Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 20:48   #3631
happy2gether
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

hej jestem dopiero bo wyszedł nam niespodziewany spontan
Była u nas na obiedzie moja babcia. Swoją drogą obiad wyszedł pyszny
No i doszliśmy do wniosku, że można by było zaprosić rodziców TŻ na poobiednią kawę, a że akurat jechali gdzieś tam razem z babcią TŻta to wpadli do nas wszyscy razem i było tak fajnie, że dopiero od nas wyszli
Nasze babcie się poznały, okazało się, że mają kilka wspólnych znajomych i śmiechu było co niemiara
Podobają mi się takie spontany
Idę robić jedzenie na jutro
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 20:58   #3632
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
No i doszliśmy do wniosku, że można by było zaprosić rodziców TŻ na poobiednią kawę, a że akurat jechali gdzieś tam razem z babcią TŻta to wpadli do nas wszyscy razem i było tak fajnie, że dopiero od nas wyszli
Nasze babcie się poznały, okazało się, że mają kilka wspólnych znajomych i śmiechu było co niemiara
świetnie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:08   #3633
JennyAniolek
Zakorzenienie

zmykam spać, do jutra
dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:10   #3634
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
zmykam spać, do jutra
dobranoc
Kolorowych

Stary 2011-03-27, 21:14   #3635
morenica
Zakorzenienie

Herbadka to ja jestem w szoku...!!! Co za facet !!
Rozmawiałam własnie z TZ (który lezy na kanapie i ogląda sobie Zieloną Milę) o nazwiskach i On jest tradycjonalistą w tym względzie, że wolałby, żebym miała Jego, bo tak jest tradycyjnie, ale jeśli bym chciała swoje albo dwuczłonowe to myślę, że by się podąsał, ale zrozumiałby moje argumenty (że mój tata nie ma syna, i chciały żeby Nasze nazwisko przetrwało), ale dla mnie to nie ma jakiejś większej różnicy. Już dawno podjęłam decyzję, że przyjmuję nazwisko męża.

Poza tym to ledwo żyję
Wczoraj mieliśmy parapetówkę dla znajomych. tak jak pisałam troszkę się bałam czy moja siostra z chłopakiem dogada się ze znajomymi TZ, ale było naprawdę super !! Tylko że ja wycięłam numer - strułam się alkoholem i miałam problemy Siedziałam z pół nocy z miską w łazience, potem TZ jakoś mnie do łożka przeniósł i spałam do rana. Potem kac gigant i jeszcze się czuję taka wczorajsza

Za tydzień imprezka dla rodziny ( babcia, dziadek, chrześni, rodzice) ale to już będzie na spokojnie myślę

No i przechodzę na Dukana muszę parę kg schudnąć, bo pomimo, że TZ ciągle mi powtarza, że kocha moje krągłości to jednak ja sama się źle jakoś czuję w mojej obecnej wadze
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:21   #3636
MiciaKicia
Zakorzenienie

Jutro z rana idę do Spółdzielni mieszkaniowej Trzymajcie kciuki jak się uda to powiem co co kaman

Morenica biduloooooo wiem co to znaczy struć się alko ... masakra ;]

Dobranoc

Stary 2011-03-27, 21:22   #3637
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
no wlasnie tu sie nic nie rozgrzewa, tylko wciskasz grzebyg, zamykasz i masz długie, to sa takie pasma i z wszytkich stron mozesz sowbie wpiac, to sa takie male grzebyki spokojni emozna je zakryc włosami. po to jest wizaz podaje nizej linka wejdz sobie i zobacz jak to wyglada

ja kupilam na allegro, tu kupilam http://allegro.pl/najgestszy-zestaw-...508510416.html, fajne grube, tylko nie mozna z nimi nic robic, tzn krecic itd i torche wypadaja ale jest ich duzo wec luz
dzięki, na pewno się nad nimi zastanowię

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
A to do Kielc jedziesz? Ja mieszkam 45 km od Kielc takim razie jeszcze raz powodzonka

