrze Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no to poszaleliscie imprezowicze ![]() Cytat:
oj dobrze ze wam sie nic nie stalo! Cytat:
![]() Cytat:
no no no piekne dzielo! swietnie cie wyszlo, a jak pomyslowa kobitka z Ciebie ![]() Mi dzienek minal przyjemnie, byl spacerek.. teraz spac... dobranoc |
||||||||
|
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że ten tydzień szybko zleci!!! Już tęsknię za opelkiem moim Dobrze, że im pożyczyłam, mieli ciuchy, różne rzeczy do roboty, nie zabrali by się busem a tak to przynajmniej bez stresu normalnie będą jeździć do pracy, a mają daleko bo 70 km dziennie w dwie strony Atomufka mój teść też umie szyć Szył wszystkim firany w naszym domku i pięknie mu to wychodzi ![]() Martucha Twój tata to skarb!! Tacy mężczyźni to rzadkość na tym świecie! Teraz to faceci są typu: przynieś, podaj, pozamiataj, w wolnej chwili se polataj czas pokaże... A teraz nie narzekam. Lubię robić obiadek i od razu pod nosek podstawiać. Chyba dlatego, że rzadko gotuje ale narazie nie mam czasu, bo ciągle robota ale już niedługo zamieszkamy razem to będę mogła się wykazać ![]() myszka_maj to już 4 miesiące?!!! jak ten czas leci.... Tomuś jest piękny- podobny do Ciebie Katunia, ja jeżdżę dopiero 2 tyg, czuję się już pewnie, ale jak mam wsiąść do auta, to ogarnia mnie lęk, strach przerażenie... jeju muszę pogadać o tym z lekarzem, albo pić melisę na uspokojenie... najlepsze jest to, że boję się jazdy do pracy, a z pracy to nie india pięknie się prezentuje mieszkanko!
|
|
#3773 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
agus najważniejsze ze wam się nic nie stało!
india zdolniacha zdolniacha ja też najbardziej lubie zapach bo smak herbaty owocowe mają z reguły mniej fajny.. dlatego je tylko wącham póki co ![]() macie rewelacyjny salon!! bardzo mi się podoba a twoje dzieło niczego sobie pewnie rewelacyjny efekt będzie wieczorem jak się podświetli ![]() atomufka najważniejsze że twój tata stara się nadrobić, mój cóż został do tego zmuszony przez życie i jak widać się w tym sprawdził, myślę że mama by się szybko zajechała jakby wszystko musiała robić sama a tata by totalnie się zapuścił siedząc w domu nie robiąc nic.. a tak... nawet w nudów meble nam robił, majsterkował oo i gry różne - jako że nie było ich stać żeby nam te firmowe kupić a u kogoś widzieliśmy no to bach - kilka listewek i mamy rumikub, czy też koło fortuny. ale nie wiem jakby się to życie ułożyło jakby mama go na początku mu nie powiedziała że "nie tak się będziemy bawić" ja też marzyłam żeby znaleźć faceta który mi pomoże a nie przyjdzie z roboty i tyle... no i się udało ![]() *Agatek* spoko spoko jak już będziecie razem to wszytko się poukłada, a mój tata skarb? e tam swoje za uszami ma czasem mam ochotę go zamordować oni tylko się pozamieniali domowymi rolami![]() jaki ja miałam głupi sen śniło mi się że spotykałam się z synem mojej dyrektorki którego nie znoszę - buc jeden - nie że byliśmy razem ale że się spotykaliśmy na mieście i gadaliśmy a ja a nim nienawidze gadać taki jest pajacykowaty co to on nie jest ... a w między czasie dostałam praca w innym przedszkolu w pracowałam w starym i po prostu przestałam do starego chodzić, nie wiedziałam jak to odkręcić w ogóle tak irracjonalny sen hahhaha tragedia sny są pokręcone
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Zaraz zasnę. Mąż dziś jechał do Warszawy o 5 rano i ja już sama jakoś nie potrafiłam zasnąć i się tylko z boku na bok przekręcałam. ech.... No i nie ma dnia bez wspólnej kawki.... lipa ![]() India bardzo mi się to wszystko podoba. Aguś dobrze, że nic się nie stało. Ja nie wyobrażam sobie być w innym związku niż partnerski, chyba od razu bym z takiego uciekła
|
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj od 5 na nogach
nie cierpię takich snów, tym bardziej teraz przy remoncie
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka to witaj w klubie niewyspanych
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ciąży okropnie wcześnie wstaje. |
|
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
zuzilla co 2h sie budzila dzis
pogielo ja ![]() atomufka wyslij mi ta instrukcjer pliz. bo widzisz jaka ja tepota ze bym kupila gotow mechanizm ![]() india to tynk strukturalny? ja nie lubie go za bardzo. a stol sie niezle prezentuje ![]() scio o to masz to co ja mialam
|
|
|
|
#3780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O a jak Ci wyszła ta roletka? masz gdzieś fotki kochana? ![]() martucha ale sen haha a utalnentowanego taty pozazdrościć ![]() A ja już wiem dlaczego wczoraj tak źle się czułam ,jakiś przeziębienie mnie łapie echhTż właśnie jedzie na rozmowę w sprawie pracy i założył ślubny garnitur ,okazuje się ,ze mu wszędzie wisi wygląda jak w ubraniu po starszym bracie Schudł chyba z 5 kg,ostatnio się ważył,63 kg ![]() kliwia zaraz Ci podeślę Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-28 o 08:54 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

od razu mam pytanie na wstępie ,która jest godzina? 

sama sie przestawila hihihihihhihihihhhih

już jestem w łóżeczku
ale za Ciebie trzymam kciuki
Dobrze, że im pożyczyłam, mieli ciuchy, różne rzeczy do roboty, nie zabrali by się busem
ale narazie nie mam czasu, bo ciągle robota
jak ten czas leci....
nie cierpię takich snów, tym bardziej teraz przy remoncie