|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
dziękuję.Teraz to już jestem zdecydowana tylko właśnie boję się, że nie dobiorę sobie koloru. Muszę zacząć od próbek. Jadłam śniadanie i właśnie ułamał mi się ząb całe szczęście, że to kawałek szóstki ale drażni niesamowicie. Więc czeka mnie wizyta u dentysty
|
|
|
#2702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
caate a ja widziałam Cię w sobotę w magnolii Idę nadrabiać
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny ale wy lecicie z tymi stronami. zawsze rano do sniadanka lubie sobie cos poczytac. synka z kanapeczka odstawiam do drugiego pokoju na minimini a ja sobie czytam tu. naprawde fajnie sie was czyta. pozdrawiam.
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czekają mnie spore zakupy w rossmanie. Biedne moje konto ![]() Szkoda, że nie ma u mnie natury
|
|
|
|
#2705 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Ja kupiłam ją na all od tej dziewczyny z bloga http://nudelipstick.bloog.pl/ razem ze szminką i błyszczykiem, na szmince kwiatki są na kredce nie.. Ale ona pisała mi, że ma te produkty od przyjaciółki ze stanów, sama ma te rzeczy i wątpię żeby na podróbach pracowała Moja kredka jest super wydajna, używam używam a jak pisałam temperować jej jeszcze nie musiałam i przyszła od razu z tym drewienkiem Cytat:
dziękuję ślicznie ![]() dziękuję
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-03-28 o 10:31 |
||
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za miłe słowa odnośnie mamy
witam ![]() ale mi się nie chciało dzisiaj wstać ![]() a z tą kredką to faktycznie jakaś dziwna sprawa sama chciałam ją kupić ale chyba się wstrzymam bo nie chcę podróbki
|
|
|
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz i na mnie przyszedł czas chorowania
Akurat jak mam poprawiać pracę mgr
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Ja dzisiaj jakoś nie mam humoru. Nie spałam za dobrze, a jeszcze dzisiaj idę do Łucji. Od 3 tygodni u niej nie byłam, bo chorowała.
|
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I NIC MI NIE POWIEDZIALAS? jak moglas ? powiedz mi jeszcze, ze to Ty bylas przy lakierach z Catrice i jak dwie sieroty ogladalysmy testery to padne chyba![]() Talullah zrobie ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
i tez z nia rozmawialam, bo ona prowadzi sprzedaz na allegro i ma ta super torbe na kosmetyki z Nyx'a co keidys Wam pokazalamno nic, bede swoja temperowac, jak znajde do niej temeprowke. musze zatemperowac, bo ja 5x w tyg uzywam na cala powieke, luk brwiowy i linie wodna, da sie nia jeszcze malowac ale juz niewygodnie z linia wodna...
|
|
#2710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I na pewno się nie pomyliłam byłaś ubrana w tej cudny czerwony płaszczyk, dżinsy wsadzone w czarne kozaki, miałaś tą nową torebkę i włosy spięte A nic nie mówiłam bo mnie po prostu zatkało że Cie widzę
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ciebie widzialam, bo wzielas mi przed nosem lakier i pozniej szminke, ktora ja chcialam, a tu patrze jakas reka juz ja chwyta zaluje, ze Cie nie poznalam, mowila mi cos Twoja twarz ale nie moglam sobie skojarzyc myslalam, ze w sobote bedziesz u siebie w naturze, a nie w magnoli i to o 11rano hah nie moge, zaraz zobacze jeszcze raz Twoje zdjeciadziekuje, milo mi to slyszec
|
|
#2712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja stałam koło innych półek by móc Cie oglądać Słyszałam jak pytałaś o paletkę do brwi Catrice ale nie mieli testerów, a ten tester pudru taki jakiś blady był ale i tak bym kupiła i sprzedała na allegro bo go nawet za 40 zł wystawiają i sa też licytacje
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no byla taka w ciemnych blond wlosach falowanych, to moze mi sie cos pomylilo![]() nie wiem, bo bylam zakrecona spieszylo mni sie, chcialam pamietac wszystko co mialaam kupic i nic nie kupilam haha dobry masz sluch, rozwalasz mnie, jaki z Ciebie szpieg edit: wlosy ciemny braz, jezeli to Ty bylas to powiedz czym farbujesz, bo baaardzo mi sie kolor podobal i chyba na srodku przedzialek lub lekko z boku, bez grzywki, ale ja bylam wpatrzona w kosmetyki wiec na ludzi to tylko przelotnie spogladalamm, wiec moge sie mylic ze to Ty
