|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
ale racja to wam mają się podobać |
|
|
|
|
#1832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Choć ja nie jestem fanką takich rzeczy ![]() Ale jak je dostaliście, to inna sprawa |
||
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
my dlatego między innymi tak późno bierzemy ślub bo chcieliśmy mieć studia z bani i oboje jakąś tam pracę
![]() więc teoretycznie na wynajem nas stać a jak będzie w praktyce to się okaże z teściową nie ma nawet takiej opcji u nas |
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na szczęście mamy swoje mieszkanie, więc tutaj tylko opłaty bez wynajmu |
|
|
|
|
#1836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wynajem na tą chwilę po prostu jest tańszy no i sytuacja na rynku jest jaka jest więc postanowiliśmy się wstrzymać z kredytem |
|
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczyny. Zaspalam dzis, obudzilo mnie.. slonce! O 8:27 (prace zaczynam o 8:30), wiec najadlam sie stresu z rana. A teraz siedzie taka snieta przy biurku....
Dark, bardzo ladna fryzurka, mozesz przy niej zostac i spac spokojnie. Takaya, jak kotek? I cos jeszcze pisac mialam, ale bez kawy wogole nie wiem o co chodzi.... wiec ide sobie strzelic jedna
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też szukam cały czas i tymi wakacjami cieszę się równie jak ślubem (albo i bardziej ) już się nie mogę doczekać ![]() Takaya fajne miejsce na zdjęcia no i ten pan Czesio w fartuchu
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ
![]() Mam jeszcze sporo do nadrobienia ale będę to robić po trochu Jakaś masakra, a TŻ jeszcze wczoraj do mnie powiedział, że on chciał z pracy kolegów zaprosić to myślałam, że zabije go My jak na razie mamy mieszkać z teściami ale coraz bardziej nie podoba mi się ten pomysł, zaczynają mnie drażnić. Musiałam się wam wyżalić bo tak naprawdę to nie miałam komu. Dell jęsli Ci się te buciki nie podobają to czemu je kupiłaś? Te ubranka to nie w moim stylu, ale ważne że wam się podobają. Takaya buciki wyszły wspaniale tylko pogratulować i kolor mi się podoba.Dark Lady fryzurka superowa, możesz spać spokojnie
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
Magsik nie lubię czegoś takiego
![]() powinno się mniej więcej określić liczbę ludzi i wtedy pod to szukać sali a nie jak już wszystko zaklepane powiększać listę ![]() ja naprawdę was podziwiam że mieszkacie z tymi teściowymi
|
|
|
|
#1841 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() kociaki slodzutkie u buicki też fajne, bardzo podoba i sie kolor obcasa jedna z gorszych spraw za Wami![]() Cytat:
![]() lepiej osobno, zdecydowanie |
|
|
|
|
#1842 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() a mi sie podobają Cytat:
a rano tylko pić nam sie chciało![]() jaki obcas ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie wiosennie ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- za duzo chcialam zacytować ![]() Dark, obie fryzurki mi sie podobaja, ładnie wykonane(ładne wloski) ale ta 2 jest taka inna i tez poporoszę zdęcia makijaży
|
|||
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Liczyli 80 osób którym trzeba dać zaproszenia nagle im się powiększyła lista, moja mama tak się wściekła, bo my naprawdę zrobiliśmy selekcję w rodzinie, a oni mi prawię całą uliće zaprosili i najlepsze jest to że ci ludzie się wybierają.
|
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki
Nooo nam zostało już ino 2 miesiące Brrr trochu się boję...![]() Passion hihi no to jak jak i mi ![]() magsik no to nieźle
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Magsik, jak to?1 Ty rezygnowalaś z rodziny a teściowka sąsiadow naspraszala?!
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() mam to szczęscie że sala jest spora i miejsce na pewno będzie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na razie jakieś 30 osób pewnych
reszta nadal milczy
|
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam Wasze posty o tym, że się cieszycie, że jednak jestem tu, i tak mi miło!!
dla Was wszystkich i każdej z osobna |
|
|
|
#1848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no mi caly czas powtarzała, że jak będzie 30 osób to dobrze bo nikomu się nie będzie chciało taki kawał jechać, więc sala była szukana mniejsza i tak zostało uzgodnione, a tu dupa blada. Jeszcze TŻ ostatnio do mnie mówi,że chyba będzie problem bo chyba się nie zmieścimy, powiedziałam, że nic mnie to nie obchodzi, wesele ma być na tyle osób na ile było planowane. |
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
Magsik, a nie uzgadnialiście np. że wesele jest na 80 osob, czyli po 40 osób z każdej ze stron??
|
|
|
|
#1850 |
|
Zakorzenienie
|
Magsik, teściówka
u mnie proszenie gości wygląda sympatycznie, szczegolnie z mojej strony, w sumie to i tak każdy wiedział co gdzie kiedy ) po co wesele, nei lepiej jakiś obiad, przyjęcie czy cuś przykre to bardzo dla mnie![]() ale jakis tam sympatyczny wyjątek sie trafił
|
|
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
DELLkuś bo by tu smutno było bez Ciebie!!!!!!
Kurka a u nas troszku osób odmówiło-w tym moja dawna przyjaciółka... No ale trudno. Może doprosimy jeszcze kogoś. Jeszcze czas jest
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Wczoraj przelałam morze łez jak patrzyłam na białą kruszynkę. Zdechła wczoraj wieczorem i pochowaliśmy ją pod naszym balkonem (nigdy w życiu bym do śmietnika nie wrzuciła!) Na szczęście pozostałe malce rosną szybko i są najedzone, mama troskliwie dba o nie. |
|
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Passion, takie "żarciki" to poprostu aż w ziemię wbijają...
dzięki Joasiunia Monitka, kawka już wypita? przebudziłaś się już? |
|
|
|
#1854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jakieś 160os może ciut więcej bylo proszonych mam nadzieję że te 120 będzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya,
![]() ale teraz cieszcie się pozostałą gromadką... ten widok zapewne zrekompensuje smutek... |
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya ojej
![]() ![]() Właśnie myślałam wczoraj jak maluszka.... A tu proszę już Jej nie ma
|
|
|
|
#1857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1858 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie tak miało być, tylko później teściowa z tekstem,że nie wypada tam kogoś nie poprosić ale żebym się nie martwiła bo oni na pewno nie przyjadą a tu się okazało,że jednak przyjadą.
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
DELLku, kawka plus wkurz na szefa skutecznie mnie obudzily
Fajnie, ze sie nie dalas i robisz swoje, nie zwracajac uwagi na innych! Takaya, ojejku, szkoda kociaczka Ale dobrze, ze juz sie nie meczy w takim razie. Passion, wiem, ze latwo mowic, ale proboj sie nie przejmowac. Ludzie, ktorzy rzucaja takie komentarze nie maja po prostu za grosz kultury. Zamiast ladnie podziekowac, i byc wdziecznym, ze sie ich zaprosilo, to jeszcze wydziwjaja. Co im do tego, czy robicie wesele czy obiad czy cos innego? To WASZA decyzja i ich to nie powinno obchodzic.... na prawde az slow brak! ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Magsik, jednak nie mozna zapraszac ludzi zakladajac, ze "na pewno nie przyjda".... bo to nigdy nie wiadomo. Teraz tesciowa powinno sie zainteresowac zmiana sali na wieksza, ewentualnie pokryc koszty itp..... |
|
|
|
#1860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie było tak samo, teściowa że trzeba zaprosić, ale oni i tak pewnie nie przyjadą, a teraz co się okazało? Że wszyscy zaproszeni przyjadą Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

nie ma w sumie powodów by schizować
Jakaś masakra, a TŻ jeszcze wczoraj do mnie powiedział, że on chciał z pracy kolegów zaprosić to myślałam, że zabije go
i kolor mi się podoba.

a rano tylko pić nam sie chciało

Brrr trochu się boję...
) po co wesele, nei lepiej jakiś obiad, przyjęcie czy cuś
przykre to bardzo dla mnie