Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 08:10   #2701
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
xhankax - ja miałam ten podkład z La Roche-Posay i przede wszystkim co rzuca się w oczy pierwsze, to to, że jak się ma go na sobie i robi się zdjęcia to jest piękny efekt jak po PS (a mam duuuże problemy z cerą) . A tak z tego co pamiętam, to jego największym plusem było właśnie wygładzanie cery i idealne krycie. Nie wysuszał, nie podkreślał suchych skórek, nie podrażniał i nie uczulał.Ale niestety kolory są totalnie nietrafione, takie sztuczne, , ja miałam ten jasny i słyszałam, że mi twarz wpada w tj. róż trochę i taki sztuczny ten kolor jest, do tego jest bardzo ciężki, więc poczekałabym do jesieni/zimy, twarz bardzo się świeci po nim i potrzebny jest mocny puder i potem też zaczyna się szybko świecić. Nie pamiętam jak z zapychaniem Na pewno jest widoczny na buzi, nawet jak się minimalnie go nałoży, bardzo go na niej czuć. Drogi. I wydajny Mam nadzieję, że pomogłam.

Pomogłaś bardzo dziękuję.
Teraz to już jestem zdecydowana tylko właśnie boję się, że nie dobiorę sobie koloru. Muszę zacząć od próbek.

Jadłam śniadanie i właśnie ułamał mi się ząb całe szczęście, że to kawałek szóstki ale drażni niesamowicie. Więc czeka mnie wizyta u dentysty
Stary 2011-03-28, 09:01   #2702
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
hej piekne

ale mam nadrabiania

mi TZ zrobil niespodzianke i mielismy taki week we dwoje i bylo swieetnie
ale juz wrocilam, wiec moge Was nadrobic

wczoraj zawiodlam sie na zakupach, w naturze nic nie kupilam, bo z catrice nic nie bylo, a jak bylo to nie bylo testerow, a ja w ciemno nie bede kupowac, jak cos jest zafoliowane i nie mozna rozpakowac

no ale nie dalam za wygrana i wstapilam do inglota, kupilam tam cienie do powiek 3(sliczne sa, takie delikatne akurat w sam raz do dzienniaka) i w promocji byl cien ten bezowy za 9zl, swoja droga swietny kolor, nie moge doczekac sie testow oraz blyszczyk z vipery, pomadki nie znalazlam, ale mysle ze ten blyszczyk mnie zadoowoli narazie ponizej zdjecia zakupow (w tym blyszczyk jak wygladda na moich ustach, zastanawialam sie nad zakupem typowego jasnego rozu, ale moze nastepnym razem, troche sie balam, ze nie bedzie mi pasowac), moich brwi, kiepskiego makijazu (ten podklad z lirene city matt, jest boski, wlasnie na zdjeciach go mam) oraz wlosow (prosze sie nie smiac z mojej pizamki), milego ogladania

caate
a ja widziałam Cię w sobotę w magnolii

Idę nadrabiać

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 09:18   #2703
anusik
Raczkowanie

kurcze dziewczyny ale wy lecicie z tymi stronami. zawsze rano do sniadanka lubie sobie cos poczytac. synka z kanapeczka odstawiam do drugiego pokoju na minimini a ja sobie czytam tu. naprawde fajnie sie was czyta. pozdrawiam.
Stary 2011-03-28, 10:07   #2704
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hej

Czekają mnie spore zakupy w rossmanie. Biedne moje konto

Szkoda, że nie ma u mnie natury
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 10:28   #2705
snowhitee
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Shadii wielkie dzieki za foto powiedz mi, ktory kolor ze zdjecia jest najbardziej oddany rzeczywistemu, 2 czy 3?

jak to mozliwe, ze nie temperowalas
tzn tak, jak patrze na zdjecia u Ciebie na blogu, to masz jakby drewno przy gryfcie, a ja mam taka biala otoczke, moze to trzeba jakos sciagnac?

popatrz prosze na zalacznik
Już Wam mówię z tą kredką Ja kupiłam ją na all od tej dziewczyny z bloga http://nudelipstick.bloog.pl/ razem ze szminką i błyszczykiem, na szmince kwiatki są na kredce nie.. Ale ona pisała mi, że ma te produkty od przyjaciółki ze stanów, sama ma te rzeczy i wątpię żeby na podróbach pracowała
Moja kredka jest super wydajna, używam używam a jak pisałam temperować jej jeszcze nie musiałam i przyszła od razu z tym drewienkiem