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-28 o 11:40 |
|
|
|
|
#2714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie przy Tobie poczułam się taka nieatrakcyjna Taka laska a ja po podróży i właśnie nie miałam za bardzo makijażu Jak już poszłaś to postanowiłam na siłę coś kupić bo po takim pięknym widoku nie mogłam wyjść z pustymi rękoma ![]() - cień fioletowy z brokatem my secret - cień sensique 3 kolory beżowe - lakier catrice ciemna czerwień (Ty chyba też w odcieniu czerwieni miałaś ![]() -kredka czarna my secret (miękka i dobrze napigmentowana) - pędzelek do cieni - balsam brązujący dove A włosów nie farbuję od 3 lat i mam takie siano teraz, muszę znowu podciąć
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2011-03-28 o 11:51 |
|
|
|
|
#2716 |
|
zawsze mam racje
|
Znowu rano nie mam totalnie apetytu
I jakiś zmarzluch się ze mnie zrobił ostatnio, potrafi mi być zimno przy 22 stopniach Aż mi się marzą upały po 30 stopni
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() jedno pytanie do osób, które mają Allegro: z jakiego konta bankowego korzystacie? |
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mow tak... ![]() zaluje, ze Ciebie bardziej nie obczailam, ale chcialam jak najszybciej wyjsc i jechac do TZta, bo juz dzwonil do mnie kiedy bede. wiem, ze bardzo ladne masz wlosy, takie proste i gladkie ![]() czasami jak jade do jakiegos sklepu taka nie pomalowana, tylko z podkladem i tuszem to mam podobnie, jak widze te panienki wymalwoane, a mi sie po prostu nie chcialo, albo jak wejde do Sephory, Douglas to tez mi slabo, tam babki takie nadziane kasa sa, a ja tak czy inaczej, ladna jestes z natury wiec nie masz co sie czuc nieatrakcyjna, bo bylas po podrozy, jechalas na uczelnie,swoja droga ja prawie nigdy nie maluje sie na uczelnie ![]() i zdradz mi wreszcie czym farbujesz wlosy fajnie zakupy ![]() taak paznokcie mialam taka ciemna czerwien/wisienke zalezy w jakim swietle ![]() a jakie pedzle kupowalas|? te kolo szafy L'oreal? ogladalaam je, botanie byly po 5zl, ale nie moglam cos sie zdecydowac, jak je kupilas to zdaj relacje, czy wlsoie wypada, jak z nakladaniem cienie, czy trzymaja sie pedzelka
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-28 o 12:09 |
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Caate, Marta ale Wam fajnie, że się spotkałyście
Też bym chciała zobaczyć na żywo jakieś dziewczyny od nas z wątku... A Caate to już szczególnie |
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już po spamowaniu, a teraz pije pokrzywę.
|
|
|
#2721 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Z TŻ super, że Ci się układa Mój chciał mnie odwiedzić w chorobie, ale ja nie chciałam. Mam nadzieję, że zobaczę go jutro Mnie to właśnie u niego czasem denerwuje, że on cały czas by mnie ściskał i przytulałChoć ostatnio mało mamy dla siebie czasu, pomimo, że mieszkamy w jednym akademiku. TŻ tylko ciągle praca i praca i wraca po pracy i też ma zlecenia, a ja z kolei ciągle nauka, kolokwia itp. Bez sensu :/ A tak w ogóle to chciałam się pochwalić, że wczoraj nam stuknęło z TŻ 6 lat razem Cytat:
![]() Cytat:
Biedna, wiem co to znaczy,sama ciągle walczę z chorobą, więc życzę dużo dużo dużo zdrówka Cytat:
![]() Widzę, że jakiś okres chorobowy nastał... ;/ Ja dziś planuję spamowanie, skoro mam iść jutro na zajęcia i mam nadzieję, że chociaż częsciowo uda mi się wykonać następujący plan: - mycie włosów + odżywka (wreszcie - prysznic + balsam antycellulitowy, nawilżający i brązujący - regulacja brwi - manicure Wiem, malutko, ale wiecie jak to w chorobie jest
|
||||
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
BlackSwann zdrowiej i piękny macie staż z Tż.