.
Kciuki się przydały, dostałam 5

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Ja mam w planie obciąć włsy już na poprawiny. Chciałabym zaszaleć i obciąć dość krótko.
jestem w szoku, ale sama n ie mogę się doczekać kiedy obetnę włosy, chyba poczekać chociaż dzień po ślubie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja ci odpowiem na to pytanie. Dopóki studiowałam to z praca nie było problemu. A po studiach jest jedna, wielka, ciemna
ja jestem po lic. teraz na mgr i wielka z pracą jestem na bezrobociu.
Cytat:

ehh dokładnie
ja jeszcze na studiach (pedagogika op-wych) zaczęłam robić podyplomówkę (socjoterapię) no i mam jeszcze zrobioną terapię pedagogiczną i jeszcze jest mało bo powinnam zacząc oligofrenopedagogikę
tylko już taaaaak mi się nie chce
acha i mam niecałe 27 lat
Ja mam skonczoną edukacje wczesnoszkolna i przedszkolna z terapią pedagogiczną - zero perspektyw na jakakolwiek pracę, a tak kocham dzieci

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Najpierw napisze co u mnie, pozniej ponadrabiam.
A wiec cala sprawa wyglada nieciekawie I to wcale nie dlatego, ze nie zaplacilam w terminie tej zaliczki, tylko ze gosciu cos ewidentnie kreci
Dzwonilam zgodnie z umowa dzis rano, i powiedzial ze wesele ok-mozna organizowac, ale problem jest z pokojami dla gosci (to jest osrodek wypoczynkowy nad morzem). Wiec mowie mu, ze noclegi to drugorzedna sprawa, ale on dalej wymyslal.... ze moze by przelozyc wesele na wrzesien (mowie, ze absolutnie odpada), ze w innym osrodku maja wiecej miejsc noclegowych (mowie, ze to nie jest takie wazne) i ogolnie rzecz biorac cala sprawa wyglada mi bardzo podejrzanie. Koniec koncow, kazal zadzwonic w poniedzialek Wiec tu juz napewno nie chodzi o te niezaplacone pieniadze.
I wogole na chwile obecna, nie mam najmniejszej ochoty organizowac tam wesela
Gdybym tylko miala jakas inna opcje..... ale nie mam. Chyba ze przelozyc wesele na nastepny rok - ale to jak dla mnie odpada

Wybierz inną sale, na pewno ten koleś coś kombinuje, bo skoro chodziloby mu o zaliczke to powiedzialby wprost.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A proszę Póki co tylko przepis na blok, bo pisałam go już na PW to mam. Przepis na czekolade innym razem bo padnięta jestem a mam go w którejś książce.

Składniki:
- herbatniki petit beurre - 3 paczki (te najzwyklejsze, w paczkach jest chyba po 10 herbatników)
- rodzynki - paczka
- orzechy - paczka
- skórka pomarańczowa - paczka
- mleko w proszku - całe opakowanie 500g
- kakao - 3 łyżki
- margaryna - kostka
- cukier - szklanka i jeszcze trochę
- woda - pół szklanki

Pokruszyć herbatniki i wsypać do miski, do tego dorzucić rodzynki, skórkę pomarańczową, posiekane orzechy (co kto lubi), dosypać mleko w proszku i kakao. Wymieszać.
Do garnka wrzucić margarynę, cukier, wlać wodę, pomieszać aż się roztopi. Zdjąć na chwile z gazu, dosypać wszystkie składniki z miski, postawić na gaz i mieszać aż się wszystko ładnie wymiesza.
Przełożyć do wyłożonej papierem jakiejkolwiek formy, ugnieść (łyżką, albo opłukaną zimną wodą ręką), żeby blok był zbity.
Jak przestygnie to do lodówki wstawić.

.
moze taki antytalent jak ja tez zrobi?

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,

przyszłam się pożegnać jako PMka 2011. Moj TZ (chyba już były TŻ) postawił mi ultimatum: albo biorę TYLKO jego nazwisko albo ślubu nie będzie. Może za jakiś czas bym się zdecydowała na TYLKO jego nazwisko, ale nie w ten sposób. Nie rozumiem jak mógł mi takie ultimatum postawić, na dodatek mówi, że to nie jest ultimatum.

Nie wiem tylko jak to powiedzieć rodzicom... Ehh mam poczucie, że ich zawiodłam.