Cytat:

Mam identycznie to samo łącznie z Tż'em - raz jak poprosiłam go o zdjęcie włosów to nie dość, że jego mina była bezcenna to jeszcze 100 pytań a po co , a na co, a po jaką cho***ę itd itp. I ślicznie Ci w tej bluzce - widziałam na blogu już I zgadzam się z caate - masz idealną buzię do malowania i taaaakie ogromne oczy

hihi czyli jest nas więcej dziękuję ślicznie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość

Snow - sliczna bluzeczka Bardzo mi sie podoba
dziękuję

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-03-28 o 10:31
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 10:31   #2706
Anastazja86
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny za miłe słowa odnośnie mamy

witam

ale mi się nie chciało dzisiaj wstać

a z tą kredką to faktycznie jakaś dziwna sprawa sama chciałam ją kupić ale chyba się wstrzymam bo nie chcę podróbki
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 10:45   #2707
marta 85
Wtajemniczenie

Teraz i na mnie przyszedł czas chorowania
Akurat jak mam poprawiać pracę mgr

Stary 2011-03-28, 10:55   #2708
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Zdrowia!

Ja dzisiaj jakoś nie mam humoru. Nie spałam za dobrze, a jeszcze dzisiaj idę do Łucji. Od 3 tygodni u niej nie byłam, bo chorowała.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 11:14   #2709
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja jeszcze na moment tylko, nie nadrobiłam niestety wszystkiego, ale jestem na bieżącej stronie chociaż

Wydaje mi się, że bardziej 3 (to zdjęcie gdzie lusterko widać).

Dobranoc, Dziewczyny, do jutra
dziekuje jezeli to, to naprawde swietny kolorek musi byc, zlauje ze nie kupilam, musze sie po niego wybrac

Cytat:
Hej

caate a ja widziałam Cię w sobotę w magnolii

Idę nadrabiać

I NIC MI NIE POWIEDZIALAS? jak moglas? powiedz mi jeszcze, ze to Ty bylas przy lakierach z Catrice i jak dwie sieroty ogladalysmy testery to padne chyba moze jednak sie pomylilas

Talullah zrobie ale chyba tylko jednego oczka, bo po rpsotu nie mam czasu na malowanie i krecenie filmiku, mam nadzieje, ze wystarczy, dzis albo jutro bedzie

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
dzień dobry

Już Wam mówię z tą kredką Ja kupiłam ją na all od tej dziewczyny z bloga http://nudelipstick.bloog.pl/ razem ze szminką i błyszczykiem, na szmince kwiatki są na kredce nie.. Ale ona pisała mi, że ma te produkty od przyjaciółki ze stanów, sama ma te rzeczy i wątpię żeby na podróbach pracowała
Moja kredka jest super wydajna, używam używam a jak pisałam temperować jej jeszcze nie musiałam i przyszła od razu z tym drewienkiem

hihi czyli jest nas więcej dziękuję ślicznie

dziękuję
to mnie zmartwilas, bo wlasnie wczoraj podawalam do tej dziewczyny link z bloga, bo tez sie nia sufgerowalam i ona ma taka jak ja kredke, z tym bialym i tez z nia rozmawialam, bo ona prowadzi sprzedaz na allegro i ma ta super torbe na kosmetyki z Nyx'a co keidys Wam pokazalam

no nic, bede swoja temperowac, jak znajde do niej temeprowke. musze zatemperowac, bo ja 5x w tyg uzywam na cala powieke, luk brwiowy i linie wodna, da sie nia jeszcze malowac ale juz niewygodnie z linia wodna...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 11:20   #2710
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

I NIC MI NIE POWIEDZIALAS? jak moglas? powiedz mi jeszcze, ze to Ty bylas przy lakierach z Catrice i jak dwie sieroty ogladalysmy testery to padne chyba moze jednak sie pomylilas
To byłam ja

I na pewno się nie pomyliłam byłaś ubrana w tej cudny czerwony płaszczyk, dżinsy wsadzone w czarne kozaki, miałaś tą nową torebkę i włosy spięte