|
|
#2723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie zobaczyłam paznokcie u Ciebie i dlatego wybrałam taki kolor ![]() A pędzelek to za 5,59 koło tej szafy taki większy trochę i jest naprawę fajny - miękki włos i nic nie wypada, do tej pory nakładałam pacynką i to był mój wielki błąd bo dużo lepiej i ładniej nakłada się pędzelkiem Wiesz, bardzo się cieszę,że Cię spotkałam bo jesteś moją inspiracją żeby bardziej zadbać o siebie ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- angelinmyheart dziękuję BlackSwann Tobie też ![]() Na razie mam mega katar, oby sie nie pogorszyło Też chciałabym zobaczyć Was ,,na żywo"
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje, ze wpadniemy jeszcze kiedys na siebieAlessandra ja mam z miss sporty taka zielona, odnawiajaca odzywke to paznokci rozdwajajacych i lamliwych, na kwc nie ma jej opisu, jest jej zdjecie dodane zlym produkcie. nazywa sie 'calcium strength complex' jest tania za ok.7zl, utwardza ja nia maluje od 3tyg i nie miaalam jakis drastycznych pekniec jak po tej przyspieszajacej wzrost. Teraz mam zamiar zakupic Rimmel 2week, taka kuracja 2tygodniowa na kwc maja swietne opinie
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpoczywam dziś po weekendzie i próbuję zmotywować się do nauki... |
|
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochane. Piękna dziś u mnie pogodna i zaraz wychodze z tż na miasto.
Dziś rano jakos mi nie dobrze było, zjadłam serek straciatella i wogule smaku nie czuje tego co jem.. Tż mówi że może w ciąży jestem, ale hmm sama nie wiem jestem przed okresem a nie czuję żadnych objawów. Hehe fajnie by było jak bym była. Miłego dzionka piękne
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tooo masz przepiekny kolor ![]() milo mi bardzo to slyszec a u Ciebie to mysle, ze kwestia makijazu, ide nakrecic ten filmik co Talullah prosila, to moze i Tobie sie przyda
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
BlackSwann
gratuluję stażu !i życzę dużo zdrówka dziewczyny ![]() |
|
|
|
#2729 | |
|
BAN stały
|
Dziękuję
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czekamy na filmik Właśnie postanowiłam mocniej się malować
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

Na pewno jest widoczny na buzi, nawet jak się minimalnie go nałoży, bardzo go na niej czuć. Drogi. I wydajny
Mam nadzieję, że pomogłam.
całe szczęście, że to kawałek szóstki ale drażni niesamowicie. Więc czeka mnie wizyta u dentysty 

oraz blyszczyk z vipery, pomadki nie znalazlam, ale mysle ze ten blyszczyk mnie zadoowoli narazie
(ten podklad z lirene city matt, jest boski, wlasnie na zdjeciach go mam) oraz wlosow (prosze sie nie smiac z mojej pizamki

), i to co mnie w nim rozbraja i to co jest u niego tak cudowne to, to, że nawet jak jestem bez makijażu, zakatarzona, ledwo mówiąca, ubrana jak na syberię - szalik, kilka bluz, dres itd. z czerwonymi oczami to on potrafi podejść, popatrzeć i powiedzieć że jestem taka śliczna i on uwielbia tą moją naturalną piękność - wiecie jak zarąbiście jest usłyszeć coś takiego jeszcze przy takim wyglądzie i że to jest szczere i do tego mam ogromne kompleksy na punkcie mojej cery i pokazać się gdzieś bez makijażu to jest dla mnie katorgą (np. w lecie unikam basenu jak ognia....), naprawdę to jest dla mnie piękne, zwłaszcza, że wiem, że nie kłamie i widzę to w jego oczach..