HerbaDka to zwykły nie jet Ciebie wart~!
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość

dziewczyny co myślicie o takiej etoli do sukni "księżniczki" czyli dół całkiem tiulowy prosty, góra gorsetowa wysadzana kamykami?
dla mnie super, sama zastanawiam się nad taką etolką, do sukni z falbanami

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
mi teez

Ja rozmawiałam z D. o nazwiskach i wiem, że bardzo mu zależy aby Jego żona miała jego nazwisko. Tak chce i koniec.. lol ;]
i pytał jak ja bym chciała :P
mojemu to obojętne. Ale mi podoba się jego, więc sie nie zastanawiam

Dziewczyny nadrobiłam 13 stron niezłe jesteście, ale mimo zmęczenia chcialam wiedzieć jak wam minął weekend. Ja chyba wróciłam chora. Pojechałam w wiosennym płaszczyku, a bylo zimno jak chorobcia

mykam spać, pa

Edytowane przez Tanitka
Czas edycji: 2011-03-27 o 21:23
Tanitka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 21:26   #3638
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro z rana idę do Spółdzielni mieszkaniowej Trzymajcie kciuki jak się uda to powiem co co kaman

Dobranoc
Trzymam kciuki
Dobranoc

Ja też na bezrobociu Skończyłam mgr z pedagogiki (Animacja społeczno-kulturalna), lic z kulturoznawstwa i dupa Nie mam już pomysłu, gdzie szukać, zresztą w moim mieście to i tak nic nie ma

Edytowane przez morenica
Czas edycji: 2011-03-27 o 21:27
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:45   #3639
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
wooo dałas rade wejsc... powidziam
Miałam zalączonego lapka

Cytat:
ta i jeszcze rock ... nasz dzien.... oby u nas bylo wszytko ok
Bedzie, bedze
Cytat:
The rock to w ogóle chyba o tej samej godzinie co ja będzie się stresować
Ja o 17
Cytat:
dziewczyny co myślicie o takiej etoli do sukni "księżniczki" czyli dół całkiem tiulowy prosty, góra gorsetowa wysadzana kamykami?

Cytat:
ostatnio było kilka dziewczyn ktore w siebie nie wierzyły, w swoja urode!! wiec dla poprawy wiary w siebie-> http://fishki.net/comment.php?id=85681

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
na dniach idzie do USC i chcialam sprawdzic Tz jak zareaguje jak powiem ze chce podwojne nazwisko (chociaz wcale nie chce ) i widzialam ze mu sie przykro zrobilo i sie pytal czy mi sie jego nazwisko nie podoba
a potem mu mowie ze jest jeszcze opcja ze on weźmie moje , to stwierdzil ze chce go chyba zdenerwowac na noc
Ja powiedziałam K. ostatnio że chyba zostane przy swoim. Troszkę się zdziwił ale spytał tylko jakie nazwisko beda nosic dzieci
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
zmykam spać, do jutra
dobranoc
Pa

Wróciłam do domu po wykańczającym, % weekendzie
Ledwo żyję ale dziś wreszcie bede spała w swoim domku

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:55   #3640
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
za przeprowadzkę

bardzo w moim stylu łazienka
Płytki kupione za tydzień jeszcze jedziemy do ikei po meble do łazienki
za płytki cieszę się ze łazienka sie podoba

Cytat:
fajny i najwazniejsze ze udany spontan my dzisiaj jeszcze przeżywalismy wczorajsze spotkanie rodziców

Cytat:

Dobranoc
Kciuki !!

ja spedziłam dziś nieco leniwą ale miła niedzielę - tylko jak ja juutro do roboty wstanę ? i tak ide jeszcze tylko 2 dni i ... od 1szego kwietnia bezrobocie wita :/ oby na jak najkrocej

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 21:56   #3641
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja o 17
Ja też o 17

Zmykam spać. Jestem wykończona a w pon. pracuję od 8-18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-27, 21:59   #3642
frezyjka85
Zakorzenienie

Herbadka - okropnie się zachował - dzieciak ... współczuję Ci tej sytuacji... nie wiem co bym zrobiła - nawet nie chcę sobie wyobrażać
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 22:02   #3643
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Ja też o 17

Zmykam spać. Jestem wykończona a w pon. pracuję od 8-18

Dobranoc
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Herbadka - okropnie się zachował - dzieciak ... współczuję Ci tej sytuacji... nie wiem co bym zrobiła - nawet nie chcę sobie wyobrażać
Ja bym kopnęła mojego w