A nic nie mówiłam bo mnie po prostu zatkało że Cie widzę naprawdę byłam w szoku,na żywo jesteś jeszcze piękniejsza mam nadzieję, że nie zauważyłaś ,że nie mogłam przestać na Ciebie patrzeć i Cię ,,mierzyć"

Stary 2011-03-28, 11:25   #2711
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To byłam ja

I na pewno się nie pomyliłam byłaś ubrana w tej cudny czerwony płaszczyk, dżinsy wsadzone w czarne kozaki, miałaś tą nową torebkę i włosy spięte

A nic nie mówiłam bo mnie po prostu zatkało że Cie widzę naprawdę byłam w szoku,na żywo jesteś jeszcze piękniejsza mam nadzieję, że nie zauważyłaś ,że nie mogłam przestać na Ciebie patrzeć i Cię ,,mierzyć"
to bylam ja

i ciebie widzialam, bo wzielas mi przed nosem lakier i pozniej szminke, ktora ja chcialam, a tu patrze jakas reka juz ja chwyta
zaluje, ze Cie nie poznalam, mowila mi cos Twoja twarz ale nie moglam sobie skojarzyc
myslalam, ze w sobote bedziesz u siebie w naturze, a nie w magnoli i to o 11rano hah nie moge, zaraz zobacze jeszcze raz Twoje zdjecia

dziekuje, milo mi to slyszec bylam wlasnie w tym makijazu, co wczoraj wstawiaalam liche zdjecia no i tej czerwono-malinowej szmince, nie dziwie sie, ze mnie rozpoznalas, ubralam wszystko co na wizazu pokazywalam, no orocz spodni
Stary 2011-03-28, 11:33   #2712
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
to bylam ja

i ciebie widzialam, bo wzielas mi przed nosem lakier i pozniej szminke, ktora ja chcialam, a tu patrze jakas reka juz ja chwyta
zaluje, ze Cie nie poznalam, mowila mi cos Twoja twarz ale nie moglam sobie skojarzyc
myslalam, ze w sobote bedziesz u siebie w naturze, a nie w magnoli i to o 11rano hah nie moge, zaraz zobacze jeszcze raz Twoje zdjecia

dziekuje, milo mi to slyszec bylam wlasnie w tym makijazu, co wczoraj wstawiaalam liche zdjecia no i tej czerwono-malinowej szmince, nie dziwie sie, ze mnie rozpoznalas, ubralam wszystko co na wizazu pokazywalam, no orocz spodni
To mnie nie rozpoznałaś bo tego Ci nie zabrałam , jeszcze jedna dziewczyna tam była ja stałam koło innych półek by móc Cie oglądać

Słyszałam jak pytałaś o paletkę do brwi Catrice ale nie mieli testerów, a ten tester pudru taki jakiś blady był ale i tak bym kupiła i sprzedała na allegro bo go nawet za 40 zł wystawiają i sa też licytacje

Stary 2011-03-28, 11:37   #2713
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
To mnie nie rozpoznałaś bo tego Ci nie zabrałam , jeszcze jedna dziewczyna tam była ja stałam koło innych półek by móc Cie oglądać

Słyszałam jak pytałaś o paletkę do brwi Catrice ale nie mieli testerów, a ten tester pudru taki jakiś blady był ale i tak bym kupiła i sprzedała na allegro bo go nawet za 40 zł wystawiają i sa też licytacje
mialas rozpuszczone prste wlosy takie za ramiona, czarny plaszczyk i okulary z jasnymi oprawkami i lekki makijaz no byla taka w ciemnych blond wlosach falowanych, to moze mi sie cos pomylilo

nie wiem, bo bylam zakrecona spieszylo mni sie, chcialam pamietac wszystko co mialaam kupic i nic nie kupilam

haha dobry masz sluch, rozwalasz mnie, jaki z Ciebie szpieg oj kochana

edit: wlosy ciemny braz, jezeli to Ty bylas to powiedz czym farbujesz, bo baaardzo mi sie kolor podobal i chyba na srodku przedzialek lub lekko z boku, bez grzywki, ale ja bylam wpatrzona w kosmetyki wiec na ludzi to tylko przelotnie spogladalamm, wiec moge sie mylic ze to Ty

