|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
cześć, kurcze jakoś nie mogę się przestawić na tym letnim czasie, wstałam dzisiaj o 6, a miałam przekonanie że jest 5 rano i ledwo patrzyłam na oczy, ale na 16 idę do fryzjera, więc musiałam rano wstać się pouczyć i wszystko fajnie, bo brat właśnie pojechał a tutaj mi sąsiad zaczął wiercić wiertarką na głową... no ciekawe jak ja mam się w takich warunkach nauczyć czegokolwiek...
Cytat:
no właśnie, słyszałam, że nie operowana przegroda może doprowadzić do astmy w późniejszym wieku ale najpierw muszę skonsultować to z lekarzami![]() silvetta dobry był obiadek, zabawiliśmy dużo dłużej niż chcieliśmy... acelinko dziękuję, mam taką nadzieję , a odnośnie Waszego samochodu coś się ruszyło?dziękuję martoolka
|
|
|
|
|
#3662 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() acelinka i magolina trzymam kciuki za dzis i jutro i uciekam do pracy milego dzionka dziewczyny
|
#3663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisałaś, że TŻ tak chce, a Ty na pewno tego chcesz? Bo wiem, że się wahałaś
|
||
|
|
|
#3664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no tak wahałam się, ale dzidziusia chcę mieć dopiero gdzieś pod koniec przyszłego roku... |
|
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja tylko tak szybko sie przywitam i powiem ze przeczytalam ale z odpowiedziami musze poczekac do jutra - bede mic wiecej czasu. Mialam fajny weekend a najlepsza byla sobota. Pojechalismy z mezem pociagiem do centrum Rzymu i tam polazilismy pol dnia - ja troche po sklepach a w poludnie poszlismy do Hard Rock Cafe na amerykanskie wielkie danie. Jak to wygladalo opowiem wam jutro bo dzis juz nie mam czasu. Zaraz lece sie przebrac w wyjsciowe ciuchy i ide do szkoly. Pare zdjec telefonem zrobilam to wam wstawie jutro. Ciao!
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
no i jestem po pracy
![]() dziękuję Wam wszystkim za kciukasy już mnie nosi i nie mogę się doczekać tej wizyty ![]() metka też właśnie jestem ciekawa, oby nasz bąbelek pokazał co ma między nóżkami ![]() certi, w sprawie auta nic sie nie ruszyło "tento" stoi popsute a nowego brak na horyzoncie ;( dzisiaj miałam autko od kuzynki reszte tygodnia moge obskoczyć busem, a co zrobie w następny poniedziałek nie mam pojęcia
|
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
acelinko w takim razie to trzymamy kciuki żeby fasolka ujawniła czy jest dziewczynka czy chłopczykiem
Prosimy o informacje ![]() Moj TZ to wczoraj miał jakoś bardzo pobudzony instynkt tacierzynski Cały dzień zagadywał ze chciałby juz takiego szkrabka Nie ukrywam bardzo to mile no ale jeszcze troszkę się wstrzymam zapewne jak by to były te dni to by zaczął działać on to juz strasznie marzy. Fakt sprawy finansowe nam się polepszyły no ale jakoś jeszcze z mojej strony kariera zawodowa nie jest na tyle rozwinięta
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy
Miałam dzisiaj iść jeszcze do kosmetyczki, ale przełożyłam wizytę bo mam lenia ![]() Cytat:
Cytat:
I gratuluję decyzji o starankach Wylecz się porządnie, bo faktycznie potem Cię rozłoży na dłużej ... |
||
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki moje kochane nadal żyje w niewiedzy
z wrażeń po 1. zapomniałam zapytać lekarza a po 2. dzidzia była boczkiem i skulona więc pewnie i tak nie dałoby się nic podejrzeć.Dzidzia rośnie dobrze i wszystko w środku też ok, tzn. macica prawidłowo się rozrasta i takie tam ![]() za to ja mam anemie i przytyłam podobno za mało bo tylko pół kilograma wg jego wagi. I przez to taka jakaś zdołowana jestem
|
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
ajj, a mnie znowu nie było. niedopuszczalne
![]() ale akcja, paliło się w domu obok dziewczyneczka na mnie TŻ nie krzyczał w aucie, magolina pisała o tym. no niechby się na mnie spróbował. z miejsca hamuję na poboczu i daję mu kluczyki acelinko następnym razem się dowiesz
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-03-28 o 22:39 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3672 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a co do anemii to nie martw sie,bardzo czesto w ciazy sie zdarza,lekarz na pewno przepisal Ci jakas kuracje i wszystko bedzie ok,wcinaj wiecej i odpczywaj ile wlezie ![]()
|
|
#3673 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
Cytat:
![]() Cytat:
Ide dopiero w piatek do lekarza, ale juz zrobilam dwa testy potwierdzajace |
||
|
|
|
#3674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2.woooooooow woda to juz Ci mozna gratulowac,pewnie kolejny przystojniaczek juz rosnie albo mlodsza siostrzyczka dla przystojniaczka ale suuuuper
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje Gdzieś Ty była jak Cię nie było? |
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
woda gratulacje!