- 25 kg
Stary 2011-03-27, 23:13   #3644
Africa_Sun
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Africa a kiedy macie ślub?

bo my dopiero wybieramy się do faceta od tańca i mam nadzieje,ze do lipca czegos nas nauczy
Ślub mamy 12 sierpnia, na kurs chodzimy od połowy lutego ale to tylko godzina tygodniowo. Umówiliśmy się z chłopakiem, który, prowadzi ten kurs, że w maju jak się już roztańczymy i będziemy wiedzieli co chcemy na pierwszy taniec zacznie nam udzielać dodatkowych prywatnych lekcji My musimy coś z tym tańcem zrobić bo się jakoś na parkiecie z Tżem nie zgrywamy.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a mi się wydaje, że Herbadka i tak się pogodzi z TZ
Cytat:
mi teez

Ja rozmawiałam z D. o nazwiskach i wiem, że bardzo mu zależy aby Jego żona miała jego nazwisko. Tak chce i koniec.. lol ;]
i pytał jak ja bym chciała :P
Ja też mam odczucie, że o nazwisko to nie mogą runąć wszystkie ich plany i dogadają się jakoś Dzisiaj rozmawiałam o tym z Tżem, powiedział, że oczywiście gdybym się uparła, żeby mieć swoje nazwisko albo dwuczłonowe to by się zgodził bo nie może mi zabronić ale kiedy będę nosiła już jego nazwisko, to będzie czuł, że jestem jego w 100% i będzie się mną opiekował jeszcze lepiej. Może to trochę pokrętne tłumaczenie ale wzruszyłam się, mężczyźni po prostu myślą inaczej.

Cytat:
Świat jest mały, fajnie, że Wasze barcie się polubiły

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
No i przechodzę na Dukana muszę parę kg schudnąć, bo pomimo, że TZ ciągle mi powtarza, że kocha moje krągłości to jednak ja sama się źle jakoś czuję w mojej obecnej wadze
Ja też miała zacząć Dukana, ale przy nim nie wskazany jest wysiłek fizyczny a ja poza tym, że chcę trochę schudnąć to jeszcze zależy mi, żeby nadać sylwetce kształt. Ale za to zapisałam się na masaże odchudzające, Tż się troszkę zdenerwował, że mnie jakiś masażysta będzie dotykał, ale jak mu powiedziałam, że masażysta ma na imię Sylwia to nawet obiecał mnie wozić na te masaże

A poza tym zamówiłam sobie netbooka z netem i mają mi go przysłać do środy Będę go mogła do pracy zabierać i nie będę już odcięta przez cały dzień od świata (czyt. wizażu) Już się doczekać nie mogę.

No to dobranoc i miłego poniedziałku bo ja pewnie zajrzę tu dopiero wieczorem.
Africa_Sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 23:48   #3645
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Dobranoc

- 25 kg
Stary 2011-03-28, 06:36   #3646
Mediona
Zadomowienie

Cytat:

Dobranoc

Ja bym kopnęła mojego w
Mój powiedział zebym sobie nie robiła klopotu bo on mam bardzo długie nazwiesko i ja tez wiec powiedział ze mnie bedzie reka bolała jak sie bede podpisywac
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 07:03   #3647
Elfka86
Zakorzenienie

Cześć

Też swojego zapytałam wczoraj co by było jakbym chciała mieć po ślubie zostawione swoje nazwisko a on że no co no nic jedyne na co by się nie zgodził to to żebym go zmuszała do zmiany na moje

Za tydzień kończymy kurs przedmałż. Nareszcie

Edytowane przez Elfka86
Czas edycji: 2011-03-28 o 07:24
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 07:17   #3648
booziaczek
Zadomowienie

herblatka bardzo ci wspołczuje bo to jakie bedziesz miala nazwisko jest najmniej wazne trzymaj sie rodzice npewno beda po twojej stronie i napewno ich nie zawiedziesz a juz napewno nie tym

a u nas to prawie nic sie nie zmienilo w sobote nie udane zakupy i kino w niedziele kraków ale tez nic nie załatwione teraz koncze załatwiac zapowiedzi jak dobrze pojdzie to bedzie juz w tym tyg
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 07:24   #3649
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cześć laski