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-28 o 11:40
Stary 2011-03-28, 11:49   #2714
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
mialas rozpuszczone prste wlosy takie za ramiona, czarny plaszczyk i okulary z jasnymi oprawkami i lekki makijaz no byla taka w ciemnych blond wlosach falowanych, to moze mi sie cos pomylilo

nie wiem, bo bylam zakrecona spieszylo mni sie, chcialam pamietac wszystko co mialaam kupic i nic nie kupilam

haha dobry masz sluch, rozwalasz mnie, jaki z Ciebie szpieg oj kochana

edit: wlosy ciemny braz, jezeli to Ty bylas to powiedz czym farbujesz, bo baaardzo mi sie kolor podobal i chyba na srodku przedzialek lub lekko z boku, bez grzywki, ale ja bylam wpatrzona w kosmetyki wiec na ludzi to tylko przelotnie spogladalamm, wiec moge sie mylic ze to Ty
Tak

Właśnie przy Tobie poczułam się taka nieatrakcyjna Taka laska a ja po podróży i właśnie nie miałam za bardzo makijażu
Jak już poszłaś to postanowiłam na siłę coś kupić bo po takim pięknym widoku nie mogłam wyjść z pustymi rękoma

- cień fioletowy z brokatem my secret
- cień sensique 3 kolory beżowe
- lakier catrice ciemna czerwień (Ty chyba też w odcieniu czerwieni miałaś
-kredka czarna my secret (miękka i dobrze napigmentowana)
- pędzelek do cieni
- balsam brązujący dove

A włosów nie farbuję od 3 lat i mam takie siano teraz, muszę znowu podciąć

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2011-03-28 o 11:51
Stary 2011-03-28, 11:56   #2715
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Zabieram się za nadrabianie sporo napisałyście
Stary 2011-03-28, 11:57   #2716
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Znowu rano nie mam totalnie apetytu A nie ma się z czego cieszyć, bo jak mam za długie przerwy w jedzeniu to tyję.

I jakiś zmarzluch się ze mnie zrobił ostatnio, potrafi mi być zimno przy 22 stopniach A jak wychodzę na dwór to aż się trzęsę.
Aż mi się marzą upały po 30 stopni

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 12:07   #2717
Soph
Zakorzenienie

hej kobietki

jedno pytanie do osób, które mają Allegro:
z jakiego konta bankowego korzystacie?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 12:07   #2718
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Tak

Właśnie przy Tobie poczułam się taka nieatrakcyjna Taka laska a ja po podróży i właśnie nie miałam za bardzo makijażu
Jak już poszłaś to postanowiłam na siłę coś kupić bo po takim pięknym widoku nie mogłam wyjść z pustymi rękoma

- cień fioletowy z brokatem my secret
- cień sensique 3 kolory beżowe
- lakier catrice ciemna czerwień (Ty chyba też w odcieniu czerwieni miałaś
-kredka czarna my secret (miękka i dobrze napigmentowana)
- pędzelek do cieni
- balsam brązujący dove

A włosów nie farbuję od 3 lat i mam takie siano teraz, muszę znowu podciąć

nie mow tak...

zaluje, ze Ciebie bardziej nie obczailam, ale chcialam jak najszybciej wyjsc i jechac do TZta, bo juz dzwonil do mnie kiedy bede.

wiem, ze bardzo ladne masz wlosy, takie proste i gladkie i wygladalas ladnie bo naturalnie, a ja bylam po prostu wymalowana, dlatego inaczej wygladalam spotkalas mnie akurat niefortunnie, bo postaralam sie w makijazu, ubralam ten plaszczyk, a on wg mnie duza role odgrywa, no i bylam po piatkowym spamowaniu

czasami jak jade do jakiegos sklepu taka nie pomalowana, tylko z podkladem i tuszem to mam podobnie, jak widze te panienki wymalwoane, a mi sie po prostu nie chcialo, albo jak wejde do Sephory, Douglas to tez mi slabo, tam babki takie nadziane kasa sa, a ja

tak czy inaczej, ladna jestes z natury wiec nie masz co sie czuc nieatrakcyjna, bo bylas po podrozy, jechalas na uczelnie,swoja droga ja prawie nigdy nie maluje sie na uczelnie
i zdradz mi wreszcie czym farbujesz wlosy

fajnie zakupy

taak paznokcie mialam taka ciemna czerwien/wisienke zalezy w jakim swietle

a jakie pedzle kupowalas|? te kolo szafy L'oreal? ogladalaam je, botanie byly po 5zl, ale nie moglam cos sie zdecydowac, jak je kupilas to zdaj relacje, czy wlsoie wypada, jak z nakladaniem cienie, czy trzymaja sie pedzelka

