|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Witam Was
![]() Kamila gratulacje dla siostry ![]() Tak piszecie o tym piciu - u nas też ciężko. I to nie jest tak, że akurat mały dostaje do picia coś, co mu nie smakuje ![]() ![]() A robisz na zwykłym czy na modyfikowanym mleku? Cytat:
![]() ![]() To Tż Ci gwazdą filmową jeszcze zostanie ![]() Aniulka, mi się tez wydaje ze małej wróci apetyt ![]() U nas dzisiaj nocka z przerywnikiem o 2-giej ![]() To miłego niedzielnego odpoczynku Mamusie ![]()
![]() |
#1204 | ||
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dzięki za odpowiedzi
![]() Cytat:
![]() w sumie to ona je serki homo, jogurciki codziennie, kanapeczki z kiełbaską czy serem nawet z dżemem, pomidorkiem, troche podziubie sobie, obiadki też je, owocki też podjada ze mną je prawie normalnie tylko te mleko wyczuwa jakby na kilometr ![]() i kakao i kaszki i kupiłam nawet mleko inne niż te sojowe co miała ISOMIL z apteki bo pomyślałam że może to jej przestało smakować ale takiego innego też nie ![]() już nie wiem co zrobić ![]() dziś wkońcu nocka o niebo lepsza, obudziła się tylko raz o 3nad ranem, ale usnęła i spała do 9.00 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ja pomału się boję, wkońcu zostały tylko 3 miesiące do porodu a to zleci napewno jak z bicza strzelił, i byłam u chirurga z tą przepukliną i mam po porodzie tak 3miesiące puźniej przyjść i tym razem wszyją siatkę ![]() eh ja to mam z tym brzuchem ![]() lece bo Agusia akurat wstała
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze glowa do gory i poczekaj jeszcze kilka dni i na pewno wszystko wroci do normy ![]()
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Aniulka i jak Ci się mieszka w Rydułtowach ![]() ![]() Może daj jej czas z tym mlekiem. Je jogurty i podobne rzeczy więc nic jej nie będzie jak mleka nie wypije ![]() kamilla123 gratuluje ![]() ![]() My od paru dni też idziemy na spacerek bez wózka i owiele lepiej mi ![]() Dziś ładna słoneczna pogoda więc spacerek udany ![]() Wczoraj bylismy u znajomych Kinia się wybawiła było super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mieszka mi się fajnie, jedynie plac na dworze mamy jeszcze okropny więc wyjście przed domek to jeszcze taki dzikie, no ale tż ma znajomego co ma przyjechać z ciężkim sprzętem i wyrównać plac a potem bede jakiś ogród kombinować a za domem to z czasem dopiero bo tam sad jest i tez bardzo dużo miejsca ![]() jeszcze sklepy mam nieobcykane gdzie co i jak ale dziś bylismy do południa w TESCO i chyba o wiele lepsze jest niż te INTERMARCHE jak Agusi będzie lepiej to chce podjechać też zobaczyć ten plac zabaw czy coś takiego tu niby niedaleko jest dla dzieci czy park i plac zabaw nawet nie wiem dokładnie co to ma być
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie popijam cytrynówke robioną przez kolege Tż z colą... Nasz dzień był tragedią... 5tka na dole jedna wyszła i spora jest już nawet, a druga nie wiem...ale 6tki napuchnięte więc nie wiem kiedy się ten koszmar skończy...
Kamilla gratulacje!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sklepów tutaj jest troche tego typu, jeszcze kaufland ma też być. Plac Zabaw jeszcze jest nieczynny,ale mam nadzieje, że w kwietniu już będzie otwarcie ![]() Wy mieszkacie na ul. Bema czy Raciborskiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj, napiłabym się też cytrynówki ![]() ![]()
![]() |
#1211 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
5tka powiadasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
Maria, Konspi sorki źle się wyraziłam- 5ty i 6ty ząb na dole czyli 3jki wyszły, a 4ki są spuchnięte...pojęcia nie mam czmu napisałam, że 6tki
![]() Konspi wypiłam sobie z 4 drinki ale nie jest mocna, bo nie ruszyła mnie zbytnio. Teraz pije herbatke i nudzi mi się okropnie... a jutro kolejny dzień z niegrzecznym ząbkującym dzieckiem:\ Żurku nie chciał spróbować nawet co zrobiłam z myślą o nim i musiałam słoiczek otworzyć...jutro zrobie mu sos z makaronem, bo nie wiem już co gotować...zupy jarzynowe albo rosołek zje... Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-03-27 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1213 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() u nas weekend szybko zleciał.. w sobotę poszłam do fryzjera.. dwa razy bo za pierwszym razem z babką się nie dogadałam i obcięła mi włosy z przodu robiąc grzywkę... wyszłam prawie zapłakana.. wyglądając jak pół d**y z zza krzaka ![]() ![]() ![]() a wczoraj byliśmy w kinie na "sali samobójców" i byłam strasznie zdołowana tym filmem.. ale film uważam za dobry i warty obejrzenia! miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a u nas idzie 6 zebow na raz, teraz juz 5, bo gorna 4ka sie przebila, druga zaraz bedzie, gornych 3jek na razie ani widu ![]() ![]()