ale super. cieszymy się na kolejne ciociowanie ![]() idę spać, bo jutro fryzjer-powiększyć grzywkę, koleżanka, mama, ubezpieczenie domu i takie tam ![]() dobranocek |
|
|
|
#3677 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie mnie od wczoraj boli brzuch, ale to ponoc normalne, bo powinnam miec teraz okres, a tu przeciwbolowych brac nie moznaCytat:
Wieki mnie tu nie bylo, troszke jestem zajeta, ale niestety nie moge napisac, ze kompletnie nie mam czasu, najzwyczajniej w swiecie, wrednie was zaniedbalam A tak na powaznie to ostatnio jest u nas bardzo przyjemna pogoda, staram sie spedzac jak najwiecej czasu z malym na swiezym powietrzu, a do tego w miare regularnie jezdze do ortodontki w Pl ( a kazda taka wizyta to jakies dwa tygodnie wyjete z zycia). Zmykam sie umyc i polozyc spac, bo ten bol mnie juz wykancza |
||
|
|
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny jak wiem że anemia często się zdarza, ale mnie wkurzyło to że lekarz stwierdził że jem za mało a jak mu powiedziałam że jem dużo, to powiedział że pewnie puste kalorie ... no to mu mówie, że nie, no ale mniejsza o to. Mam jakieś tabletki no i mam jeśc dużo mięcha warzyw i owoców następną wizyte mam dopiero 2 maja - za 5 tygodni, bo za 4 tygodnie wypadną święta. Ale może się w między czasie przejde gdzieś na lepsze USG, może w 3d
|
|
|
|
|
#3679 | |
|
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() Cytat:
acelinko w takim razie musisz nadrobić kilogramki A co do wizyty zobaczysz jak szybciutko mignie do 2 maja
|
|
#3680 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
acelinko szkoda że dzidzia nie pokazała skarbów a co do Twojej anemii to pewnie szybko sobie z nią poradziszwoda jeszcze raz gratuluje te bóle to normalka, mnie też czasami tak bardzo boli. Choć z dnia na dzień coraz mniej sjoanno hmm amerykańskie wielkie danie
|
|
|
|
#3681 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć,
cóż to za wieści z samego rana? Woda gratuluję super:e hem:jeju, jakie mogły mi się dzisiaj śnić głupoty... nawet z łóżka nie mogłam się podnieść, a miałam wstać dużo wcześniej, a wczoraj po powrocie od fryzjera po 20 już nie miałam na nic siły, chociaż i tak wyjątkowo krótko byłam niecałe 4 godziny no ale za to już nie będę chodzić z takimi wielkimi odrostami i 3 cm ściełam włoski to mi się troszkę ożywią i będzie mniej do układania![]() acelinko tak jak piszesz i ja słyszalam, że anemia w ciąży to normalka, także bierz leki i się niczym nie martw, szkoda, że kwestia samochodu jest zawieszona, może warto byłoby ją podjąć? ![]() bezaczek jak tam Twoje wymianki? ostatnio też rzadziej się pojawiasz na wątku ![]() ja teraz szybciutko odkurzyć muszę i zabieram się za naukę
|
|
|
|
#3682 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A Ja chcialabym Wam pokazac moje siedzace dziecko
|
||
|
|
|
#3683 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
No to biorę się za nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Super Czekamy na relację ![]() Cytat:
Cały czas się kuruję. Byłam wczoraj u lekarza i dostała zwolnienie do końca tygodnia. Szkoda tylko, że musiałam iść do innej lekarki, bo moja już miała komplet pacjentów. Ta druga jest pediatrą i tak jakoś chyba z dorosłymi sobie nie bardzo radzi, bo o wszystko jej się musiałam sama pytać A na dodatek jak jej powiedziałam, że czuję ostatnio cały czas gorzki smak chyba przez ten antybiotyk w ustach, to ta stwierdziła tylko tyle, że nie powinno tak być, bo ten antybiotyk to taka duża dawka dziecięca Chyba do pracy wrócę po tej chorobie nieźle wypasiona, bo cały czas coś jem, albo chociaż jem landrynki, żeby nie czuć tego gorzkiego Cytat:
A anemię w ciąży ma 40% kobiet, więc nie martw się, tylko stosuj się do zaleceń lekarza i będzie ok. Tu jest artykuł o anemii: http://abcanemia.pl/anemia-w-ciazy Z tego co wiem, to warto wątróbkę jeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do książki, to ja przeczytałam i jest naprawdę super Jak to powiększyć ![]() Cytat:
![]() A co do Twojej nieobecności, to gdyby nie to, że zafasolkowanych nie biję, to dostałabyś niezłe lanie ![]() Cytat:
![]() Ale ona już duża ![]() Szkoda tylko, że buźki nie widać
|
||||||
|
|
|
#3684 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Weekend i po weekendzie... Nadrabiam i biorę się do pracy Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25989667]dzień doberek, a ja nadal w łóżeczku ![]() dziś TŻ zrobił naleśniczki z bananami i krmelem i podał mi do łóżka z kawką, ale miło [/QUOTE]Mi mąż zrobił w piątek z bananami, nutellą i bitą śmietaną ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;25997321] A tak z innej beczki to za 27 dni mamy rocznicę i już myślę co zrobić fajnego, kupiłam bilety na nędzników do Romy ale o tym TŻ wie...jeszcze jaką niespodziankę bym chciała mu zrobić. Wiem, że TŻ myśli o wypadzie do Pragi. macie pomysła?[/QUOTE] Ale Wam zazdroszczę tych Nędzników... ![]() Może jakaś kolacja albo deser w domu? Albo niespodzianka na wieczór? Ja w rocznice zamierzam zakładać welon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Trzymasz nas w napięciu, piszesz o wizycie a potem zapominasz pytaćMamy nadzieję, że za miesiąc będzie wiadomo A anemią się nie martw, tylko tak jak lekarz mówi wcinam owoce i warzywa. Teraz wiosna to warzywka będą pyszne Cytat:
![]() Jaka duża! Właśnie chciałam Cię zapytać czy na m pokażesz
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki kobitki za pocieszenie
moje kochane ![]() certi, sprawa autka stoi w miejscu z powodu braku ofert ciekawych dla nas. Ale się rozglądamy cały czas ![]() capri, ale zdolna Twoja niunia jest lekarz zapisał mi jakieś tabletki o nazwie której nie potrafie odczytać z recepty, ale to zapewne żelazo jak wykupie recepte dzis to się dowiem ![]() martoolka masz racje z tą anemią w ciąży mmmmmm, po prostu patrze realistycznie jakby było widać to lekarz pewnie by powiedział co tma jest albo by spytał czy chce wiedzieć jestem na chwilke w domu bo byłam u Wojtaska z rana i teraz wróciłam a na 13 mam przedszkole a potem ide z mamą na miasto bo musze właśnie tą recepte wykupić i tak w ramach spacerku sobie idziemy
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Specjalnie w tym celu kupiłam go na własność zamiast wypożyczać ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
moj maly jakis dziwny dzisiaj, caly czas spi jak nie on ![]() acelinka jakis dziwny ten lekarz tzn nasz sam zapyatal czy chcemy wiedziec plec i zaczal szukac , nastepnym razem to juz na pewno bedziecie wiedziec,woda sodowa super, moje gratulacje, caprica6 loo matko jaka ona fajna
|
|
#3688 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja grozilam mojemu tacie jak mi dogadywal gdy kierowalam ze go wysadze ale kolezanka taki myk na skrzyzowaniu w kielcach zrobila - naprawde wysiadla - i przestali jej doradzac i ja pouczac. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Koniecznie zrob 3d - strasznie fajne zdjecia wychodza. W tradycyjnym trzeba wyorazni zeby cos zobaczyc a w tym 3d naprawde widac bobaska. Ale najpierw dowiedz sie od kiedy warto je zrobic - na poczatku to chyba i w 3d nie duzo widac Piekny widok dla mamusi! A teraz relacja z Rzymu. Wybralismy sie w sobote pociagiem po 9 do Rzymu. Potem metrem na Schody Hiszpanskie http://pl.wikipedia.org/wiki/Schody_Hiszpa%C5%84skie oczywiscie i przechadzka Via del Corso (jedna z bardziej znanych ulic - wiele sklepow) do Piazza del Popolo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Piazza_del_Popolo Potem na wzgorze Pincio http://en.wikipedia.org/wiki/Pincian_Hill i spacerkiem podziwiajac panorame Rzymu spowrotem do Schodow Hiszpanskich - tym razem z gory. Potem poszlismy do fontanny di Trevi. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fontanna_di_Trevi Od niej do Hard Rock Cafe. Warto zajrzec na strone bo mozna zobaczyc wnetrze - a warto. http://www.hardrock.com/locations/ca...50&MIBenumID=3 Pod restauracja bylismy o 12 kiedy to otwieraja ja na obiad - i stanelismy w kolejce. ![]() Potem wzielismy przystawke - jumbo - mix wszystkich przystawek, a potem danie glowne czyli dla mnie kurczak wedzony z sosem barbaque w bulce do tego sa frytki i mala porcyjka fasolki - jak po bretonsku. No i pepsi. Za duzo! Nastepnym razem - planuje wziasc tam brata - wezme przystawke i deser. Potem do metra - podjechalismy spowrotem do Schodow by przejsc sie via del Corso w druga strone. Weszlam do Kiko - taka wloska firma kosmetyczna. Chyba wam pisalam juz kiedys - mam z niej pomadki 3 i podklad. Fajna no i niedroga. Pani mi pomalowala oczy fajnym cieniem - ktory kupilam i wzielam jeszcze maskare. Ma ona wydluzyc rzesy w 30 dni - zobaczymy. Mam taka stara, ze pewnie az niezdrowo sie nia malowac. Potem pociag do domu - i leczenie zakwasow w miesniach. Ale fajnie bylo - pogoda swietna, wiosenna i ludzi duzo. A w niedziele mimo zmiany godziny wybralismy sie rano na polska msze a potem dluzsza droga do domu - spacerek na zakwasy. Wieczorem zrobilam nalesniki z dzemem, a jak go zabraklo polalam miodem i tez byly pyszne. A teraz co na zdjeciach - Gitara Bruca Springsteena, mundurek Eltona Johna, drzwi do lokalu z napisem nad nimi - Break on through to the other side The Doors, Okulary Bono z U2.
|
|
#3689 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczynki
Cytat:
Zamiast dac dobre rady i zapewnic kobiete, ze jesli sie do nich zastosuje to wszystko bedzie OK, to niemalze sugeruje, ze jest sie niedobra matka i wpierdala same chipsy i czekolade. Powiesilabym takiego za jaja![]() ![]() ![]() Spryciulka Wlasnie wczoraj wylicytowalam na ebayu i sie okazalo, ze w zla kategorie bylo wrzucone i ze to dvd, a nie ksiazka, no ale nic to bo film tez bede chciala obejrzec A dzis wylicytowalam "Shopaholic abroad"![]() Cytat:
?
|
||
|
|
|
#3690 |
|
Wtajemniczenie
|
agator ujawnij się
wieki Cię nie było![]() sjoanna super wycieczka, zazdraszczam ![]() capri fajna ta Twoja Ala Woda super, drugi dzidziuś a staraliście się o drugiego bejbika czy to tak trochę na spontanie? p.s Jak twoja nauka hiszpańskiego? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:10.

, a odnośnie Waszego samochodu coś się ruszyło?

"tento" stoi popsute a nowego brak na horyzoncie ;( dzisiaj miałam autko od kuzynki reszte tygodnia moge obskoczyć busem, a co zrobie w następny poniedziałek nie mam pojęcia
on to juz strasznie marzy. Fakt sprawy finansowe nam się polepszyły no ale jakoś jeszcze z mojej strony kariera zawodowa nie jest na tyle rozwinięta 

Właśnie tak zrobię
Trzymam

moje kochane
?