Dziś chyba nie otwieram sklepu bo raczej pół dnia albo cały zajmie mi organizacja sklepu pod sprzedaż wycena + waga. No i jeszcze do tego nowy towar.... Nie wyrobiłabym się jakbym miała wieczorem nad tym siedzieć

Justii a czy to Ciebie widziałam wczoraj w Chwałowicach (czy kajś tam) jak szłaś z koleżanką (ona chyba była z psem albo mi się zdawało) i szłyście przez przejscie dla pieszych a ja Was autem mijałam ? Może o była baaaaardzo podobna dziewczyna dlatego pytam hihi To było jakoś o 18.15 czy coś takiego

Stary 2011-03-28, 07:34   #3650
happy2gether
Wtajemniczenie

Hejka.
Ledwie dziś wstałam. Jestem już w pracy i nic mi się nie chcę a mam ful roboty, bo w czwartek czeka mnie hospitacja i muszę przygotować pokazowe zajęcia...będzie dziś u mnie policja i kilkoro wezwanych rodziców....
Jakoś nie mam do niczego motywacji.
Dobrze, że pogoda piękna i słoneczna
Stary 2011-03-28, 07:40   #3651
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
wiec jestesmy bardzo zadowoloni z tego co załatwiliśmy

Cytat:

dziewczyny najpierw idzie się do USC czy spisać protokół czy obojętnie-pierwszy raz biorę ślub to nie wiem
zależy od księdza, nasz kazał nam wszystko przynieść przed
ale generalnie zaświadczenie nie jest potrzebne by spisać protokół

Cytat:
Napisane przez Bounty_ Pokaż wiadomość
za przeprowadzkę i

Cytat:
ja chyba nie będę żadnych wierszyków dawać
ja też żadnych nie dawałam
ostatnio dostałam z wierszykiem od kuzyna i wcale mi się to nie spodobało

Cytat:
za przeprowadzkę

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Rozmawiałam własnie z TZ (który lezy na kanapie i ogląda sobie Zieloną Milę) o nazwiskach i On jest tradycjonalistą w tym względzie, że wolałby, żebym miała Jego, bo tak jest tradycyjnie
mój tak samo ale nigdy nie postawił mi takiego ultimatum
no i ja nie mam jakoś w sumie problemu by nosić jego nazwisko, z jednej strony to nawet fajne
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 07:49   #3652
efonka
Zadomowienie

witajcie, nie nadrabiam-przepraszam. Przyszłam dzis poźniej niż szef
Stary 2011-03-28, 07:50   #3653
carolyna86
Zakorzenienie

cześć!
ja cały weekend na uczelni spędziłam, a dzisiejszy poranek na nadrabianiu wątka

Cytat:
ostatnio było kilka dziewczyn ktore w siebie nie wierzyły, w swoja urode!! wiec dla poprawy wiary w siebie-> http://fishki.net/comment.php?id=85681

herbadka - ja również wierzę że się pogodzicie

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 07:52   #3654
T'ai
Zakorzenienie

dziś 40 dni do ślubu
Stary 2011-03-28, 07:52   #3655
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
witajcie, nie nadrabiam-przepraszam. Przyszłam dzis poźniej niż szef
ups

T'ai

Edytowane przez carolyna86
Czas edycji: 2011-03-28 o 07:53
carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 07:54   #3656
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość

T'ai
Stary 2011-03-28, 07:54   #3657
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
dziś 40 dni do ślubu
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 08:00   #3658
karolinusienka
Zakorzenienie

Dzien dobry

T'ai

u mnie 75 ddś
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 08:01   #3659
HerbADKA
Raczkowanie

Cytat:
a mi się wydaje, że Herbadka i tak się pogodzi z TZ
Po nocy rozmów i tłumaczenia, nie wydaje mi się żebyśmy mieli się pogodzić.
HerbADKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 08:05   #3660
booziaczek
Zadomowienie

bambusik u nas tylko 33:/

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
Po nocy rozmów i tłumaczenia, nie wydaje mi się żebyśmy mieli się pogodzić.
o jeja ale lepiej teraz niz po slubie w kazdym badz razie nie wazne w która strone to pojdzie ale widcznie tak ma byc i bedzie dobrze bo inaczej nie moze byc
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości