|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
na plener będę miała taką białą puchatą czapę;-) Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-03-29 o 12:58 |
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Seagirl- bardzo ładna sukienka,
bahami- mój tż tez mial podobnie z tymi prezentami, zawsze musiałam mu powiedziedziec co chcę, a jak mu kiedys nie powiedziałam to mi dał kase żebym sobie cos kupiła |
|
|
|
#4323 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tu nie chodzi o materializm, ale o samo poczucie bezpieczeństwa Wkońcu "mężczyzna jest jak bank - musi zarabiać" jak to wiemy z jednej reklamy ![]() Ach no właśnie... z pośladkami jest taka sprawa, że troszeczkę sobie przybrały zimą Oczywiście mnie nie jest to na rękę, ale TŻ nie może oderwać od nich oczu i co chwilę ochoczo wymierza im soczyste klapsy Tak przy okazji ja też jestem po wrażeniem Waszych dietowo-odchudzonych wyników dziewczynki Gratuluję i życzę dalszych sukcesów bez efektów jo-jo! ![]() Seagirl - Suknia jest przepiękna! Haft również mi się podoba - przynajmniej wg mnie w takim małym powiększeniu wygląda jakby cały lśnił Jestem na tak!
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
Tzn cały futrzany czy nie?
|
|
|
|
#4325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4326 | |
|
Zadomowienie
|
Miło mi ze wam się podoba, najdalej za tydzień wkleję ją na sobie.
Bo wydaje mi się że jednak ją kupię, jeszcze tylko świadkowej musze pokazać bo jak na razie to jedyna sukienka która podobała się zarówno mi i mojej mamie. Moja wcześniej upatrzona suknia nie zrobiła takiego wrażenia na mojej mamie jak właśnie ta. W Warszawie ceny takich falbaniastych sukien to ponad 3000 i 4000 tyś więc wydaje mi się że to okazja za 2500. Zdjęcia za parę dni skasuję...rozumiecie nie chcę żeby TŻ przyuważył;-) ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No i umowy też bym nie dostała bo ona musi dobrze swoich pracowników przetestować... Totalny niewypał, a na rozmowie kwalifikacyjnej było tak miło
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Seagirl, ale do tego lutego 2012 szybko zleci
![]() ja juz niemoge sie czerwca doczekać i najchetniej kupilabym juz wszystko buty, kiecke..!!! no cóz malo cierpliwa jestem.. |
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Seagirl chyba szycie to będzie najlepsze rozwiązanie, bo wtedy dopasujesz sobie idealnie na swoją figurę. a z kupowaniem to jest taka loteria. tu pasuje, to znowu gdzieś się ciągnie albo odstaje itd. a tym bardziej, że takie białe jest ciężko spotkać |
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W rzeczywistosci wygląda trochę inaczej niż na zdjęciu. (ma inne zdobienie na gorsecie) Ale mojej mamie średnio się podobała bo miała takie zwinięte ruloniki, które schodząc do dołu rozszerzały się, (mi się osobiście bardzo podobały) no i miała króciutki tren. A tą drugą suknie znalazłam kawałek dalej tez na Targowej i ona ma tak piękny długi tren i gorset chyba ładniejszy że chyba wybiorę tą z trenem co wkleiłam wcześniej. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-03-28 o 12:44 |
|
|
|
|
#4331 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
O mamo jak pędzicie nie było mnie raptem 2h i tyle postów
![]() Cytat:
Nie jestem na diecie South Beach ![]() Cytat:
możesz na mnie liczyć ja już daję sobie radę przyzwyczaiłam się do moich posiłków ![]() Cytat:
też bym taką chciała ale nie na moją figurę ![]() Cytat:
![]() ![]() nom współczuję tego sprzątania ja ostatnio sprzątałam z mamą po remontach to mi się odechciało wszystkiego ![]() Cytat:
moim celem właśnie będzie to żeby nie wrócić do poprzedniej wagi :P nie po to się katuję żeby wszytko poszło na marne. Bo jeśli tak to lepiej by było wcale się nie odchudzać i nie odmawiać sobie przyjemności ;p---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja na Targowej nie widziałam takiej, widać, jak byłam, to jeszcze jej nie było. Fajnie, że już coraz więcej robią falbaniastych, będę miała co przymierzać ![]() ewika, chyba faktycznie jeśli tak ma to wyglądać, to lepiej zrezygnować... No bo dawać sobą pomiatać to żaden interes. Ale musisz to przemyśleć. 3mam kciuki za dobrą decyzję vesna, ja też tak mam Już bym najchętniej chciała mieć wszystko skompletowane i się tym cieszyć Na razie powstaje jednak tylko w wyobraźni, ale im bliżej wakacji, tym szybciej to już będzie możliwe ![]() sztuczka, witaj Kochana, fajnie, że wpadłaś Powodzenia życzę Twym pośladkom na fitnesie, ja już lada dzień zacznę śmigać na roleczkach http://www.tvn24.pl/28115,1697264,0,...wiadomosc.html ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-03-28 o 12:54 |
|
|
|
|
#4334 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo długo mnie nie było, ale na nic nie mam czasu, do tego tyle i dobrych i złych rzeczy się dzieje, że zwyczajnie nie wyrabiam... Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego- dopiero czytałam 112 stronę, a muszę się zbierać do pracy... Masakra
![]() Mój kryzys z TŻem minął, ale było na prawdę ciężko i nawet nie wiem, kiedy mi minęła magiczna granica 500 dni do ślubu- zostało 487. Nie mam zespołu- nie mogę się dogadać z tym, który sobie upatrzyłam (chodzi o termin przesłuchania, bo ja nie mam czasu w inny dzień, poza niedzielą...), no i czekam na odpowiedź od kamerzysty- napisałam do niego kilka dni temu i nie odezwał się jeszcze :/ A i mignęło mi, że któraś z Was, Kochane, zmaga się z policystycznym zespołem jajników. W ramach pocieszenia przykład znajomej- ma tą samą chorobę i DWOJE wspaniałych dzieci!! Pozdrawiam, zostawiam wiosenne kwiatuszki
|
|
|
|
#4335 |
|
Zadomowienie
|
Ja tą znalazłam w centrum targowa w salonie który został tam niedawno przeniesiony z Alej Jerozolimskich. Tą sukienkę pani niedawno znowu wystawiła bo miała ją gdzies schowaną, to ostania która jej została z tej firmy z którą już nie współpracuje, dlatego jest cena obniżona.
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tylko siebie sobie nie wyobrażam w takich ) ja bym juz nic nie zmieniała w niej Cytat:
właśnie takie mi się podobają - nie całe futrzane dobry pomysł z marynarką w tym stylu w maju chyba zimno jeszcze może być a bolerek nie znoszę wolałabym marynarkę) Cytat:
Cytat:
), ale sprawdziła jak będzie jeszcze w następnych dniach... zwłaszcza że o pracę ciężko tylko musiałabym się upewnić że będę miała zapłacone za tę pracę
|
||||
|
|
|
#4338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A 3 lata temu koleżanka kupiła na Jana Pawła sukienkę empire za 3000zł. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-03-28 o 13:28 |
|
|
|
|
#4339 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z pracą jest baaardzo ciężko, więc nie rzucaj tego jeszcze w cholerę, tylko poobserwuj bieg wydarzeń Choć ja bym się zniechęciła już na starcie i nie miała okazji kontynuować takiej przygody... Żeby do laski 2 lata starszej mówić "pani"? Ta dziewczyna jest chyba śmieszna :/ I to jej zachowanie... No, ale zależy czy wynagrodzenie rekompensuje Ci te wk.ur.wy ![]() Dziękuję dziewczynki, że jestem tu przez Was tak mile widziana
|
|
#4340 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tam jest tyle tych salonów, że ja nie pamiętam, który się jak zwie
|
|
#4341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do 3000 zł kupisz sukienkę - są salony też w których ceny są nizsze ale ich wygląd choć nie zawsze tak jest Waże jest to że jak wejdziesz do salonu to musisz powiedziec do ilu chcesz preznaczyć na sukienkę i do tylu ilu powiedziałas Ci szukaja sukienek ale tak jak pisze za 2500-3000 znaleźć można fajne kreacje Mozna tez wypożyczyć np już od 1800 zł sukienki - ale ja Chę mieć "swoją"
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chce mieć swoją
połażę u mnie w lublinie ;p ale wybieram się też na Ukrainę daleko nie mam a przejechać się można ;p nawet o tak o ;p zawsze coś tam też można kupić dla siebie na bieżąco
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę się pochwalić- dostałam się na szkolenie językowe i będę się edukować od kwietnia do końca września prawie każdy weekend, ale tylko po 3 godzinki, no i mam możliwość nie być kilka razy, więc nie jest źle i co najważniejsze-za szkolenie nic nie płacę.
Edytowane przez evoonia86 Czas edycji: 2011-03-28 o 13:48 |
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kolezanka kupowała suknie na Ukrainie ![]() była mega zadowolona, szczególnie, ze ceny tam sa sporo niższe niz u nas. Ja narazie przeglądam strony internetowe z sukienkami slubnymi, niechce sie napalac na żadna bo znajac mnie za chwile bedzie podobało mi sie juz cos innego ![]() dlatego cierpliwie czekam, ja swoja suknie bede szyła, tzn.beda mi szyli w pracowni krawieckiej, moge przyniesc projekt a oni juz robia swoje. |
|
|
|
|
#4345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też co prawda mnie nie było długo... ale już się stęskniłam na tyle za Wami dziewczyny, że musiałam przyjść Również cieszę się, że kryzys zażegnany Trzeba się kochać i radować każdym wspólnym dniem (szczególnie pókim młode i piękne) - i choć brzmi to banalnie to taka jest prawda Ostatnio sama musiałam sobie to uświadomić - wspólne mieszkanie okazało się dla mnie nie tylko wielką radością ale też wielkim niedogadywaniem XD W miłości siła!
|
|
#4346 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie ostatnio jak zaczęłam mieszkać z TŻ to kłótnie są głównie o to, że on ciągle siedzi na lapie i tych jego grach w piłkę nożną i nic więcej. Normalnie nerwicy można dostać. Bo ja mu mowie, żeby może coś innego zrobił, a nie ciągle na tym kompie, to ten zaraz się unosi, że głupoty opowiadam, że wcale nie siedzi ciągle, bo przecież jeszcze pracuje :| Gosza tort z pampersów cudny. Takie to sprzedają, a ty proszę, sama zrobiłaś ![]() Co do tych winietek krzesełkowych co są na allegro, to chyba zakupię i będę robiła sama z brystolu ![]() menipe tez się zastanawiałam nad tą fotografką. I co, podpisałaś już umowę? Jakie ceny ? Co w ofercie, warto? Kiedy masz ślub? Mam nadzieję, że nie 23.06.2012 :P Tak w ogóle to jesteś z moich okolic. Macie już kamerzystę lub zespół?
|
|
|
#4347 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wielka "Pani" się znalazła i myśli, że można pomiatać nowym pracownikiem. A nie ma nic gorszego niż nieprzyjemna atmosfera w pracy.Może to jej sposób na "obronę" przed faktem, że pracuje z nową osobą? Może boi się, że zagrozisz jej stanowisku? Zobaczysz zresztą jak będzie wasza współpraca się układać. zawsze możesz zrezygnować. Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło ![]() Cytat:
![]() Chatka - współczuję mają tam rozkopane wszystko. tylko jego pokój nadaje się, żeby w nim usiąść, bo reszta - gipsowanie, malowanie, wykładanie podłóg panelami, płytki, wiercenie, itd itp. Jeden wielki syf. Biedactwo ma od dwóch m-cy taki plan dnia, że pół dnia w pracy a kolejne pół dnia remontują z tatą i bratem. Ale cieszę się, że niedługo to jeszcze potrwa.Nie potrafię się zmobilizować i siąść do książek
|
|||
|
|
|
#4348 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hejka poniedziałkowo laseczki !
Cytat:
Gratulacje Macie już salę, tak? A gdzie? Bo My też będziemy właśnie okolice Krakowa objeżdżać i oglądać różne miejscówki Ale to dopiero w maju....Cytat:
Cytat:
Eeee to Wy młodziuteńkie jesteście jeszcze ![]() Jagodzia ja też jestem z Ciebie dumna, 4,5kg w 10dni to i tak mega wyczyn!!!! A teraz 7kg Takie 7kg by mi się przydało zrzucić, bo mam lekki nadbagaż 7kg...nic więcej ![]() Cytat:
Cytat:
Ciekawa jestem jaką wypatrzyłaś
|
|||||
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki zaznaczam iż wszystko nadrobiłam ale nie wszystko pamiętam
sztuczka witaj z powrotem vesna84 Nightbutterfly a którą datą się sugerowałaś? evika moze lepiej rzuć tą pracę. denerwują mnie osoby które są starsze ode mnie rok dwa a każą zwracać się per pani a nie są ode mnie wcale wyżej rangą czy coś Chatka wiem co to znaczy sajgon w domu w październiku miałam wymieniane okna ![]() jagodzia no to gratuluję utraty wagi ![]() i powodzenia dalejSeagirl sukni na pewno się nic nie stanie spokojnie wiele PM dużo wcześniej kupuje, Ja miałam te same obawy bałam się że może zżółknąć ale raczej wątpię w to. Sukienka którą pokazałaś ładna ale nie w moim stylu A ja dziewczynki dopiero się zwlokłam z łóżka spałam od 11 do 15 a brzuch boli nadal.
|
#4350 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciekawe jak Ty w niej wyglądasz Ja bym nie ruszała już nic przy tej górze- jest jedyna w swoim rodzaju taka, jaka jest teraz.Cytat:
WitajCytat:
A jak byla za 3700 to bylas gotowa tyle za nią dać? Zastanów się czy tyle byś dała, czy tylko jak jest za 2500 to chcesz ją kupić....bo jesli wzięłabyś ją nawet za to 3700, a teraz zalezy Ci na tych zdobieniach, to 2500+400=2900 i tak wychodzi 800zl taniej, niz poczatkowe 3700...i z tych 800 spokojnie kupisz jeszcze sobie ten zakiecik/plaszczyk![]() Ale jak dla mnie- tak jak mowilam, piekna jest taka jaka jest teraz.... Tym bardziej, zastanow sie jaka bizuterie bedziesz miala, jesli nie bedzie ona delikatna, to serio nie mysl o tych zdobieniach juz, bo moze tego byc pozniej za duzo dla oka i dla ciala ![]() A te plaszczyki super Ten pierwszy szczegolnie
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

napisałam o nim bo tak jakoś przypomnialam sobie że w weekend na mnie to zrobiło wrażenie
he he jak przegladałam oferty
he he na przymiarki będę miała blisko biegać

I tu nie chodzi o materializm, ale o samo poczucie bezpieczeństwa
Oczywiście mnie nie jest to na rękę, ale TŻ nie może oderwać od nich oczu i co chwilę ochoczo wymierza im soczyste klapsy 

zdradzisz, gdzie upolowałaś tę piękność?? 
18.08.2010 - zaręczyny

)
w maju chyba zimno jeszcze może być 
wielka "Pani" się znalazła i myśli, że można pomiatać nowym pracownikiem. A nie ma nic gorszego niż nieprzyjemna atmosfera w pracy.
mają tam rozkopane wszystko. tylko jego pokój nadaje się, żeby w nim usiąść, bo reszta - gipsowanie, malowanie, wykładanie podłóg panelami, płytki, wiercenie, itd itp. Jeden wielki syf. Biedactwo ma od dwóch m-cy taki plan dnia, że pół dnia w pracy a kolejne pół dnia remontują z tatą i bratem. Ale cieszę się, że niedługo to jeszcze potrwa.