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-28 o 12:09
Stary 2011-03-28, 12:11   #2719
Kalpana
Zakorzenienie

Caate, Marta ale Wam fajnie, że się spotkałyście Też bym chciała zobaczyć na żywo jakieś dziewczyny od nas z wątku... A Caate to już szczególnie

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 12:14   #2720
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate, Marta ale Wam fajnie, że się spotkałyście Też bym chciała zobaczyć na żywo jakieś dziewczyny od nas z wątku... A Caate to już szczególnie
Też bym Was chciała zobaczyć.

Ja już po spamowaniu, a teraz pije pokrzywę.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-28, 12:15   #2721
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Dobry Wieczór !
Mi znów zaczyna się pogarszać - też tak macie, że najgorzej w chorobie czujecie się rano i wieczorem...?? Bo kurczę rano to w ogóle prawie nie mówiłam, potem już było coraz lepiej, potem już nawet dobrze a teraz znów zaczyna być źle...
Jedyne co mnie cieszy, to fakt, że Tż zaczyna zmieniać swoje zachowanie, zobaczymy na jak długo, na razie jest cudnie Dzisiaj nie dość, że zrezygnował z paru rzeczy, żeby przyjść do mnie i ze mną posiedzieć - min. z meczu z kolegami, z piwka z kumplami, z obiadu u siostry - chociaż ja mówiłam, żeby szedł, naprawdę namawiałam go, że przecież ja mu nie ucieknę, niech sobie idzie, ale on powiedział, że mi obiecał, że przyjdzie to przyjdzie a po drugie i w sumie najważniejsze, to woli ze mną czas spędzić , a do siostry pójdzie jutro a z kumplami to zawsze może się spotkać a ja go potrzebuję i nie zostawi mnie chorej samej do tego w weekend I ogólnie taki miły był, to mi lekarstwa przyniósł, tu herbatkę zrobił, kocykiem przykrył, puszczał moje ulubione piosenki, ciągle mnie tulił (chociaż nie przepada jak on to mówi "żeby tak ciągle się tuuulić i tuulić.." ), i to co mnie w nim rozbraja i to co jest u niego tak cudowne to, to, że nawet jak jestem bez makijażu, zakatarzona, ledwo mówiąca, ubrana jak na syberię - szalik, kilka bluz, dres itd. z czerwonymi oczami to on potrafi podejść, popatrzeć i powiedzieć że jestem taka śliczna i on uwielbia tą moją naturalną piękność - wiecie jak zarąbiście jest usłyszeć coś takiego jeszcze przy takim wyglądzie i że to jest szczere i do tego mam ogromne kompleksy na punkcie mojej cery i pokazać się gdzieś bez makijażu to jest dla mnie katorgą (np. w lecie unikam basenu jak ognia....), naprawdę to jest dla mnie piękne, zwłaszcza, że wiem, że nie kłamie i widzę to w jego oczach..
Jejuu, widzicie, przyszłam i takiego offa Wam strzeliłam, przepraszam, przepraszam
Tak, też tak mam Aczkolwiek dziś wreszcie jest mi trochę lepiej i planuję nie dość, że porządne spamowanie po tej chorobie, to jeszcze się wziąć za naukę i jechać jutro na uczelnię.
Z TŻ super, że Ci się układa Mój chciał mnie odwiedzić w chorobie, ale ja nie chciałam. Mam nadzieję, że zobaczę go jutro Mnie to właśnie u niego czasem denerwuje, że on cały czas by mnie ściskał i przytulał I jęczy mi ciągle przez telefon, że jak mu mnie szkoda, że mam już wyzdrowieć, że mam o siebie dbać itp itd.
Choć ostatnio mało mamy dla siebie czasu, pomimo, że mieszkamy w jednym akademiku. TŻ tylko ciągle praca i praca i wraca po pracy i też ma zlecenia, a ja z kolei ciągle nauka, kolokwia itp. Bez sensu :/

A tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że wczoraj nam stuknęło z TŻ 6 lat razem

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Prosze Cie o jakies zrodlo bo moze faktycznie pomysle teraz o Skin 79 Pink dla odmiany Jakos juz sobie nie wyobrazam nie miec BB kremu, to dla mnie super oszczednosc czasu rano
A mogę spytać co to jest ten BB krem?