![]() |
#1215 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1216 | ||||||
Zadomowienie
|
heloł
![]() ja przez weekend w szkole byłam pilnie się ucząc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja na razie zrobiłam tylko 1 kolczyki, 3 maskotki i literki do pokoju Olki- ale te jeszcze muszę wykończyć Cytat:
![]() Olka idzie swoją drogą, a za rączkę to max kilka kroków i się wyrywa Cytat:
![]() Jaki miała poród? ciężko było?! Cytat:
![]() Ja bym mogła mieć 4, ale jak 2 urodzi TZ ![]() Cytat:
![]() ![]() dobra listonosz przyniósł paczuszki, więc ubieramy się na spacer! do później!!! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- na modyfikowanycm ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
ja też zawsze chciałąm trójke, ale teraz chyba jednak zostane przy dwójce ![]()
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
![]() A ty porodem to nie powinnas sie chyba martwic. Z Olka poszlo ci blyskawicznie, to i z kolejnymi chyba nie powinno byc problemu ![]()
#1219 |
Zakorzenienie
|
Ela prosze fotki brzusia
![]() Lucky pcohwal się fryzurką! Gucia ciekawe czy faktycznie drugi poród jest szybki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() piekny weekend za nami....a tydzien zapowiada sie tez nie najgorzej... ![]() Przegonilam malza w koncu w niedziele na spacer z malym tak jak ja normalnie chodze i biedny umieral... ![]() Teraz juz prawie zawsze idziemy na spacer dwa razy - przed obiadkiem i po drzemce ![]() Poza tym robie witraze na okna, troche wiosennie trzeba w koncu udekorowac ![]() Lucky pokaz fryzurke ![]() Gucia fajnie jest miec duza rodzine ![]() Ja chcialam miec na pewno dwojke, wiecej byc moze ![]() ![]() Ale w ciazy moglabym sobie byc...fajnie bylo jak bylam... ![]() Maly caly czas nie ma butkow wiosennych... ![]() ![]() Ale za to kalosze mamy ![]() Troche glupio, bo mam dla malego nowe fajne buty na wiosne, ale nr 23..IMG_3907.jpg. za duuuze, bo teraz jak patrzylam, to 21 pasuja najlepiej
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-03-28 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1222 |
Wtajemniczenie
|
widać, że wiosna nadeszła bo wizażanki nie mają czasu na wizaż
![]() my juz wróciłyśmy ze spacerku i mała śpi. tak jak Karenina chodzimy teraz na spacery 2 razy dziennie. koło 10 na ok 1,5 godzinki i po południu podobnie ![]() wreszcie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1223 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobre rozwiązanie ![]() Cytat:
Ale też wierzę, ze naszym laskom pójdzie lekko ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kalosze fajne, a te butki 23 może na jesień będą dobre?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej, w Deichmannie sa Elefanty w mniejszych niz 21 rozmiarach ![]() Bartek tez ma, ale to juz troche drogie sa... ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Ja juz nie patrze nawet co dokladnie i gdzie wychodzi...pewne jest, ze niedlugo to ja wyjde z siebie i stane obok... ![]() ![]() Moze....oby...Jak nie, to sprzedam, bo normalnie sa dosc drogie - ok. 40 euro a ja kupilam na zamknieciu sklepu za 24 eu... ![]() Do tej pory stopki André jakos tak szybko sie rosna...chyba ze znajac moje zezowate szczescie, jak kupie teraz jakies buty na 21 to zaraz mu urosnie do wiecej... ![]() Mama wlasnie dzwonila, ze kupila malemu rowerek...biegowy...a mowilam, ze sama chcialam wybrac... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-03-28 o 12:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Bartków, to jestem zdesperowana, bo dziecko musi w czymś chodzić, więc ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Dziewczyny możecie mi polecić coś dobrego (krem czy coś) na bardzo wysuszone dłonie??? Tak sobie w zimie przesuszyłam detergentami, mrozem itp, że nie mogę z nimi do ładu dojść ![]() ![]() Edytowane przez suonko2 Czas edycji: 2011-03-28 o 12:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=923365 http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=994537 http://www.deichmann.pl/site/pl/cata...product=969839
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-03-28 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na przyszłośc do prac z detergentami radzę używać gumowych rekawiczek ;-) wiem trudno się przyzwyczaić, ale warto.
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2011-03-28 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Zamow przez internet... ![]() Nie da sie, dopierp zobaczylam.... Gdybys chciala moge kupic u nas... Te http://www.deichmann.com/DE/de/shop/...aedchen-schuhe kosztuja 9,95 eu i bym ci wyslala... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-03-28 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.