Cytat:

podkład MISSHA BB Cream Perfect Cover SPF 42 PA+++

Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetyl PEF/PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Arbutin, Magnesium Aluminium Silicate, Stearalkonium Hectorite, Hydrolysed Collagen, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Caviar Extract, Adenosine, Algae Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Fagus Sylvatica Bud Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Ceramide 3, Chamomila Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol. MAY CONTAIN [+/-; Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Duzo silikonów, glikoli które mogą zapychać. Ochrona anty UV raczej znikoma....bardzo znikoma. Podkład nie posiada stabilnych filtrów. Jeśli chcesz stosować podkład z ochroną przeciwsłoneczną może poszukaj w mineralnych np EDM "

Dobra Kochane, ja idę spać, czuję już, że mam gorączkę, wrrr...I niedobrze mi jakoś, do tego dziś @ dostałam no cudnie normalnie pakiet 2 w 1 - okres + choroba, kocham takie prezenty od losu...
Buuuziaki!!

edit: bo nie doczytałam paru postów
To o ten krem chodzi? Opis ma rewelacyjny. Czemu on jest taki drogi? I czy naprawdę działa tak jak go opisują?

Biedna, wiem co to znaczy,sama ciągle walczę z chorobą, więc życzę dużo dużo dużo zdrówka

Cytat:
Zdrówka

Widzę, że jakiś okres chorobowy nastał... ;/

Ja dziś planuję spamowanie, skoro mam iść jutro na zajęcia i mam nadzieję, że chociaż częsciowo uda mi się wykonać następujący plan:

- mycie włosów + odżywka (wreszcie )
- prysznic + balsam antycellulitowy, nawilżający i brązujący
- regulacja brwi
- manicure

Wiem, malutko, ale wiecie jak to w chorobie jest
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 12:18   #2722
angelinmyheart
Zakorzenienie

BlackSwann zdrowiej i piękny macie staż z Tż.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-28, 12:23   #2723
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mow tak...

zaluje, ze Ciebie bardziej nie obczailam, ale chcialam jak najszybciej wyjsc i jechac do TZta, bo juz dzwonil do mnie kiedy bede.

wiem, ze bardzo ladne masz wlosy, takie proste i gladkie i wygladalas ladnie bo naturalnie, a ja bylam po prostu wymalowana, dlatego inaczej wygladalam spotkalas mnie akurat niefortunnie, bo postaralam sie w makijazu, ubralam ten plaszczyk, a on wg mnie duza role odgrywa, no i bylam po piatkowym spamowaniu

czasami jak jade do jakiegos sklepu taka nie pomalowana, tylko z podkladem i tuszem to mam podobnie, jak widze te panienki wymalwoane, a mi sie po prostu nie chcialo, albo jak wejde do Sephory, Douglas to tez mi slabo, tam babki takie nadziane kasa sa, a ja

tak czy inaczej, ladna jestes z natury wiec nie masz co sie czuc nieatrakcyjna, bo bylas po podrozy, jechalas na uczelnie,swoja droga ja prawie nigdy nie maluje sie na uczelnie
i zdradz mi wreszcie czym farbujesz wlosy

fajnie zakupy

taak paznokcie mialam taka ciemna czerwien/wisienke zalezy w jakim swietle

a jakie pedzle kupowalas|? te kolo szafy L'oreal? ogladalaam je, botanie byly po 5zl, ale nie moglam cos sie zdecydowac, jak je kupilas to zdaj relacje, czy wlsoie wypada, jak z nakladaniem cienie, czy trzymaja sie pedzelka
Włosów nie farbuję od 3 lat i mam takie siano teraz, muszę znowu podciąć

Właśnie zobaczyłam paznokcie u Ciebie i dlatego wybrałam taki kolor

A pędzelek to za 5,59 koło tej szafy taki większy trochę i jest naprawę fajny - miękki włos i nic nie wypada, do tej pory nakładałam pacynką i to był mój wielki błąd bo dużo lepiej i ładniej nakłada się pędzelkiem

Wiesz, bardzo się cieszę,że Cię spotkałam bo jesteś moją inspiracją żeby bardziej zadbać o siebie

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

angelinmyheart dziękuję
BlackSwann Tobie też

Na razie mam mega katar, oby sie nie pogorszyło

Też chciałabym zobaczyć Was ,,na żywo"

Stary 2011-03-28, 12:25   #2724
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
no fajniej by bylo, gdybym ja rozpoznala w sobote Marte, to tez bym sie cieszyla ale mam nadzieje, ze wpadniemy jeszcze kiedys na siebie

Alessandra ja mam z miss sporty taka zielona, odnawiajaca odzywke to paznokci rozdwajajacych i lamliwych, na kwc nie ma jej opisu, jest jej zdjecie dodane zlym produkcie. nazywa sie 'calcium strength complex' jest tania za ok.7zl, utwardza ja nia maluje od 3tyg i nie miaalam jakis drastycznych pekniec jak po tej przyspieszajacej wzrost. Teraz mam zamiar zakupic Rimmel 2week, taka kuracja 2tygodniowa na kwc maja swietne opinie fakt kosztuje jakos z 16zl ale jest wieksza od miss sporty
Stary 2011-03-28, 12:26   #2725
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Też bym Was chciała zobaczyć.

Ja już po spamowaniu, a teraz pije pokrzywę.
ja też
odpoczywam dziś po weekendzie i próbuję zmotywować się do
nauki...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-28, 12:26   #2726
ramoncia217
Wtajemniczenie

Witajcie kochane. Piękna dziś u mnie pogodna i zaraz wychodze z tż na miasto.
Dziś rano jakos mi nie dobrze było, zjadłam serek straciatella i wogule smaku nie czuje tego co jem.. Tż mówi że może w ciąży jestem, ale hmm sama nie wiem jestem przed okresem a nie czuję żadnych objawów. Hehe fajnie by było jak bym była.

Miłego dzionka piękne
Stary 2011-03-28, 12:29   #2727
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Włosów nie farbuję od 3 lat i mam takie siano teraz, muszę znowu podciąć

Właśnie zobaczyłam paznokcie u Ciebie i dlatego wybrałam taki kolor

A pędzelek to za 5,59 koło tej szafy taki większy trochę i jest naprawę fajny - miękki włos i nic nie wypada, do tej pory nakładałam pacynką i to był mój wielki błąd bo dużo lepiej i ładniej nakłada się pędzelkiem

Wiesz, bardzo się cieszę,że Cię spotkałam bo jesteś moją inspiracją żeby bardziej zadbać o siebie

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

angelinmyheart dziękuję
BlackSwann Tobie też

Na razie mam mega katar, oby sie nie pogorszyło

Też chciałabym zobaczyć Was ,,na żywo"

tooo masz przepiekny kolor ale Ci zazdroszcze, serio wygladaly na ladne jak ja je widzialam, sypkie, blyszczace, moze maja dzisiaj gorszy dzien

milo mi bardzo to slyszec to teraz nie moge sie ja pogorszyc, bo jak mnie spotkasz i powiesz 'jeeezu caate co Ci sie stalo'

a u Ciebie to mysle, ze kwestia makijazu, ide nakrecic ten filmik co Talullah prosila, to moze i Tobie sie przyda
Stary 2011-03-28, 12:33   #2728
Soph
Zakorzenienie

BlackSwann
gratuluję stażu !

i życzę dużo zdrówka dziewczyny

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-28, 12:44   #2729
BlackSwann
BAN stały

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
BlackSwann zdrowiej i piękny macie staż z Tż.
Dziękuję
Cytat:

BlackSwann Tobie też

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
BlackSwann
gratuluję stażu !

i życzę dużo zdrówka dziewczyny
Dziękuję
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 12:47   #2730
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
no fajniej by bylo, gdybym ja rozpoznala w sobote Marte, to tez bym sie cieszyla ale mam nadzieje, ze wpadniemy jeszcze kiedys na siebie
Na pewno

Czekamy na filmik

Właśnie postanowiłam mocniej się malować

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości